ha, aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki siz de yaşayacaksınız kızlar, altını açtırmıyoooo, yeri göğü inletiyor, hadi açtık zar zor kapattık, hooop anında yapıyoooo, bi kaç kere de altını açınca küçüğü yapıverdi ortalığa... yalnız keşfettik ki, çiş yaparken böylee şaşkın şaşkın bakıyo etrafa... vücutta bişiler oluyo ama yavrum anlamıyo ne olduğunu...
kızlar bu arada size de sorayım ben, poyraz uzay ikilisinden hangisi daha güzel??? uzay bana başta hoş gelmemişti ama ısındım galiba...
lidırım umut ismini sevmiyom ben, umutsuzluk çağrıştırıyor bana...
ay bizimki hastaneyken annemle eşim kaldı yanımda
altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu
hemen ağız mendilini aldı yüzünü sildi
sonra bi baktıa işemiş bu yaa kusmamış
annem tabii hiç erkek büyütmedi
2 kızı var ablamın kızı var
kadın erkek bebek görmemiş
meğersem bezini açmış arkasını dönüp bez aldığında da işemiş ama ne işeme suratına kıyafetine beresine
oh oh gelsinler bakalım madem yidim geldim cnmTamam kuşum afiyet olsun sana yi güzel güzel...
Benim 2de misafirim gelecek bakayım daha geç gelirlerse olurum buralarda.
hıı sıra sende 5.ciydin araya 3 kişi girdi gökçem kızçeler beklediler doğuramadın yapcek bişi yoknoluyo burda?
doğuran var mı?? kimse doğurmasın sıra bende
spinal sezeryan olmuş taklummmyaaaaaaaaaaaaaaa!!! :sok:sok:sok ay kimse kalmadı resmen yaa doğurmayan. bi azoyla biz kaldık yaa. aslı leom falan zaten var daha onların.
çok güveniyosum ben kendime ilk azo doğuracaktı sonra ben. hay allah hesaplar şaştı...
ee nasılmış lidılım? normal mi sezoş mu?
heheheh az kaldı az içinde patlıycak hali yokya gökçem elbet keyfi gelince çıkacakhayatımı görüyorum aşaaddaaaaa... kızzzzz taze anne nasılsın bakalım. şahin nası? götünü yedin mi?
bende ruyamda karnımdan doğru yavrumun ayaklarını poposunu falan sevıyosum. eheheheh süperdi. bence bu rüyanın açıklamalı meali; sen biraz daha karnından doğru sevecen yavrunu senin doğuma daha var...
yeni doğan bebekler ilk 40 gün altını açarken hep yaparlar bunu hayatım huzursuz olurlar hava girmesinden hoşlanmazlar 40 çıktıktan sonra düzelcekler inşallahkızlar selam
tam okuyamadım geçmişi atlaya atlaya baktım
simur sormuştu sanırım
doğumdan sonra hastane bişi koydu 2 kez mi ne değiştiler ama görecek halim yoktu ne koydular çünkü belden aşağı uyuşuk olunca
sonra ben molped gece götürmüştüm hayır bebek bezi koycaksın dediler
prima -2-5 kg. koydum
2 günden sonra molpedi koymaya bşladım hala da devam kanama bu ne zaman bitiyo 40 gün mü
littlde doğum yapmış maşallahhhhh tosunuma
Allah analı babalı büyütsün inşallah
tansel de yarın doğuruyomuş galiba
Allah kurtarsın canım
sağsalim kavuşun inşallah
sshumo
detaya girmicem şimdi ama eğer herşeyin normalse kesinlikle normal doğum yapmanı öneririm
eğer normal doğum yapamayacaklar varsa da
epidural-spinal sezeryan öneririm
o kadar basit o kadar çabuk ki
ben amel,yathaneden kaçacak boyutta korkuyodum ve başımdan ayak tırnağıma kadar titreye titreye girdim ama korkulcak bişi yokmuş
kızlar valla giremiyorum
gece yatakodasında hiç uyumuyo
2 güm anakucağında ikimizin arasına koyduk öle yattı
2 günden sonra ıhhh
ana kucağında ama salonda
emzirip uyutuyorum anakucağına koyuyorum
ben de ıturduğum yerde uyuyorum işte
altını hiç açtrımıyo
yeri göğü inletiyo bağırırken
ama ellerini titretip yalvaran gözlerle bakmıyo mu
o zaman ben de başlıyorum ağlamaya
lilacsın dediği gibi benim de arada ağlamalarım oluyo özellikle şahinimin yüzüne bakarken
emerken konuşuyorum dualar ediyorum
sürekli yüzüne ayetel kürsi okuyorum
ay yine ağlıcam
sevgili günlükk.. gelmemek için inat eden kızcemin iplerni bastan sıkı tutmaya karar verdim.. madem o cıkmadı artık ben onu cıkarmiyciimm. kalsın içerde aklı basına gelsin. anneyle didismek ne dimek görsünn. 15 subata kadar cezalı. 42 haftalık dogurcam.. su anda cok da tınn duydu kücük defne dercesinee tepikk atıyo olabilirr emme cok ciddiyim görücek
aboooww kız nazo atağa mı geçtin hayırdır sırası gelenler var bacım sırayı bozma geç bakimmm oraya bekle gökçeden ve simuştan sonrasın senkızlarrr gelin bi öpem siziii..ohh doğurmadım geldim...bugunüde atlattık.
açılmalarımız 3 cm i bulmus.düzenli sancımız cıkmadı,yarın yine nstiğne olduk engeksiyon riskine karşın.doktorum bu hafta doğurmama iziğn vermedi
en az 38 +++ olacakmıs mümkünse 39-40 hafta olsun istedi.olar dedim benim için hiç bi mahsuru yok.kendimi tırsarken buldumm
ys:haberler bölee..
bu arada little canım güle güle büyüt bebeğini.allah analı babalı büyütsün insallah..
kesinlikle poyrazz uzaya alışamadım nidense umut bilmem ilk gördüm içimden o geçti tabi anacım bebe benim değil yaa ama poyraz çok güsel olur oğluşuna çok yakuşurrrha, aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki siz de yaşayacaksınız kızlar, altını açtırmıyoooo, yeri göğü inletiyor, hadi açtık zar zor kapattık, hooop anında yapıyoooo, bi kaç kere de altını açınca küçüğü yapıverdi ortalığa... yalnız keşfettik ki, çiş yaparken böylee şaşkın şaşkın bakıyo etrafa... vücutta bişiler oluyo ama yavrum anlamıyo ne olduğunu...
kızlar bu arada size de sorayım ben, poyraz uzay ikilisinden hangisi daha güzel??? uzay bana başta hoş gelmemişti ama ısındım galiba...
lidırım umut ismini sevmiyom ben, umutsuzluk çağrıştırıyor bana...
aferin iyiki yapmışın hayatım çok güsel anlatıyon böle bakarken nedense anlayamıyorum gözyaşlarım sel oluyo akıyooy uyudu kurban olduğumunu(2.satırı yazrken uyandı yavv)
kızlar dün bu arada dr kotrolüne gittim
drun kapısının önünde kucağımda oğlumla beklerken nerdeyse ağlıcaktım
vay be dedim 9 aydır bu kapıyı aşındırdım
şimdi kucağımda bebeğimle duruyorum
orda hamileler oturuyo ve bana o kadar uzak ki nasıldı hamilelik sanki hiç değilmişim gibi
sonra emzirme+nst odasında bebeğimi emzirdim
kızın biri nstye bağlıydı
5 gün öncesi orada ben yatıyodum ve emzirmeye gelen anneler acaba ben de görecek miyim diyodum
ama nstdeki kız bu sefer bana ANNE olarak sorular soruyodu çok gurur vericiydi
sanırım ahir ömrümde yaptığım en güzel şey oğlum
altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu
meğersem bezini açmış arkasını dönüp bez aldığında da işemiş ama ne işeme suratına kıyafetine beresine
HAYATIM kız ne güzel anlatıyosun insan imreniyor valla Allah oğlunla sana uzun ömürler versin
Bizde de kız bebek pek yok altını kirlrtince nasıl temizlik yapılır bilmem güya kız doğurup öğrenecektim neyse artık torunum olur belki
yeni doğan bebekler ilk 40 gün altını açarken hep yaparlar bunu hayatım huzursuz olurlar hava girmesinden hoşlanmazlar 40 çıktıktan sonra düzelcekler inşallah
aferin iyiki yapmışın hayatım çok güsel anlatıyon böle bakarken nedense anlayamıyorum gözyaşlarım sel oluyo akıyo
h pipiyi havaya kaldırır işerler ben biliyom öle bırakılırmı oğlann
canım bu sadece anlatabildiklerim yoksa gerçek hislerimi anlatabilecek kelime yok sanırım
Darısı hayırlısıyld başınıza canım
aa sizde de tam tersi
bu arada bi ara muhabbetini yapmıştık
bez değişirken
pipiyi yukarı mı kaldırıyoduk, aşağımı salıyoduk
evet diğer mahallede hatta oyelken yukarı diye idda etmişti bende iyiki bunlar kız olacak demiştim birde oğlu vardı ama öğrenememiş tabiki aşağa salıyoruz kız hiçmi bişey görmediniz
hiç mi bişey görmediniz derken
inşallah düzelir cnm ya 40ından sonra insanın içi eriyo ağlarken bazen bırak diyom anneme bağlama battaniye sardığım gibi kapıyom göğsüme bastırıyorum susuyo
senin de az kaldı cnm
sen de göreceksin ve anlayacaksın o zaman gerçek anlamda anlattıklarımı ve sen de bakarken bebeğine gözyaşlarını akıtacaksın
oy uyudu kurban olduğumunu(2.satırı yazrken uyandı yavv)
kızlar dün bu arada dr kotrolüne gittim
drun kapısının önünde kucağımda oğlumla beklerken nerdeyse ağlıcaktım
vay be dedim 9 aydır bu kapıyı aşındırdım
şimdi kucağımda bebeğimle duruyorum
orda hamileler oturuyo ve bana o kadar uzak ki nasıldı hamilelik sanki hiç değilmişim gibi
sonra emzirme+nst odasında bebeğimi emzirdim
kızın biri nstye bağlıydı
5 gün öncesi orada ben yatıyodum ve emzirmeye gelen anneler acaba ben de görecek miyim diyodum
ama nstdeki kız bu sefer bana ANNE olarak sorular soruyodu çok gurur vericiydi
sanırım ahir ömrümde yaptığım en güzel şey oğlum
altını açcaklar
eşim dedi ki aaa kusmuş
ben panik nee kusmuş mu
selam kızlar nasılsınız ? bugun kayınvalidem geldi sabah..bakamadım hic doguran varmı ? little sanki dogum yapıcaktı bugun yanlıs hatırlamıyosam
little dün yapmıs dogumu cnmm. yarın ve persembe yeni bebelerimiz geeliyo
he dogru ya tamam..valla birden gelmeye basladılar he arka arkaya hadi artık sırada azo ve seni tahmin ediyorum ben
LITTLESUNSHINE bebegin hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun insallah
yok anacım bizimkiler tembel cıktı. yarın tanselin dogumu var.. persembe kimindi yaf hatırlayamadım bi an. nazomun eli kulagında 3 cm acılması varmıs. dogurdu dogurcak.. e simus ta beklemede.. biz böle giderse son sırayı alcaz azomla
aa..nazo kac haftalıktı ki ? gelir gelir normal dogumun tek kotu yanı beklemek işte..