hayırlısı olsun heyecan artmıştır gerçektenevet canım. Yarın doktorum karar vercek. ya bu hafta yada öbür hafta olcak. Bende merak ediyorum bakalım artık..
gercek mi diyonn kızzzzgell öpücemmmmm
içimden öyle geldi öp beni ecrin öpppppppp
hayırlısı olsun heyecan artmıştır gerçektenevet canım. Yarın doktorum karar vercek. ya bu hafta yada öbür hafta olcak. Bende merak ediyorum bakalım artık..
gercek mi diyonn kızzzzgell öpücemmmmm
Simuscum ne diyim canım, haklısın. ben de habersiz misafiri pek sevmem isterse cok yakın arkadasım olsun farketmez yani...bi alo demek sart yanim...
Tatlım bizim burda bide hala cart -curt elektirikleri kesiyorlar, guya grev yapıyorlarmıs... bizde karanlıkta ve sogukta kalakalıyoruz... ya dogursaydım diye sinir oluyorum.. ya doguruncada devam ederse diye de panik....
Babusun kızını bende gormedim.. intertetimizde nanay.. hatta simdi vınndan girdim o bile yavaş...
bende oynatıcam kibin.......:lululu::lululu:
gülü gülü giydir canım.. cok ciciler.. kız seyleri başka oluyo ya.......
ayy bende istemiyorum öle cok gelen giden olsun. ama kızım bu azimle giderse sömestr ı içerde gecireceginden kimse gelemicek okul zamanıgelselerde accık durup gitcekler. gelmeleri bişi degilde bi ikram olayı gözümde büyüyo, bide biliyorum ki cocuk mıncıklamaya gelcek herkes. bebekler gereksiz bi elleme dürtüsü uyandırıyor insanda. ben kimsenin bebegini öpmem. alırım tutarım ellerine dokunurum belkii cok etkilendiysem koklarım ama öpmem az büyüyene kadar. o yüzden herkesten aynı seyi bekliyorum ve bu beni strese sokuyo:acep: catkapılardan nefret ederim. bizde cat kapı olmuyo ama müsaitseniz caya geliyoruz oluyo ve 10_15 dk sonra bizde oluyolar. gerc hamilelikle beraber hepsi biti allah tan..
ayyy midemm cok bulanıyooo
selam canım bu ne gerginlik doğurma kız ben seni destekliyorum
evet canım yarın doktrorun ne diyeceği çok önemli benim için
hayırlısı olsun heyecan artmıştır gerçekten
içimden öyle geldi öp beni ecrin öpppppppp
Umarım en kısa zamanda çözülür elektrik probleminiz Pikecim. Karanlık da sorun, soğuk da sorun zira.
Sağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun inşallah...
Aynen aynen. Ben de ellemem kimsenin çocuğunu, öyle uzaktan bakarım yaklaşmam bile. Ne olur ne olmaz diye korkarım. Zati ben karar verdim doğurmicam. İçimde büyütcem kızımı. Kendi doğmak isterse de kapıya 4 tane A4 kağıdını birleştirip 48 puntoyla: 40 GÜN MİSAFİR KABUL EDİLMEMEKTEDİR, DAHA SONRASINDA DA BEBEĞİN ÖPÜLMESİ ELLENMESİ YASAKTIR diye yazıp asıcam.
Ne hikmetse bizim çatkapılar ve eve gelme istekleri de bebekle birlikte başladı. Ama bugün çok iyi yaptım canıma değsin. Hiç gülmedim. Pijamalarımla oturdum. Kusura bakma çatkapı geldik ama falan dediler sesimi çıkarmadım. Daha da anlamaz ve 1 kez daha yaparlarsa çok pis cıngar çıkartıcam kararlıyım.
ne diyeyim canım içlerinde olan sensin o yüzden sen nasıl davranacağını iyi bilirsin bence bu tür olaylar için kendini ve bebeğini germe lütfen artık herşeyden etkileniyor annesi ilerde sinirli gergin bi kızın olsun istemiyorsanBu eşimin ailesi beni böyle etti Laylam. Tüm hamileliğim boyunca ne doğru düzgün tebrik ettiler, ne aradılar-sordular. Şimdi de herkeste bi bebeği sahiplenme bişeysi oluştu gıcık oluyorum. Sabah sabah yayılmış evde keyif yaparken kayınpederle eşi geldiler. Neymiş efenim bebeğe yorgan yastık yapmışlarmış da onu verceklermiş. Sanki hemen bebek doğar doğmaz kullanılacak şeyler ya, sabahın köründe onu vermeye gelmişler. Kaldı ki eşime o kadar söyledim; içini açıp bakamayacağım yastık, yorgan vb hiçbirşeyi istemiyorum lütfen söyle diye. Amaaaaaan geriliyorum işte Laylam. Zaten yorganı yastığı da olduğu gibi kömürlüğe indirttim.
dogurma kızz haklısınn.. bende destekliorum seni
ne diyeyim canım içlerinde olan sensin o yüzden sen nasıl davranacağını iyi bilirsin bence bu tür olaylar için kendini ve bebeğini germe lütfen artık herşeyden etkileniyor annesi ilerde sinirli gergin bi kızın olsun istemiyorsan
Konuyu değiştiriyorum: Bence bu hafta;
Azoş
Pikoş
Littlesunshine kesin doğurur
DiyosunnnnŞu an çıkcak gibi vuruyor içerden, çıkışı arıyor zaar ama yanlış yerden ittiriyor
Hhhhhhh diyorum valla Azoşum. Naapsın çocuk, alıştırma yapıyor şuanda nerden çıkarım acep diye. Eninde sonunda bulcak doğru yolu Kuzey Bey, ben inanıyorum ona
Aslında bu hafta birkaç kişi daha var beklediğim ama onlarınkini kesin göremediğim için şimdilik bişi demicem
sabah 9da randevum var. yollar açıldıysa tabidua edin kızlar. akşama gelmemiş olursam, ve leader'a da haber ulaştıramadıysam bilin ki ya doğurdum yada doğurmayı bekliyorum
adam perşembe yapamadı ya, yarın ne yapcak etcek doğurtcak gibi bir his var içimde :sok
Hadi inşallah gelsin artık bu haftaGerçi cuma doktor kontrolüm, o zamana gelse fena olmaz..Şaka maka güya 7 günüm kalmış tahmini doğum zamanına, tabi gününü geçirmezse..
Yarın ben kimin olduğunu tahmin edemiyorum ama birinden bomba bekliyorumBakalım kim bu talihli
sabah 9da randevum var. yollar açıldıysa tabidua edin kızlar. akşama gelmemiş olursam, ve leader'a da haber ulaştıramadıysam bilin ki ya doğurdum yada doğurmayı bekliyorum
adam perşembe yapamadı ya, yarın ne yapcak etcek doğurtcak gibi bir his var içimde :sok
Hadi inşallah gelsin artık bu haftaGerçi cuma doktor kontrolüm, o zamana gelse fena olmaz..Şaka maka güya 7 günüm kalmış tahmini doğum zamanına, tabi gününü geçirmezse..
Yarın ben kimin olduğunu tahmin edemiyorum ama birinden bomba bekliyorumBakalım kim bu talihli
Sen yarın kesin 39+0 oluyosun dimi?
Aman yaaa kocam pcyi istiyor kızlar çıkıyorum ben..Yarın akşama kadar giremeyebilirim güne gidicemAkşama da fotoğrafçı ile buluşucam.
Hepinizi öperin
hadi bakalım kızlar doğum haberi istiyorum aksiyon lazım bu hafta hayırlı haberlerinizi bekliyoruz