ben deldim kızçelerrr ne kaynatmışınız beaa babuş gelmedimi
Gelmedi babuş, şimdi evi kalabalıktır belki..
ben deldim kızçelerrr ne kaynatmışınız beaa babuş gelmedimi
hah işte aynen öyle sorma gitsin ama zor tutarım bu defa artık kendimi ya hayırlısı bakalım bi gerginlik olmadan şu doğumuda lahusalığımıda bir atlataydım inşallah..
kızlar ben çıkıyorum babuşu bekledim ama sanırım bebekle ilgileniyor gecikti gelemedi selam söyleyin benden
eşimi çağırdımki duramıyorum artık popomun kemikleri batıyor birbirine gimiş gibi...çok öperim sizi yarın görüşürüz inşallah
evet tanselim muhtemelen öyle olduğu için gelemedi yada sıla hanım durmuyodurGelmedi babuş, şimdi evi kalabalıktır belki..
kızlar ben çıkıyorum babuşu bekledim ama sanırım bebekle ilgileniyor gecikti gelemedi selam söyleyin benden
eşimi çağırdımki duramıyorum artık popomun kemikleri batıyor birbirine gimiş gibi...çok öperim sizi yarın görüşürüz inşallah
yani soruyu söle soruyum yarın kimin doğurmaya niyeti var
yani soruyu söle soruyum yarın kimin doğurmaya niyeti var
benim yokkkhava cok soğuk dötümüz donarr..doğumhanede...
hem haftasonu olmass.bi kere haftasonu doğurup pratisyenlere kaldım bunda mümkünse hafta içi ossun..
![]()
azcık geçmişe bakıyorum bi taraftan da yemek yapmaya calısıyorum..siz naparsınız kızlar?
LAYLAM canım gözün aydın.masllahh kayramızada.tarih verdi mi naptınız?
benim yokkkhava cok soğuk dötümüz donarr..doğumhanede...
hem haftasonu olmass.bi kere haftasonu doğurup pratisyenlere kaldım bunda mümkünse hafta içi ossun..
![]()
azcık geçmişe bakıyorum bi taraftan da yemek yapmaya calısıyorum..siz naparsınız kızlar?
LAYLAM canım gözün aydın.masllahh kayramızada.tarih verdi mi naptınız?
ben dogursam olurmu kibugun hafif hafif regl agrısı gibi agrılarım oluyo ara ara ondan tırstım :sok
ben dogursam olurmu kibugun hafif hafif regl agrısı gibi agrılarım oluyo ara ara ondan tırstım :sok
ben doğurmak isterdim ama bu oğlan çok zayıf az daha dursun diyorum doğurun beaaa 2 gün molaa mı vercek ne zaman dökülcenizz?
valla iyi olurdu ama ne bilim yaa süprizler bekliyorum bana kalırsa gökçe doğurdu ama haberimiz yok off offf kaşı kafayı durr
aslında haklısın nazom hava çok soğuk biz biraz ısınınca yapalım doğumu yok yıvvrum tarih vermedi erken daha dedi 2 hafta sonra gidecem nts ye girersin duruma bakarız durabildiği kadar beklicez dedi odaları falan gezdik işte
ben doğurmak isterdim ama bu oğlan çok zayıf az daha dursun diyorum doğurun beaaa 2 gün molaa mı vercek ne zaman dökülcenizz?
kızlar size daha erken doğum yok izin vermiyorum daha önce doğuracaklar var sıranızı bekleyin