2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

süpersin azo heee valla bilmiyorum anacım bu çocuk müthiş kafasına buyruk olcak relex delikanlı kuzey :D yirim pipisini teyzesi kurban onun jıpon göslerine yayıl oğlum içerde ananı çatlat merakından

Gaz verme teyzesi çocuğa bak hiç çıkmıcak sonra :D

hosbuldummm :) bugun benim kız acayip bastırıyo asağı cok fena surekli cisim gelmiste ucunda tutuyorum gibi bi his veriyo bana ayyy :eek:ys:

Aynıyım :D Yarın sayacam kaç kere tuvalete çıktığımı :p

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu 2o lik dişim de tam yarcak zamanı buldu ha :( agzımın en arkasında pırtladı dis etim ordan cıkmayamı calısıyo ne offf...insallah ciddi boyutlara ulasmaz oyle cekilmelik dereceye falan gelmez naparım yoksa ben :mendil:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bblau cım bugün hastaneden çıkacaktı demi.. Evlerine gitmişlerdir belki..

calla

Üye
Tepki
20
selam yeniden.. kuzumun sosisini yaptim yedi (hasta diye bise yemiyordu bise yiyince icimin yaglari eridi valla), kendimede kahve yaptim bol sutlu elimden kaydi sehpaya ordanda haliya döküldü ay delirdim.. sabahta musluga bagli boru indi assaya heryer su olmustu. ne varsa bugun daha bise olmasin diye yerimden kalkmiim diyorum :semsiye:

calla

Üye
Tepki
20
bu 2o lik dişim de tam yarcak zamanı buldu ha :( agzımın en arkasında pırtladı dis etim ordan cıkmayamı calısıyo ne offf...insallah ciddi boyutlara ulasmaz oyle cekilmelik dereceye falan gelmez naparım yoksa ben :mendil:
ay gecmis olsun ben 4unude cektirdim cikarken yer bulamamisti cok agri yapmisti dr'da bu disler hicbi ise yaramaz aksine ön dislere baski yapar dis seklini bozar agri yapar demisti hepsini cektirdim.. sen simdi hamissin bide :( kötü olmus.. gecmis olsun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hoşbulduk aslıcım... Nasıl oldun biraz iyileşebildinmi?

yokk kız nereye sesim iyice gitti hastalığım resmen yüzümden çıkıyor dudaklarım patladı burnum soyuldu yüzüm zaten şişti birde hastalığın şişi eklendi çok berabat durumdayım...bir dokunup bin ah işitmek bu olsa gerek:D:D:Diyikide nasıl oldun diye sordun bacım baksana sıraladım hepsini ne var ne yoksa:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay fenaaaa :( Geçmiş olsun, inşallah geri kaçar.

Bblau cım bugün hastaneden çıkacaktı demi.. Evlerine gitmişlerdir belki..

Evet canım Aslı aradı eve geçmiş, gircekti resim eklicekti bekliyoruz merakla :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yokk kız nereye sesim iyice gitti hastalığım resmen yüzümden çıkıyor dudaklarım patladı burnum soyuldu yüzüm zaten şişti birde hastalığın şişi eklendi çok berabat durumdayım...bir dokunup bin ah işitmek bu olsa gerek:D:D:Diyikide nasıl oldun diye sordun bacım baksana sıraladım hepsini ne var ne yoksa:):)

canım baya üşütmüşsün demekki.. İlaç kullanıyormuusn? senin durum ilaçsız zor düzelir gibi..
peki kayınvalde niye sıktı canını.. :)

calla

Üye
Tepki
20

ay gecmis olsun sanada.. bende yilbasi zamani cok kotuydum 2hafta kendime gelemedim dinlemedimde adam gibi malum Ela vardi basimda.. hamileyken hastalik hic cekilmiyor Elaya hamileykende bronsit olmustum 1ay yatmistim sesim cikmiyo esim agzimi okumaya calisiyodu ne istedigimi anlamak icin :ates: fena yani allah yardimcin olsun!

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ay gecmis olsun ben 4unude cektirdim cikarken yer bulamamisti cok agri yapmisti dr'da bu disler hicbi ise yaramaz aksine ön dislere baski yapar dis seklini bozar agri yapar demisti hepsini cektirdim.. sen simdi hamissin bide :( kötü olmus.. gecmis olsun

sagol,evet dogru ise yaramıyolar aslında ama iste disim tam gorunmuyo yani daha alttan iktiriyo sanırım hormonlar tetikledi tabi durdu durdu tam sona yaklasmısken basladı..hayır bari kızım dogduktan sonraya kalsa ii olurdu simdi bisi yaptıramam ki oraya :( hicbiseye de benzemez bu dis olayı biliyorum..neyse Allah acısın artk

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlar... yine hawa buz gibi hiç bişey yapasım yok wallaa.tek tesellim annemin yarın sabah gelioo oluşu,çok sewindirik oldumm bak şimdii yine:evet:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay fenaaaa :( Geçmiş olsun, inşallah geri kaçar.

Evet canım Aslı aradı eve geçmiş, gircekti resim eklicekti bekliyoruz merakla :D

ayyy bebişi emiyormu, ne yapıyorlar. Detay istiyoruz.. Herşeyi çok merak ediyorum.. Canım benim şeker, tansiyon derken biçok şeye gögüs gerdi. Şükür aldı sağlıkla sıladayı kucağına:ninni:

calla

Üye
Tepki
20
sagol,evet dogru ise yaramıyolar aslında ama iste disim tam gorunmuyo yani daha alttan iktiriyo sanırım hormonlar tetikledi tabi durdu durdu tam sona yaklasmısken basladı..hayır bari kızım dogduktan sonraya kalsa ii olurdu simdi bisi yaptıramam ki oraya :( hicbiseye de benzemez bu dis olayı biliyorum..neyse Allah acısın artk
evet o zor olmus ama yinede bi disciye gorunebilirsin.. ne bilim bise yapar belki rahatlaticak. neyse az kalmis allahtan dogurduktan sonra cektirirsin artik. gecmis olsun yeniden!

selam kızlar... yine hawa buz gibi hiç bişey yapasım yok wallaa.tek tesellim annemin yarın sabah gelioo oluşu,çok sewindirik oldumm bak şimdii yine:evet:

gözün aydin.. benim annisimde gelicekte malum ülke degistirecegi icin doguma yakin gelecek 1ay kalicak insallah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hoşgeldin kuzum, valla bu havalar nasıl havalar anlamadım gitti, buz yaaa, kar yağsa da bari izlesek birşeye benzese :D Gözünaydın bu arada.

ayyy bebişi emiyormu, ne yapıyorlar. Detay istiyoruz.. Herşeyi çok merak ediyorum.. Canım benim şeker, tansiyon derken biçok şeye gögüs gerdi. Şükür aldı sağlıkla sıladayı kucağına:ninni:

Darısı başımıza inşallah :)

evet acayip soğuk ya.. sabah araba -17 gösteriyordu.. Benimde yarın annem geliyor inşallah:)

Hadi senin de gözünaydın canım.

calla

Üye
Tepki
20
durdugum yerde terliyorum ya.. gogsumden assaya bi damla bise indi dedim noluyo sütmü geldi :) Elayi emzirirken akardi oyle ped kayinca.. ama termis..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım baya üşütmüşsün demekki.. İlaç kullanıyormuusn? senin durum ilaçsız zor düzelir gibi..
peki kayınvalde niye sıktı canını.. :)

evet canım laç alıyorum doktora gittim antibiyotik verdi bebeğe inmeden engeleyelim iltihabı dedi:(:(öyle yani kullanıyorum bakalım umarım en kısa zamanda düzelir..
amannn gene yaptı yapacağını boşver şu halimle benden günü için pasta börek yapmamı bekliyor anneme demiş üstelik banada değil direk ona sinirlenmiştim bacım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay gecmis olsun sanada.. bende yilbasi zamani cok kotuydum 2hafta kendime gelemedim dinlemedimde adam gibi malum Ela vardi basimda.. hamileyken hastalik hic cekilmiyor Elaya hamileykende bronsit olmustum 1ay yatmistim sesim cikmiyo esim agzimi okumaya calisiyodu ne istedigimi anlamak icin :ates: fena yani allah yardimcin olsun!

sağol canım daha iyiym düne bakarak genede şükürler olsun..dikkat etmek gerekiyor işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar