2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Açılmıştır inşallah Lidılcım. Dün gece Ankarada ilginç bi hava vardı. Sanki bianda hava ısındı karlar şıpşıp eridi. Bugün de derece 2 yi gösteriyodu. Muhtemelen Bolu yolu da açılmıştır. Doğurmaya hazırsan doğur bence de. Bak ben karar verdim doğurmicam, tutcam içimde büyütcem :)

dün gece yarısı haberlerinde bolu yoğun kar yağışı diyordu :( bugün güneşliydi burası. yürüyüşe çıktık hatta dayanamayıp. yürüyüş sonrası resmen kasıklarım ağrıdan kopuyordu. ben bunca zaman bu kadar yatmayıp yürüseydim kesin doğardı çocuum kendiliğinden. ah doktor ahhhhhhhhhhh :ajan:

sen de doğur simuşum. artık bitirdik...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
artık doğsun istiyorum. hem fiziksel hem ruhsal olarak gerginim :D balon gibiyim. patladım patlıycam. rüyamda elimde bardakla dolaşıyordum, ve durmadan çiş yapıyordum bardağa. ne kadar etkileniyorsam gece tuvalet nöbetlerinden, rüyama bile girmiş.

sancı çıkmasa da suni verebilir mi bana kızlar, bu soru hepinize?

Bence verebilir. Bildiğim kadarıyla suni sancıyı ya kasılmaları artırmak ya da başlatmak için veriyorlar. Ama vermek için özel bi koşul var mıdır yani şu şu olunca suni sancı verilir gibi işte onu bilmiyorum :acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
artık doğsun istiyorum. hem fiziksel hem ruhsal olarak gerginim :D balon gibiyim. patladım patlıycam. rüyamda elimde bardakla dolaşıyordum, ve durmadan çiş yapıyordum bardağa. ne kadar etkileniyorsam gece tuvalet nöbetlerinden, rüyama bile girmiş.

sancı çıkmasa da suni verebilir mi bana kızlar, bu soru hepinize?

normal doğum hakkında pek bilgim yok ama rahimde açılmanın başlaması gerekmiyormu suni sancı için

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bebek.com: Hangi durumlarda uygulanır?
Op. Dr. Hülya Erdem: En sıklıkla gün aşımı miad geçmesi diye bilinen bebeğin beklenen doğum tarihi geldiği halde doğmadığı durumlarda kullanır.Ayrıca Çocuğun doğum eyleminin uzaması durumunda sıkıntıya gireceği fetal distress sendromu,.mekonyum gelmesi gibi durumlarda da kontrollü olarak verilebilir.Annenin güçsüzlüğü doğum eyleminin uzamasına dayanamadığı durumlar ve annenin bazı rahatsızlıklarında da yine kısa zamanda doğum yapabilmesi için sıklıkla başvurulan bir yoldur. Erken membran rüptürü denen sularının doğum sancıları başlamadan gelmesi durumunda da doğum başlatmak için kullanılır. Bir diğer kullanım şekli doğum sonu kanamaların azaltmak rahimin toparlanmasını kolaylaştırmaktır.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
noluyor burdaaa,????

açılın açılın oturayım bi köşeye... doğuran var mı?

Ooooo hoşgeldiniz Gökçe hanım. Gözlerimiz yollarda kaldı. Valla şaka maka çok merak ettik Gökçe seni. Kızım bi daha öyle 1 hafta falan kaybolma ortadan yeminle ben dahil Tubişin, Azoşun ve daha kimbilir kaç kişini rüyalarına girdin heee... :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sağolun kızlar, yarın görcez bakalım bizimki hangi durumlarda vermeyi tercih ediyor :böö:

gökçe hoşgeldin kız... nörüyon?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ooooo hoşgeldiniz Gökçe hanım. Gözlerimiz yollarda kaldı. Valla şaka maka çok merak ettik Gökçe seni. Kızım bi daha öyle 1 hafta falan kaybolma ortadan yeminle ben dahil Tubişin, Azoşun ve daha kimbilir kaç kişini rüyalarına girdin heee... :D

sağolasın yavrum. soran merak eden benim ve meleğim için telaşlanan herkese teşekkür. 1 hafta esir hayatı yaşadık simoşum. görülmemiş bi kar yağdı buraya masur kaldık evlerde. elektrığımız falan da yoktu gıremedım buraya.

doğuracam diye çok korktum ama ı ıhhh bizim beyfendinin keyfi yerinde. son oyunumuz mesanemizin üstüne çıkıp mütemadiyen tepinmek ve annesinin rahminden et çekmek. çok canımı yakmaya başladı çookkkk...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sağolasın yavrum. soran merak eden benim ve meleğim için telaşlanan herkese teşekkür. 1 hafta esir hayatı yaşadık simoşum. görülmemiş bi kar yağdı buraya masur kaldık evlerde. elektrığımız falan da yoktu gıremedım buraya.

doğuracam diye çok korktum ama ı ıhhh bizim beyfendinin keyfi yerinde. son oyunumuz mesanemizin üstüne çıkıp mütemadiyen tepinmek ve annesinin rahminden et çekmek. çok canımı yakmaya başladı çookkkk...

Biliyom Gökçem, izledim haberlerden ama Lidılcım gelip sen gelmeyince endişelendik işte. Neyse şükür herşey yolunda ya, önemli olan da bu :)

Mesanede tepinmek neyse de rahimden eti nası çekiyo kız? :D Ya da öyle bişi yaptıını nası anlıyon? :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaa aklımdayken yazayım da sonra unuturum. HAYATIM, LİLACS VE BABUŞA Bİ SORUM VAR:
Doğumdan sonra kanama çok oldu mu? Ped yetti mi? Yoksa hasta bezi mi kullandınız?

(Umarım bu mesajımı görür de cevaplarlar...)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hoşgeldin gökçem açılamam çünkü yerim dar sığamazsın sanırsam:cokkomik:

doğru dıyon aslında... bu döt bu göbekle bi yere sığmam imkansız zati.. bi öpeyım du kızz...

Biliyom Gökçem, izledim haberlerden ama Lidılcım gelip sen gelmeyince endişelendik işte. Neyse şükür herşey yolunda ya, önemli olan da bu :)

Mesanede tepinmek neyse de rahimden eti nası çekiyo kız? :D Ya da öyle bişi yaptıını nası anlıyon? :D

böyle alt tarafımda çekilmeler oluyor. sanki tırnaklarıyla etımı tutup çekermiş gibi. :) anlatılmaz yaşanır o acı :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Avvvvvv.... Laylaaaaa ben neden sana da sormuyom ki bu soruyu Kafamın meşguliyetine ver bebişim... :gitme:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Yaa aklımdayken yazayım da sonra unuturum. HAYATIM, LİLACS VE BABUŞA Bİ SORUM VAR:
Doğumdan sonra kanama çok oldu mu? Ped yetti mi? Yoksa hasta bezi mi kullandınız?

(Umarım bu mesajımı görür de cevaplarlar...)

annem aldırdı zorla, hasta pedi ve yatak için bez. koyduk bagaja. kullanmak gerekmez inşallah. kocaman şeyler :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
doğru dıyon aslında... bu döt bu göbekle bi yere sığmam imkansız zati.. bi öpeyım du kızz...

böyle alt tarafımda çekilmeler oluyor. sanki tırnaklarıyla etımı tutup çekermiş gibi. :) anlatılmaz yaşanır o acı :)

O seni sevmek için yapıyodur annesi. Doğunca tırnaklarını öpersin sen de ödeşirsiniz. :besik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
vayyy beee babuş hayatım ve lilam anne oldular he? şaka gibi yaaaa nerden nerelere geldik buralara... pehh beeee:eek:ky::eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar