2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aklıma geldikçe püf noktaları yazayım Ada zırlamadan da belki aniden çıkarım, faydalı olsun sizlere.
Zaten doğum hikayem gümbürtüye gitti 2 defa, yarın yine yazarım artık.
Hastane bavulunuzu öyle tıka basa doldurmayın.Bebeğe 2takım kıyafet yeter.Fazla bile.Bazı hastaneler kendi hastane çıkışlarını giydiriyolar zaten.Ben gecelikle rahat edemedim pijama (ince efil efil olanlardan) çok rahat oldu benim için.Sabahlık giymedim hiç.
Makyaj malzemelerim yanımdaydı, saçımı bile zor taradım 2 gün, o halde makyajı mı düşüncektim :D
Tacımı bile emek emek yapmıştım, o kadar özenmiştim, biri bi ara kafama koymuş, bi o işte, takmadım bile onu da doğru düzgün.
Sonra sezoş olacaklar bol ve beli yüksek babaanne donu koysunlar çantalarına.Kesi tam bikini bölgesinin bitme yerinde çünkü,tam kuku üstü..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu bilgilerde on numara oldu babuş aklını seveyim senin muhah:eek: sılanın totosunu mıncırmayı unutma:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

benden hepinize gelsin kızlar özellikle doğum yapan arkadaşlarımın hepsinee:utan:
ama bu cok komiktii... ayrılırken bilee olaganüstüydü yaa kafasını ham yapcaklarr hala yavrularım diyodu:D:D
Ecrinn ben nasıl atladım senden büyük dünyam var 38+6 bak bugün yarın doğurur oda

3 gün büyük benden.. tamamm yelizz dogur kız bu gece.. bende pazara yetiscemm gökceden önce dogurmam lazım:D derken derken lidır da dogurcak ben doguramıcam:D

yalnız kızlarr bişi farkettim demek
mide bulantısıda doğum belirtisi

bblauda bulantı çekti tuğçedee

ay ben kac gündür cekiom balımm ne gelen var ne giden:böö:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ama bu cok komiktii... ayrılırken bilee olaganüstüydü yaa kafasını ham yapcaklarr hala yavrularım diyodu:D:D

3 gün büyük benden.. tamamm yelizz dogur kız bu gece.. bende pazara yetiscemm gökceden önce dogurmam lazım:D derken derken lidır da dogurcak ben doguramıcam:D

Ay bana kalsa coktan dogurmustumm insallah dogururum bu gece :D

Beni bekleyen varsa acarım onunu :p :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

puhaha :kahkaha: yeliz cuma doğurcakmış gibi geliyoo sende cuma akşam saatleri ecrinoş normal olmayacaksan cumartesi günü sezoş ol bare :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben kaçar kendinize ii bakın pikoşuma şimdiden bolca dua ediyorum rabbim kolay doğum nasip eylesin haberini ulaştırırsan bizden birine mutlu oluruz cnm şimdiden gözün aydın

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar ben kaçar kendinize ii bakın pikoşuma şimdiden bolca dua ediyorum rabbim kolay doğum nasip eylesin haberini ulaştırırsan bizden birine mutlu oluruz cnm şimdiden gözün aydın

güle güle cnm

offfffffff ya benim canımhiç bişi yapmak istemio yaaa
kalkıp yemek hazırlamak is te mi ommmmmmmm
hep oturmak yatmak istiom ya

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

puhaha :kahkaha: yeliz cuma doğurcakmış gibi geliyoo sende cuma akşam saatleri ecrinoş normal olmayacaksan cumartesi günü sezoş ol bare :D

e hade insallah cuma kontrol var zati.. belli olur benim o gün dpgurup dogurmucagım:D

Ay bana kalsa coktan dogurmustumm insallah dogururum bu gece :D

Beni bekleyen varsa acarım onunu :p :D :D

ac önümü yelizz.. azoyu bekliodum bide sen cıktın. dogur bakk bian önce ona göree:utan::utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
bende çıkıom kızlarr
hiç keyfim yok eşim gelir birazdan
Allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnnn

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
amin cnmm.. kurbileri sen kendin yapmıcak mıydınn? aslında seker cikolata kurbi dagıtılabilirdi bencede. ama ben saklıyım istedim heralde bebeme:D son 5 diyorum geri sayıyorum o zaman.. hade bakalım:D kız biri bana öbür mahallede yazmıstı bu siiri o da sen midin acep??

Yok valla ben yazmadım Ecrincim :)
Kız bende kurabiye yapıcak marifeti görüyon mu sen ordan bakınca :D Yaklaşık 4 senelik evlilik hayatım boyunca 2 kere normal kurabiye yaptım 3 ya da 4 kere de poaça :D

kızçeler azo aradı beni şimdi konuştuk sesi çok moralli ve rahattı çok sevindim adına kızlara söyle çok rahat oldu normal doğum analamdım bile dedi :D kuzey gayet sessiz mışıl mışıl uyuyomuş japonmuş ayrıcanakta saçlıymış hepinize selamı var azonun yarın çıkcakmış hastaneden

Aleyküm selam. Tubişim maşallah sana kız, helal olsun. Ne güzel haberdar ediyosun bizi. Allah razı olsun senden de haber verenlerden de...

simuşcugum seni cok iyi anlıyorum benimde sancılarım okadar cok ki.. belfıtıgı yüzünden de cok zorlanıyorum yürümekte.. insanlıktan cıktım resmen.. doktor bugün tam zamanın geldi senin daha durmazdı bu oglan dedi bana...

Heyecanlı Pikem benim... Şimdi kimbilir nasıl bir heyecan içindesindir. :utan: Umarım yarın herşey sorunsuz şekilde ilerler ve en kısa zamanda tüm ağrıların sızıların geçer. Aklımdasın... Allahım yarın için yardımcın olsun inşallah.

kızlar benim obez oğlum müsade etmediği için 2 satır yazıp kaçıyorum habire...
sütüm yeterli geliyor mu bilmiyorum ama sürekli mememde. gelmese ağlar istemez diyor doktorumuz.
bugün ilk banyomuzu yaptık. göbek düşene kadar bir daha yok. vücudunda ve yüzünde döküntüler vardı doğduğunda. ne yazıkki bendeki enfeksiyon sebep olmuş :( çocuk doktoru kendiliğinden geçer dedi. ama mememden ayrılmadığı için yüzü daha çok kızarıyor. meme düşkünlüğü bana pahalıya patladı. yara yok gibi gözüküyor, ama çok canım acıyor. garmastan diye bir pomad yazmış doktor. bakalım bugün deniycem.
burnumuz tıkalı gibiydi. saf su gibi birşey sıkıyoruz. yavaş yavaş iyi geliyor...

özetle dünyanın en mükemmel varlığı şuanda yanımda mışıl mışıl uyuyor. uyanmayınca yanaklarını okşuyorum ama banamısın demiyor. 2 saatte bir emzirmek zorundayım ama uykucu bazen çok zorluyor. altını değiştirirken bile uyanmadığı oluyor :D

yarın doktor kontrolü var kuzumun. bakalım neler duyacağız...

bizden şimdilik bu kadar haberrr...
pike teyzemize de yarın için bol şans diliyoruz. meleğini şimdiden kokluyoruz. sağlıkla inşallah...

Maşallah tontik kuzumuza annesi. Sütün de yeterlidir inşallah.. Garmaston pomadı ben de duydum bi arkadaşımdan. O bayaaa faydasını gördüm demişti. :)

geçmişi okuyamadım moralim çok bozuk ya
sezeryan olduğum için kendimi suçluyorum
çok mutsuzum hergün ağlıyorum

Kız Hayatım neden öyle diyosun, Allahın gücüne gider deme lütfen öyle. Sen çok duygusal bi insansın hep ondan oluyo işte bu tabi bide üstüne annelik hüznü de eklenince mutsuz hissetmen normal. Bol bol dua et lütfen ve minik Şahinimizi de üzme emi annesi... :huhuu:

pazar gününe kadar doğurmazsam şayet, doktor pazar günü nöbetçiyim alalım bebeği dedi. pazar günü doğumumuz var yani.

E hadi bakalım bebeeeeem ben dedim zati bugün. Bu hafta sonu ya da en geç diğer haftanın başında Ecrinle Gökçeden bekliyom diye :D

şimdi aradım tanseli gayet iyiymiş uyuşukluğum filan yeni geçti dedi şükür iyiyiz oğlumla herşey mükemmel hepinize nasip olsun çok farklı bir duyguymuş dedi emmeye çalışıyomuş ama mama takviyeside yapılıyo sarılık olmasın die dedi 3250 gr mış boyu daha belli değil dedi ölçmemişler kuzucuğu hepinize çoook çokk selamı varrr

Aleykum selam :) Maşallah hem Tanselime hem kuzucuğumuza. Darısı da başımıza. Saolasın Tubişim... Muaaaah :sila:

babuş 8.40 gibi sezoşa alındım 8.50 bebek doğmuş.
odama geldiğimde saat tam 10.du,ilk gözümü açtığım andan itibaren hiç bilincim bulanık değildi.hemen ayıldım.sadece genizimde bi gıcık vardı karnım acıdığı için onu temizleyemedim akşama kadar rahatsız etti beni.
kesik acısı dayanılmaz değil doğrusu,ama azımsanacak gibi de değil.ağrı kesiciler beni rahat ettirdi ağrı pompası almama gerek olmadı.ilk gece sağıma yatabildim.ertesi gece zorlandım ama sağa sola dönmeye. gerginlik hissi oluyor o zor.ama her gün biraz daha iyileşiyorsun,resmen bir gün öncesinden daha iyi olduğunu gözlemliyorsun kendinde.
bugun bir hafta oldu %90 iyileştim.
ilk günler oturup kalkarken çok zorlanıyorsun, yürürken, tuvalete giderken...bel ağrısı oldu bende.bir de karnım sertleşiyor gibi oluyordu, göbek deliğim acıyordu....
ama hiç lanet olsun nie sezoş oldum da demedim.
genel itibariyle rahat ettim diyebilirim.rahat doğumun bedeli de sonunda biraz ağrı sızı olacak tabi.

Faydalı bilgilendirmelerin için çooooooook sağolasın Babuşum :utan: :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yok valla ben yazmadım Ecrincim :)
Kız bende kurabiye yapıcak marifeti görüyon mu sen ordan bakınca :D Yaklaşık 4 senelik evlilik hayatım boyunca 2 kere normal kurabiye yaptım 3 ya da 4 kere de poaça :D

Aleyküm selam. Tubişim maşallah sana kız, helal olsun. Ne güzel haberdar ediyosun bizi. Allah razı olsun senden de haber verenlerden de...

Heyecanlı Pikem benim... Şimdi kimbilir nasıl bir heyecan içindesindir. :utan: Umarım yarın herşey sorunsuz şekilde ilerler ve en kısa zamanda tüm ağrıların sızıların geçer. Aklımdasın... Allahım yarın için yardımcın olsun inşallah.

Maşallah tontik kuzumuza annesi. Sütün de yeterlidir inşallah.. Garmaston pomadı ben de duydum bi arkadaşımdan. O bayaaa faydasını gördüm demişti. :)

Kız Hayatım neden öyle diyosun, Allahın gücüne gider deme lütfen öyle. Sen çok duygusal bi insansın hep ondan oluyo işte bu tabi bide üstüne annelik hüznü de eklenince mutsuz hissetmen normal. Bol bol dua et lütfen ve minik Şahinimizi de üzme emi annesi... :huhuu:

E hadi bakalım bebeeeeem ben dedim zati bugün. Bu hafta sonu ya da en geç diğer haftanın başında Ecrinle Gökçeden bekliyom diye :D

Aleykum selam :) Maşallah hem Tanselime hem kuzucuğumuza. Darısı da başımıza. Saolasın Tubişim... Muaaaah :sila:

Faydalı bilgilendirmelerin için çooooooook sağolasın Babuşum :utan: :huhuu:

kız ne var kurbi yapmayaa..

1 pk margarin
1 bardak pudra sekeri
1 yumurta
4.5 su bardagı un
bide iste ceviz fındık içine ne istersenn...

sekllendir yogurduktan sonra 180 derecede ısınmıs olcak. 10_15 dk da pişiyo. al sana kurbiii:D:D

o zaman öbür mahallede senin gibi bi ayten asıgı vardıı. aynı siiri yazdıydı kızz. :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy hürreminn havasına triplerine hastayımm yahu:D allam kızım hürrem e benzesin böle cazgırr böle hakkını yedirmezz garip bi tip olsun:D

bu pargalı da sapıkhee bosattı kızı dost alcek heralde..

neyse bu gece de doguramadımm.. kısmet yarına artık :D öperim heppiciginizi:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayy hürreminn havasına triplerine hastayımm yahu:D allam kızım hürrem e benzesin böle cazgırr böle hakkını yedirmezz garip bi tip olsun:D

bu pargalı da sapıkhee bosattı kızı dost alcek heralde..

neyse bu gece de doguramadımm.. kısmet yarına artık :D öperim heppiciginizi:utan:

senden ümidimi kestim ecrinnnnnn

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

napıyon kız gökçe gece gece ağrı sancı varmı yıvvvrum

ay napayım. anam bendeydi. kadın evi kaldırdı resmen ya. bi de c.tesi kadın gelecek ha eve temizliğe... baktı etrafta tozlar uçuşuyor orayı süpürdü burayı sildi onu yıkadı bunu astı derken saat 11 olmuş. ana işte içi rahat etmıyor illa kızı rahat etsin istiyor. onur da işlerine bakıyor bende size bı bakayım dedim. sancım mı değil mi bilmiyorum ama bu ara sol bacağımla kasığımın orda bı yerlere bişi oluyor. aniden bi sancı saplanıyor ama deli dehşet bi acıyla 2 saniye sonra geçiyor. bilemıyorum ne oldugunu onun. yavrumun hareketleri de canımı yakıyor zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar