2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
böle gidersee pacozz saclarımm uzamıs kaslarım vs ile gidebilirim doguma:D evett sezosun da en güzel yanı planlı olması bence. otur hazırla herseyi. bak evi temizlettim 1 hafta gecti bile. vücut temizligi de tamamdı simdi yine gitmem gerek.. sinir bozucu haketten.b,lmiyorum cnm ama 36 falan heralde nazonun haftası

evet ya..nası gitcez doguma kimbilir ust bas sac kas off..bende agdamı bekletiyom iste tekrar uzamasıa yetismez diye ocak sonu yapatım diyom ama pffffff

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya amnios sıvısından kacak yapıyosak anlarmıyız acaba ?? boyle şarr diye degil de gıdım gıdım gidiyosa anlarmıyız ki..onu taktım kafaya

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
böle gidersee pacozz saclarımm uzamıs kaslarım vs ile gidebilirim doguma:D evett sezosun da en güzel yanı planlı olması bence. otur hazırla herseyi. bak evi temizlettim 1 hafta gecti bile. vücut temizligi de tamamdı simdi yine gitmem gerek.. sinir bozucu haketten.b,lmiyorum cnm ama 36 falan heralde nazonun haftası

37+2 yim ecrinim daha var bana ama aceleci birileri var:beyazbayrak: şimdilik beklemeye aldık bakalım.yarın yine nst.sancılar düzenliye dönmediği sürece durdurabilirmişiz...-gozluk

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sancı nasıl cıkıyo nst de? karnın mı sertlesiyo o anda da orda sancı oldugu belli oluyo ?

canım o çizelgede bebeğin kalp atışları belirliyo sanırım sancının olup olmadığını.nst de 2 tane sey bağlıyorlar ya ona göre söylüyor doktor.ben bugün yarım saatten fazla bağlı kaldım.sancım varmıs fakat düzenli değil yarın yine bakılacak..sancılar düzenli gelmediği sürecede doğum eylemi baslamıyormus..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
canım o çizelgede bebeğin kalp atışları belirliyo sanırım sancının olup olmadığını.nst de 2 tane sey bağlıyorlar ya ona göre söylüyor doktor.ben bugün yarım saatten fazla bağlı kaldım.sancım varmıs fakat düzenli değil yarın yine bakılacak..sancılar düzenli gelmediği sürecede doğum eylemi baslamıyormus..

iki tane mi sey baglıyolar ? haydaa o zaman benim baglandıgım sey ne ki ? elime bi dugme veiriyo haraket ettikce bebek bas diyo kalp atıslarını duyuyom bi taraftan o kadar..sancıyı gosteren baska bi aletmi acaba ?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
iki tane mi sey baglıyolar ? haydaa o zaman benim baglandıgım sey ne ki ? elime bi dugme veiriyo haraket ettikce bebek bas diyo kalp atıslarını duyuyom bi taraftan o kadar..sancıyı gosteren baska bi aletmi acaba ?

bilmiyorum ki tatlım.alet farkıdır.ben hiç düğmeye falan basmadım.iki tane cihaz yerleştiriyor biri bebeğin kalp atısları diğeri kasılmalar için sanırım..ama ikiside nst aleti.diğer kızlardan bazıların kide basmalıydı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
37+2 yim ecrinim daha var bana ama aceleci birileri var:beyazbayrak: şimdilik beklemeye aldık bakalım.yarın yine nst.sancılar düzenliye dönmediği sürece durdurabilirmişiz...-gozluk

hayırlısı cnmm. ama niye durduruyosunuz prem degl ki artık. 38 olmusun masallahh. klinik vakit 36 ymıs.. bakalım ne olcak yarın sende little gibi dogurupp gelme de:D

ya amnios sıvısından kacak yapıyosak anlarmıyız acaba ?? boyle şarr diye degil de gıdım gıdım gidiyosa anlarmıyız ki..onu taktım kafaya

ona bende takıgım. zaar hep szıntı yaptıgımı düsünüyorum ama dr su normal diyo. bilemiyorum hiç

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar merhaba;

Bugün hep evdeydim, ama internette sorun vardı, giremedim. Sinir oldum ya..
Yarın sabah 7.00 itibariyle hastanede olacağız. Bir sorun olmazsa doktorum 9.00 gibi doğuma alacak.. Allahım ne heyecan, ne karmaşa..

Bugün sabahtan beri çılgınlar gibi makinada çamaşır yıkıyorum, annemde şaşakın şaşkın beni idare ediyor:)
Yarın için güzel enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar merhaba;

Yarın sabah 7.00 itibariyle hastanede olacağız. Bir sorun olmazsa doktorum 9.00 gibi doğuma alacak.. Allahım ne heyecan, ne karmaşa..

Bugün sabahtan beri çılgınlar gibi makinada çamaşır yıkıyorum, annemde şaşakın şaşkın beni idare ediyor:)

cNIM BEN SANA DAHA ÖNCEDE YAZMISTIM AMA ARADA KAYNADI SANIRIM..

aLLAH YARDIMCIN OLSUN YARIN İÇİN..
HAYIRLISIYLA SAGLIKLA GUZEL Bİ DOGUM YAP İNSALLAH...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
LİTTELİM doğum yapmış, Allahım sağlık versin tatlım..
PİKECİM senin doğumda perşembe günü.. Heyecanın nasıl? Ben bi garibim ya...Alışmışım kuzumun karnımda olmasına:) İlk gördüğümde ne yaparım bilmiyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar merhaba;

dualarımız seninle cnmm. sag salim al bebegini kucagına insallah:utan:

Kızlar ecrinden baska unutan varsa persembede hayırlısıyla benim sezeryanım var:::

ayyy cok utandımm bakk böle deince:eek:ys: ama ben gecmişe dönüp bulduydumm seninn oldugunu baktım bebikom cıkmıs yazmadım.. :lilav: allah seninde yardımcın olsun cnmm. sag salim bebeni al kucagına insallahç artık sende yarın girmezsin kesin telastan simdiden diyim o nedenle:D sen niye sezos oluyosun peki cnm zorunluluktan mı?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sekerler gelicek bu aksam. allam üstüne ayten defne yazmıslar bayaa.. bide didim a. defne yaz bari diye. kocamı üzmeyeyim diye kendim catlıcam ikiye:böö:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar merhaba;

tanselcim yarın dualarım seninle Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar olsun inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar