2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben çıkıyorum babuşu bekledim ama sanırım bebekle ilgileniyor gecikti gelemedi selam söyleyin benden:):)
eşimi çağırdımki duramıyorum artık popomun kemikleri batıyor birbirine gimiş gibi...çok öperim sizi yarın görüşürüz inşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hah işte aynen öyle sorma gitsin ama zor tutarım bu defa artık kendimi ya hayırlısı bakalım bi gerginlik olmadan şu doğumuda lahusalığımıda bir atlataydım inşallah..

aman Aslım hiç kendini üzme..Al hazır bişeyler, koy çayıda termosa getir salona. Sen müsade iste bebek emzireceğim diye.. Kayınvaldende bi zahmet ağırlasın:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar ben çıkıyorum babuşu bekledim ama sanırım bebekle ilgileniyor gecikti gelemedi selam söyleyin benden:):)
eşimi çağırdımki duramıyorum artık popomun kemikleri batıyor birbirine gimiş gibi...çok öperim sizi yarın görüşürüz inşallah

Hadi canım görüşrüüz ..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gelmedi babuş, şimdi evi kalabalıktır belki..
evet tanselim muhtemelen öyle olduğu için gelemedi yada sıla hanım durmuyodur

kendine ii bak cicişş muhaah bol bol c vitamini ve bitki çayı depola

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yani soruyu söle soruyum yarın kimin doğurmaya niyeti var :D

benim yokkk :D hava cok soğuk dötümüz donarr..doğumhanede...:evet:hem haftasonu olmass.bi kere haftasonu doğurup pratisyenlere kaldım bunda mümkünse hafta içi ossun..:D

azcık geçmişe bakıyorum bi taraftan da yemek yapmaya calısıyorum..siz naparsınız kızlar?

LAYLAM canım gözün aydın.masllahh kayramızada.tarih verdi mi naptınız?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim yokkk :D hava cok soğuk dötümüz donarr..doğumhanede...:evet:hem haftasonu olmass.bi kere haftasonu doğurup pratisyenlere kaldım bunda mümkünse hafta içi ossun..:D

azcık geçmişe bakıyorum bi taraftan da yemek yapmaya calısıyorum..siz naparsınız kızlar?

ben doğurmak isterdim ama bu oğlan çok zayıf az daha dursun diyorum doğurun beaaa 2 gün molaa mı vercek ne zaman dökülcenizz?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

aslında haklısın nazom hava çok soğuk biz biraz ısınınca yapalım doğumu yok yıvvrum tarih vermedi erken daha dedi 2 hafta sonra gidecem nts ye girersin duruma bakarız durabildiği kadar beklicez dedi odaları falan gezdik işte

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

aslında haklısın nazom hava çok soğuk biz biraz ısınınca yapalım doğumu yok yıvvrum tarih vermedi erken daha dedi 2 hafta sonra gidecem nts ye girersin duruma bakarız durabildiği kadar beklicez dedi odaları falan gezdik işte

demi kuzum yaa.nasıl bir soğuk anlamadım ben araba -10 gösteriyordu..iremin karnesini aldıktan sonra sağlıkla beslenmeye gittik.muhahaa:evet: batuş naptı nasıl karnesi damadımın :D iyi hastaneyi beğendinsen ne güzel.hayırlısı olsun.nasılsa doğcaklar dursunlar durabildikleri kadarr

ben doğurmak isterdim ama bu oğlan çok zayıf az daha dursun diyorum doğurun beaaa 2 gün molaa mı vercek ne zaman dökülcenizz?

sen daha bi durr..oğlanın zayıflığını geç bence zayıf doğmayacak daha vaktin var senin ben izin vermiyom bu hafta onu sana..:evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kaç aydır bu kızlarlan bir aradayım bu kadar uzak durduğunu hiç görmedim hayır olsun inşallah bencede laylam biz duralım ama sırası gelenlerde dökülmüyo azonun oğlan beklemeye niyetli tansel sallantıda litte pazartesiye kadar dursun bi simurcum doğur artıkın beea sizde sıra calmdownda yok mydanda izne çıktı gözükmedi bi daha dünyam var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar