2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hahaha, aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki siz de yaşayacaksınız kızlar, altını açtırmıyoooo, yeri göğü inletiyor, hadi açtık zar zor kapattık, hooop anında yapıyoooo, bi kaç kere de altını açınca küçüğü yapıverdi ortalığa... yalnız keşfettik ki, çiş yaparken böylee şaşkın şaşkın bakıyo etrafa... vücutta bişiler oluyo ama yavrum anlamıyo ne olduğunu...

kızlar bu arada size de sorayım ben, poyraz uzay ikilisinden hangisi daha güzel??? uzay bana başta hoş gelmemişti ama ısındım galiba...

lidırım umut ismini sevmiyom ben, umutsuzluk çağrıştırıyor bana...

ay bizimki hastaneyken annemle eşim kaldı yanımda
altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu
hemen ağız mendilini aldı yüzünü sildi
sonra bi baktı hahahahaa işemiş bu yaa kusmamış
annem tabii hiç erkek büyütmedi
2 kızı var ablamın kızı var
kadın erkek bebek görmemiş
meğersem bezini açmış arkasını dönüp bez aldığında da işemiş ama ne işeme suratına kıyafetine beresine :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu
meğersem bezini açmış arkasını dönüp bez aldığında da işemiş ama ne işeme suratına kıyafetine beresine :D

Bizde de kız bebek pek yok altını kirlrtince nasıl temizlik yapılır bilmem güya kız doğurup öğrenecektim neyse artık torunum olur belki:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tamam kuşum afiyet olsun sana yi güzel güzel...
Benim 2de misafirim gelecek bakayım daha geç gelirlerse olurum buralarda.
oh oh gelsinler bakalım madem yidim geldim cnm
noluyo burda?

doğuran var mı?? kimse doğurmasın sıra bende
hıı sıra sende 5.ciydin araya 3 kişi girdi gökçem kızçeler beklediler doğuramadın yapcek bişi yok
yaaaaaaaaaaaaaaa!!! :sok:sok:sok ay kimse kalmadı resmen yaa doğurmayan. bi azoyla biz kaldık yaa. aslı leom falan zaten var daha onların.

çok güveniyosum ben kendime ilk azo doğuracaktı sonra ben. hay allah hesaplar şaştı...

ee nasılmış lidılım? normal mi sezoş mu?
spinal sezeryan olmuş taklummm
hayatımı görüyorum aşaaddaaaaa... kızzzzz taze anne nasılsın bakalım. şahin nası? götünü yedin mi?

bende ruyamda karnımdan doğru yavrumun ayaklarını poposunu falan sevıyosum. eheheheh süperdi. bence bu rüyanın açıklamalı meali; sen biraz daha karnından doğru sevecen yavrunu senin doğuma daha var...
heheheh az kaldı az içinde patlıycak hali yokya gökçem elbet keyfi gelince çıkacak
kızlar selam
tam okuyamadım geçmişi atlaya atlaya baktım

simur sormuştu sanırım
doğumdan sonra hastane bişi koydu 2 kez mi ne değiştiler ama görecek halim yoktu ne koydular çünkü belden aşağı uyuşuk olunca

sonra ben molped gece götürmüştüm hayır bebek bezi koycaksın dediler
prima -2-5 kg. koydum :D

2 günden sonra molpedi koymaya bşladım hala da devam kanama bu ne zaman bitiyo 40 gün mü

littlde doğum yapmış maşallahhhhh tosunuma
Allah analı babalı büyütsün inşallah

tansel de yarın doğuruyomuş galiba
Allah kurtarsın canım
sağsalim kavuşun inşallah

sshumo

detaya girmicem şimdi ama eğer herşeyin normalse kesinlikle normal doğum yapmanı öneririm

eğer normal doğum yapamayacaklar varsa da
epidural-spinal sezeryan öneririm
o kadar basit o kadar çabuk ki
ben amel,yathaneden kaçacak boyutta korkuyodum ve başımdan ayak tırnağıma kadar titreye titreye girdim ama korkulcak bişi yokmuş

kızlar valla giremiyorum
gece yatakodasında hiç uyumuyo
2 güm anakucağında ikimizin arasına koyduk öle yattı
2 günden sonra ıhhh
ana kucağında ama salonda
emzirip uyutuyorum anakucağına koyuyorum
ben de ıturduğum yerde uyuyorum işte

altını hiç açtrımıyo
yeri göğü inletiyo bağırırken
ama ellerini titretip yalvaran gözlerle bakmıyo mu
o zaman ben de başlıyorum ağlamaya

lilacsın dediği gibi benim de arada ağlamalarım oluyo özellikle şahinimin yüzüne bakarken
emerken konuşuyorum dualar ediyorum
sürekli yüzüne ayetel kürsi okuyorum
ay yine ağlıcam
yeni doğan bebekler ilk 40 gün altını açarken hep yaparlar bunu hayatım huzursuz olurlar hava girmesinden hoşlanmazlar 40 çıktıktan sonra düzelcekler inşallah
sevgili günlükk.. gelmemek için inat eden kızcemin iplerni bastan sıkı tutmaya karar verdim.. madem o cıkmadı artık ben onu cıkarmiyciimm. kalsın içerde aklı basına gelsin. anneyle didismek ne dimek görsünn. 15 subata kadar cezalı. 42 haftalık dogurcam.. su anda cok da tınn duydu kücük defne dercesinee tepikk atıyo olabilirr emme cok ciddiyim görücek:D
hahahaa duyda inanma sen ve 42.haftaya kadar beklemek dnür 2 haftaya doğurursun sen max
kızlarrr gelin bi öpem siziii..ohh doğurmadım geldim...bugunüde atlattık :D.
açılmalarımız 3 cm i bulmus.düzenli sancımız cıkmadı,yarın yine nst :( iğne olduk engeksiyon riskine karşın.doktorum bu hafta doğurmama iziğn vermedi :D en az 38 +++ olacakmıs mümkünse 39-40 hafta olsun istedi.olar dedim benim için hiç bi mahsuru yok.kendimi tırsarken buldumm:eek:ys:haberler bölee..

bu arada little canım güle güle büyüt bebeğini.allah analı babalı büyütsün insallah..
aboooww kız nazo atağa mı geçtin hayırdır sırası gelenler var bacım sırayı bozma geç bakimmm oraya bekle gökçeden ve simuştan sonrasın sen
hahaha, aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki siz de yaşayacaksınız kızlar, altını açtırmıyoooo, yeri göğü inletiyor, hadi açtık zar zor kapattık, hooop anında yapıyoooo, bi kaç kere de altını açınca küçüğü yapıverdi ortalığa... yalnız keşfettik ki, çiş yaparken böylee şaşkın şaşkın bakıyo etrafa... vücutta bişiler oluyo ama yavrum anlamıyo ne olduğunu...

kızlar bu arada size de sorayım ben, poyraz uzay ikilisinden hangisi daha güzel??? uzay bana başta hoş gelmemişti ama ısındım galiba...

lidırım umut ismini sevmiyom ben, umutsuzluk çağrıştırıyor bana...
kesinlikle poyrazz uzaya alışamadım nidense umut bilmem ilk gördüm içimden o geçti tabi anacım bebe benim değil yaa ama poyraz çok güsel olur oğluşuna çok yakuşurrr
oy uyudu kurban olduğumunu :D (2.satırı yazrken uyandı yavv)

kızlar dün bu arada dr kotrolüne gittim
drun kapısının önünde kucağımda oğlumla beklerken nerdeyse ağlıcaktım
vay be dedim 9 aydır bu kapıyı aşındırdım
şimdi kucağımda bebeğimle duruyorum
orda hamileler oturuyo ve bana o kadar uzak ki nasıldı hamilelik sanki hiç değilmişim gibi
sonra emzirme+nst odasında bebeğimi emzirdim
kızın biri nstye bağlıydı
5 gün öncesi orada ben yatıyodum ve emzirmeye gelen anneler acaba ben de görecek miyim diyodum
ama nstdeki kız bu sefer bana ANNE olarak sorular soruyodu çok gurur vericiydi
sanırım ahir ömrümde yaptığım en güzel şey oğlum
aferin iyiki yapmışın hayatım çok güsel anlatıyon böle bakarken nedense anlayamıyorum gözyaşlarım sel oluyo akıyo
altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu

hahah pipiyi havaya kaldırır işerler ben biliyom öle bırakılırmı oğlann :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HAYATIM kız ne güzel anlatıyosun insan imreniyor valla Allah oğlunla sana uzun ömürler versin :utan:

canım bu sadece anlatabildiklerim yoksa gerçek hislerimi anlatabilecek kelime yok sanırım
Darısı hayırlısıyld başınıza canım

Bizde de kız bebek pek yok altını kirlrtince nasıl temizlik yapılır bilmem güya kız doğurup öğrenecektim neyse artık torunum olur belki:)

aa sizde de tam tersi :)

bu arada bi ara muhabbetini yapmıştık
bez değişirken
pipiyi yukarı mı kaldırıyoduk, aşağımı salıyoduk :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yeni doğan bebekler ilk 40 gün altını açarken hep yaparlar bunu hayatım huzursuz olurlar hava girmesinden hoşlanmazlar 40 çıktıktan sonra düzelcekler inşallah

aferin iyiki yapmışın hayatım çok güsel anlatıyon böle bakarken nedense anlayamıyorum gözyaşlarım sel oluyo akıyo

hahah pipiyi havaya kaldırır işerler ben biliyom öle bırakılırmı oğlann :D

inşallah düzelir cnm ya 40ından sonra insanın içi eriyo ağlarken bazen bırak diyom anneme bağlama battaniye sardığım gibi kapıyom göğsüme bastırıyorum susuyo

senin de az kaldı cnm
sen de göreceksin ve anlayacaksın o zaman gerçek anlamda anlattıklarımı ve sen de bakarken bebeğine gözyaşlarını akıtacaksın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
canım bu sadece anlatabildiklerim yoksa gerçek hislerimi anlatabilecek kelime yok sanırım
Darısı hayırlısıyld başınıza canım

aa sizde de tam tersi :)

bu arada bi ara muhabbetini yapmıştık
bez değişirken
pipiyi yukarı mı kaldırıyoduk, aşağımı salıyoduk :D

evet diğer mahallede hatta oyelken yukarı diye idda etmişti bende iyiki bunlar kız olacak demiştim birde oğlu vardı ama öğrenememiş tabiki aşağa salıyoruz kız hiçmi bişey görmediniz:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
inşallah düzelir cnm ya 40ından sonra insanın içi eriyo ağlarken bazen bırak diyom anneme bağlama battaniye sardığım gibi kapıyom göğsüme bastırıyorum susuyo

senin de az kaldı cnm
sen de göreceksin ve anlayacaksın o zaman gerçek anlamda anlattıklarımı ve sen de bakarken bebeğine gözyaşlarını akıtacaksın

ahh güselim ben zaten müthiş duygusal bir insanım ne olacak halim bilmem umarım o bebeğime ilk zamanlar bakarken birilerinin kalbini kırmam narin kırılganlar bi kere dünyaya geldiklerinde afallıyorlar sanki herşey onlara zara vrecekmiş gibi kurban olayım ben onları yaradana

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oy uyudu kurban olduğumunu :D (2.satırı yazrken uyandı yavv)

kızlar dün bu arada dr kotrolüne gittim
drun kapısının önünde kucağımda oğlumla beklerken nerdeyse ağlıcaktım
vay be dedim 9 aydır bu kapıyı aşındırdım
şimdi kucağımda bebeğimle duruyorum
orda hamileler oturuyo ve bana o kadar uzak ki nasıldı hamilelik sanki hiç değilmişim gibi
sonra emzirme+nst odasında bebeğimi emzirdim
kızın biri nstye bağlıydı
5 gün öncesi orada ben yatıyodum ve emzirmeye gelen anneler acaba ben de görecek miyim diyodum
ama nstdeki kız bu sefer bana ANNE olarak sorular soruyodu çok gurur vericiydi
sanırım ahir ömrümde yaptığım en güzel şey oğlum

altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu

benim kardesimde pek güzel işerdii:utan: :cokkomik: ay hayatım sen anlattıkca daha bi dogurasım geliyoo sonra doguramıyorumm gaz yapıyo:D allahım korusun ikinizi de

tam derin uykuya gecicekmişimm ki yada gecmişim teyzem aradı. ne oldu dr gün vermedi mi diye. ay bide battaniye örüyo tutturmus dünürü arkadan oya satılıyomus 45 tl ye hazır alalım dikelim diye. insanlara zevkimi anlatamadım bi türlü. dahası burda kimsenin kullanmadıgı idrak edemedi hatunn. elimde kalcak o battaniye sonra. sen gelinine tak kullandır. bide ayy metresi 5 tl ya para deil diye arkadan seslenmedi mi.. teyzeme ay bunun parayla ne alakası var sevmiyorum dedim.. görgüsüzz starbucks a sıtarbuks diyo, indiriminden stefanel den bi etek almıs daha magazanın adnı söyleyemiyo. ama orda teyzemle kuzenimi saf buldu yiyiyo resmen. gecen de görümcem den falan bebek esyaları aldım die ama simdi senin durumun ii madem bilmem ne ilk cocugunda alınmaz kimseden bişi diye salak salak konustu.. bende zaten bi sürü sey alındı da ikinci cocuk cocuk olmuyo mu ona hevslenilmiyo mu hiçbirinde bişi almıcaksın o zaman dedim.bebek bu 1_2 defa giycek büyücek. ona vercegin parayla madem var birikim yaparsın vs. ama bu ilk heves diyo. ne sıg düsünceler. bende erkek dediklerinde görümcemden aldıgım kıyafeler bende kaldı simdi kuzenim hamile ona veririm diyodum. sırf o gün öle konustu diye kaldırdım hepsini. nerdeyse hiçç giyilememiş ralph lauren kazaklar var erkek bebe için. kimini ayırıp gönderdim birilerine. kimini sakladım. erkek olmazsa ikinciye de dagıtıcam. igne vermiycem. alsın bakalım ne alabiliyo. valla hiç tarzım degil hiç konu acmam yorum yapmam ama söyle kendini cıkarmak için paradan dem vuruyo bana yerin dibine sokarım ugrassamm ama bende kalsın insanlık. babamın da uzaktan akrabası geldi bambaska yerden buldu yaa hayatımda konusmamısım aramamısım sormamısım. hazımsızzzz:sinir::sinir:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar nasılsınız ? bugun kayınvalidem geldi sabah..bakamadım hic doguran varmı ? little sanki dogum yapıcaktı bugun yanlıs hatırlamıyosam

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
he dogru ya tamam..valla birden gelmeye basladılar he arka arkaya hadi artık sırada azo ve seni tahmin ediyorum ben :)

LITTLESUNSHINE bebegin hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun insallah :utan:

yok anacım bizimkiler tembel cıktı. yarın tanselin dogumu var.. persembe kimindi yaf hatırlayamadım bi an. nazomun eli kulagında 3 cm acılması varmıs. dogurdu dogurcak.. e simus ta beklemede.. biz böle giderse son sırayı alcaz azomla:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok anacım bizimkiler tembel cıktı. yarın tanselin dogumu var.. persembe kimindi yaf hatırlayamadım bi an. nazomun eli kulagında 3 cm acılması varmıs. dogurdu dogurcak.. e simus ta beklemede.. biz böle giderse son sırayı alcaz azomla:D

aa..nazo kac haftalıktı ki ? gelir gelir normal dogumun tek kotu yanı beklemek işte..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aa..nazo kac haftalıktı ki ? gelir gelir normal dogumun tek kotu yanı beklemek işte..

böle gidersee pacozz saclarımm uzamıs kaslarım vs ile gidebilirim doguma:D evett sezosun da en güzel yanı planlı olması bence. otur hazırla herseyi. bak evi temizlettim 1 hafta gecti bile. vücut temizligi de tamamdı simdi yine gitmem gerek.. sinir bozucu haketten.b,lmiyorum cnm ama 36 falan heralde nazonun haftası

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar