2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayyy evet yaaaa bekle dur sancı gelsinnnn
sezoşun en güsel yanı planlı olması zaten yaaa
herşeyini hazırlıon ne güsellll

tabi yaa ne guzel mesela git kuaforune once yap banyonu telas yapmadan guzelce herkes haberli ne guzel tıpış tıpış git..ama ben sahsen psikolojik olarak hergun banyo yapmaya yelteniyorum ya bugun olursa ya bilmem ne iste saclarım temiz olsun yapılı olsun kendim temiz olayım ustum basım duzgun olsun falan

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
tabi yaa ne guzel mesela git kuaforune once yap banyonu telas yapmadan guzelce herkes haberli ne guzel tıpış tıpış git..ama ben sahsen psikolojik olarak hergun banyo yapmaya yelteniyorum ya bugun olursa ya bilmem ne iste saclarım temiz olsun yapılı olsun kendim temiz olayım ustum basım duzgun olsun falan

ohhh ne güsel yapıon cnm yaa
ben hala o psikolojiye giremedimm yaaa
hazırlık konusunda baya rahat davranıom sanırım hızlansam ii olur artık
daha doğum çantam bilemm hazır değil

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Annem şu an otobüste geliyor
Öğrencilere karneyi verdin gel artık dedim:) Ayyy şöyle bi başbaşa sohbet etmeyi, çay içmeyi özledim..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hazırla hazırla sen hazır da dursun en guzeli :) baktıkca cantaya gunler daha cabuk geciyo gibi oluyo :D gerisi kısmet artık bizimki de normal dogum olucak nasipse o yuzden hicbisey bilmiyom belli degil zamanı falan surekli hazır olmak lazım hem fiziken hem psikolojik

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım hazırla çantanı, son zamanlarda insanın hareketleri kısıtlanıyor.
Bugün benim herbir yanım ağrıyor hiç iş yapamıyorum..
ağdamıda 15 gün önce yaptırmıştım, ama tekrar yaptırmam lazım:(Gözümde nasıl büyüyor..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:beyazbayrak:
kızlar biz geldik sıpa oğlumla gelişmeleri aktarıyım

eymen oğlan şu anda 2588 gr 49cm olmuş
doğum kanalına yerleşmiş
yazık yavrum iç karnım dar olduğu için dönemiyodu 2 büklüm kalmış doktor diyo ittiricek kafasını filan korkma doğuruyorum die dedi alanı çok daralmış itikleyerek cvp verebilirmiş :D
sonra hemoroidi sordum telaş yapma çoğu hastamda var doğumun son aylarında beliriyo baskıdan sebep dedi normal doğuma engel değil aksine çok rahat doğurursun ama ıkınırken biraz daha dışarı çıkcak o gördüğün parça ama toparlıycaz için rahat olsun dedi engelim yokmuş çok mutlu oldumm normal pırtalabilecem inşallah:utan:
nstye girmedim alttan muayene etmedi
magnezyumu kes omega 3 ve demir ilacı devam dedi
yüzünü ilk kez göremedim kafa doğum kanalına sıkışmış dönüktü kulaklarını görebildim sadece arkasından eller yine yumruk şeklindeydi meşhur pozisyonu
gelişmeler bu kadar çok mutluyum haftasına göre yetişmiş geçmiş bile 100 gr kadar dedi :evet:

canımmm ben sana ne dedimm.bugün seni sevindirecek eymen paşa dedim.maşallahh kuzucuğa.zaten analar sabırsız.cocuk artık yeni kilo almaya baslıcak..hayırlısıyla kucağına da al insallah tuğbam..
oyyyyyyyy maşallah maşallahhhh eymenime bak yaaa
nasıl kilo almış öyle yavrum benimm yaa
canımmm hadi gözünaydın rahatlamışsındır artık yaaa

kızlar bizimde bugün randevumuz vardı
benim kızımda uçmuş maşallahhh 2.650 gr olmuşş şok oldum ya 2 hft önce 2.176 gr dı
boyuda 47cm meleğimin her şey yolunda çokk şükürr
ama ben hiç kilo almamışımm ilk defa doktorumdan aferin aldım bu konudaa çooook mutlu oldum ya
kızımın yüzünü gösterdi doktor öyle tatlıkii maşallahh yaaa bakmaya doyamadım

senin kuzucuğada maşallahh canım...sağlıkla kucağına al insallah...bakmaya doyamıyor insan ya.bazen ev tipi usg aleti olsa acıp acıp baksak diyorum ben.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hakikaten yaa bende ne zaman yapsam bilemedim simdi yapsam yapılır agda daaha yeni alıncak uzunluga geldi ama erken mi olur acaba biraz daha sıksam da ocak sonunda mı yapsam ?? yada ben en azından 25 ocaktaki randevuma kadar bekliyim doktorun dediklerine gore yapayım demi ? iki kere ugrasmak istemiyommm bende kendim yaptıgım icin zor oluyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar...Bugün biraz daha yükselmiş bi moralle size yazıyorum...
Kızım şu an karşımda uyuyor.Rabbim hepinize sağlıkla bu duyguyu nasip etsin.Hayatımda böyle bir aşk yaşamadım ben,bu kadar kimseyi sevmedim.Bakarken gözlerim doluyo, ağlamak istiyorum...Öyle büyük aşkmış bu...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canımmm ben sana ne dedimm.bugün seni sevindirecek eymen paşa dedim.maşallahh kuzucuğa.zaten analar sabırsız.cocuk artık yeni kilo almaya baslıcak..hayırlısıyla kucağına da al insallah tuğbam..

senin kuzucuğada maşallahh canım...sağlıkla kucağına al insallah...bakmaya doyamıyor insan ya.bazen ev tipi usg aleti olsa acıp acıp baksak diyorum ben.

bizde var usg aleti evde:)
ama ne olur görmemiş demeyin, ama görmemişim ne yapayım:)
eşimin genel cerrah arkadaşında varmış, bize getirdi. Dah 3 hafta önce getirdi ama açııp bazen bakıyoruz. Ama eskiden alındığı için net anlayamıyorum. çok hareketi iken bakıyoruz çok güzel oluyor:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohhh bitsinnn cnm artık
dinlen evde artık yaa

ooo kıs senin muayene yarım saat sürüomu yaa
benimki 15dk da bitiooooo
sürmezmi fazlası bile sürüyo genelde çok lak lak yapıyoz gamze hoş sohbet aklıma geleni sorduğumdan devamlı uzuyo :D bide ultrasonla çok uzun bakıyo
ya sezeryanda tarihi bilince biraz olsun hazır bekliyosun hazırlıyosun kendini de normal dogum bekleyenler nası olcak bakalım ooy oy bekle artık sancı gelsin yada suyun gelsin :iyyyy:
aynen ama bide nişan var tabi bekliycez bacım ama eşleri o anki stresi yaşatmak güsel olcak :ask: azda onlar telaş yapsınlar
benim doktorum pazartesi karar vercek. 25 ocak çarşamba yada 1 şubat olcak.. Bakalım ne diyecek merak ediyorum..ama bende biraz doğum stresi başladı gibi:)
hayırlısı tanselim inşallah gönlünden ne geçiyosa hayırlısı ne ise o olsun süperr güsellikte gitceğinden eminim yakuşuklu oğlun ve senn
aynen süslü püslü muhtemelen benim gece sancm tutar gözlerimi yıkamaya fırsatı zor bulurum :D
benim hazır gibi bu akşam bebeğin eşyaları dolaplarına gircek benimkide valize bence rahat davranma adet olcakmışım gibi ılık ılık bir ağrı var karnımda
Annem şu an otobüste geliyor
Öğrencilere karneyi verdin gel artık dedim:) Ayyy şöyle bi başbaşa sohbet etmeyi, çay içmeyi özledim..

ohh ohh bu kız annesine yanık aşıkk hadi allah kavuştursun ve tez ayırmasın inşallah cnm fazla sohbet edemeden paşa gelcek diyim 3-5 günün tadını çıkartın anacığınla

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızım şu an karşımda uyuyor.Rabbim hepinize sağlıkla bu duyguyu nasip etsin.Hayatımda böyle bir aşk yaşamadım ben,bu kadar kimseyi sevmedim.Bakarken gözlerim doluyo, ağlamak istiyorum...Öyle büyük aşkmış bu...

Allah bagıslasın insallah..aglicam heee :aglayan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım içimi sızlattın, burnuma bebek kokusu geldi..
Kızın ne güzel uyuyordur..
seninde sıkıntıların azalıyordur, inan hergün daha güzel geçiçek.
sıla hanım emmeye alıştımı..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tugba o agrı bendede vardı dun..gun boyunca ara ara hafif hafif aynı regl agrısı kasıklarımda boyle yokluyodu sanki yaklasıyomu ne :D dedigin gibi azcık da esler paniklesin bakalım ne hale gelcekler heycandan birinin o anda onları video ya alması lazım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:aglayan: allahımm kurban olsun teyzeleri ona cnm benim tez zamanda bizlerde yaşayalım bu aşkı inşallah hani babuş kızçenin fotosunu çekcektin merak ediyorum nasıl bişi yavrum bi ekle beaaa silersin yine maşallah naptı emiyo mu biraz daha

çok mutluyum nazo keyfime diycek yok

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
hazırla hazırla sen hazır da dursun en guzeli :) baktıkca cantaya gunler daha cabuk geciyo gibi oluyo :D gerisi kısmet artık bizimki de normal dogum olucak nasipse o yuzden hicbisey bilmiyom belli degil zamanı falan surekli hazır olmak lazım hem fiziken hem psikolojik

haklısınn cnmmmm hazır olmak lasım ya

canımcım hazırla çantanı, son zamanlarda insanın hareketleri kısıtlanıyor.
Bugün benim herbir yanım ağrıyor hiç iş yapamıyorum..
ağdamıda 15 gün önce yaptırmıştım, ama tekrar yaptırmam lazım:(Gözümde nasıl büyüyor..

ayy cnm herkes öle diyo son zamanlar hiçbişi yapılmıo diye ben en iyisi bu hafta içi hazırlayım çantamıııı

ayyyyyyyy bide ağda var dimi ya öfffffffffffff
hiç acı çekmek istemiom yaa

saol cnmmmm
ayyyyyyyy ne iyi olur yaaaaaaaaaaaa
sürekli izlerdim meleğimi yaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canımm.ne güzell.içinde değil artık yüzünü bir kere gördükten sonra en derininde sılanın torunlarının torunlarını gör kuzum.hep birlikte olun.. sen nasılsın? azaldımı sıkıntılar?
bizde var usg aleti evde:)
ama ne olur görmemiş demeyin, ama görmemişim ne yapayım:)
eşimin genel cerrah arkadaşında varmış, bize getirdi. Dah 3 hafta önce getirdi ama açııp bazen bakıyoruz. Ama eskiden alındığı için net anlayamıyorum. çok hareketi iken bakıyoruz çok güzel oluyor:)

anamm ciddimisin tanselim.ne güsel beee.valla satılsa evde de o aletten anlayan biri olsa bende alır koyardım..aç aç baakkk ne kadarr güsell...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tugba o agrı bendede vardı dun..gun boyunca ara ara hafif hafif aynı regl agrısı kasıklarımda boyle yokluyodu sanki yaklasıyomu ne :D dedigin gibi azcık da esler paniklesin bakalım ne hale gelcekler heycandan birinin o anda onları video ya alması lazım :D

yalancı doğum sancısı dedikleri bu galiba. Bendede oluyor ama çok uzun sürmüyor geçiyor..Normal doğum yapan bi arkadaşıma sormuştum.. nasıl bir ağrı diye.. O da öyle bir ağrıki hemen anlarsın demişti:)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

canımmm yaaa maşallahhh subhanallahhhhhhhh meleğinede sanada yaa
bende kızımı bügün görünce çok farklı hissettim ya
doğunca nasıl bağlanacam kimbilirrrrr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar