2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
heeee ayakk diyosunnn.. ona bende zor yetisiyorum:D yılbasında bayramda en son pedikürr yaptırmıstım ama sonra baktım hep corap içinde bi daha yaptırmadımm. normalde kısın hiç yaptırmam zati kendim ugrasırımm. simdi de bacagımıı cekiyorumm yukarıı dogruu öbür dizimin üstne atıyorumm zor oluyo ama kesiyorum napim. ayy yagmur dindii galibamm cıkayım ben:D hadi görüsürükk

Hadi koş koş geç kaldın :D :D :D Ahahahhaa :vecihi:

Çıldırdı babuş bilmiyorum ki.
Benim kız paylaşılamıyo.Annemle benden kıskanıyo sanırsam çocuğu.Sürekli bi köşelere çekip fısfısfıs eşimi fitliyo manyak.
Evde sigara içirmedik diye filan şikayet etmiş.
Şimdi de hastaneye kontrole ben de gelicem diyo.Gripli.Grip diilmiş boğazı ağrıyomuş, doktor sanki manyak.Ya gripsen, 1 haftalık çocuk bu la.
Geçen kontrole de geldi, annem geldi ya, çocuğu elimden bi kaptı, muayenede de, işitme testinde de bana fırsat vermedi,hep kucağında...Bişey deyince de senin dikişin var kılıfının arkasında.Öldürecem, elimde kalacak.

Hıh işte bak benim de aynı olacak düşündükçe çıldırıyorum. Benim görümce de hamileydi ya, kız değil oğlanmış bebek. Şuan sülaledeki tek kız benimki. 38 haftadır 1 kez iyi misin bebek nasıl var mı bi ihtiyacın demeyip işleri düştükleri zaman zorunluluktan arayanlar, şimdi çocuğu göstermem diye korkularından 2 gündür beni arıyolar. Doğum ne zamanmış da, günü bellimiymiş de, nası belli olmazmış da. Ben de çıldırıyorum oturduğum yerden. Nedir şimdi bu??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Az kaldı artık laylam,Allahın izniyle sizin de çok yaklaştı günleriniz.Sıra gökçeyle dünyamda bence şimdi :)
Hergün heyecanla bi kez de olsa uğramaya çalışıyorum yeni bebiş varsa diye :)
ben doğuracam bütün sırayı altüst edecem görünn siz :D
çok heyecanlı. allahım doğdular da nüfus cüzdanları da çıkmaya başladı yaaa. dötlerini yicem hepsinin yaa offff.

napıyo kız anlatsana azıcık. bayılırım şaşkın şaşkın bakan bebege. kokusu nasıl babuş? cennet kokusu sardı evını di mi? eeeeee rablerinin katından geldiler da melekler mis kokacaklar tabi.
ayyyy nufus kagıdı düşünemiyorum yaaa hayali bile mükemmel kokuları yüzleri görünce napcaz yaaa :ask:
Valla heralde bu konuda seni benden iyi anlayan olamaz Babuşum. Benim görümceler de benle sidik yarıştırıp duruyolar. Kayınvalidem vefat etti ama kayınpederin yeni eşi de ayrı bi gıcık. Geçen hafta tüm Pazar günümü zehir etti. En güzeli mümkün olduğunca mesafeli ve uzak durmak ama ben öyle yapınca bu sefer eşim de benim aileme uzak duruyor. O da benle sidik yarıştırıyo...

vahh kuzum allah yardımcınız olsun babuşla

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Çıldırdı babuş bilmiyorum ki.
Benim kız paylaşılamıyo.Annemle benden kıskanıyo sanırsam çocuğu.Sürekli bi köşelere çekip fısfısfıs eşimi fitliyo manyak.
Evde sigara içirmedik diye filan şikayet etmiş.
Şimdi de hastaneye kontrole ben de gelicem diyo.Gripli.Grip diilmiş boğazı ağrıyomuş, doktor sanki manyak.Ya gripsen, 1 haftalık çocuk bu la.
Geçen kontrole de geldi, annem geldi ya, çocuğu elimden bi kaptı, muayenede de, işitme testinde de bana fırsat vermedi,hep kucağında...Bişey deyince de senin dikişin var kılıfının arkasında.Öldürecem, elimde kalacak.

ayyy kenarıma bak sen. dün benim de dikkatimi çekti ama o. hastanede bebekler hep yaşlı başlı kadınların kucağında. belliki kaynana onlar. ama başka bi kadın yok kesin kız anası evde kalmış yani bariz.

o değil de ahahahhaha evde sigara içirmiyor diye eşine şikayet etmesi komikmiş hakikaten. deli zaar el kada bebe var evde. ne sigarası o öyle?

bakalım benimki neler yapacak. malum melek gibi kadın ben hamile kaldığımdan beri bi garipleşti. kesin o da yapar böyle bombalar.

geçen diyor bana; kış gecene kadar bende kalırsınız. ne münasebet dedim. evin soığuk oluyor ya o yuzden dedi. dedim biz 3 kardeş sobalı evde buyuduk. alışsın. kalorıferler yanıyor yetmedıgı zamanlarda ufom var yakarım. olmadı tek odada yaşarız babası ben ve yavrum dedim.

anladıysa tabi o ayrı...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
durulama kalsın ölee..hilyenik pattaniye olmus.sabun kokuluu iştem:sila:

anaa derdi neymiş hatunun..oğlunu kıskanıyordur o şimdi.bizimkide cozuttuydu irem doğduğunda.bi hırs yaptıydı.hatta her gören eşime benzetiyordu.hayatta seyite benzemiyor bu cok çirkin bile dediydi..tabi sonra lafını aldı oturdu.ben senmi doğurdun seyiti deyince bişey diyemediydii.ne cadıymısım bende:sinir: sallama kuzum onları sen
Bizimki sürekli ya beni yada annemi eşime şikayet ediyo yalan yanlış.Dolduruyo.Annem bizde kalıyo bebeğe bakmama yardımcı oluyo ya ortadan ikiye ayrılacak kadın nazom.
Önceden de kıskanç bi kadındı, evlendiğimizde karına plazma aldın bana da televizyon alacaksın demişliği vardır mesela, sanki ben seyrediyorum sadece tv.yi :D:D
Sonra sonra kendini frenlemeye başlamıştı ama yine raydan çıktı kadın.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben geldimmmmmm çok uzun yazmışsınız kızlar geçmişi okumaya başlıcam da bi selam vereyim didim, Tansel doğurdu mu? Başka doğuran var mı?

Azoşuuuuuuuuuuuuuuuuuum hoşgeldin balıııııııııııııııııııııııııııııııım :utan: Tansel doğurdu, bugün Pikenin de doğumu var. Naılsın Kuzey nasıl?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Maşallah Şahin paşaya maşallah Annesi kucağında mı uyutuyorsun?
Ya bide bu pompayı ben de almadım ama Babuş da alın dediydi alsam mı acabası..

cnm sütün ilk geldiği kısım suymuş onunla susuzluğunu gideriyomuş sonraki kısım yağlı kısımmış ona da daha minik oludğundan yoruluyo ve ulaşamıyomuş

sağol canım

yok kucağımda uyutmuyorum
emmek istiyo orada uyuya kalıyo

bi de sakın ama sakın şöle şeler demeyin
ben bebeğimi asla yanımda yatırmam
ayağımda sallamam
kucağımda uyutmam vs. gibi
valla sana kalmıyo zaten o kıçını yırtarak istediğini yaptırıyo :D

Canım nasılsın? Nasıl oldun,biraz keyfin yerine geldi mi, dün ağlamak istiyorum hep deyince üzüldüm çok sana.Çünkü ben de 2 gün öncesine kadar aynı şekildeydim.Annelik hüznü geçiriyomuşum.Bi de salak kaynanamlar bi acayip tavırlara havalara büründüler hepten altüst ettiler beni...
Biz de sigortasını yaptırdık Sılanın.Daha doğrusu eşim sgk'ya gitti,otomatikman sigortalı olmuş bebeğiniz demişler, bi işlem olmamış.Sigortalı görünüyomuş.
Evelsi gece göbeğimiz düştü,bugün yıkanıcaz kısmetse biz de...Korkuyorum ama çok.
Biz emmediğimiz için ilk kontrolümüze taburcudan 3 gün sonra gittik, iyi dedi doktor hamdolsun.
İşitme testimiz de oldu, temiz çıktı.
İkinci topuk kanını daha vermedik onu da vercez bakalım...
Korkuyorum ama :(
Pompa olarak ben medela aldım, gayet memnunum.Ağız sütünü bile çektiydi ilk günler.
Kızım daha dün ve bugün biraz biraz emmeye başladı benim de ona seviniyorum.
İlk günler çok ağladım emmiyo diye.Ağız kasları yeni gelişiyo sanırım,çenesi filan.Daha yeni yeni emiyo, ama kendini doyuracak kadar değil, hemen yoruluyo yada uyuyo memede.
Yine de sağıyorum o yüzden.
Sağıldıkça da süt artıyo.
Öneririm.

eh işte iyiyim canım
bizim göbek düşmedi ama dr yıkayın dedi yıkadık
medelanın hangi modeli mi elektrikli pilli mi onu biberon olayı nası oluyo kendği biberenu var mı?
medela ve avent arasında kaldım
medela 180
avet 261
sıla'ya da maşallah canım
eşim de demin sskya kaydettirdi bişi dedmemişler gerek yok falan diye

evet hayatım. yarın son nstye gırıyorum. artık amelıyatın saatini falan konuşacaz.

:( bilemıyorum ki! benim tüm kuzenlerim sezoş yaptı hepsi de bana ben normal dedikçe delirmiş gözüyle bakıyolardı.

benim önerim herzaman normal canım

HAYATIM BABUŞ hoşgeldiniz taze anneler ohhhhh bebişlerinizle mutlu mutlu oturun siz anlatıkça zevkle okuyorum BURAYIDA İHMAL ETMİYORSUNUZ SAĞOLUN

hoşbulduk canım
heyecanla sizlerin doğurmasını bekliyoruz

ohhh kıyamam ben şahine %190 bende senin gibi olcam doğurunca çok hassasım hemşireyi filan dövmessem iyi yani
son gelişmeler

ağzını öpeyim senin gel bakim buraya :eek:

insan bakarken ağlıyo zaten ya da ben böyleyim bilmiyorum
hani diyorum ula bi girilen ilişkiden bu ağız bu burun hey Yaradana kurban inanmayan taş olsun

Kızlar ben arada bir lafa giriyorum ama yanlış anlamayın,3 düz 1 ters 4 normal doğum yapmış bir anne olarak korkularınızı çok iyi anlıyabiliyorum.Normal doğumun her türlüsünü yaşadığım için,az da olsa size yardımcı olup rahatlatabilirsem ne mutlu bana.Siz korkularınızı paylaştıkça üzülüyorum,heyecanlanmanız gayet doğal ama normal doğum yapacakların korkmasına hiç gerek yok.Zaman ve teknoloji farkından dolayı zaten bizden şanslısınız herşey önceden biliniyor artık.Ben bebişlerimi doğururken sizin kadar şanslı değildim o yönden.Ne çıkarsa bahtıma gibi doğurduk :D

gel ben de senin ağzını öpcem de 4 doğum mu a.b. sen misin :lululu:

dün ben sağlık ocağına gittim. hemşire bana, doğumdan 5-6 gün sonra gel topuk kanını alacaz bebeğin dedi. hatta bu arada nüfus cüzdanını da çıkartırsanız çok iyi olur dedi.

cezası varmış hemen çıkması gerekiyormuş.

eşim ertesi gün çıkardı
bütün gün ana baba adına bakıp durdum :D

normaldir canım.üzüntüden ağlamada içinden geliyosa ağlaa..geçicek nasılsa..mutluluktan ağlasın herkes..:utan:

evet en önemlisi geçecek olması Allah hepimizi mutluluktan ağlatsın

maşallah umarım benimki de böyle olur babuş. hayatımda hiç ameliyat olmadım. sadece kürtajımda narkoz yedim onda da hemen ayıldım çok az midem bulandı o kadar. gayet ayıktım ve aklım başımdaydı.

ama bundan nedense korkuyorum :((

canım kürtajda 7 kat KESTİLER mi?
SEZERYAN KÜRTAJIN 1000 KATI

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar unutmadan söyliyim hepinizden Allah razı olsun, vallahi dualarınız sayesinde kolay olduğuna inanıyorum.Uzun uzun yazacam akşama kadar doğumu..Resmini de koyucam.Ama merakımı gidermek için geçmişi okumam lazım bakem neler kaynattınız :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyy kenarıma bak sen. dün benim de dikkatimi çekti ama o. hastanede bebekler hep yaşlı başlı kadınların kucağında. belliki kaynana onlar. ama başka bi kadın yok kesin kız anası evde kalmış yani bariz.

o değil de ahahahhaha evde sigara içirmiyor diye eşine şikayet etmesi komikmiş hakikaten. deli zaar el kada bebe var evde. ne sigarası o öyle?

bakalım benimki neler yapacak. malum melek gibi kadın ben hamile kaldığımdan beri bi garipleşti. kesin o da yapar böyle bombalar.

geçen diyor bana; kış gecene kadar bende kalırsınız. ne münasebet dedim. evin soığuk oluyor ya o yuzden dedi. dedim biz 3 kardeş sobalı evde buyuduk. alışsın. kalorıferler yanıyor yetmedıgı zamanlarda ufom var yakarım. olmadı tek odada yaşarız babası ben ve yavrum dedim.

anladıysa tabi o ayrı...

Al işte aynı.Ben eskişehire de gitmek istiyorum ele gelince yavru.HEmen değil elbette bikaç aylık olduğunda.Gitmişken de bi 15-20 gün kalırım, tüm arkadaşlarım orda, akrabalarım orda, özeniyorum evladımla gitmeye.
Nerden çıkardıysa 20 gün de bende kalınacak diyomuş.
Ne alakaysa.Evlerimizin arası da 2 km yok, hangi mantıkla onda kalacaksam.Sigara içiyolar bi de, balkonları da odalara mutfağa açılıyor, her yer sigara.Nasıl götürcem çocuğu oraya.
Yok eskişehire gitcek ya sıf ona inat diyo.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben geldimmmmmm çok uzun yazmışsınız kızlar geçmişi okumaya başlıcam da bi selam vereyim didim, Tansel doğurdu mu? Başka doğuran var mı?

azoooooom hoşgelmişsin bacım geçmişte önemli bişi yok sizden başka tanselde doğurdu bebiş iyi 3250 gr mış yarın çıkar hastaneden heralde sen anlat bakalım oğlun nasıl sen nasılsın topğarlayabildin mi? sen bir ilksin hepimiz seni merak ediyoruz ve japon kahramanı:ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azommmmmmmmmmmm... azommmmmmmmmmmmm.. azommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Azoşuuuuuuuuuuuuuuuuuum hoşgeldin balıııııııııııııııııııııııııııııııım :utan: Tansel doğurdu, bugün Pikenin de doğumu var. Naılsın Kuzey nasıl?

Hoşbuldum kızlarrrrr :D Oh iyi başka süpriz yok yani :) Pike de inşallah sağ salim kavuşur evladına..
Kuzey iyi çok şükür, ama benim sütüm henüz 1-2 damla geliyor bekliyorum süt gelsin diye :( 1 hafta bile sürebilirmiş bekliyorum bakalım.
Bu arada ben iyi gibiyim tek sorunum popomun acıması :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bide gökçeler
çok bilmiş olurlar sexu olurlar efendimm :eek:ys:

doğru bak onları unuttum. seksilikten ve çekicilikten yıkılır gökçeler:)

durulama kalsın ölee..hilyenik pattaniye olmus.sabun kokuluu iştem:sila:

anaa derdi neymiş hatunun..oğlunu kıskanıyordur o şimdi.bizimkide cozuttuydu irem doğduğunda.bi hırs yaptıydı.hatta her gören eşime benzetiyordu.hayatta seyite benzemiyor bu cok çirkin bile dediydi..tabi sonra lafını aldı oturdu.ben senmi doğurdun seyiti deyince bişey diyemediydii.ne cadıymısım bende:sinir: sallama kuzum onları sen

ehehehhehe ıyı laf komuşun.

Böyle var ya, içini açıp içine sokmak istiyosun babuş, böyle bişi yok.Bakarken ağlayasın geliyo, eğer uzun ağlarsa Allahım diyosun canı acıyosa ondan al bana ver ağlamasın yavrum.
Bizimki çok canı tez, karnı acıksın hemen istiyo hemen, altı pislensin hemen açılacak.Eğer azıcık almayıver beşikten Allah yırtıyo ortalığı.Koluna yatır beslemek için hemen ağzını açıyo öyle ağzı açık bekliyo zilli,biberon yada meme girene kadar ağzına.
Meme emmeyi sevmiyo, emzirmeye ısrar ediyorum ben de böyle bi suratını ekşitiyo, bi yalanıyo,bişiler yapıyo.
Büyük insan gibi esniyo, geriniyo.
Çok osuruklu bi de zırt zırt :D
Evde kalacan kızım diyo babası kızlar böyle zırtlar mı :ask:

kız yerım onun pırtını zırtını yaaaaaaa. minnağa bak sen tez canlı bide. biliyo bi de koluna yatırınca emeceğini heee. maşallah yavruma maşallahhh...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cnm sütün ilk geldiği kısım suymuş onunla susuzluğunu gideriyomuş sonraki kısım yağlı kısımmış ona da daha minik oludğundan yoruluyo ve ulaşamıyomuş

sağol canım

yok kucağımda uyutmuyorum
emmek istiyo orada uyuya kalıyo

bi de sakın ama sakın şöle şeler demeyin
ben bebeğimi asla yanımda yatırmam
ayağımda sallamam
kucağımda uyutmam vs. gibi
valla sana kalmıyo zaten o kıçını yırtarak istediğini yaptırıyo :D

eh işte iyiyim canım
bizim göbek düşmedi ama dr yıkayın dedi yıkadık
medelanın hangi modeli mi elektrikli pilli mi onu biberon olayı nası oluyo kendği biberenu var mı?
medela ve avent arasında kaldım
medela 180
avet 261
sıla'ya da maşallah canım
eşim de demin sskya kaydettirdi bişi dedmemişler gerek yok falan diye

benim önerim herzaman normal canım

hoşbulduk canım
heyecanla sizlerin doğurmasını bekliyoruz

insan bakarken ağlıyo zaten ya da ben böyleyim bilmiyorum
hani diyorum ula bi girilen ilişkiden bu ağız bu burun hey Yaradana kurban inanmayan taş olsun

gel ben de senin ağzını öpcem de 4 doğum mu a.b. sen misin :lululu:

eşim ertesi gün çıkardı
bütün gün ana baba adına bakıp durdum :D

evet en önemlisi geçecek olması Allah hepimizi mutluluktan ağlatsın

canım kürtajda 7 kat KESTİLER mi?
SEZERYAN KÜRTAJIN 1000 KATI

Canım hem pil yeri var hem elektrikli.
Modelini bilmiyorum ama 160a almış eşim İdil baby'den.Medela yazınca nette çıkan,sarı olan.
Kendi biberonu var.Kapaklı filan.
Ama küçük ağızlıdiğer biberonlar da uyuyor ona.Bebedor,wee de var bende minik cam biberonlar, 150'lik.Onlara da takılıyor.
Sıradan kullanabilirsin.
Medelanınki %0 BPA plastik biberon.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom sen bizim gururumuzsun kız. çatır çatır doğurdun normal maşallah. bırak agrıversın o kadar popon. :)

ayyy yediğime bak sen doğurmuş da gelmiş...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azoooooom hoşgelmişsin bacım geçmişte önemli bişi yok sizden başka tanselde doğurdu bebiş iyi 3250 gr mış yarın çıkar hastaneden heralde sen anlat bakalım oğlun nasıl sen nasılsın topğarlayabildin mi? sen bir ilksin hepimiz seni merak ediyoruz ve japon kahramanı:ask:

Hoşbuldum tatlı dillim :D Neee kaa güzel sesin var kız senin :D
Çok güzel Allah analı babalı büyütsün..Darısı başınıza inşallah.
Ben toparlandım tatlım ama dikişler acıyor o da 2 güne geçermiş, antibiyotik yazdılar içicem onları.
Uzun uzun anlatcam Tuğbiş büyük ihtimal gece yazabilirim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hoşbuldum kızlarrrrr :D Oh iyi başka süpriz yok yani :) Pike de inşallah sağ salim kavuşur evladına..
Kuzey iyi çok şükür, ama benim sütüm henüz 1-2 damla geliyor bekliyorum süt gelsin diye :( 1 hafta bile sürebilirmiş bekliyorum bakalım.
Bu arada ben iyi gibiyim tek sorunum popomun acıması :D

Kuzummmmmm gözün aydın maşallah subhanallah sana....
Geldiniz mi
Allah nazarlardan saklasın, gözün aydın olsun,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Sütün gelir,sakın stres yapma.
2-3 güne süper bollaşıyor.
Eğer alabilirsen Humana still tea şiddetle öneririm.
Bilmem psikolojik mi ama ben onu içer içmez 1-1.5 güne çok bollaştı sütüm.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom sen bizim gururumuzsun kız. çatır çatır doğurdun normal maşallah. bırak agrıversın o kadar popon. :)

ayyy yediğime bak sen doğurmuş da gelmiş...

Yok kız çatır çatır değil epidural :D Ama iyi ki epidural olmuş açılma 4 cm. iken çektiğim sancı bie acı geldi bana.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canım hem pil yeri var hem elektrikli.
Modelini bilmiyorum ama 160a almış eşim İdil baby'den.Medela yazınca nette çıkan,sarı olan.
Kendi biberonu var.Kapaklı filan.
Ama küçük ağızlıdiğer biberonlar da uyuyor ona.Bebedor,wee de var bende minik cam biberonlar, 150'lik.Onlara da takılıyor.
Sıradan kullanabilirsin.
Medelanınki %0 BPA plastik biberon.

sesi nasıl peki

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kuzummmmmm gözün aydın maşallah subhanallah sana....
Geldiniz mi
Allah nazarlardan saklasın, gözün aydın olsun,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Sütün gelir,sakın stres yapma.
2-3 güne süper bollaşıyor.
Eğer alabilirsen Humana still tea şiddetle öneririm.
Bilmem psikolojik mi ama ben onu içer içmez 1-1.5 güne çok bollaştı sütüm.

Sağol babuşumm aminnnn.
Şimdi aldırdım eşim getirdi bakalım yemekten sonra bi içeyim sağol canım olumlu sonuç verdiğini duymak rahatlattı beni..
Şimdi yemek yiyeyim yine gelecem yanınıza:utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
abovvvv aze gelmiş
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
çok sevindim normal doğurmana
ama çok da özendim ve kendimi de suçladım doğuramadım diye diye ağladım
çokkk şanslısın canım
Allah senin ve Kuzey'in şansını bi ömür daim etsin
Allah sağlık versin size