Ne güzel her gün bir doğum haberi topik ne kadar renklendi.. taze anneler Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin![]()
sizlerin yazılarınızı okuyunca nasılda imreniyorum ayyyyy darısı biz doğurmayanların başına inşallahh... :ask:
benim ayaklar yine kocaman oldu hatta bacaklarım bile bir başka bugün.. sabah tutamadım ağladım çok çirkinim diye.. hoş hala dokunsan ağlıcak moddayım ama tutuyorum kendimi..
Kızlar ben cıkıyorum karnım acımaya basladı daha fazla oturamayacagım..
Sonra tekrar ugrarım. Opuldunuz hepiniz. Kendinize iyi bakın :beyazbayrak:
Oy masallah kuzuuuum Allah sana bagıslasın Hayatım oglusunu. Cok tatlı ve sanki yeni dogmus gibi degil koca adam gibi duruyor resimde![]()
![]()
Hayatım...
Masallah Allah nazardan saklasın cok tatlı kuzu yaa kıyamam
HAYATIM maşallah maşallah maşallah kime benziyor kız böyle çok tatlı Allahım bağışlasın böyle saçlı doğdu demek
Hayatım maşallah oğluna, oy o masum yüzünü yirim onun. allahım nazarlardan saklasın annesi güle güle büyüt yavrunu
Ay Hayatııııım Allahım esirgesin kemden şerden maşallaaaaaaah yesin onu teyzesiii kurban olurum ben onu Yaradana
benim ayaklarda kocaman evdeki terlikler olmuyor 39 numara ev botu aldım normalde ayakların ince uzun 36-37 giyiyorum eşim yeni yıl hediyesiistediğim bir bot vardı onu almış parmaklarım bile girmedi doğum sonrası artık
doğum sonrası hemen iner mi ki bu şişlikler?
her sabah o koca ayakları eski botun içine sığdırmaya çalışmak işkence resmen.. hava yağmurlu spor ayakkabı da giyemiyorum dışarıda..
her sabah o koca ayakları eski botun içine sığdırmaya çalışmak işkence resmen.. hava yağmurlu spor ayakkabı da giyemiyorum dışarıda..
cnm benim 1 hafta oldu hala inmedi
iniyor eski haline gelecek merak etme yaz olsa sandalet terlik falan idare edersinde kış olunca zor bende senin gibi botun içine sığdırmaya çalısıyorum tabii eşimin yardımıyla
bendim o bendim teyzecim teknolojik anne benimki telefona msj gelince ilk sayfayı okuyabiliyo aşağı tuşuna basmayı bilem bilmiyo dahada 66 doğumlu yani yaşıda genç ama teknoloji 0 bozarım die korkuyo kurcalamaktan çok güsel temizlik ve yemek yapar oturmaya fırsatı kalmadan yatağa gider yazık garibimmmnasıl yani? sahi kuzum kimsiniz siz? ben sizi ilk kez görüyorum![]()
''bebikommm''un annesiyim ben.Adım NURAN,e tabi aranızda anne görmeye alısık değilsinizBen antalyadayım,kızım denizlide,hem tlf la hem de buradan yetişiyoruz birbirimize dolayısıyla sizinlede paylaşmış oluyoruz işte.bana en güzel yorumu şimdi ismini hatırlayamadığım bir arkadasınız ''teknolojik anne''diye yaptı.
arada benim gibisi de çıkıyo işte
,
o ne beaa kedi taklidimi yapıyo yirim onu bennnayyyy kızım miyavlıyoooooooobenim o arkidiş kız bencede aynı annelerimiz demekki bizimki bir tulu arayana kadar biz burda 5 safta atlarızene süperrr. annemin topikte yazı yazdığını düşünemıyorum hakikaten arkadaş iyi isim bulmuş size. teknolojik anne he.![]()
vay beee torununuzu beklıyorsunuz he?:kahkaha: aynı işteee anne öğren artık şunu diyorum ayy kafamı dolduramam öle şeylerle diyobenimki mesaj da atamıyo... bı bak gökçe bi zarf geldi benim tele diyor kadın![]()
oyyyyyy kıyamam kızzzzz. kaçmasın su mu ciğerlerıne yaaaa.:aglayan: annem kıymetlim benimm ben unutmuyom hiç hele bu aralar anneme daha da düşkün oldum nedenseAnalık bu dur işte...Bende duygulandım şimdi.allahım acılarını göstermesin hiç birimize..ama büyüsenizde anne olsanızda annelerinizin de sizin için daima aynı şeyleri hissettigini unutmayın.:mendilsimuş görev teslim aldım kız o ne öle yardımcım ilan ettim seni yemekteydim sonrada koca bir tepsi düşürdüm heryer cam kırığı duvarlar kapılar yemek oturdum hem ağladım hem topladım aşağı inene kadar pikoşun haberini söylemişsiniz şükür noyanda geldi allah analı babalı byütsün sıra gökçede hadi bakemm ecrin dünyam araya girin sizdeSON DAKİKA HABERLERİNİ SUNUYORUZ
Pikecanımızın minik Noyanı 3275 gr ve 50 cm doğmuş teyzeleri. Annemiz de bebeğimiz de iyilermiş çok şükür.
Sizlere selam ediyor Pikemkız dur daha dolmadı günleri bak azomunki tam zamanında geldi 40 hafta içinde rabbşm büyükAy insallah yaaa..
Az once gunluk pedimde pembemsi akıntı gorur gibi oldum.
Sanırım goz yanılmasıydı ya da yle gormek istedigimden olabilir
Ama daha degisikti yani digerlerine gore eminim. Sevindim oglum geliyo diye ama peceteyle silince gelmedi dedm otur oturdugun yere Yeliz
Bu oglan 9 ay 10 gunu de gecer bence bu rahatlık varken bu cocuktazengin etcekler bizim bebeler bez firmalarınıEvet aynen benimki de altını açarken ağlayınca hemen alıyorum kucağıma sarıp o arada batırıyo sağı solu.
Bi de altını değiştiriyosun daha üstünü giydirirken zırtttt diye bi ses yine pisletiyo
Onu alıyosun yeniden bezliyosun, anında ona da
Bez firmasıyla ortak çalışıyolarAmin güzel dualarınız için canlarım
babasına benziyo genel olarak kaş göz baba
dudakları sanki ben bi de uyurken ki haretleri esnemesi
saç rengi koyu kestane ve ince baba
ama sıklığı ben
evet doğdu aaaaa diye bi ses çıktı bişi var sandım
iyimi iyimi diye sorup durdum
meğer saçlarını görünce aaaa çekmişler
hayatım bu haksızlık ama ağlarım bende bir görsem ya avatarına koy geri sil nolursunnn şahin oğlanı görmek istiyorum bende
Amin güzel dualarınız için canlarım
babasına benziyo genel olarak kaş göz baba
dudakları sanki ben bi de uyurken ki haretleri esnemesi
saç rengi koyu kestane ve ince baba
ama sıklığı ben
evet doğdu aaaaa diye bi ses çıktı bişi var sandım
iyimi iyimi diye sorup durdum
meğer saçlarını görünce aaaa çekmişler
Babus hangi marka bez kullanıyorsun? Kac numara aldın?
ohhhh sıhatler olsun adasılamaa mis gibi kokmuştur göbeği düştümü babuş ?Kuzuşu banyo yaptık.Maşallah subhanallah hiç ağlamadı
Suyu sevcek herhalde.
Kurularken, giyindirirken mızladı biraz.
Sonrada mamasını yaladı yuttu,hemen uyudu töpek
Bu arada 1 haftada primanın 8li promosyon paketini.
Hastanenin 10-12 kadar prima bezini,
huggiesin 8li promosyon paketini,
ve aldığımız 72li büyük paketin de neredeyse yarıdan fazlasını bitirdik
Bol bol bez stoklamak lazımmış
Bana 1 tane yenidoğan boy yetiyor diyolardı ama, bu bitince bilmem bir büyüğünü mü alırım, burdan devam mi ederim.Cort cort gidiyo valla
Bi de eğer sezeryan olcaksanız,hastane de bez vermezse,öyle 5-6 bez yetmez, yanınıza 15-16 tane alın derim ben.(Ben 2 gece hastanede yattım)