2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar selam
tam okuyamadım geçmişi atlaya atlaya baktım

simur sormuştu sanırım
doğumdan sonra hastane bişi koydu 2 kez mi ne değiştiler ama görecek halim yoktu ne koydular çünkü belden aşağı uyuşuk olunca

sonra ben molped gece götürmüştüm hayır bebek bezi koycaksın dediler
prima -2-5 kg. koydum :D

2 günden sonra molpedi koymaya bşladım hala da devam kanama bu ne zaman bitiyo 40 gün mü

kızlar valla giremiyorum
gece yatakodasında hiç uyumuyo
2 güm anakucağında ikimizin arasına koyduk öle yattı
2 günden sonra ıhhh
ana kucağında ama salonda
emzirip uyutuyorum anakucağına koyuyorum
ben de ıturduğum yerde uyuyorum işte

altını hiç açtrımıyo
yeri göğü inletiyo bağırırken
ama ellerini titretip yalvaran gözlerle bakmıyo mu
o zaman ben de başlıyorum ağlamaya

lilacsın dediği gibi benim de arada ağlamalarım oluyo özellikle şahinimin yüzüne bakarken
emerken konuşuyorum dualar ediyorum
sürekli yüzüne ayetel kürsi okuyorum
ay yine ağlıcam

Ağlama Hayatım ya da ağla ama her daim mutluluktan inşallah... :) Çok duyguglandım okurken yazdıklarını.... Çok tatlı göründünüz gözüme. Canım yaaaa... Bilgiler için de sağolasın.

kızlar bu arada size de sorayım ben, poyraz uzay ikilisinden hangisi daha güzel??? uzay bana başta hoş gelmemişti ama ısındım galiba...

lidırım umut ismini sevmiyom ben, umutsuzluk çağrıştırıyor bana...

Bence de Poyraz :)

Kızlar merhaba;

Bugün hep evdeydim, ama internette sorun vardı, giremedim. Sinir oldum ya..
Yarın sabah 7.00 itibariyle hastanede olacağız. Bir sorun olmazsa doktorum 9.00 gibi doğuma alacak.. Allahım ne heyecan, ne karmaşa..

Bugün sabahtan beri çılgınlar gibi makinada çamaşır yıkıyorum, annemde şaşakın şaşkın beni idare ediyor:)
Yarın için güzel enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum...

Allahım yardımcın olsun Tanselcim. Biz doğurana kadar burda kimsecikler kalmicak :) Dualarım seninle inşallah. Sağ salim çıkın ikinizde... :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar merhaba;

Yarın sabah 7.00 itibariyle hastanede olacağız. Bir sorun olmazsa doktorum 9.00 gibi doğuma alacak.. Allahım ne heyecan, ne karmaşa..

Bugün sabahtan beri çılgınlar gibi makinada çamaşır yıkıyorum, annemde şaşakın şaşkın beni idare ediyor:)

Canım dualarım seninle, hayırlı doğumlar diliyorum ve darısı başımıza :D

Bugün giremedim foruma ya, gündüz ayrı misafirim vardı akşam ayrı..Anca oturdum bulaşıkları yıkayıp, şu an acayip midem bulanıyor canım sıkkın :(

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Bütün anne adaylarına hediyem olsun bu kutsal cümle.(♥) 365 gün...7/24 HERŞEYE HAZIR BEKLEYENİM.! (♥)
(♥) (♥) BEN ANNEYİM....! (♥) (♥)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.047
Kızlar merhaba;

Bitanem Hayırlı doğum versin rabbim Sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kızlar ecrinden baska unutan varsa persembede hayırlısıyla benim sezeryanım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amin inşallahhh hayırlısıyla atlatırsın ve bebeğini alırsın inşallah kucağına :besik::besik:
oy uyudu kurban olduğumunu :D (2.satırı yazrken uyandı yavv)

kızlar dün bu arada dr kotrolüne gittim
drun kapısının önünde kucağımda oğlumla beklerken nerdeyse ağlıcaktım
vay be dedim 9 aydır bu kapıyı aşındırdım
şimdi kucağımda bebeğimle duruyorum
orda hamileler oturuyo ve bana o kadar uzak ki nasıldı hamilelik sanki hiç değilmişim gibi
sonra emzirme+nst odasında bebeğimi emzirdim
kızın biri nstye bağlıydı
5 gün öncesi orada ben yatıyodum ve emzirmeye gelen anneler acaba ben de görecek miyim diyodum
ama nstdeki kız bu sefer bana ANNE olarak sorular soruyodu çok gurur vericiydi
sanırım ahir ömrümde yaptığım en güzel şey oğlum
Valla gözlerim doldu bir anda ablam yaa çok güzel anlatıyorsun cidden rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar selam
tam okuyamadım geçmişi atlaya atlaya baktım

simur sormuştu sanırım
doğumdan sonra hastane bişi koydu 2 kez mi ne değiştiler ama görecek halim yoktu ne koydular çünkü belden aşağı uyuşuk olunca

sonra ben molped gece götürmüştüm hayır bebek bezi koycaksın dediler
prima -2-5 kg. koydum :D

2 günden sonra molpedi koymaya bşladım hala da devam kanama bu ne zaman bitiyo 40 gün mü

littlde doğum yapmış maşallahhhhh tosunuma
Allah analı babalı büyütsün inşallah

tansel de yarın doğuruyomuş galiba
Allah kurtarsın canım
sağsalim kavuşun inşallah

sshumo

detaya girmicem şimdi ama eğer herşeyin normalse kesinlikle normal doğum yapmanı öneririm

eğer normal doğum yapamayacaklar varsa da
epidural-spinal sezeryan öneririm
o kadar basit o kadar çabuk ki
ben amel,yathaneden kaçacak boyutta korkuyodum ve başımdan ayak tırnağıma kadar titreye titreye girdim ama korkulcak bişi yokmuş

kızlar valla giremiyorum
gece yatakodasında hiç uyumuyo
2 güm anakucağında ikimizin arasına koyduk öle yattı
2 günden sonra ıhhh
ana kucağında ama salonda
emzirip uyutuyorum anakucağına koyuyorum
ben de ıturduğum yerde uyuyorum işte

altını hiç açtrımıyo
yeri göğü inletiyo bağırırken
ama ellerini titretip yalvaran gözlerle bakmıyo mu
o zaman ben de başlıyorum ağlamaya

lilacsın dediği gibi benim de arada ağlamalarım oluyo özellikle şahinimin yüzüne bakarken
emerken konuşuyorum dualar ediyorum
sürekli yüzüne ayetel kürsi okuyorum
ay yine ağlıcam

Bebeyin anneli babalı büyüsün ablacım hayırlı evlat olur inşallahh

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bismillahirrahminirrahim :D
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Şimdi annem çay yaptı bi bardak içim ısınsın diye onu içiyorum.
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.

ya allah sen nelere kadirsin kız azo rüyamda seni gördüm doğuruyodunn yeminle kızz şoktayım şu anda:sok rabbim yardımcınız olsun kuzey oğlanı bir an önce kucağına alman dileğiyle allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah :utan: kurban olayım uyandırmaya kıymamamış

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tanselim canım benim dün giremedim hayırlı doğumlar dileyemedim sana ama kalbim dualarım sizlerle hayırlı güsel doğumlar geçirin inşallah 2 melek dünyaya geliyor heee çok şükür

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

azommmm inanamadım okuduğumda kurban olurum ben sana yaaa hadi inşallah rabbim hayırla bir avazda kurtarmıştır seni ve bebeğini hayırla bacım ....ayyy inanmıyorum haber ver yaa yoksa bugün geöçmezzzzzzzz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy azonun şokunu atlamatan günaydın diyorum gerçi birtek tuğbam var ama olsun:)
bugün tanselimde 9da girecekti doğuma rabbim inşallah tüm arkadaşalarımı hayırla teker teker kurtar yarabbim:acep:senin kudretin herşeye yeter....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy azonun şokunu atlamatan günaydın diyorum gerçi birtek tuğbam var ama olsun:)
bugün tanselimde 9da girecekti doğuma rabbim inşallah tüm arkadaşalarımı hayırla teker teker kurtar yarabbim:acep:senin kudretin herşeye yeter....

günaydın aslım kız ağlıyorum yine çeşmeleri açtım ağlamamın sebebi ne biliyomusun gece rüya gördüm azo doğuruyodu kalkınca okuyuncada şoklardayım gerçekten rabbimin kudretine bakk şükürler olsun arkadaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ay çok heyecanlandım yaaa ağlayasım geldi
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ne kadar şanlısın normal doğum yapabilecek olduğu için Allahım tamamına erdirsin kuzey'le sağsalim birbirinize kavuşun inşallah canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ne kadar şanlısın normal doğum yapabilecek olduğu için Allahım tamamına erdirsin kuzey'le sağsalim birbirinize kavuşun inşallah canım

hayatımm topiğin ilk normal doğumu azoya nasip oldu hayırlısıyla kurtarsın rabbim msj bekliyorum bakalım bilgilendiririm sizi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın aslım kız ağlıyorum yine çeşmeleri açtım ağlamamın sebebi ne biliyomusun gece rüya gördüm azo doğuruyodu kalkınca okuyuncada şoklardayım gerçekten rabbimin kudretine bakk şükürler olsun arkadaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah

aynen bende görünce şok oldum tuğbam yaaa canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum kilitlendim bende sanki

lahusa avrat seni:):)herşeye ağlama kızzzz öyle sulu göz seni:):)canım benimm sen annesin ya onun duygularını çok daha iyi anlıyorsundur eminim...ee sen napıyorsun bakalım şahin oğlan nasıllar ??

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Avvvvvv şoklardayııııııııııım :sok Ama ondan da daha çok; çok heyecanlıyım :evet: :evet: Allahıma şükürler olsun ki minik Kuzey paşamız nihayet gelmeye karar verdi. Allahım kolayca sağlıkla sıhhatle kurtarsın inşallah ikisini de...

Günaydın kızlar. Valla bugün öyle keyifsiz uyandım ki, sbahtandır ağlıyorum ama öyle böyle değil, hıçkıra hıçkıra. Aylardır uyuyamıyorum ağrılardan Allahın gücüne gidecek diye isyan da etmek istemiyorum. Çaresiz öylece ağlıyorum. Artık doğsun kızım da şu ağrılardan kurtulayım istiyorum... Bugün NST miz var yine. Ankara buz gibi. Yollar kapalı. Dün akşam bi kar başladı sabaha kadar yağdı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Avvvvvv şoklardayııııııııııım :sok Ama ondan da daha çok; çok heyecanlıyım :evet: :evet: Allahıma şükürler olsun ki minik Kuzey paşamız nihayet gelmeye karar verdi. Allahım kolayca sağlıkla sıhhatle kurtarsın inşallah ikisini de...

Günaydın kızlar. Valla bugün öyle keyifsiz uyandım ki, sbahtandır ağlıyorum ama öyle böyle değil, hıçkıra hıçkıra. Aylardır uyuyamıyorum ağrılardan Allahın gücüne gidecek diye isyan da etmek istemiyorum. Çaresiz öylece ağlıyorum. Artık doğsun kızım da şu ağrılardan kurtulayım istiyorum... Bugün NST miz var yine. Ankara buz gibi. Yollar kapalı. Dün akşam bi kar başladı sabaha kadar yağdı.

ayy canım benim kıyamam yaaa sonlara doğru bezginlik olması çok normal az daha sabret bitanem çok biely kalmadı allahın izniyle..bakarsın bugün sanada tarih verir haa ne dersin:)hadi şimdi güzelce kahvaltını yap neydi kızarmış ekmek üzeri bal-tereyağ-yumurta hadi simuşum kendini topla sakın ağlama kahvaltıdan sonra doğru nst ye:):):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydın simuş bugün keyfin yerine gelsin azonun minik kuzey geliyo tanselin yakuşuklu oğlan doğuyooo yaaa bakalım seninki ne zaman
geliyo hayırlı haberlerini getir balummm ben bu gece ilk kez deliksiz uyumuşum akşam duş aldım gribim biraz resmen baygın gibi uyumuşum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayy canım benim kıyamam yaaa sonlara doğru bezginlik olması çok normal az daha sabret bitanem çok biely kalmadı allahın izniyle..bakarsın bugün sanada tarih verir haa ne dersin:)hadi şimdi güzelce kahvaltını yap neydi kızarmış ekmek üzeri bal-tereyağ-yumurta hadi simuşum kendini topla sakın ağlama kahvaltıdan sonra doğru nst ye:):):)

Benim tarihim 02/02/2012 Aslım... ama ben artık o kadar yorgunum ki bugün alıyoruz dese almayın demem... Bide aylardır süren bu ağrılar ve uykusuzluk beni o kadar negatif ve sinirli bir insan yaptı ki, her Allahın günü bir sebeple eşimle tartışıyorum. Adama da yazık yaaa... O kadar üzülüyorum ki yaptıklarıma ama elimde olmadan yapıyorum. Sanki tüm hıncımı ondan çıkarıp rahatlayacakmış gibi... :( :( Allahım hepimize yardım etsin, sabır versin... İşte şimdi daha iyi anlıyorum neden Allah kurtarsın dediklerini... Canım da hiçbişe yemek istemiyo. Erken girdim lohusalık bunalımına sanırım.

günaydın simuş bugün keyfin yerine gelsin azonun minik kuzey geliyo tanselin yakuşuklu oğlan doğuyooo yaaa bakalım seninki ne zaman
geliyo hayırlı haberlerini getir balummm ben bu gece ilk kez deliksiz uyumuşum akşam duş aldım gribim biraz resmen baygın gibi uyumuşum

Zati bugünün en güzel 2 haberi bu. Tanselim ve Azoşumun melekleri :) Bak gene kendimi unutup sevindirik oldum. İşte böyle de değişken bi ruh halim var.
Sen de dikkat et kendine. Bol bol c vitamini ve sıvı al balım.

Bu arada Aslıcım senin dün kontrolün vardı dimi? Minik Asyamız nasılmış annesi?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canımmm,tuğçem..ALLAH tek avazda kurtarsın.okurken gözyaşlarıma engel olamadım.dualarım kalbim seninle,sizinle..umarım su saatlerde kuzey paşamızı damadımı almıssındır kucağına..allah yardımcın olsun canım benim..sağ salim al kucağına güzeller güzelii evladını..hakkınızda hayırlısı olsun canımm...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar