hımm baya baya anladım cnm benim güsel ama sonuçta emiyor uykusuzda kalsan değiyor babuşum
öylemi bilemiyorum azo japon dedibende onun dediğini didim ödem bizde bile çok onlarda nasıl olmasın kuzucuklar
babuş bezi 3-6 kg almıştın ya büyük gelmiyo dimi?hugies nasıl?
Canım yendioğan boy aldımdı ben 2-5 kg.
Bebek 3.5 kg doğdu, şimdi 3.2kg gibi, ama büyük geliyo bunlar.
Önce 10-15 tane filan prima kullandık güzeldi.
Sonra huggies'e geçtik, o da güzel memnunum.
Doktorumuz bana bırak şu dünya para verdiğin pişik kremlerini bepanthene kullanıcaz dedi.Bir de ıslak mendil diil su pamuk kullanıyorum.Kremi her alt açışta ve bolca sürüyoruz hamdolsun pişik olmadık.
hazır babuşu yakaladım sorayım. gerçi hayatım da sezoşdu. kızlar doğum yaptınız ayıldınız kendinize geldiniz eeee sonrası? hemen süt geliyor mu? agrı neye benzıyor? kalkıp yüreyebiliyor musunuz? sonracığıma kaç gun kaldınız hastanede?
keşke yanımda şunu da getırseydım dedidiğiniz bişi oldu mu?
babuş 8.40 gibi sezoşa alındım 8.50 bebek doğmuş.
odama geldiğimde saat tam 10.du,ilk gözümü açtığım andan itibaren hiç bilincim bulanık değildi.hemen ayıldım.sadece genizimde bi gıcık vardı karnım acıdığı için onu temizleyemedim akşama kadar rahatsız etti beni.
kesik acısı dayanılmaz değil doğrusu,ama azımsanacak gibi de değil.ağrı kesiciler beni rahat ettirdi ağrı pompası almama gerek olmadı.ilk gece sağıma yatabildim.ertesi gece zorlandım ama sağa sola dönmeye. gerginlik hissi oluyor o zor.ama her gün biraz daha iyileşiyorsun,resmen bir gün öncesinden daha iyi olduğunu gözlemliyorsun kendinde.
bugun bir hafta oldu %90 iyileştim.
ilk günler oturup kalkarken çok zorlanıyorsun, yürürken, tuvalete giderken...bel ağrısı oldu bende.bir de karnım sertleşiyor gibi oluyordu, göbek deliğim acıyordu....
ama hiç lanet olsun nie sezoş oldum da demedim.
genel itibariyle rahat ettim diyebilirim.rahat doğumun bedeli de sonunda biraz ağrı sızı olacak tabi.