2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tatlım masallah yavrusuna.. hayırlı zamanda gelsin annesi.. hayırlıysa insallah normal dogur tatlım sen, bekliyosa oglun beklesin bosverrrrrr... Rahatı yerinde demek ehehh...:utan:

Kıss sende normal dogur evek evek.. bide leader normal dogursun oda co istiyo normali..
bosverrrrrrrr catlak patlak yusyuvarlak gecer gider onlar minnoşş..-rgulu

Ayyy tatlımmmm Masallah Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin canım.. Gözunuzaydın olsun......

Tatlım haber bekiyorus insallah güzel haberlerini alıcaz canım, için ferah olsun... Dualarım sizinle sekercim...:utan:
doğurcam pikoş doğurcum şu hemoroid engel olmassa normala doğurucam anacım karnım ağırdı beaa klasör kağıtlarının içine etmişler resmen daha yarısını yapabildim mola veriyim azcık önümüzdeki ay yokum bura kim bilir nasıl olck??
:heyo: selam kızlar,ooy oy Hayatım'da kavustu bebegine..darısı basımıza insallah :utan:

amin cnm inşallah darısıda başımıza

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

doğurcam pikoş doğurcum şu hemoroid engel olmassa normala doğurucam anacım karnım ağırdı beaa klasör kağıtlarının içine etmişler resmen daha yarısını yapabildim mola veriyim azcık önümüzdeki ay yokum bura kim bilir nasıl olck??

amin cnm inşallah darısıda başımıza

selam canım hayatımda oğluyla yatıyodur şimdi darısı bize inşallah

:utan: insallahh,sabırsızlıkla bekliyoruz kuzularımızı napalım..bakalım 4.annemiz kim olcak :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

4 benim uğurlu numaram bakalım kim olacak simuş olabilir

bakalım :) 3 annemizinki de şubat'ı bulmadı baksana ama benimki şubatı bulur diye dusunuyorum artık her ne kadar doktorumuz erken dogum bekliyorum dediyse de..erken dogum bekliyorum dediginin ustunden 6 hafta gecti o kadar bekleyebildiyse benim kızım daha bekler diye dusunuyorum :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bakalım :) 3 annemizinki de şubat'ı bulmadı baksana ama benimki şubatı bulur diye dusunuyorum artık her ne kadar doktorumuz erken dogum bekliyorum dediyse de..erken dogum bekliyorum dediginin ustunden 6 hafta gecti o kadar bekleyebildiyse benim kızım daha bekler diye dusunuyorum :D

senin doktorda iyiymiş 6 hafta geçmiş baksana:gul:beklesin tabii bu kadar beklemiş:ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bencede bekler şubat 5 gibi gelir senin kızda

valla heran biri süpriz yapabilir akşam sancım var ben herkes doğurur subat ortası ben doğururum diyordum yoksa ocaktamı doğuracam diye düşünüyorum bi taraftanda evin içinde dolanıyorum:gul:

layla kız ne gülerim hee hatırlıyomusun doğum şekli tahminlerinde sana normal yazmıştım dedin ya mümkün değil sezeryan olcam ben die bi bakmışın oğlan kafayı çıkarmış benim tahminler tutmuş :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

layla kız ne gülerim hee hatırlıyomusun doğum şekli tahminlerinde sana normal yazmıştım dedin ya mümkün değil sezeryan olcam ben die bi bakmışın oğlan kafayı çıkarmış benim tahminler tutmuş :D

ağzını hayra aç kıı kafa mafa bak birde bunları sokma aklıma:)
kız layloşş ben sence doğurursam kime haber vereyim herkeşin nosu bende var sayılır ?

şimdi benden önce doğurursan bana benden sonra doğurursan aslıya bu arada aslı yoktu bugün dimi birde doğuracam günü bilsem çok rahatlıcam bana göre şubat 5-12 arası diyorum bakalım tahminim doğru çıkacakmı

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yemek hazırlamam lazım tubişim kalkayım benimkiler yarım saate gelir çorba salata falan yapayım balım öptüm seni iyi akşamlar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

oyle mi diyon..bakalım benim satıma gore 13-16 subat vermisti doktor normal sartlarda olursa tabi ama bakarsın o tarihi bile gecer ilac kullandıgım icin 20 subatı buluyomus bide hiiiihhhh amannnn haa:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ağzını hayra aç kıı kafa mafa bak birde bunları sokma aklıma:)

şimdi benden önce doğurursan bana benden sonra doğurursan aslıya bu arada aslı yoktu bugün dimi birde doğuracam günü bilsem çok rahatlıcam bana göre şubat 5-12 arası diyorum bakalım tahminim doğru çıkacakmı

hee ne olur kız en normalinden pırlatırsın belkim gelen çocuğu içeri geri tepçek halin yokya :D

hımm o saman öle yapalım madem msj çektiririm ben size aslım bugün hasta die gelmedi sanrım kurban olduğum şifayı fena kaptı doğum ağzı
yemek hazırlamam lazım tubişim kalkayım benimkiler yarım saate gelir çorba salata falan yapayım balım öptüm seni iyi akşamlar

hadi git bakalım yemekten yırttım ben anam geldi o yapıyo yimekleri :D benya yayıyom toca popomu :eek:ys: şu yakışıklı oğlunu öp yerime

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
subat anne adaylari bir bir anne oluyorsunuz demek ne güzel masallah sizlere ve yavrulariniza:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar