Ecrinn ben nasıl atladım senden büyük dünyam var 38+6 bak bugün yarın doğurur oda
iyi akşamlar kızlarrrr
2 gün giremedimmm
maşallahhh 3 doğum olmuşşşş
diğerleriplanlıydıda tuğçeye çok sevindimmm ya maşallahhh normal doğumu başardı canım yaa
taze annelerimizin gözü aydınnn
hayırlı uzun ömürlü iyi ahlaklı evlatlar olurlar inşşşş
gökçeee sanada az kalmşşş
hadi bakalımmm hayırlısıııı
darısı artık bizim başımızaaaa
benimde kızım gelsin 2 hafta içinde yaaaa
iyi akşamlar kızlarrrr
2 gün giremedimmm
diğerleriplanlıydıda tuğçeye çok sevindimmm ya maşallahhh normal doğumu başardı canım yaa
sağolasın canım. darısı başımıza. bak ben dıye dıye pazar günü doğuracam artık.
gercı ona doğurmak denmiyor ama![]()
kız daha dur 38 haftanı bi tamamla hele.
kız 6-7 saat sancı çekip sezoşa girdim.
sancı kısmından yola çıkarak diyebilirim ki asıl sezoşa doğurmak deniyor
sağolasın canım. darısı başımıza. bak ben dıye dıye pazar günü doğuracam artık.
gercı ona doğurmak denmiyor ama![]()
niye denmiyo kısss
olurmu öle şeyy
ama dur bakalımm
daha pazara 3 gün varrr belkide normal doğurursunn hiçç belli olmazz
hakkında hayırlısı olsun inşşşşş
kız daha dur 38 haftanı bi tamamla hele.
ben de oyle diyodum da bak hala icimde duruyor sıpa
39. haftadayım ama gelen giden yok daha malesef..
kız 6-7 saat sancı çekip sezoşa girdim.
sancı kısmından yola çıkarak diyebilirim ki asıl sezoşa doğurmak deniyor
hemen anlatıyım azo gece uykusundan suyu gelerek uyanmış ve sakince kalkmış mükoyu arayıp bildirmişler banyo yapmış çayını yudumlarkene bize msj atmış beni bile uyandırmaya kıyamamış kurban olduğum sonra 2 saat içinde hastaneye gitmişler 5dkda bire düşmüş sancıları yanı kasılma tarzı yaşadım didi telde korkulcak bişi yok anlamadım bile diyo öle yani herşey güsel olmuşki halinden çok memnunYok tubisim ben bir ilki yasayacam oglumu icimde buyutecem![]()
Azelya bugun mu dogurdu nasıl olmus nolmus bilen varsa anlatsı merak ettim normal dogurmus hemde nasıl anlamıs ay biri bisey soylesin
Sabahtan beri karnımda degisik agrılr var oglum asagılara vurupo duruyor karnım sanki bugun daha da bir sismis gibi geliyor. Aksamaacile gidip bir muayene olmayı dusunuyorum gelici mi bu oglan cok merak icindeyim
Aden kız sen hala dogurmadın mı duruyon mu
iyi akşamlar kızlarrrr
2 gün giremedimmm
dünyam sen doğurmadın mı kız? en son nişanın gelmişti senin?
ehehehhe bizim bebekler keyiflerine düşkün oldular teyzesi. keyifleri yerlerinde maşallah. kopamıyolar analarından. ama bi kız çıksın karşılarına anneyi anında bırakıp giderler bak gör
hemen anlatıyım azo gece uykusundan suyu gelerek uyanmış ve sakince kalkmış mükoyu arayıp bildirmişler banyo yapmış çayını yudumlarkene bize msj atmış beni bile uyandırmaya kıyamamış kurban olduğum sonra 2 saat içinde hastaneye gitmişler 5dkda bire düşmüş sancıları yanı kasılma tarzı yaşadım didi telde korkulcak bişi yok anlamadım bile diyo öle yani herşey güsel olmuşki halinden çok memnun
yaaa gördün mü niloş beni utandırdı normal doğurdu bacımm helal olsun beklemez diyodum ama bekledi normalindan doğurdu en sağlıklısından rabbşenm cümlemizin kalbine göre versin istediği olsun
Valla 2 hafta once gelmisti ama bir daha gelen giden olmadı daha doktora da gitmedim bekliyorum ( ne bekliyorsam )
Valla yaa babası gibi keyfine duskun olucak oglum da anasına anca eziyet etsin valla..
Esim de bir deligi bulmadı beceriksiz diyo![]()
Aynen bir kı gorsun eker gider. Ama zor biraz! Vermem oglumu kimselereeee
iyiyim balım doğum haberleri alıp tatmin oluyorum doğurmayacağım vazcaydımtuğbaaaaaaaaaaaa napıonnnn kuşummmmmmmmm??????
Valla 2 hafta once gelmisti ama bir daha gelen giden olmadı daha doktora da gitmedim bekliyorum ( ne bekliyorsam )
Valla yaa babası gibi keyfine duskun olucak oglum da anasına anca eziyet etsin valla..
Esim de bir deligi bulmadı beceriksiz diyo![]()
Aynen bir kı gorsun eker gider. Ama zor biraz! Vermem oglumu kimselereeee
iyiyim balım doğum haberleri alıp tatmin oluyorum doğurmayacağım vazcaydımbölesi daha güsel sankim
sanırım öle olcak keyifli bebek az kaldı cnm az sabret
babasıda çok biliyo gözü görse çıkmazmı kuzum benim bulamıyo yokluyo demekki ama göremiyo
yalnız kızlarr bişi farkettim demek
mide bulantısıda doğum belirtisi
bblauda bulantı çekti tuğçedee