Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu
laylacım nevresim takımı çok güzelmiş..Güle güle kullanıan inşallah..
Laylam nevresim takım cok küselmiş şekercim... gülü gülü kullanın......
doğurcam pikoş doğurcum şu hemoroid engel olmassa normala doğurucam anacım karnım ağırdı beaa klasör kağıtlarının içine etmişler resmen daha yarısını yapabildim mola veriyim azcık önümüzdeki ay yokum bura kim bilir nasıl olck??Tatlım masallah yavrusuna.. hayırlı zamanda gelsin annesi.. hayırlıysa insallah normal dogur tatlım sen, bekliyosa oglun beklesin bosverrrrrr... Rahatı yerinde demek ehehh...
Kıss sende normal dogur evek evek.. bide leader normal dogursun oda co istiyo normali..
bosverrrrrrrr catlak patlak yusyuvarlak gecer gider onlar minnoşş..-rgulu
Ayyy tatlımmmm Masallah Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin canım.. Gözunuzaydın olsun......
Tatlım haber bekiyorus insallah güzel haberlerini alıcaz canım, için ferah olsun... Dualarım sizinle sekercim...
:heyo: selam kızlar,ooy oy Hayatım'da kavustu bebegine..darısı basımıza insallah
:heyo: selam kızlar,ooy oy Hayatım'da kavustu bebegine..darısı basımıza insallah
doğurcam pikoş doğurcum şu hemoroid engel olmassa normala doğurucam anacım karnım ağırdı beaa klasör kağıtlarının içine etmişler resmen daha yarısını yapabildim mola veriyim azcık önümüzdeki ay yokum bura kim bilir nasıl olck??
amin cnm inşallah darısıda başımıza
selam canım hayatımda oğluyla yatıyodur şimdi darısı bize inşallah
insallahh,sabırsızlıkla bekliyoruz kuzularımızı napalım..bakalım 4.annemiz kim olcak
4 benim uğurlu numaram bakalım kim olacak simuş olabilir
bakalım3 annemizinki de şubat'ı bulmadı baksana ama benimki şubatı bulur diye dusunuyorum artık her ne kadar doktorumuz erken dogum bekliyorum dediyse de..erken dogum bekliyorum dediginin ustunden 6 hafta gecti o kadar bekleyebildiyse benim kızım daha bekler diye dusunuyorum
tansel olcak bence yada dünyam
bencede bekler şubat 5 gibi gelir senin kızdabakalım3 annemizinki de şubat'ı bulmadı baksana ama benimki şubatı bulur diye dusunuyorum artık her ne kadar doktorumuz erken dogum bekliyorum dediyse de..erken dogum bekliyorum dediginin ustunden 6 hafta gecti o kadar bekleyebildiyse benim kızım daha bekler diye dusunuyorum
valla heran biri süpriz yapabilir akşam sancım var ben herkes doğurur subat ortası ben doğururum diyordum yoksa ocaktamı doğuracam diye düşünüyorum bi taraftanda evin içinde dolanıyorum:gul:
bencede bekler şubat 5 gibi gelir senin kızda
layla kız ne gülerim hee hatırlıyomusun doğum şekli tahminlerinde sana normal yazmıştım dedin ya mümkün değil sezeryan olcam ben die bi bakmışın oğlan kafayı çıkarmış benim tahminler tutmuş
kız layloşş ben sence doğurursam kime haber vereyim herkeşin nosu bende var sayılır ?
bencede bekler şubat 5 gibi gelir senin kızda
layla kız ne gülerim hee hatırlıyomusun doğum şekli tahminlerinde sana normal yazmıştım dedin ya mümkün değil sezeryan olcam ben die bi bakmışın oğlan kafayı çıkarmış benim tahminler tutmuş
ağzını hayra aç kıı kafa mafa bak birde bunları sokma aklıma
şimdi benden önce doğurursan bana benden sonra doğurursan aslıya bu arada aslı yoktu bugün dimi birde doğuracam günü bilsem çok rahatlıcam bana göre şubat 5-12 arası diyorum bakalım tahminim doğru çıkacakmı
yemek hazırlamam lazım tubişim kalkayım benimkiler yarım saate gelir çorba salata falan yapayım balım öptüm seni iyi akşamlar
subat anne adaylari bir bir anne oluyorsunuz demek ne güzel masallah sizlere ve yavrulariniza