2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuscum ne diyim canım, haklısın. ben de habersiz misafiri pek sevmem isterse cok yakın arkadasım olsun farketmez yani...bi alo demek sart yanim...
Tatlım bizim burda bide hala cart -curt elektirikleri kesiyorlar, guya grev yapıyorlarmıs... bizde karanlıkta ve sogukta kalakalıyoruz... ya dogursaydım diye sinir oluyorum.. ya doguruncada devam ederse diye de panik....
Babusun kızını bende gormedim.. intertetimizde nanay.. hatta simdi vınndan girdim o bile yavaş...

bende oynatıcam kibin.......:lululu::lululu:

:( Umarım en kısa zamanda çözülür elektrik probleminiz Pikecim. Karanlık da sorun, soğuk da sorun zira.

gülü gülü giydir canım.. cok ciciler.. kız seyleri başka oluyo ya.......:huhuu:

Sağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun inşallah... :)

ayy bende istemiyorum öle cok gelen giden olsun. ama kızım bu azimle giderse sömestr ı içerde gecireceginden kimse gelemicek okul zamanı:D gelselerde accık durup gitcekler. gelmeleri bişi degilde bi ikram olayı gözümde büyüyo, bide biliyorum ki cocuk mıncıklamaya gelcek herkes. bebekler gereksiz bi elleme dürtüsü uyandırıyor insanda. ben kimsenin bebegini öpmem. alırım tutarım ellerine dokunurum belkii cok etkilendiysem koklarım ama öpmem az büyüyene kadar. o yüzden herkesten aynı seyi bekliyorum ve bu beni strese sokuyo:acep: catkapılardan nefret ederim. bizde cat kapı olmuyo ama müsaitseniz caya geliyoruz oluyo ve 10_15 dk sonra bizde oluyolar. gerc hamilelikle beraber hepsi biti allah tan..

ayyy midemm cok bulanıyooo

Aynen aynen. Ben de ellemem kimsenin çocuğunu, öyle uzaktan bakarım yaklaşmam bile. Ne olur ne olmaz diye korkarım. Zati ben karar verdim doğurmicam. İçimde büyütcem kızımı. Kendi doğmak isterse de kapıya 4 tane A4 kağıdını birleştirip 48 puntoyla: 40 GÜN MİSAFİR KABUL EDİLMEMEKTEDİR, DAHA SONRASINDA DA BEBEĞİN ÖPÜLMESİ ELLENMESİ YASAKTIR diye yazıp asıcam.

Ne hikmetse bizim çatkapılar ve eve gelme istekleri de bebekle birlikte başladı. Ama bugün çok iyi yaptım canıma değsin. Hiç gülmedim. Pijamalarımla oturdum. Kusura bakma çatkapı geldik ama falan dediler sesimi çıkarmadım. Daha da anlamaz ve 1 kez daha yaparlarsa çok pis cıngar çıkartıcam kararlıyım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam canım bu ne gerginlik doğurma kız ben seni destekliyorum

Bu eşimin ailesi beni böyle etti Laylam. Tüm hamileliğim boyunca ne doğru düzgün tebrik ettiler, ne aradılar-sordular. Şimdi de herkeste bi bebeği sahiplenme bişeysi oluştu gıcık oluyorum. Sabah sabah yayılmış evde keyif yaparken kayınpederle eşi geldiler. Neymiş efenim bebeğe yorgan yastık yapmışlarmış da onu verceklermiş. Sanki hemen bebek doğar doğmaz kullanılacak şeyler ya, sabahın köründe onu vermeye gelmişler. Kaldı ki eşime o kadar söyledim; içini açıp bakamayacağım yastık, yorgan vb hiçbirşeyi istemiyorum lütfen söyle diye. Amaaaaaan geriliyorum işte Laylam. Zaten yorganı yastığı da olduğu gibi kömürlüğe indirttim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet canım yarın doktrorun ne diyeceği çok önemli benim için:)

ay hadi bakalım hayırlısı insallah. sırayı sen alırsın belkii. heyecanlandım:D

hayırlısı olsun heyecan artmıştır gerçekten

içimden öyle geldi öp beni ecrin öpppppppp

ayyy öperinn tabeee :eek::eek::verelini::basakk::dans
:( Umarım en kısa zamanda çözülür elektrik probleminiz Pikecim. Karanlık da sorun, soğuk da sorun zira.

Sağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun inşallah... :)

Aynen aynen. Ben de ellemem kimsenin çocuğunu, öyle uzaktan bakarım yaklaşmam bile. Ne olur ne olmaz diye korkarım. Zati ben karar verdim doğurmicam. İçimde büyütcem kızımı. Kendi doğmak isterse de kapıya 4 tane A4 kağıdını birleştirip 48 puntoyla: 40 GÜN MİSAFİR KABUL EDİLMEMEKTEDİR, DAHA SONRASINDA DA BEBEĞİN ÖPÜLMESİ ELLENMESİ YASAKTIR diye yazıp asıcam.

Ne hikmetse bizim çatkapılar ve eve gelme istekleri de bebekle birlikte başladı. Ama bugün çok iyi yaptım canıma değsin. Hiç gülmedim. Pijamalarımla oturdum. Kusura bakma çatkapı geldik ama falan dediler sesimi çıkarmadım. Daha da anlamaz ve 1 kez daha yaparlarsa çok pis cıngar çıkartıcam kararlıyım.

dogurma kızz haklısınn.. bende destekliorum seni :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bu eşimin ailesi beni böyle etti Laylam. Tüm hamileliğim boyunca ne doğru düzgün tebrik ettiler, ne aradılar-sordular. Şimdi de herkeste bi bebeği sahiplenme bişeysi oluştu gıcık oluyorum. Sabah sabah yayılmış evde keyif yaparken kayınpederle eşi geldiler. Neymiş efenim bebeğe yorgan yastık yapmışlarmış da onu verceklermiş. Sanki hemen bebek doğar doğmaz kullanılacak şeyler ya, sabahın köründe onu vermeye gelmişler. Kaldı ki eşime o kadar söyledim; içini açıp bakamayacağım yastık, yorgan vb hiçbirşeyi istemiyorum lütfen söyle diye. Amaaaaaan geriliyorum işte Laylam. Zaten yorganı yastığı da olduğu gibi kömürlüğe indirttim.
ne diyeyim canım içlerinde olan sensin o yüzden sen nasıl davranacağını iyi bilirsin bence bu tür olaylar için kendini ve bebeğini germe lütfen artık herşeyden etkileniyor annesi ilerde sinirli gergin bi kızın olsun istemiyorsan:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
dogurma kızz haklısınn.. bende destekliorum seni :D

:salincak: :yandanyandan:

ne diyeyim canım içlerinde olan sensin o yüzden sen nasıl davranacağını iyi bilirsin bence bu tür olaylar için kendini ve bebeğini germe lütfen artık herşeyden etkileniyor annesi ilerde sinirli gergin bi kızın olsun istemiyorsan:)

Kızımın eşimin ailesini sevmesini hiiiiç ama hiiiç istemiyorum. Ellerini hiçbişeye atmazlar sonra da herşeyi beklerler. Bu yatak yorgan yastık mevzuunda kötü anılarım var da Laylam o yüzden bu kadar hassasım. Yani belki siz okuyunca, aaa ne güzel yatak yorgan yapmış falan diyebilirsiniz de, ben evimde bir Kadir gecesi yastığımın içinden anmak ve hatırlamak bile istemediğim bişi buldum. O yüzden bu tür hediyelere aşırı derecede gıcığım var. Neyse kapatalım en iyisi bu konuyu, hiç sizin de canınızı sıkmaya kafanızı meşgul etmeye gerek yok.

Konuyu değiştiriyorum: Bence bu hafta;
Azoş
Pikoş
Littlesunshine kesin doğurur :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Diyosunnnn :D Şu an çıkcak gibi vuruyor içerden, çıkışı arıyor zaar ama yanlış yerden ittiriyor :D

Hhhhhhh diyorum valla Azoşum. Naapsın çocuk, alıştırma yapıyor şuanda nerden çıkarım acep diye. Eninde sonunda bulcak doğru yolu Kuzey Bey, ben inanıyorum ona :D

Aslında bu hafta birkaç kişi daha var beklediğim ama onlarınkini kesin göremediğim için şimdilik bişi demicem :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hhhhhhh diyorum valla Azoşum. Naapsın çocuk, alıştırma yapıyor şuanda nerden çıkarım acep diye. Eninde sonunda bulcak doğru yolu Kuzey Bey, ben inanıyorum ona :D

Aslında bu hafta birkaç kişi daha var beklediğim ama onlarınkini kesin göremediğim için şimdilik bişi demicem :)

Hadi inşallah gelsin artık bu hafta :D Gerçi cuma doktor kontrolüm, o zamana gelse fena olmaz..Şaka maka güya 7 günüm kalmış tahmini doğum zamanına, tabi gününü geçirmezse..
Yarın ben kimin olduğunu tahmin edemiyorum ama birinden bomba bekliyorum :D Bakalım kim bu talihli :p

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sabah 9da randevum var. yollar açıldıysa tabi :( dua edin kızlar. akşama gelmemiş olursam, ve leader'a da haber ulaştıramadıysam bilin ki ya doğurdum yada doğurmayı bekliyorum :D adam perşembe yapamadı ya, yarın ne yapcak etcek doğurtcak gibi bir his var içimde :sok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sabah 9da randevum var. yollar açıldıysa tabi :( dua edin kızlar. akşama gelmemiş olursam, ve leader'a da haber ulaştıramadıysam bilin ki ya doğurdum yada doğurmayı bekliyorum :D adam perşembe yapamadı ya, yarın ne yapcak etcek doğurtcak gibi bir his var içimde :sok

Ooooo yoksam bombayı sen mi patlatıcan :D Dualarımız seninle canım en hayırlısı olsun sen ve bebişin için inşallah.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hadi inşallah gelsin artık bu hafta :D Gerçi cuma doktor kontrolüm, o zamana gelse fena olmaz..Şaka maka güya 7 günüm kalmış tahmini doğum zamanına, tabi gününü geçirmezse..
Yarın ben kimin olduğunu tahmin edemiyorum ama birinden bomba bekliyorum :D Bakalım kim bu talihli :p

hadi bakalım kızlar doğum haberi istiyorum aksiyon lazım bu hafta hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:durbun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Sen yarın kesin 39+0 oluyosun dimi?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aman yaaa kocam pcyi istiyor kızlar çıkıyorum ben..Yarın akşama kadar giremeyebilirim güne gidicem :D Akşama da fotoğrafçı ile buluşucam.
Hepinizi öperin

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Açılmıştır inşallah Lidılcım. Dün gece Ankarada ilginç bi hava vardı. Sanki bianda hava ısındı karlar şıpşıp eridi. Bugün de derece 2 yi gösteriyodu. Muhtemelen Bolu yolu da açılmıştır. Doğurmaya hazırsan doğur bence de. Bak ben karar verdim doğurmicam, tutcam içimde büyütcem :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

hadi bakalım kızlar doğum haberi istiyorum aksiyon lazım bu hafta hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:durbun:

artık doğsun istiyorum. hem fiziksel hem ruhsal olarak gerginim :D balon gibiyim. patladım patlıycam. rüyamda elimde bardakla dolaşıyordum, ve durmadan çiş yapıyordum bardağa. ne kadar etkileniyorsam gece tuvalet nöbetlerinden, rüyama bile girmiş.

sancı çıkmasa da suni verebilir mi bana kızlar, bu soru hepinize?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar