2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hello şekerim. nasılsınız iiyisiniz inşallah? yerim yaaa anne mi oldun kız sen?

ahahahahhahah yarıldım kız. ilk başlarda arabeskci ismi gibi geldi ama şimdi alıştım. hatta baya baya beğenmeye başladım bende. hem anlamı da çok anlamlı ve güzel oldu.

beni döve bebişim al sinirini sesim çıkmaz :)) eee senin ismin ne onun beğendiği isim ne?
senin kızın ipek olsun ya. ipek gibi olacak zati zilli. irem'e de uyumlu.

eheheheehheheh az zilli değilsin :)

aynen oyle. artık umrumda değil zaten. ne şekilde doğacaksa doığsun ama hayırla sağlıkla olsun.

evet hayatım. yarın son nstye gırıyorum. artık amelıyatın gününü falan konuşacaz.

:( bilemıyorum ki! benim tüm kuzenlerim sezoş yaptı hepsi de bana ben normal dedikçe delirmiş gözüyle bakıyolardı.

altın balyozla dogarsa görürsünn yarılmayıı:D aaaa yagmur bastı evde mahsur kaldım:sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nazom, düşündüğünüz isimler neler acaba? Ben hayrolsun da yaklaşık 1 hafta önce bi rüya gördüm, rüyamda bana bi ses "ESLEM" ismini söyledi. Benim adım da Özlem ya, hani dedim ben yanlış anladım heralde. Özlemdir o dedim ama bişi dürttü beni internetten baktım, hakkatem ESLEM diye bi isim varmış. Anlamı da; Allah yoluna kendini adayan, güvenilir vs vs demekmiş. Şuan düşünmekteyim göbek adını Eslem koysam mı diye...

Babuş, 2. topuk kanı için bize şey dediler; doğumun olduğu günü saymayın, ertesi gün 1, 2, 3....6. gün de gelip topuk kanı verceksiniz dediler...

Bizim doktor ben hemen almıyorum kan şekerinin düzenlenmesini bekliyorum dedi, kendi saydı gün verdi,ona göre gel dedi.
Sağlık ocağından ev ziyaretine geldiler, onlar da aynı günü verdi,öylelikle emin oldum simuşum.Ay atlatsak hayırlısıyla bi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben cıkıyorum kızlarrr.. ayy bugün fön neyin de cektiricemm ,manikürümü kendim yaptım gecn aksam.. kendimi bi kez daha resetlemişkenn bakımlı bakımlı gelsee bebem. pacoz pacozz gitmesem doguma ne güzel olar:D hadi öperim sizii.. aksama kayınvalidede yemek yiciz galiba belki dönmeyebilirim o sebeple. görüsürüzzzz

Benim de tırnaklarımı kesmem gerekiyo ama nasıl..... :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kayınvalide denen gerzek aradı.Doğumdan sonra kendisinden şiddetle nefret etmeye başladım...Neyse onları ayrı anlatırım da.YArın sizle kontrole geleceğim diye tutturdu.
Sesi filan boğuk.Sen gripsin gelme dedim.
Yok grip değilmiş de, grip olsam gelir miyim,sadece boğazım ağrıyo dedi.
Salak mıdır nedir ya.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

günaydınnn babuşş

tuğba:eek:ğlum annem bu kızçe çok nazlı napcez?
eymen:eek:lsun anne kolaymı izmirin en güsel kızlarından birini bekliyoruz yapcak o kadar naz hem beni bekliyo o çıkar yakında aramızda çok mesafe olsun istemiyo?

puhahah akşam senin kazak muhabbetini anneme anlattım yerlere yattı gülmekten

ohhh kıyamam ben şahine %190 bende senin gibi olcam doğurunca çok hassasım hemşireyi filan dövmessem iyi yani
son gelişmeler
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html

ağzını öpeyim senin gel bakim buraya :eek:

valla bencede teyzecim bu ne ya bu doktorların kalın kafasına .... :sinir: nasıl önerebiliyolar kendi işlerine gelen bişeyi ya tamam sakıncalı durum vardır yaparsın yok bebek rahat doğar yok stres çekmez kılıfına uyduruyolar herşeyi geçende biri bana böle bi cümle kurdu NORMAL DOĞURAN MI KALDI? milattan önce den bahsediyo sanki ve çağdışı bir yöntemmiş gibi küçümseyerek

şimdiki coogu doktor cok hazırcı ya aman ugrasmasınlar normal dogumla baktılar hele ki anne hafif sezeryana meyilli korkuyo normalden hoop hemen sezeryan diyolar :sinir:
Allah tan benimki sezeryancı degilmis de normal hattta baya normal dogurtcak :lululu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bizim doktor ben hemen almıyorum kan şekerinin düzenlenmesini bekliyorum dedi, kendi saydı gün verdi,ona göre gel dedi.
Sağlık ocağından ev ziyaretine geldiler, onlar da aynı günü verdi,öylelikle emin oldum simuşum.Ay atlatsak hayırlısıyla bi.

ooy oy..hamileyken bi dogsun diye telas yapıyoz e doguyo bebekler bu sefer de o testi bu testi gobegiydi banyosuydu bilmem ne baslıyo demi :))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kızlar ben arada bir lafa giriyorum ama yanlış anlamayın,3 düz 1 ters 4 normal doğum yapmış bir anne olarak korkularınızı çok iyi anlıyabiliyorum.Normal doğumun her türlüsünü yaşadığım için,az da olsa size yardımcı olup rahatlatabilirsem ne mutlu bana.Siz korkularınızı paylaştıkça üzülüyorum,heyecanlanmanız gayet doğal ama normal doğum yapacakların korkmasına hiç gerek yok.Zaman ve teknoloji farkından dolayı zaten bizden şanslısınız herşey önceden biliniyor artık.Ben bebişlerimi doğururken sizin kadar şanslı değildim o yönden.Ne çıkarsa bahtıma gibi doğurduk :D

ahhhh ahhhhh bende yırttım kendimi normal diye ama benim bebeğin ölçümleri şu an 38 haftamda olmama ragmen 40 hafta ölçümşlerini tamamlamış vaziyette. babaya çekti zaar teyzesi baba gibi iri olacakmış öyle dedi doktorumuz. ilk doğumum oldugu için de riske atamadım açıkcası. :(

altın balyozla dogarsa görürsünn yarılmayıı:D aaaa yagmur bastı evde mahsur kaldım:sinir:

ehehehhehe sarı olmaz ama bizimki. gerçi bizim taraf çekerse olur da babaya benzerse esmer olur. esmer thor olur yanisi:)

Kayınvalide denen gerzek aradı.Doğumdan sonra kendisinden şiddetle nefret etmeye başladım...Neyse onları ayrı anlatırım da.YArın sizle kontrole geleceğim diye tutturdu.
Salak mıdır nedir ya.

öffffff ay bi de onlara katlanacaz daha di mi? benimki de çadırı kurar eve artık. gitmez kesin evine daha.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ahahahahhahah yarıldım kız. ilk başlarda arabeskci ismi gibi geldi ama şimdi alıştım. hatta baya baya beğenmeye başladım bende. hem anlamı da çok anlamlı ve güzel oldu.

beni döv bebişim al sinirini sesim çıkmaz :)) eee senin beğendiğin ismin ne eşinin beğendiği isim ne?

aynen oyle. artık umrumda değil zaten. ne şekilde doğacaksa doğsun ama hayırla sağlıkla olsun.

evet hayatım. yarın son nstye gırıyorum. artık amelıyatın saatini falan konuşacaz.

:( bilemıyorum ki! benim tüm kuzenlerim sezoş yaptı hepsi de bana ben normal dedikçe delirmiş gözüyle bakıyolardı.

Ehehehe anne oldum ya :D
Valide sultan :p
-gozluk
Doğum biraz nasip işi cidden.Benim işim gücüm rast gitti, evet normalde hemen ayağa kalkıyorsun ama yine şansın varsa.Bir arkadaşım alttaki dikişlerden günlerce senin gibiydim ben de dedi bana.
Sezoşta dikiş vs.zor oluyor, hemen ayaklanamıyorsun doğru ağrı sızı çok oluyor.Ama benim kaldıramayacağım gibi de değildi doğrusu.Kolay atlattım.
Ağrı pompası almazsan ağrıdan ölüyorsun dediler,bana volteren iğneler yetti, ilk gün tuvalete kendim gittim, yürüdüm filan.
Sütüm de çok çabuk geldi, miktar olarak da çok geldi.
Genellemelerden ziyade kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Sezoş olup ah normal yapsaydım diyen de çok.
Normal yapıp, aman ne çekicem sezoş olurum bi daha doğursam diyen de.
Dikkate alınması gereken doktorun öngörü ve önerileridir bana sorarsan.
Benim doktorum ne dediyse haklı çıktı.
Benim için genel anestezili sezeryanmış en doğrusu gerçekten.
Hiç bir tansiyon sorunu yaşamadan atlattım hamdolsun.

HAYATIM BABUŞ hoşgeldiniz taze anneler ohhhhh bebişlerinizle mutlu mutlu oturun siz anlatıkça zevkle okuyorum BURAYIDA İHMAL ETMİYORSUNUZ SAĞOLUN

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün ben sağlık ocağına gittim. hemşire bana, doğumdan 5-6 gün sonra gel topuk kanını alacaz bebeğin dedi. hatta bu arada nüfus cüzdanını da çıkartırsanız çok iyi olur dedi.

cezası varmış hemen çıkması gerekiyormuş.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hmmm tamam o zaman Babuşum, bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Demek bebeğin durumuna göre tarihler değişebiliyor. Çok sağolasın.

Salak mıdır nedir ya.

Ben uzundur kayınpedere, eşine, görümcelerime gıcığım. Hepsine gıcığım!! Hastaneye de gelicekler ayrıca ama karar verdik doğumdan 3-5 saat sonra haber vercez. Hemşirelere de söylicez durdurmasınlar kimseyi odada. Bide ben MASKE aldım, oda girişinde taktırcam herkese.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya normalde de duygusaldım ama şu an herşeye kopuyorum drda da o ağlayınca ağladım annem ağlama diyo kadın dr da dedi ki o şimdi anneliğe alışma sürecinde lohusalık hali var normal dedi
Amin cnm Allah herkesin evladına sağlık versin

normalde 1 kere çekerdim sancıyı doğurur biterdi
daha doğurmayanlar olduğu için fazla yorum da yapmak istemiyorum aslında
normaldir canım.üzüntüden ağlamada içinden geliyosa ağlaa..geçicek nasılsa..mutluluktan ağlasın herkes..:utan:

beni döv bebişim al sinirini sesim çıkmaz :)) eee senin beğendiğin ismin ne eşinin beğendiği isim ne?

aynen oyle. artık umrumda değil zaten. ne şekilde doğacaksa doğsun ama hayırla sağlıkla olsun.

evet hayatım. yarın son nstye gırıyorum. artık amelıyatın saatini falan konuşacaz.

sana kıyabilirmiyim kuzum.liste kabarık önce kimden başlasam dövmeye onu bilemedim..kuzum ipek ismine alıstık önce ama babamız istemiyor.üst komsunun kızının adı diye.başka isim mi yok diyor?
Hoşbulduk canım benim...
Ada uyuyo şu an napsın.Arada bi mızıklıyo :)
Ben de başını bekliyorum :)
Sen nasılsın nazom?

yerim onu bennn..tostikk:utan: napıyım bende canım gün sayıyoruz doğurmayan kızlar grubu olaraktan..:sila:

simuşum eslem ismini görmüştüm.anlamıda güzel..ben miray olsun diyorum.irem gökçe diye tutturdu son günlerde antremandaki hocasının adı kız cok güzel kafaya gökçeyi taktı..:utan: eşimde sena diyor bi kaç gündür.ikimizin isminin ilk heceleriymişş.megaloman adam.. cocugun kafası karıstı cok kişilikli olcek doğmadan.herkes bi isim diyoo.:eek:ys:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ehehehe anne oldum ya :D
Valide sultan :p
-gozluk
Doğum biraz nasip işi cidden.Benim işim gücüm rast gitti, evet normalde hemen ayağa kalkıyorsun ama yine şansın varsa.Bir arkadaşım alttaki dikişlerden günlerce senin gibiydim ben de dedi bana.
Sezoşta dikiş vs.zor oluyor, hemen ayaklanamıyorsun doğru ağrı sızı çok oluyor.Ama benim kaldıramayacağım gibi de değildi doğrusu.Kolay atlattım.
Ağrı pompası almazsan ağrıdan ölüyorsun dediler,bana volteren iğneler yetti, ilk gün tuvalete kendim gittim, yürüdüm filan.
Sütüm de çok çabuk geldi, miktar olarak da çok geldi.
Genellemelerden ziyade kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Sezoş olup ah normal yapsaydım diyen de çok.
Normal yapıp, aman ne çekicem sezoş olurum bi daha doğursam diyen de.
Dikkate alınması gereken doktorun öngörü ve önerileridir bana sorarsan.
Benim doktorum ne dediyse haklı çıktı.
Benim için genel anestezili sezeryanmış en doğrusu gerçekten.
Hiç bir tansiyon sorunu yaşamadan atlattım hamdolsun.

maşallah umarım benimki de böyle olur babuş. hayatımda hiç ameliyat olmadım. sadece kürtajımda narkoz yedim onda da hemen ayıldım çok az midem bulandı o kadar. gayet ayıktım ve aklım başımdaydı.

ama bundan nedense korkuyorum :((

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
valla bencede teyzecim bu ne ya bu doktorların kalın kafasına .... :sinir: nasıl önerebiliyolar kendi işlerine gelen bişeyi ya tamam sakıncalı durum vardır yaparsın yok bebek rahat doğar yok stres çekmez kılıfına uyduruyolar herşeyi geçende biri bana böle bi cümle kurdu NORMAL DOĞURAN MI KALDI? milattan önce den bahsediyo sanki ve çağdışı bir yöntemmiş gibi küçümseyerek[/QUOTE]
:))) ben simdi milattan önce kalma bir anne mi oluyorum o zaman ay hic gülecegim yoktu onu söyleyen kimse beni bir görsün dicem o zaman baska bisey demiyorum ben :)))

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ona da mı üseniyonnnnnn:D hiç üsenmicegimm seylerdenn biri. zevkle keserim, törpülerimm, etlerini temizlerim:D cocukken de böleydimm.. tırnaklarımla ugrastıgım kadr matematikle ugrassaydımmm teyyyyyy:sila:

Kız yok ne üşenmesi. :D Yetişemiyom kiiii :D Şekilden şekile giriyom. Ha tabi bu bahsettiğim ayak tırnaklarım. El tırnaklarımda sorun yok o kolay oluyo :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
normaldir canım.üzüntüden ağlamada içinden geliyosa ağlaa..geçicek nasılsa..mutluluktan ağlasın herkes..:utan:

sana kıyabilirmiyim kuzum.liste kabarık önce kimden başlasam dövmeye onu bilemedim..kuzum ipek ismine alıstık önce ama babamız istemiyor.üst komsunun kızının adı diye.başka isim mi yok diyor?

yerim onu bennn..tostikk:utan: napıyım bende canım gün sayıyoruz doğurmayan kızlar grubu olaraktan..:sila:

simuşum eslem ismini görmüştüm.anlamıda güzel..ben miray olsun diyorum.irem gökçe diye tutturdu son günlerde antremandaki hocasının adı kız cok güzel kafaya gökçeyi taktı..:utan: eşimde sena diyor bi kaç gündür.ikimizin isminin ilk heceleriymişş.megaloman adam.. cocugun kafası karıstı cok kişilikli olcek doğmadan.herkes bi isim diyoo.:eek:ys:

aaaaa aaaaaaaaaa bak babuş gibi sende heyecanlandırdın şimdi beni. bu babuş zillisi de gökçe koyacaz demişti bana. aylarca gökçe olacak diye havalara girdim. sonra sıla ada koydu hevesim boğazımda takılı kaldı. şimdi de sen koymazsan valla çocuğumu göstertmem size bak...

koy kız naif isimdir gökçe :) gökçeler güzel, akıllı zeki, anlayışlı, zeki, kültürlü, mağrur olurlar :p

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hmmm evet biraz karışık bi durum olmuş... İsimlerin hepsi de güzel, seçmek zor cidden. Ama belki kızımız gelince yüzüne baktığınızda aklınıza hiç olmadık bi isim de gelebilir...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anammmmm :sok:sok:sok

kaynanam bana böyle pof pof pufudik bi battaniye almıştı... bu evim serin olduğu için onu kullanıyordum yıkıyım da doğuma kadar kurusun dedim. yavrumun dalin sabunuyla yıkadım arınmamış ya olduğu gibi köpük içinde. ek durulama yapıyorum şimdi ama hiç arınacak gibi değil. napacam kız :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaaaa aaaaaaaaaa bak babuş gibi sende heyecanlandırdın şimdi beni. bu babuş zillisi de gökçe koyacaz demişti bana. aylarca gökçe olacak diye havalara girdim. sonra sıla ada koydu hevesim boğazımda takılı kaldı. şimdi de sen koymazsan valla çocuğumu göstertmem size bak...

koy kız naif isimdir gökçe :) gökçeler güzel, akıllı zeki, anlayışlı, zeki, kültürlü, mağrur olurlar :p

VAYYYY BE GÖKÇENİN BU KADAR ANLAMI OLDUĞUNU BİLMİYODUM BENİM OĞLANAMI KOYSAM ACABA:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar