demetmania
Daimi Üye
azoooo maşallah,suphanallah kuzey oğlanaa...kız bu oğlan bildiğin yağız delikanlıı olmuş karnındaa..Allah nazarlardan saklasınn,Allah bahtını güsel yapsın...
ohhhhhh yavyumm yirim onun totosunu nahınıda yirim ellere bak maşallah
azoooo maşallah,suphanallah kuzey oğlanaa...kız bu oğlan bildiğin yağız delikanlıı olmuş karnındaa..Allah nazarlardan saklasınn,Allah bahtını güsel yapsın...
Oy masallah kuzumaaaaa..
Azelya aynı sana benziyor kız bu oglan
maşallahhh yerim onu benn.daha da yakısıklı olmus bu benim dün gördüğüm resimden..biz damadı beğendik bakalım damadın anası benim kızı beğencekmi
41 kere maşallah azom oluşun pek tatlı Allahım uzun saglıklı hayılı ömürler versin analı balı büyütmeyi nasip etsin (harakette çekmiş parmaklarını öperim)
Sağol laylam Allah razı olsun darısı başınıza inşallah size de su gibi akıp geçsin günler
tostik tostik olsun,boğum boğum olsun her bi yerii...Azcık serpildik teyzesiSenden çıkan kızı beğenmem mi kız ben
Sağol laylam Allah razı olsun darısı başınıza inşallah size de su gibi akıp geçsin günler
benzemiş benzemiş kurban olduğum şükürler olsun kucağında artık anneannesi napyıo sesi titriyodu mutluluktanSağolun kızlar Allah razı olsun..
Benziyor bana dimiEeee çok uraştık benzesin diye
Azcık serpildik teyzesiSenden çıkan kızı beğenmem mi kız ben
geçmiyor be azomm çok sıkıldım biraz önce annem aradı bir sürü dert yandım kadın telefon ettiğine pişman oldu heralde
tostik tostik olsun,boğum boğum olsun her bi yerii...utanırım kuzum bakalım benim ki kime benzeyecek.
aminn su gibii geçsin su günlerr...
doğum hikayenide okudum azomm.ağlattın beni okurken.dediğim kadar varmıs dimi.korkulacak bi yanı yokmus normal doğumun? şimdi dikişlerin acıyor olabilir ama bi kaç gün içinde eskisinden iyi olcak bak gör
benzemiş benzemiş kurban olduğum şükürler olsun kucağında artık anneannesi napyıo sesi titriyodu mutluluktan
ha yağız delikanlı olmuş hayatımın şahin gibi allah nazarlardan korusun bebeklerinizi
Seni çok iyi anlıyorum..Ama öyle böyle geçiyormuş vallahi![]()
Oyyyy olsun inşallahValla ana da baba da güzel, kime benzerse güzel olacak kaçışı yok
![]()
Vallahi sancı kısmı hariç evet nazom korkulcak yanı yokmuşDikişlerim bugün daha iyi, banyomu yaptım ilaçlarımı içtim artık oturabiliyorum
![]()
Anneannesi pastalar börekler yaptı misafir bekliyor, ondan bana sıra zor geliyor valla evde yarış içindeyiz alt değiştirme konusunda
Şimdilik çıkıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın uğramaya çalışırım gelen giden olmazsa.
kızlar ben lansinoh pompa almıştım sütüm gelmediğinde emme refleksi sağlansın da gelsin diye... geçen de onla süt sağdım bir defa. ama direk biberona sağmak daha kolay olur sanırım, bu pompaya uygun biberon var mıdır bileniniz var mı? manuel benimki. içinde standart vida kapak biberon olur diyo ama o nasıl bir şey anlamadım.