demetmania
Daimi Üye
tansell hayırlı olsun cnm ,pikecim seninde günün belli olmuş cnm Allah yardımcınız olsun dualarım sizinlee...hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağınızaa
canım yanlış anımsamıyorsam magnezyumun kasılmalarla bi alakası var.o yüzden bıraktık..ben o anda baska seylere odaklandığım için tam sormadım ama yarın iyice öğrenirim merak ettim.kasılmalardan baska bişiy dedi mi acaba? kartonu kalp yıldız seklinde yapıştırıp kalıp yapsan kendine olmaz miki acaba? zaten o seker hamuru yumusaktı benim hatırladığım.sen onlarla haledeersin bence
kızlar herkese iyi akşamlar ooooo günleri alan gelmiş
tanselcim gözün aydın hayırlı haberlerini bekliyoruz
demetcim herşey düşündüğün gibi olur inşallah
nazom bunu senden beklemezdim ne bu acele az bekleseydin
yaa laylamm yaa bende bunu kendimden beklemezdim.ben daha doğurmak istemiyorum.en az 2 haftam var diyodum ben daha.yarın sükran hanımdan duymam lazım inanmam için.yadaaa aniden doğurmam lazım..
bunlar anneannemizin getirdikleri kızlar
bu minnak ayakkabılar ve elbise 2 numaralı halamızdan. mevlüt için bunları vitrinde görmüs begenmişş almıs. bizede giydirmek kalıyo. saolsun
bu da benim dün gece basarmalıyımm die cebellestigim ilk bebe kurabiyesi denemem![]()
Azo,ne sanslısın ne guzel yaa..ticker'a bak 39 hafta yazıyo yaaAllah sag salim kavustursun insallah
bide canım çok sııkkın
annem yolda memlekete gidio
annanemin göğsünde bi kitle vardı
o araştırıldı maalesef sonuç kötü
çarşamba günğ kemotarapi görmeye başlıcak ağır bi şekildeona çok üzülüyorum
anneme çok üzülüom onu öyle görünce oda fenalaşacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hoşbulduk,Antalyadan geldim kızlar,Bebikomm'un annesiyim ben
Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........
:
yarın kontrolüm varrr heycan dorukta gene bakalım kg aldımı benim uzun kızımbu ara daha çok dikkat ettim pekmezime falan inşallah işe yaramıştır..nst de bakacak sancım varmı diye bu haftadan sonrada da artık kontrollerim haftada 1 olacak hadi bakalım hayırlısı..ben 23 şubatta doğuracam gibi hissdiyorum çok garip bir his var içimde hatta 23 şubatın perşembeye denk geldiğini bile tahmin ettim okadar deyim size
yeliz doğurdumu acaba yaa oda uzun zamandır gelmiyor haberi olan varmı kızlar
selam kızlaarrannemler geldiği için pek giremedimm..bugün doktor kontrolümüz wardıı..kızım doğum kanalını inmişş,doktor bu kız kurtarmış kendini her an gelebilir artık dedii,doğum tetkitlerimizi yapalım hazırda bulunsun dedi,kan felan werdik dosyamıza koyuldu..alttan muayenem yapıldı,açılma ve yumuşama başlamış dedi...sonra kızıma baktık ultrasondan kilosu 2700 olmuş,haftamızla uyumluymuş kızceemm..alttan muayeneden sonra bizimki çoştu tekme tokat,ordan oraya dönmeler,çıkış ışığını gördü ondan galibaa
haftaya tekrar muayenemiz olucak...
bu arada bblaunun kızı çok tatlı maşaallah süphanallah....
kızımın beşiğini felan tamamladık sayılır gece atarım fotolarınıı bal kızımınn eşyalarınnınn
Merhaba Kızlar;
Geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim..
Çarşamaba günü sabah sipnal anestezi ile sezeryan olucam inşallah.. Bugün NST sonucum iyiyidi ama suyumda önemli azalma olmuş. Doktorum bebek hareketlerine dikkat et acil bişey olursa gel dedi..
Bizden böyle..
Garip bir heyecan, garip bir telaş var ..
bende pazar aksamı rahatsızdım oldukça.kasık ve bel ağrısı delirtti beni.bugun kendi doktorum doğumlardan dolayı oldukça yoğundu.başka bi doktora gittik.açılmamız baslamıs bizimde.bakan doktor önümüzdeki günlerde gelebileceğine dair bizi uyardı.yarın kendi doktorumuz görecek.hayırlısı deyip yarını bekliyoruz...umarım herkesler iyidir..
canım yanlış anımsamıyorsam magnezyumun kasılmalarla bi alakası var.o yüzden bıraktık..ben o anda baska seylere odaklandığım için tam sormadım ama yarın iyice öğrenirim merak ettim.kasılmalardan baska bişiy dedi mi acaba? kartonu kalp yıldız seklinde yapıştırıp kalıp yapsan kendine olmaz miki acaba? zaten o seker hamuru yumusaktı benim hatırladığım.sen onlarla haledeersin bence
yani tam azo geelmedii sözünde durduu dogurdu bugün dicektimm. altta azoyuu gördümm. niye dogurmadın kızz.. biz bu yola bas koymadı mıydıkk?? nerede virdigin sözler.. nayıırr nolamazz naldatıldımm
yaa laylamm yaa bende bunu kendimden beklemezdim.ben daha doğurmak istemiyorum.en az 2 haftam var diyodum ben daha.yarın sükran hanımdan duymam lazım inanmam için.yadaaa aniden doğurmam lazım..
Çok güzeller yavrum güle güle giydirmek, kullanmak nasip olsun inşallah..Ayakkabıları çok datlu zillinin
Hah
Bugün doğuramazdım külotlu çorap giymiştim zor olurdu indir felan
![]()
Kızlar annemin günündeydim yedim içtim geldimAkşamda fotoğrafçı ile buluşup 300tl.ya anlaştık.
Geriye bi tek oğlumun kanala girmesi kaldı ama içimde bir his var bu bebek kanala girmicek
bana kalsa benim hiç öle bi niyetim yok ecrinim..ben doğumdan sonrada basıma gelecekleri biliyom.dursun içerde sıcacık işte..halen benim kontrolümdeyken.ama acelesi olan bi kızım var.hayırlısı..nazoooo sen demi doguruyonn:sok ne kadan demodeeee![]()
ay herkes doguruyo zaten modası gecti onunn.. bak bana ben doguruyo muyumm?? doguramadıgımdan degill pişti olmayayım diye. gel sende beni dinle dogurma trend e ayak uydur. dogurmamak in dogurmak out
(madde 3: doguramıyorsan dogurmaya niyeti olanları da caydır)
bilmiyom azom yola mı cıktı.bizi mi yokluyor.yarın belli olur durumumuz..zilli senin gelin.duramıyoo yerinde.. hadii kafandaki foto olayıda bitmiş darısı sağlıkla kucağına almaya tosunumuzu...Ay gelinim gelecek galiba artık yola çıkmış sankimOğlum uyusun daha, kız doğup gelinlik yaşa gelecek benimki daha içerde..:sinir:
Benim doktorda üstüne basa basa "aksatma magnezyumu" diyip duruyor, aklım karışıyor ne yapmamız lazım ki aceba..42. haftaya kadar beklemek istemiyom ben ya![]()
Hah
![]()
Kızlar annemin günündeydim yedim içtim geldimAkşamda fotoğrafçı ile buluşup 300tl.ya anlaştık.
Geriye bi tek oğlumun kanala girmesi kaldı ama içimde bir his var bu bebek kanala girmicek
hayırlısı balım keşke 1 hafta daha beklese senin zilli bakalım şükran ne diyecek haberdar et beni
azoo hoşgeldin kuşum sende doğum haberi yokmuş senin oğlan akıllı sıcak sıcak geziyor annesinin karnındakış günü gelip ne yapayım diyor
bilmiyom azom yola mı cıktı.bizi mi yokluyor.yarın belli olur durumumuz..zilli senin gelin.duramıyoo yerinde.. hadii kafandaki foto olayıda bitmiş darısı sağlıkla kucağına almaya tosunumuzu...
.
nazoooo sen demi doguruyonn:sok ne kadan demodeeee![]()
ay herkes doguruyo zaten modası gecti onunn.. bak bana ben doguruyo muyumm?? doguramadıgımdan degill pişti olmayayım diye. gel sende beni dinle dogurma trend e ayak uydur. dogurmamak in dogurmak out
(madde 3: doguramıyorsan dogurmaya niyeti olanları da caydır)
Hah
![]()
Gözün aydın Demetcim, kızına da maşallah
Tanselcim sen de gününü almışsın hadi hayırlısı inşallah. Sağlıkla gelsin bir bir kuzucuklarımız...
Nazocum senin ufaklıkta yola çıkmış maşallah. Bu hafta patlama olucak topicte sankim
![]()
![]()
![]()
Girer annesi girer inşallah
Biz daha fotoğrafçı işini halledemedik. Araştırıyoruz bakalım. Yetişmezse de yapcak bişi yok...
Canım bizim durum yarın belli olacak.ama vazgeçtim doğurmuyomm benn...cıksss olmaSS:sila: ÖPERİMM.İİ GECELER..Gözün aydın Demetcim, kızına da maşallah
Tanselcim sen de gününü almışsın hadi hayırlısı inşallah. Sağlıkla gelsin bir bir kuzucuklarımız...
Nazocum senin ufaklıkta yola çıkmış maşallah. Bu hafta patlama olucak topicte sankim
![]()
![]()
![]()
Girer annesi girer inşallah
Biz daha fotoğrafçı işini halledemedik. Araştırıyoruz bakalım. Yetişmezse de yapcak bişi yok...
tekrar selam kızlar.Bu sefer doğum hikayemi yazmaya geldim nasipse
Bi kısmet olmadı