2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay napayım. anam bendeydi. kadın evi kaldırdı resmen ya. bi de c.tesi kadın gelecek ha eve temizliğe... baktı etrafta tozlar uçuşuyor orayı süpürdü burayı sildi onu yıkadı bunu astı derken saat 11 olmuş. ana işte içi rahat etmıyor illa kızı rahat etsin istiyor. onur da işlerine bakıyor bende size bı bakayım dedim. sancım mı değil mi bilmiyorum ama bu ara sol bacağımla kasığımın orda bı yerlere bişi oluyor. aniden bi sancı saplanıyor ama deli dehşet bi acıyla 2 saniye sonra geçiyor. bilemıyorum ne oldugunu onun. yavrumun hareketleri de canımı yakıyor zaten.

annenin eline sağlık da madem kadın gelecek yormasaydı kendini günün belli olduya psikolojik olarak etkileniyosun belki pazara kadar iş falan yapma yat

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

annenin eline sağlık da madem kadın gelecek yormasaydı kendini günün belli olduya psikolojik olarak etkileniyosun belki pazara kadar iş falan yapma yat

ya ben o'na haber verınce heyecandan kadının midesi bulanmaya başlamış zaten. dükkanına yanına gittim oturamıyor kadın. dedım akşam gel bana yemeğe. geldi evi de öyle görünce içi rahat etmedi işte.

arayan herkes çok heyecanlı ama bende bişi yok niye acaba. :) normal mi bu?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ya ben o'na haber verınce heyecandan kadının midesi bulanmaya başlamış zaten. dükkanına yanına gittim oturamıyor kadın. dedım akşam gel bana yemeğe. geldi evi de öyle görünce içi rahat etmedi işte.

arayan herkes çok heyecanlı ama bende bişi yok niye acaba. :) normal mi bu?

şuan olayı sindirmeye çalışıyorsun yıvvrum cumartesi gecesi uykusuz kalıp sabaha kadar türlü senaryolar kuracaksın:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
inşallah laylam. takılmayacak gibi değil ki boy 1.60 kilo 69 ne bacım? ne diyim hayatın sonu değil yapacak bişi yok.

laylam çıkayım ben benim yavru azdı yıne uzanayım az... oraya buraya vuruyor canımı yakıyor. iyi geceler öpuyorum...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
inşallah laylam. takılmayacak gibi değil ki boy 1.60 kilo 69 ne bacım? ne diyim hayatın sonu değil yapacak bişi yok.

laylam çıkayım ben benim yavru azdı yıne uzanayım az... oraya buraya vuruyor canımı yakıyor. iyi geceler öpuyorum...

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aleyküm selam. Tubişim maşallah sana kız, helal olsun. Ne güzel haberdar ediyosun bizi. Allah razı olsun senden de haber verenlerden de...
Aleykum selam :) Maşallah hem Tanselime hem kuzucuğumuza. Darısı da başımıza. Saolasın Tubişim... Muaaaah :sila:

Faydalı bilgilendirmelerin için çooooooook sağolasın Babuşum :utan: :huhuu:
sağol simuşum diyorum ya herkesten haberdar olmak mükemmel bişi çok sevdim azoyu öpesim var iyiki benden rica etti sağolsun yoksa meraktan çatlardım ben arayınca içim rahat ediyo:telefon: ve sizlerin o mutlu sesini duymak beni dahada heyecanlandırıyo
sütaş reklamlamındaki buzağıyı ewe alıp besleyesim war yaa ne tatlı şeeeyy :D:lululu:
livayıda ona benzetiyodun dimi sen çatlakk sütaşın karacabey fabrikasında kendi çiftliği var ordaki buzağılar çok tatlıydı hepsinin kulaklarında armaları var ana adı şu buzağının adı bu die çok şikerler bakımlı temiz hayvancıklarrr :ask:

ay napayım. anam bendeydi. kadın evi kaldırdı resmen ya. bi de c.tesi kadın gelecek ha eve temizliğe... baktı etrafta tozlar uçuşuyor orayı süpürdü burayı sildi onu yıkadı bunu astı derken saat 11 olmuş. ana işte içi rahat etmıyor illa kızı rahat etsin istiyor. onur da işlerine bakıyor bende size bı bakayım dedim. sancım mı değil mi bilmiyorum ama bu ara sol bacağımla kasığımın orda bı yerlere bişi oluyor. aniden bi sancı saplanıyor ama deli dehşet bi acıyla 2 saniye sonra geçiyor. bilemıyorum ne oldugunu onun. yavrumun hareketleri de canımı yakıyor zaten.

ohhh ev temiz mis gibi olmuştur cumarteside kadın temizler aden oğlan mis gibi gelir evine.anneler bizden daha heyecanlı nedense koruma içgüdüsü sanırım gökçem

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın sessiz topiğim günaydın kader arkadaşım aslımm :lilav: yine bir iş günü :ates: ve ben hastayım kulaklarım duymuyo burnum tıkalı gözlerim yaşlı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın sessiz topiğim günaydın kader arkadaşım aslımm :lilav: yine bir iş günü :ates: ve ben hastayım kulaklarım duymuyo burnum tıkalı gözlerim yaşlı

günaydın kader arkadaşım benim gene sabah ve gne ikimiz varız:):)
aaaaaaaaaa sendemi hasta oldun yoksa yaaaa hayırdır?sendemi üşüttün yoksa yaaaaa:(:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kader arkadaşım benim gene sabah ve gne ikimiz varız:):)
aaaaaaaaaa sendemi hasta oldun yoksa yaaaa hayırdır?sendemi üşüttün yoksa yaaaaa:(:(

ben neden hasta oldum biliyon aslım aslında baş ağrısıyla beraber burun akıntısı şeklinde başladı sonrası bu işte kulaklar dumuyo burun tıkandı iptalim anlayacağın

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ben neden hasta oldum biliyon aslım aslında baş ağrısıyla beraber burun akıntısı şeklinde başladı sonrası bu işte kulaklar dumuyo burun tıkandı iptalim anlayacağın

evet canım anlıyorum seni :(:(yaa tuzlu su iel gargara yapsan boğazlarına ve burnuna çeksen açılırdı biraz tuğbam heeeee

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın kızlar nasılsınız ?? gecmise bakamadım iki gundur kayınvalidem geldi malum cok uzun kalamıyorum zaten dun kontrolumuz vardı bizimde..varmı bi haber yeni annelerden ?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaayyy yaaaaaaaaa :ask: cok duygulandım hee..azo da dogum yapmıs vay vay Allah bağıslasın dogum yapan annelerimizin kuzucuklarını ve bizimkileri de..ilk normalimiz azo dan gelmis he :)

Masallah masallah hepimize,hepimizin bebişlerine..:utan:

evet cnm çok şükür oda doğurdu normalinden gelsinde anlatsın engin tecrubelerini bize bugün döner heralde aramıza çok heyecanlı :ask: herkesin rabbim yardımcısı olsun pikoşumda doğumdadır şimdi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar bu arada bizde randevudaydık dun..
nst'ye de baglandık sancım yoktu kızımın kalp atısları duzenliydi cok sukur..sonra alttan muayene odasına gectik,
parmaklandık biraz :( bas yerlesmis iyice baskı yapıyomus ama rahim agzında acılma yokmus henuz,kalca yapın musait bebek de musait normal dogum olucak bi aksilik cıkmazsa dedi doktor.sonra ultrasona gectik son 2 defadır goremiyodum kızımın yuzunu bu sefer gordum,bayıldım bayıldım kuzum ya :) dun tam 37 haftalık 3116 gramdı..
normal kilosu dedi doguma kadar en fazla 3500 gram olur diye tahmin ediyorum dedi..
artık cantanız hazır her an bekleyin dedi,heyecan yapmayın sancı baslarsa dakika tutup bana haber verin ben yonlendiririm sizi dedi..kızım da aynı babası bu arada fotokopi cekmis gibi :D
boyle iste..bize de beklemek düşüyo artık :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar