2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada 26 dakıkalık ilave durulama programı da işe yaramadı... napıcam kız hala köpük köpük o granül sabun parçaları bile erimemiş. ehehehhehehehehehhehe bi daha mı yıkasam deterjansız acaba?

bi ek durulama daha yapıyorum şu an ama bakalım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi koş koş geç kaldın :D :D :D Ahahahhaa :vecihi:

Hıh işte bak benim de aynı olacak düşündükçe çıldırıyorum. Benim görümce de hamileydi ya, kız değil oğlanmış bebek. Şuan sülaledeki tek kız benimki. 38 haftadır 1 kez iyi misin bebek nasıl var mı bi ihtiyacın demeyip işleri düştükleri zaman zorunluluktan arayanlar, şimdi çocuğu göstermem diye korkularından 2 gündür beni arıyolar. Doğum ne zamanmış da, günü bellimiymiş de, nası belli olmazmış da. Ben de çıldırıyorum oturduğum yerden. Nedir şimdi bu??

Daha neler göreceksin simuşum moral bozmak gibi olmasın da.
Çocuk olunca tripler direkt değişiyor.
Böyle şaşkınlıktan küçük dilimi yutmak üzereyim, öylesine ilkokul çocuğu gibi hareketleri var kaynananın hırsından.
Komik duruma düşmeyi göze alıyor, hırsından :ates:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşbuldum kızlarrrrr :D Oh iyi başka süpriz yok yani :) Pike de inşallah sağ salim kavuşur evladına..
Kuzey iyi çok şükür, ama benim sütüm henüz 1-2 damla geliyor bekliyorum süt gelsin diye :( 1 hafta bile sürebilirmiş bekliyorum bakalım.
Bu arada ben iyi gibiyim tek sorunum popomun acıması :D
gitme bi yere yemeğe gidecem gidemiyom azoo allah aşkına bi özet geç şu oğlanın bi fotosunu koy öle git avatarındakine benziyi mi
doğru bak onları unuttum. seksilikten ve çekicilikten yıkılır gökçeler:)

ehehehhehe ıyı laf komuşun.

kız yerım onun pırtını zırtını yaaaaaaa. minnağa bak sen tez canlı bide. biliyo bi de koluna yatırınca emeceğini heee. maşallah yavruma maşallahhh...

aynen öle sexu gacıı
ufacık bebeğin pırtından zırtından nolcak babuş kız eşine de merak etmesin sıla o güsellikle evde kalmaz maşallah kızıma benim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
abovvvv aze gelmiş
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
çok sevindim normal doğurmana
ama çok da özendim ve kendimi de suçladım doğuramadım diye diye ağladım
çokkk şanslısın canım
Allah senin ve Kuzey'in şansını bi ömür daim etsin
Allah sağlık versin size

Canım inan annelik hüznü bu geçecek.
Ben de burda okudukça doğumdan çıkmış emziriyormuş şimdi filan diye, kafayı yiyordum ben emziremiyorum diye.
Oysa anne sütü de alıyor yani bebeğim ama emziremiyorum ya kendimi yedim.
Ama o lohusa sendromu geçince, o halim de geçti.
Senin de geçecek.
sağlıkla kucağına aldın ya.Doğum nasip işi, süt nasip işi.
Kendini suçlama nolur.Rabbim böyle nasip etmiş.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

vahh kuzum allah yardımcınız olsun babuşla

Saol Tubişim valla yardımcımız olsun...

cnm sütün ilk geldiği kısım suymuş onunla susuzluğunu gideriyomuş sonraki kısım yağlı kısımmış ona da daha minik oludğundan yoruluyo ve ulaşamıyomuş

sağol canım

yok kucağımda uyutmuyorum
emmek istiyo orada uyuya kalıyo

bi de sakın ama sakın şöle şeler demeyin
ben bebeğimi asla yanımda yatırmam
ayağımda sallamam
kucağımda uyutmam vs. gibi
valla sana kalmıyo zaten o kıçını yırtarak istediğini yaptırıyo :D

gel ben de senin ağzını öpcem de 4 doğum mu a.b. sen misin :lululu:

Yok kız a.b. değil, bebikomun annesi :D

Valla Hayatım beni daha önce çok uyardılar bu konuda. Her bebeğin huyu farklı olur, onu yapmam bura yatırmam deme dediler. O yüzden herşeye açığım ben. he ama dua ediyom yerine yatırınca uyuyan yormayan bi bebek olsun inşallah diye o ayrı :)

Kızlar unutmadan söyliyim hepinizden Allah razı olsun, vallahi dualarınız sayesinde kolay olduğuna inanıyorum.Uzun uzun yazacam akşama kadar doğumu..Resmini de koyucam.Ama merakımı gidermek için geçmişi okumam lazım bakem neler kaynattınız :D

Senden de razı olsun canım benim...

Hoşbuldum kızlarrrrr :D Oh iyi başka süpriz yok yani :) Pike de inşallah sağ salim kavuşur evladına..
Kuzey iyi çok şükür, ama benim sütüm henüz 1-2 damla geliyor bekliyorum süt gelsin diye :( 1 hafta bile sürebilirmiş bekliyorum bakalım.
Bu arada ben iyi gibiyim tek sorunum popomun acıması :D

Olsun annesi o kadar. O da geçer inşallah. Maşallah size yaaa

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
:)eveeet 3 düz 1 ters,3 kız 1 oğlan,kızlar düz oğlan ters doğdu.Hepside birbirinden güzel allaha emanet :)darısı başınıza

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canım inan annelik hüznü bu geçecek.
Ben de burda okudukça doğumdan çıkmış emziriyormuş şimdi filan diye, kafayı yiyordum ben emziremiyorum diye.
Oysa anne sütü de alıyor yani bebeğim ama emziremiyorum ya kendimi yedim.
Ama o lohusa sendromu geçince, o halim de geçti.
Senin de geçecek.
sağlıkla kucağına aldın ya.Doğum nasip işi, süt nasip işi.
Kendini suçlama nolur.Rabbim böyle nasip etmiş.

sülalede tek sezeryan olan da benim bu arada kendimi yüz karası gibi hissediyorum :sinir:

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
:)eveeet 3 düz 1 ters,3 kız 1 oğlan,kızlar düz oğlan ters doğdu.Hepside birbirinden güzel allaha emanet :)darısı başınıza
yaa bende a.b. ne diyodum :) evet ben bebikommmun annesiyim şimdilik ama çok yakında anane olucam inşallaahh heyecanla bekliyorum.Kızımın kızı olucak:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşbuldum tatlı dillim :D Neee kaa güzel sesin var kız senin :D
Çok güzel Allah analı babalı büyütsün..Darısı başınıza inşallah.
Ben toparlandım tatlım ama dikişler acıyor o da 2 güne geçermiş, antibiyotik yazdılar içicem onları.
Uzun uzun anlatcam Tuğbiş büyük ihtimal gece yazabilirim.

ayyyy :eek:ys: yok kız olur mu bak nazar değdi o sesime şimdi totomdan çıkıyo grip oldum :(
sende o kadar pozitif geldi ki sesin aneaam dedim hemen doğurayım ben sanki doğum yapan sen değilmişsinsin gibi azo saat kaçta doğdu bu sıapa dötlü oğlun tabloya yazamadım daa tam bilmediğimden bende yimeğe gitsem fena olmayacak sankim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Daha neler göreceksin simuşum moral bozmak gibi olmasın da.
Çocuk olunca tripler direkt değişiyor.
Böyle şaşkınlıktan küçük dilimi yutmak üzereyim, öylesine ilkokul çocuğu gibi hareketleri var kaynananın hırsından.
Komik duruma düşmeyi göze alıyor, hırsından :ates:

Valla Babuşum ne diyim, aklıma ve dilimin ucuna çok şeyler geliyo da büyük konuşmamak için bişe demiyom. Allah ıslah etsin, bize de yardım etsin ne diyiiiim... Ben alamam öyle zırt pırt kimseyi evime. Çok yardımcı oldular aradılar sordular da şimdi bana kalkıp trip yapcaklar hee... Neyse neyse bişi demicem Büyük konuşmicam...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Azoş bi de doğumdan sonra tartıldın mı kaç kg verdin doğumda.
Normal doğumda ne kadarı gidiyo onu çok merak ediyorum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben geldimmmmmm çok uzun yazmışsınız kızlar geçmişi okumaya başlıcam da bi selam vereyim didim, Tansel doğurdu mu? Başka doğuran var mı?
anammm azomm gelmişş.hoşgelmişş.nasılsın kuzum? damadım nasıl? yerim onu ben çekik gözlüymüş heee..canım allah analı babalı büyütsün.torunlarının torunlarını gör inşallah.:utan::utan:
Bizimki sürekli ya beni yada annemi eşime şikayet ediyo yalan yanlış.Dolduruyo.Annem bizde kalıyo bebeğe bakmama yardımcı oluyo ya ortadan ikiye ayrılacak kadın nazom.
Önceden de kıskanç bi kadındı, evlendiğimizde karına plazma aldın bana da televizyon alacaksın demişliği vardır mesela, sanki ben seyrediyorum sadece tv.yi :D:D
Sonra sonra kendini frenlemeye başlamıştı ama yine raydan çıktı kadın.
anaa manyak bee.uyma sen onlara.dur önce senin kaynananı dövcem piss paçoz..ne uğrasıyon lohusa kadınla..
bu arada 26 dakıkalık ilave durulama programı da işe yaramadı... napıcam kız hala köpük köpük o granül sabun parçaları bile erimemiş. ehehehhehehehehehhehe bi daha mı yıkasam deterjansız acaba?

bi ek durulama daha yapıyorum şu an ama bakalım.

ben ne dedim sana.durulama hijyenik pattaniye olsun.miss gibin sabunlu..
şaka bi yana duşun altına tut o granürleri akıtıver kuzum istersen her yıkamada köpürmesin.sonra bence durulama değilde yıkama yaptır deterjansız falan.uzun uzunn-gozluk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sülalede tek sezeryan olan da benim bu arada kendimi yüz karası gibi hissediyorum :sinir:

ya hayatım gözünü seveyim bebeğin kucağında sağlıklı çok şükür sen neden hala üzüyon ki kendini normal doğursan ne olcaktı madalya takmıycaklardı ya sanada nasip böleymiş bazı şeyler kader kısmet doğumda öle şükür et

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anaammmmm az kayboldum azoooooooooooom gelmiş sabırsızlıkla bekliyorum seni ve tabiki oğlunu görmek istiyoruzzzz sabaha kadar zaten rüyalarımdaydın seninle uğraştım azom:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Kız demesene şöyle şeyler. Ne üzüp duruyosun kendini. Sanane milletten ne kıyaslıyon kendini... :( Yapma bak, geçicek inşallah bu hüzünlü günler...

Ben bi süre offline ım canlar, yani aşağıda adım olucak ama aslında yoğum ben. Yimek yicem gelcem geri :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ahahhahahahha kıyamam kız :) olsun yavruş ya napalım olan oldu :)

yaa bende a.b. ne diyodum :) evet ben bebikommmun annesiyim şimdilik ama çok yakında anane olucam inşallaahh heyecanla bekliyorum.Kızımın kızı olucak:)

nasıl yani? sahi kuzum kimsiniz siz? ben sizi ilk kez görüyorum :)

Azoş bi de doğumdan sonra tartıldın mı kaç kg verdin doğumda.
Normal doğumda ne kadarı gidiyo onu çok merak ediyorum.

aynen. 69 kiloluk bi danacık olarak çok tırsagım bu kilo konusunda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar