2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bilmiyom lidılım hatta ben gökçe dedim. ben gökçe değilim dedi. yok ben gökçeyim dedim falan. kadınla ne konuşacagımı bilemedim.

aslım; bugun ultrasona gırdım ıdrar kan verdım ve nstye gırdım. doktorum acildeydi bugun zaten. sonuçlarıma baktı " ne istıyorsun gökçe normal mi sezaryan mı" dedi. dedim beni hep iri bebek diye korkuttunuz. son aylarda hep sezoşa alıştırdım ben kendimi dedim.

tamam o zaman cuma yıne nsteye gireceksin pazar nöbetçiyim alırız seni ameliyata dedi.

bacım karışıklık olmuş kusura bakma zorda kaldıysan nomu gönderttim :D
pazar doğarsa yandın kız çok rahatına düşkün bi bebe olurrr :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bilmiyom lidılım hatta ben gökçe dedim. ben gökçe değilim dedi. yok ben gökçeyim dedim falan. kadınla ne konuşacagımı bilemedim.

aslım; bugun ultrasona gırdım ıdrar kan verdım ve nstye gırdım. doktorum acildeydi bugun zaten. sonuçlarıma baktı " ne istıyorsun gökçe normal mi sezaryan mı" dedi. dedim beni hep iri bebek diye korkuttunuz. son aylarda hep sezoşa alıştırdım ben kendimi dedim.

tamam o zaman cuma yıne nsteye gireceksin pazar nöbetçiyim alırız seni ameliyata dedi.

ayy canım yaa nasılsa hakkında en iyi olan öyle doğum olsun ben artık sezeryanada soğuk bakmıyorum tamam en güzeli normal doğum elbette ama yapacak bişey yok kısmettende öteye gidilmiyor..offf yaa hepinizin doğumuna şahit olacağım ben ne güzel en sonda benim çekirdek kızım gelecek artık tecrübeli analar olaraktan akıl verirsiniz bana bol bol:):)demi gökçemmmm:eek:ky::eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bacım karışıklık olmuş kusura bakma zorda kaldıysan nomu gönderttim :D
pazar doğarsa yandın kız çok rahatına düşkün bi bebe olurrr :D

yok bebişim zor durumda kalmadım da şaşırdım sadece. önemli değil herkimse kim.

azom doğurmuş iyiymiş ya önemli olan o. tanselden haber var mı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayy canım yaa nasılsa hakkında en iyi olan öyle doğum olsun ben artık sezeryanada soğuk bakmıyorum tamam en güzeli normal doğum elbette ama yapacak bişey yok kısmettende öteye gidilmiyor..offf yaa hepinizin doğumuna şahit olacağım ben ne güzel en sonda benim çekirdek kızım gelecek artık tecrübeli analar olaraktan akıl verirsiniz bana bol bol:):)demi gökçemmmm:eek:ky::eek:ky:

elbette ama en tecrübelilerimiz babuş, hayatım ve lilam. resmen yaşlarına girecek yavruları biz geç kaldık :)

aynen napayım dr. başından berı sezoş dıyor ben normal dıyodum olmayınca olmuyor işte. yapacak bişi yok hayırlısı sağlıklısı.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
elbette ama en tecrübelilerimiz babuş, hayatım ve lilam. resmen yaşlarına girecek yavruları biz geç kaldık :)

aynen napayım dr. başından berı sezoş dıyor ben normal dıyodum olmayınca olmuyor işte. yapacak bişi yok hayırlısı sağlıklısı.

gökçeee seninde günün belli olmuş balım ne güzel hayırlısı olsun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızz öyle deme ben napim aralarında 1,5 aydan fazla olanlar olcak:):)sezoşya iyi iyi sen öyle de sürekli içinden:):)

ben çıkıyorum şimdi kızlar öptüm sizleri...görüşürüz inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

gökçeee seninde günün belli olmuş balım ne güzel hayırlısı olsun

he balım belli oldu. bugun de bişey demeseydi bana doğurmayacaktım zaten protesto edecektim doktoru içimde tutacaktım yavrumu. odasının önünde doğurmama eylemi yapacaktım :)

kızz öyle deme ben napim aralarında 1,5 aydan fazla olanlar olcak:):)sezoşya iyi iyi sen öyle de sürekli içinden:):)

ben çıkıyorum şimdi kızlar öptüm sizleri...görüşürüz inşallah

görüşürük bebiş. kendine ve prensese ıyı bak.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok bebişim zor durumda kalmadım da şaşırdım sadece. önemli değil herkimse kim.

azom doğurmuş iyiymiş ya önemli olan o. tanselden haber var mı?

şimdi aradım tanseli gayet iyiymiş uyuşukluğum filan yeni geçti dedi şükür iyiyiz oğlumla herşey mükemmel hepinize nasip olsun çok farklı bir duyguymuş dedi emmeye çalışıyomuş ama mama takviyeside yapılıyo sarılık olmasın die dedi 3250 gr mış boyu daha belli değil dedi ölçmemişler kuzucuğu hepinize çoook çokk selamı varrr

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
adennnnnnnnn kac haftalıksın dedimm.. niye görmüyon senbenii niye niyee:sinir::utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
he balım belli oldu. bugun de bişey demeseydi bana doğurmayacaktım zaten protesto edecektim doktoru içimde tutacaktım yavrumu. odasının önünde doğurmama eylemi yapacaktım :)

pazar günü kaç haftalık oluyorsun benim dr izne çıkmış 7 şubatta kontrole gel dedi inşallah doğurmam gelene kadar bendeki şansın içine........... kış günü ne izniyse denyo herif

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

pazar günü kaç haftalık oluyorsun benim dr izne çıkmış 7 şubatta kontrole gel dedi inşallah doğurmam gelene kadar bendeki şansın içine........... kış günü ne izniyse denyo herif

hih hih hihh fıstıkım bu adam sana komplo kurmuş normal doğuracan sen :D yok kız allahın izniyle bişi olmaz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökçem bugün itibariyle 38+1 olması lasım ecrincim ama yine kendi biliyodur tickerları yok doğurduklarında msjlarına bakıyorum habiree:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bugün 38+1 ım. 38+5 olacak zaar.

zati biraz daha almazlarsa bebek doğar doğmaz liseye yazdıracam yavrumu. hala iri ya. 40 haftalık çıktı ölçüleri.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hakkat ha o deli epidural dıyordu naptı ki? kesin 4 cmyi geçmiştir açıklık o da tamamen normal olmuştur. aha baksana kız ayaklanacak nerdeyse. işte normal doğumu bu yüzden seviyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bugün 38+1 ım. 38+5 olacak zaar.

zati biraz daha almazlarsa bebek doğar doğmaz liseye yazdıracam yavrumu. hala iri ya. 40 haftalık çıktı ölçüleri.

ahahh yazdır kız yazdırr.. egitim sıfırdan baslar diolar ya zati:D hadi allah bi avazda kurtarsınn insallah. benim senden önce dogurmam lazım ama ayıp:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse kactım ben devam edem işime arada baakarım insallah. bakamazsamm sabah bakarım. dogurursam msj atarım:D bu gece sülüman gecesi ya belki bakamam nete. öptüm sizi işler beni bekler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar