yaa işte tuğbişim öyle canımı sıktı kayınvalidem ama ben naptım allaha havale ettim
tanselim hoşgeldin bebişim
Hoşbulduk aslıcım... Nasıl oldun biraz iyileşebildinmi?
yaa işte tuğbişim öyle canımı sıktı kayınvalidem ama ben naptım allaha havale ettim
tanselim hoşgeldin bebişim
süpersin azo heee valla bilmiyorum anacım bu çocuk müthiş kafasına buyruk olcak relex delikanlı kuzeyyirim pipisini teyzesi kurban onun jıpon göslerine yayıl oğlum içerde ananı çatlat merakından
hosbuldummmbugun benim kız acayip bastırıyo asağı cok fena surekli cisim gelmiste ucunda tutuyorum gibi bi his veriyo bana ayyy
ys:
ay gecmis olsun ben 4unude cektirdim cikarken yer bulamamisti cok agri yapmisti dr'da bu disler hicbi ise yaramaz aksine ön dislere baski yapar dis seklini bozar agri yapar demisti hepsini cektirdim.. sen simdi hamissin bidebu 2o lik dişim de tam yarcak zamanı buldu haagzımın en arkasında pırtladı dis etim ordan cıkmayamı calısıyo ne offf...insallah ciddi boyutlara ulasmaz oyle cekilmelik dereceye falan gelmez naparım yoksa ben
Hoşbulduk aslıcım... Nasıl oldun biraz iyileşebildinmi?
bu 2o lik dişim de tam yarcak zamanı buldu haagzımın en arkasında pırtladı dis etim ordan cıkmayamı calısıyo ne offf...insallah ciddi boyutlara ulasmaz oyle cekilmelik dereceye falan gelmez naparım yoksa ben
Bblau cım bugün hastaneden çıkacaktı demi.. Evlerine gitmişlerdir belki..
yokk kız nereye sesim iyice gitti hastalığım resmen yüzümden çıkıyor dudaklarım patladı burnum soyuldu yüzüm zaten şişti birde hastalığın şişi eklendi çok berabat durumdayım...bir dokunup bin ah işitmek bu olsa gerekiyikide nasıl oldun diye sordun bacım baksana sıraladım hepsini ne var ne yoksa
yokk kız nereye sesim iyice gitti hastalığım resmen yüzümden çıkıyor dudaklarım patladı burnum soyuldu yüzüm zaten şişti birde hastalığın şişi eklendi çok berabat durumdayım...bir dokunup bin ah işitmek bu olsa gerekiyikide nasıl oldun diye sordun bacım baksana sıraladım hepsini ne var ne yoksa
ay gecmis olsun ben 4unude cektirdim cikarken yer bulamamisti cok agri yapmisti dr'da bu disler hicbi ise yaramaz aksine ön dislere baski yapar dis seklini bozar agri yapar demisti hepsini cektirdim.. sen simdi hamissin bidekötü olmus.. gecmis olsun
Ay fenaaaaGeçmiş olsun, inşallah geri kaçar.
Evet canım Aslı aradı eve geçmiş, gircekti resim eklicekti bekliyoruz merakla
selam kızlar... yine hawa buz gibi hiç bişey yapasım yok wallaa.tek tesellim annemin yarın sabah gelioo oluşu,çok sewindirik oldumm bak şimdii yine
Ay fenaaaaGeçmiş olsun, inşallah geri kaçar.
Evet canım Aslı aradı eve geçmiş, gircekti resim eklicekti bekliyoruz merakla
evet o zor olmus ama yinede bi disciye gorunebilirsin.. ne bilim bise yapar belki rahatlaticak. neyse az kalmis allahtan dogurduktan sonra cektirirsin artik. gecmis olsun yeniden!sagol,evet dogru ise yaramıyolar aslında ama iste disim tam gorunmuyo yani daha alttan iktiriyo sanırım hormonlar tetikledi tabi durdu durdu tam sona yaklasmısken basladı..hayır bari kızım dogduktan sonraya kalsa ii olurdu simdi bisi yaptıramam ki orayahicbiseye de benzemez bu dis olayı biliyorum..neyse Allah acısın artk
selam kızlar... yine hawa buz gibi hiç bişey yapasım yok wallaa.tek tesellim annemin yarın sabah gelioo oluşu,çok sewindirik oldumm bak şimdii yine
ayyy bebişi emiyormu, ne yapıyorlar. Detay istiyoruz.. Herşeyi çok merak ediyorum.. Canım benim şeker, tansiyon derken biçok şeye gögüs gerdi. Şükür aldı sağlıkla sıladayı kucağına
evet acayip soğuk ya.. sabah araba -17 gösteriyordu.. Benimde yarın annem geliyor inşallah
canım baya üşütmüşsün demekki.. İlaç kullanıyormuusn? senin durum ilaçsız zor düzelir gibi..
peki kayınvalde niye sıktı canını..
ay gecmis olsun sanada.. bende yilbasi zamani cok kotuydum 2hafta kendime gelemedim dinlemedimde adam gibi malum Ela vardi basimda.. hamileyken hastalik hic cekilmiyor Elaya hamileykende bronsit olmustum 1ay yatmistim sesim cikmiyo esim agzimi okumaya calisiyodu ne istedigimi anlamak icinfena yani allah yardimcin olsun!