2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Dışardan bişey almak yasakmış öyle kural koymuşlar.. Yerim ben o kuralı:( Tövbe tövbe. O zaman yapıcan bizahmet..
Benim kayınvaldede bi battaniye aldı, şaka gibi. Bide diyorki annen bir sürü almış zaten.. Gelde gıcık olma.. Ama kendime şöyle diyorum. Almazsa almasın şükür çalışıyorum imkanım var istediğim herşeyi alırım:) ama bu olaylarda mesafeleri arttırıyor, soğuyorsun ya..

annemde diyorki senden istiyor gibi gözüküyor ama bana direk diyemediği için diyor..oda mantıklı geldi annem aslı yapamaz ama ben yaparım diyecekti belkide süpersonik zekasına göre:):)hayatta yapmayacaksın dedim annemede sanane dedim..kız sonuç alamamk değil kızımın bir eksiği olduğundanda değil almamaları bir bakıma daha iyi gebe kalmıyorum yaptıklarını karşılık bekleyerek yaparlar huylarınıda biliyorum ama kanıma dokunuyor benim hem bişey yapma hemde aslıdan bişeyleri yüzlü yüzlü iste yok artık dedim yanii bu kadar olur

calla

Üye
Tepki
20
ay bana oturdugum yerde sicak basiyor terliyorum ya.. kalkim azcik havalanim söyle bi evde :) sonrada su cadiyi uyutmaya calisayim. sonra gelirim yine

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
annemde diyorki senden istiyor gibi gözüküyor ama bana direk diyemediği için diyor..oda mantıklı geldi annem aslı yapamaz ama ben yaparım diyecekti belkide süpersonik zekasına göre:):)hayatta yapmayacaksın dedim annemede sanane dedim..kız sonuç alamamk değil kızımın bir eksiği olduğundanda değil almamaları bir bakıma daha iyi gebe kalmıyorum yaptıklarını karşılık bekleyerek yaparlar huylarınıda biliyorum ama kanıma dokunuyor benim hem bişey yapma hemde aslıdan bişeyleri yüzlü yüzlü iste yok artık dedim yanii bu kadar olur

Seni okadar iyi anlıyorumki Aslım.. Hakkaten alamadığımız için değil ama insan ne bileyim şöyle bir düşünülmek istiyor..Bende hiç bişey yapmam bundan sonra. Anneler gününde özenli özenli hediye alırdım. Bundan sonra oğlu gidip alır biz sadece beraber veririz. Öyleyse böyle diyorum Aslıcım..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
şimdi bana kızcaksınız ama kızlaar çağla bisden 1,2 hafta geride hamilee..we benim karnımda aynı çağla kadar:iyyyy: bişey yiyip içmekle çok alakalı deil bnce bünye meselesi,benim hiçbiyerim büyümedi extra kilo almadım 10 kg felann aldım,bide doktor iç karnımın çok geniş olduğunu söledi:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya kızlar sizdede uyku hali var mı ? aynı ilk baslardaki gibi gun icinde uyukluyom yaa :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Aslım bi kere ne olmuştu sana anlatayım. Kayınvaldemin günü varmış, sürekli söylüyor. İşte görümcemen için şunu yapıyor felan filan. Eşimde bana sende yap felan dedi. Bende içimden gelmden hiç bişey yapamam. Tamam dedim. Petibör ile pudingli bi pasta yaptım borcama döktüm. Ama nasıl özentisiz yaptım anlatamam:) Borcamdan kalkmamış, keserek tabaklara bile koyamamış. İstediğimde buydu zaten:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
şimdi bana kızcaksınız ama kızlaar çağla bisden 1,2 hafta geride hamilee..we benim karnımda aynı çağla kadar:iyyyy: bişey yiyip içmekle çok alakalı deil bnce bünye meselesi,benim hiçbiyerim büyümedi extra kilo almadım 10 kg felann aldım,bide doktor iç karnımın çok geniş olduğunu söledi:utan:

sana katılıyorum bencede bünye meselesi beni görende sadece göbeğin var diyor hatta eşimde öyle diyor 13 kg aldım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Seni okadar iyi anlıyorumki Aslım.. Hakkaten alamadığımız için değil ama insan ne bileyim şöyle bir düşünülmek istiyor..Bende hiç bişey yapmam bundan sonra. Anneler gününde özenli özenli hediye alırdım. Bundan sonra oğlu gidip alır biz sadece beraber veririz. Öyleyse böyle diyorum Aslıcım..

bende öyle diyorum ne kadar ekmek okadar köfte artık üzmeyeceğim kendimi:)
hayır varya birde gerine gerine misafir getirir evime doğurunca bir görsen en geniş köşeyede kurulur oturur sanki 9 ayı benle geçirmiş gibide ballandıra ballandıra anlatır tahmin edersin sen stillerini tanselim bilirsin yani anlatmama gerek yok.işte ozaman nasıl kafa atmadan duracam bilemiyorum:):)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende 15 kilo aldım, ama boyum 1.75 olunca çok fazla hantal görünmedim..Sanki boy uzun olunca karın küçük duruyor gibime geliyor.. sendemi uzun boylusun..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
eet bi ara foto modelliği de yapmıştımm 6 sene önce felan her gören de uyuz edio beni aa karnın hiç büyümemiş yok çocukta bi sorunmu war ne felan die deli ediolar hatta az önce komşum yine aynı cümleleri kullandı:sok

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende öyle diyorum ne kadar ekmek okadar köfte artık üzmeyeceğim kendimi:)
hayır varya birde gerine gerine misafir getirir evime doğurunca bir görsen en geniş köşeyede kurulur oturur sanki 9 ayı benle geçirmiş gibide ballandıra ballandıra anlatır tahmin edersin sen stillerini tanselim bilirsin yani anlatmama gerek yok.işte ozaman nasıl kafa atmadan duracam bilemiyorum:):)

Bilmemmi Aslıcım O kayserilerin bu gün muhabbeti. Doğumm yaparsın oturmaya, pasta börek yemeye gelirler..Doğum yapmış kadın demezler, bi kahve iç şekerini al yarım saat otur git demi.. Ama yapmazlar bilirim:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

siz çok uyumluymuşsunuz benimki ara ara diyette girer bu aralar saldı gitti benimle beraber boyu var göstermiyo Allahtan

valla doktorum önce beni tartıyor sonra o çıkıyordu tartıya ama önceleri söylemiyordu sonra 1-2 defa dedi doktorunda dikkatini çekti şimdi gelin bakayım sizi tartayım diyor:):)oda istikrarımıza hayran yani:lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bilmemmi Aslıcım O kayserilerin bu gün muhabbeti. Doğumm yaparsın oturmaya, pasta börek yemeye gelirler..Doğum yapmış kadın demezler, bi kahve iç şekerini al yarım saat otur git demi.. Ama yapmazlar bilirim:)

hah işte aynen öyle sorma gitsin ama zor tutarım bu defa artık kendimi ya hayırlısı bakalım bi gerginlik olmadan şu doğumuda lahusalığımıda bir atlataydım inşallah..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar