simurganka01
Daimi Üye
heeee ayakk diyosunnn.. ona bende zor yetisiyorumyılbasında bayramda en son pedikürr yaptırmıstım ama sonra baktım hep corap içinde bi daha yaptırmadımm. normalde kısın hiç yaptırmam zati kendim ugrasırımm. simdi de bacagımıı cekiyorumm yukarıı dogruu öbür dizimin üstne atıyorumm zor oluyo ama kesiyorum napim. ayy yagmur dindii galibamm cıkayım ben
hadi görüsürükk
Hadi koş koş geç kaldın
hhaa Çıldırdı babuş bilmiyorum ki.
Benim kız paylaşılamıyo.Annemle benden kıskanıyo sanırsam çocuğu.Sürekli bi köşelere çekip fısfısfıs eşimi fitliyo manyak.
Evde sigara içirmedik diye filan şikayet etmiş.
Şimdi de hastaneye kontrole ben de gelicem diyo.Gripli.Grip diilmiş boğazı ağrıyomuş, doktor sanki manyak.Ya gripsen, 1 haftalık çocuk bu la.
Geçen kontrole de geldi, annem geldi ya, çocuğu elimden bi kaptı, muayenede de, işitme testinde de bana fırsat vermedi,hep kucağında...Bişey deyince de senin dikişin var kılıfının arkasında.Öldürecem, elimde kalacak.
Hıh işte bak benim de aynı olacak düşündükçe çıldırıyorum. Benim görümce de hamileydi ya, kız değil oğlanmış bebek. Şuan sülaledeki tek kız benimki. 38 haftadır 1 kez iyi misin bebek nasıl var mı bi ihtiyacın demeyip işleri düştükleri zaman zorunluluktan arayanlar, şimdi çocuğu göstermem diye korkularından 2 gündür beni arıyolar. Doğum ne zamanmış da, günü bellimiymiş de, nası belli olmazmış da. Ben de çıldırıyorum oturduğum yerden. Nedir şimdi bu??