2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
tansell hayırlı olsun cnm ,pikecim seninde günün belli olmuş cnm Allah yardımcınız olsun dualarım sizinlee...hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağınızaa:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azooo kuzumm... dünürüm cabuk doğur gelinin oğlundan büyük olcak bak yoksa ben doğurcamm..gerçi evleri bereketli olur derler..napalım artık:eek:ky::eek:ky:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım yanlış anımsamıyorsam magnezyumun kasılmalarla bi alakası var.o yüzden bıraktık..ben o anda baska seylere odaklandığım için tam sormadım ama yarın iyice öğrenirim merak ettim.kasılmalardan baska bişiy dedi mi acaba? kartonu kalp yıldız seklinde yapıştırıp kalıp yapsan kendine olmaz miki acaba? zaten o seker hamuru yumusaktı benim hatırladığım.sen onlarla haledeersin bence :)

evet magnezyum kasları gevsetiyomus. zaten agrıları kasılmaları azaltıyor ya. ama kesmedi dr nedense. illa 42. haftada dogurtcak beni:D sor bakalım bende merak ettim.
denedim bugün ama minik olması gerekiyo ya süsleme için cok da basarılı olmadı p yüzden.:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yani tam azo geelmedii sözünde durduu dogurdu bugün dicektimm. altta azoyuu gördümm. niye dogurmadın kızz.. biz bu yola bas koymadı mıydıkk?? nerede virdigin sözler.. nayıırr nolamazz naldatıldımm:vecihi:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar herkese iyi akşamlar ooooo günleri alan gelmiş
tanselcim gözün aydın hayırlı haberlerini bekliyoruz
demetcim herşey düşündüğün gibi olur inşallah
nazom bunu senden beklemezdim ne bu acele az bekleseydin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar herkese iyi akşamlar ooooo günleri alan gelmiş
tanselcim gözün aydın hayırlı haberlerini bekliyoruz
demetcim herşey düşündüğün gibi olur inşallah
nazom bunu senden beklemezdim ne bu acele az bekleseydin

yaa laylamm yaa bende bunu kendimden beklemezdim.ben daha doğurmak istemiyorum.en az 2 haftam var diyodum ben daha.yarın sükran hanımdan duymam lazım inanmam için.yadaaa aniden doğurmam lazım..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa laylamm yaa bende bunu kendimden beklemezdim.ben daha doğurmak istemiyorum.en az 2 haftam var diyodum ben daha.yarın sükran hanımdan duymam lazım inanmam için.yadaaa aniden doğurmam lazım..

nazoooo sen demi doguruyonn:sok ne kadan demodeeee:rujsigara:
ay herkes doguruyo zaten modası gecti onunn.. bak bana ben doguruyo muyumm?? doguramadıgımdan degill pişti olmayayım diye. gel sende beni dinle dogurma trend e ayak uydur. dogurmamak in dogurmak out:D:D

(madde 3: doguramıyorsan dogurmaya niyeti olanları da caydır:D)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bunlar anneannemizin getirdikleri kızlar
di-EWBO.jpg

di-O6J8.jpg

di-T3S5.jpg

di-DLJE33QM.jpg

di-UEKG.jpg

bu minnak ayakkabılar ve elbise 2 numaralı halamızdan. mevlüt için bunları vitrinde görmüs begenmişş almıs. bizede giydirmek kalıyo. saolsun:utan:

di-I9JP.jpg

di-RBV7.jpg

bu da benim dün gece basarmalıyımm die cebellestigim ilk bebe kurabiyesi denemem:D

di-MN8F.jpg

Çok güzeller yavrum güle güle giydirmek, kullanmak nasip olsun inşallah..Ayakkabıları çok datlu zillinin :utan:

Azo,ne sanslısın ne guzel yaa..ticker'a bak 39 hafta yazıyo yaa :) Allah sag salim kavustursun insallah:utan:

Hem güzel hem tırsınç :D Darısı başına inşallah günler su gibi akıp gitsin :)

bide canım çok sııkkın
annem yolda memlekete gidio
annanemin göğsünde bi kitle vardı
o araştırıldı maalesef sonuç kötü
çarşamba günğ kemotarapi görmeye başlıcak ağır bi şekildeona çok üzülüyorum
anneme çok üzülüom onu öyle görünce oda fenalaşacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Büyük geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.

Hoşbulduk,Antalyadan geldim kızlar,Bebikomm'un annesiyim ben :)

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)

Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........
:

Ay canım benim hadi hayırlısı kazasız belasız...Çok sevindim gözünaydın :D Dualarımız sizlerle.

yarın kontrolüm varrr heycan dorukta gene bakalım kg aldımı benim uzun kızım:):)bu ara daha çok dikkat ettim pekmezime falan inşallah işe yaramıştır..nst de bakacak sancım varmı diye bu haftadan sonrada da artık kontrollerim haftada 1 olacak hadi bakalım hayırlısı..ben 23 şubatta doğuracam gibi hissdiyorum çok garip bir his var içimde hatta 23 şubatın perşembeye denk geldiğini bile tahmin ettim okadar deyim size:)

Hayırlı haberlerle gel inşallah Aslıcım

yeliz doğurdumu acaba yaa oda uzun zamandır gelmiyor haberi olan varmı kızlar

Yeliz doğurmadı bekliyor :D İnterneti sorunluymuş o sebeplen giremiyor.

selam kızlaarr:utan: annemler geldiği için pek giremedimm..bugün doktor kontrolümüz wardıı..kızım doğum kanalını inmişş,doktor bu kız kurtarmış kendini her an gelebilir artık dedii,doğum tetkitlerimizi yapalım hazırda bulunsun dedi,kan felan werdik dosyamıza koyuldu..alttan muayenem yapıldı,açılma ve yumuşama başlamış dedi...sonra kızıma baktık ultrasondan kilosu 2700 olmuş,haftamızla uyumluymuş kızceemm..alttan muayeneden sonra bizimki çoştu tekme tokat,ordan oraya dönmeler,çıkış ışığını gördü ondan galibaa:semsiye:haftaya tekrar muayenemiz olucak...

bu arada bblaunun kızı çok tatlı maşaallah süphanallah....

kızımın beşiğini felan tamamladık sayılır gece atarım fotolarınıı bal kızımınn eşyalarınnınn:utan:

Gözünaydın canım ne güzel geriye tek beklemek kalmış :) Darısı bizim başımıza, kanala girer inşallah benim oğlan.

Merhaba Kızlar;

Geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim..
Çarşamaba günü sabah sipnal anestezi ile sezeryan olucam inşallah.. Bugün NST sonucum iyiyidi ama suyumda önemli azalma olmuş. Doktorum bebek hareketlerine dikkat et acil bişey olursa gel dedi..
Bizden böyle..
Garip bir heyecan, garip bir telaş var ..

Oh oh maşallah çarşamba ve perşembe doğumlar var :D Gözünaydın canım 2 güncük kalmış süper yaaa ama çok doğurasım geliyor duydukça :D

bende pazar aksamı rahatsızdım oldukça.kasık ve bel ağrısı delirtti beni.bugun kendi doktorum doğumlardan dolayı oldukça yoğundu.başka bi doktora gittik.açılmamız baslamıs bizimde.bakan doktor önümüzdeki günlerde gelebileceğine dair bizi uyardı.yarın kendi doktorumuz görecek.hayırlısı deyip yarını bekliyoruz...umarım herkesler iyidir..

Ay gelinim gelecek galiba artık yola çıkmış sankim :D Oğlum uyusun daha, kız doğup gelinlik yaşa gelecek benimki daha içerde..:sinir:

canım yanlış anımsamıyorsam magnezyumun kasılmalarla bi alakası var.o yüzden bıraktık..ben o anda baska seylere odaklandığım için tam sormadım ama yarın iyice öğrenirim merak ettim.kasılmalardan baska bişiy dedi mi acaba? kartonu kalp yıldız seklinde yapıştırıp kalıp yapsan kendine olmaz miki acaba? zaten o seker hamuru yumusaktı benim hatırladığım.sen onlarla haledeersin bence :)

Benim doktorda üstüne basa basa "aksatma magnezyumu" diyip duruyor, aklım karışıyor ne yapmamız lazım ki aceba..42. haftaya kadar beklemek istemiyom ben ya :(

yani tam azo geelmedii sözünde durduu dogurdu bugün dicektimm. altta azoyuu gördümm. niye dogurmadın kızz.. biz bu yola bas koymadı mıydıkk?? nerede virdigin sözler.. nayıırr nolamazz naldatıldımm:vecihi:

Hahahah :D Bugün doğuramazdım külotlu çorap giymiştim zor olurdu indir felan :D

Kızlar annemin günündeydim yedim içtim geldim :D Akşamda fotoğrafçı ile buluşup 300tl.ya anlaştık.
Geriye bi tek oğlumun kanala girmesi kaldı ama içimde bir his var bu bebek kanala girmicek :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hayırlısı balım keşke 1 hafta daha beklese senin zilli bakalım şükran ne diyecek haberdar et beni

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çok güzeller yavrum güle güle giydirmek, kullanmak nasip olsun inşallah..Ayakkabıları çok datlu zillinin :utan:

Kızlar annemin günündeydim yedim içtim geldim :D Akşamda fotoğrafçı ile buluşup 300tl.ya anlaştık.
Geriye bi tek oğlumun kanala girmesi kaldı ama içimde bir his var bu bebek kanala girmicek :D

masallahh yarasınn.. löp löpp et olsunn:D saol teyzesii.. dimi ya cok sirin bende salonun bi kösesinde tutuyorum onu.. gelip gecerken gözüme carpıyo güzel oluyo:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
azoo hoşgeldin kuşum sende doğum haberi yokmuş senin oğlan akıllı sıcak sıcak geziyor annesinin karnında:)kış günü gelip ne yapayım diyor

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ay herkes doguruyo zaten modası gecti onunn.. bak bana ben doguruyo muyumm?? doguramadıgımdan degill pişti olmayayım diye. gel sende beni dinle dogurma trend e ayak uydur. dogurmamak in dogurmak out:D:D

bana kalsa benim hiç öle bi niyetim yok ecrinim..ben doğumdan sonrada basıma gelecekleri biliyom.dursun içerde sıcacık işte..halen benim kontrolümdeyken.ama acelesi olan bi kızım var.hayırlısı..
Ay gelinim gelecek galiba artık yola çıkmış sankim :D Oğlum uyusun daha, kız doğup gelinlik yaşa gelecek benimki daha içerde..:sinir:

Benim doktorda üstüne basa basa "aksatma magnezyumu" diyip duruyor, aklım karışıyor ne yapmamız lazım ki aceba..42. haftaya kadar beklemek istemiyom ben ya :(

bilmiyom azom yola mı cıktı.bizi mi yokluyor.yarın belli olur durumumuz..zilli senin gelin.duramıyoo yerinde.. hadii kafandaki foto olayıda bitmiş darısı sağlıkla kucağına almaya tosunumuzu...:utan:

hayırlısı balım keşke 1 hafta daha beklese senin zilli bakalım şükran ne diyecek haberdar et beni

öle canumm.hayırlısı ama ben kendimi hiç doğurmak istiyoo gibi görmüyom daha.tırıss tırısss.yarın ararım ben senii.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo hoşgeldin kuşum sende doğum haberi yokmuş senin oğlan akıllı sıcak sıcak geziyor annesinin karnında:)kış günü gelip ne yapayım diyor

Hoşbulduk laylam sen de hoşgeldin :) Valla doğru diyon, erkekler rahat oluyor ana karnında bile demekki :D

bilmiyom azom yola mı cıktı.bizi mi yokluyor.yarın belli olur durumumuz..zilli senin gelin.duramıyoo yerinde.. hadii kafandaki foto olayıda bitmiş darısı sağlıkla kucağına almaya tosunumuzu...:utan:
.

Sağol canım amin inşallah...
Ben de normal doğumdan tırsmaya başladım ama yine de beklicem bekleyebildiğim yere kadar bakalım.

Kızlar ben çıkıyorum bilgisayarı eşime devredecem koca adam oldu hala oyun oynuyor :D Doğuma kadar oynasın bakalım sonra verecem bebeyi eline :D
Öperim hepinizi.Yarın görüşürüz inşallah..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gözün aydın Demetcim, kızına da maşallah :)

Tanselcim sen de gününü almışsın hadi hayırlısı inşallah. Sağlıkla gelsin bir bir kuzucuklarımız...

Nazocum senin ufaklıkta yola çıkmış maşallah. Bu hafta patlama olucak topicte sankim :D

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

:cokkomik: :cokkomik: Girer annesi girer inşallah :D Biz daha fotoğrafçı işini halledemedik. Araştırıyoruz bakalım. Yetişmezse de yapcak bişi yok...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Uzun bir aradan sonra bugün ilk kez bu saatte uykum var. Hayrolsun inşallah. Gerçi sırt bel kalça ağrılarından uzuuuuuuuuuuuuun bi süredir iyi uyku uyuyamadığımdan bugün böyle şuan kafayı yastığa koysam anında uyuyacak gibiyim.

Çıkayım da eşimi çalıştırayım biraz. Sırtımdaki ağrı yapan yeri nokta atış şeklinde tespit ettim dün gece. Yarım saat ovalatcam orayı belki iyi gelir :D :D

Hepinizi kocuman kocuman öperim canlar. Sabaha görüşmek üzere, iyi geceler tatlı rüyalar hepiciğinize. :vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tanselcim sen de gününü almışsın hadi hayırlısı inşallah. Sağlıkla gelsin bir bir kuzucuklarımız...

Nazocum senin ufaklıkta yola çıkmış maşallah. Bu hafta patlama olucak topicte sankim :D

:cokkomik: :cokkomik: Girer annesi girer inşallah :D Biz daha fotoğrafçı işini halledemedik. Araştırıyoruz bakalım. Yetişmezse de yapcak bişi yok...

Simuşum selam nasılsın?
Doğum fotoğrafçısı deyince atlamak istedim hemen :)
Ben de ayarlamamıştım genel anestezi olacağı için de fazla üstünde durmadım...
Sedyeyle beni ameliyathaneye çıkarırlarken,eşim de bizle birlikte doğumhanenin kapısına kadar geldi, tam içeri alırlarken bir doktor demez mi,"eğer varsa kameranızı yada fotoğraf makinanızı verin, çekelim" diye.O telaşta sevindim :D
Bebeğin tam doğum anını kaydetmişler videoya.
Bebeğin nefes yolunun açılmasını,şaplak vurulmasını,ilk ağlamasını :)
Sonra da foto çekmişler :))))
Hatta eşim bana bebeğimizi göstermeden daha fotolarını gösterdi ayılır ayılmaz :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Canım bizim durum yarın belli olacak.ama vazgeçtim doğurmuyomm benn...cıksss olmaSS:sila: ÖPERİMM.İİ GECELER..
tekrar selam kızlar.Bu sefer doğum hikayemi yazmaya geldim nasipse :D
Bi kısmet olmadı:utan:

taze annemiz gelmişş,hoşgelmişş.nasılsınız basuşşum..güzel kızın nasıl.yerim onu ben tosbik..
benim yerime dolu dolu bi koklaa babusum yaa...:utan:
iiyi geceler dicektim ama babusu okuyup öle gitcem.sonra öpemezsem şimdiden hepinizi öperim.. ii gecelerr...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar