Kızlar hastaneye yattım damar yolum acıldı nstye baglandım
1 saat sonra doguma alcaklarmıs
Dua dua dua
hosbulduk dadlumm.. iyiyim saol..
Tatlım hayırlısı olsun, öyle demek daha dogru geliyor bana.. hakkımızda hayırlısı olsun insallah...
Afiyet olsun sekercik..
Amaninn ... babusum ya cok gecmiş olsun.. çok şükür atlattı ama bu dogum işini cok sevindim... :ask:
Darısı bizlerin başına...
benim heyecanda yükseliyo arada bazen iniyo falan... haftaya tavan yapar herhal.........
demetcimgüselim gökçecan sana hediye almıştı ya çekişte çok meraktayız ne zamandır topiğe girmiyo kargonun üstünde tel nosu varmıydı kaydetmişmiydin bi arasakta sorsak kızı yaa ne oldu ne bitti
AFİYET ŞİKER OLSUN DÜNÜRR yarasın gelinime yağ bal olsun
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...kızlarr babuş msj attı az önce nasılsınız ne var ne yok die soruyo halen hastanedeymiş yarın çıkcakmış hepinize çok çok selamı var gelir gelmez bebeğin fotosunu ekliyceğini söyledi sancın var mı die sordum dün ki kadar değil ağrı kesicilerle hafifliyo bugün kendim yürüyebiliyorum dedi dün akşam wc kalktığında bayılmış sadece ama sezeryan abarttıkları gibi değil korkmasınlar diyo 6 saat kadarda normal doğum sancısı çektim onunda sezeryandan aşağı kalır yanı yok demiş sizede iletmek istedimm
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...kızlarr babuş msj attı az önce nasılsınız ne var ne yok die soruyo halen hastanedeymiş yarın çıkcakmış hepinize çok çok selamı var gelir gelmez bebeğin fotosunu ekliyceğini söyledi sancın var mı die sordum dün ki kadar değil ağrı kesicilerle hafifliyo bugün kendim yürüyebiliyorum dedi dün akşam wc kalktığında bayılmış sadece ama sezeryan abarttıkları gibi değil korkmasınlar diyo 6 saat kadarda normal doğum sancısı çektim onunda sezeryandan aşağı kalır yanı yok demiş sizede iletmek istedimm
Dua dua dua
hayy allah yaaa keşke atmasaymış adı soyadından bilinmeyen nolardan bulabilirmiiz acepp 11880 filandansordum cnmm benn esi almıs kargoyu atmıs maalesef kagıdını![]()
aminnnn insallah. yine 1 kg almısım ama biliyorum bu kız yine sıska cıkcak. yaa vücudumda bişi yok halbukimm. neremden artıyo bu kg dogurunca görcemys:
hay masallahh.. ay cok merak ediyorum bebesini.. dün egepol ün sayfasına baktım baktım valla en güzel lilacs ın bebesiteyze psikolojisi heralde. nasıl kası gözü nizamlı masallah
bakalımm babusun melegi nasıl yarın olsun artıkın
ayyy ne güzel babuş yarın kızıyla evde olacak Allahım hepimize nasip etsin çok sevindim
Dua dua dua
yarın kontrol var yine kızlarrr.. bakalım azos bugün dogurur da gelirse belki bende de yarın bi ısık olurherseyim hazır arabaya koyayım artık onları da öyle gideyim diyorum. gerci kociş te benden umudu kesti sen tam subatta dogurcan heralde gelen giden yok didi.
ys: her gece kucagımda bebek var ama bi uyanıyorum evdeyim
doğuranların haberini aldıkça gazamı geliyosun yoksa geç olsun güç olmasın ecrinim azodan umutluyum bugün tarih alır belki
doğuranların haberini aldıkça gazamı geliyosun yoksa geç olsun güç olmasın ecrinim azodan umutluyum bugün tarih alır belki
hayy allah yaaa keşke atmasaymış adı soyadından bilinmeyen nolardan bulabilirmiiz acepp 11880 filandan
evet gerçekten banada öle geldi maşallahı var lilacsın bebeğinin allah nazardan saklasın teyze psikolojisi değil hakkaeten bitane bizim bebeğimiz hemide uğurlu
eet yarın gelcek şükür bakalım darısı bize olsun inşallah
yaa hayatım o altayın allah mustakını versin emii gerzek tosbaaa neyse balım allah yardımcın olsun dualarımız seninle bitanem
yok balım yaa.. dün aksam koltuktan kalkısımı ve kocamın yüz ifadesini görsen anlardın beni. kolumdan destek aldım olmadı ,koltugun kenarını tuttum olmadı, kocişinn enseyi tuttum olmadı bi türlü dogrulamadım yattıgım yerden. hadi bismilah dedim yuvarladım kendimi koltuktan asagı 4 ayak üstü dedigimiz tabire denk getirerek:sok: askım napıyosun diyen kocamın bana bakısını asla unutmucam.kıcını kaldır yerden de kalkmama yardım et o zaman diye fırca atmayı da ihmal etmedim tabe
corabımı ayakkabımı giyemiyorum, oturdugum yattıgım yerden kalkamıyorum, ayakta da duramıyorum. günlük hayatım bile sorun artık..
wc ye giriyorum es kaza o camasır asagı kayarsa görme halimi
ys:
vahh kuzum aynı ben ne doğruluyorum ne yatabiliyorum her hareketim skıntılı bide başıma bu hemoroid karın ağrısı çıktı napcam ben yaaa
cnmm ciddi hemoroid mi yoksa su toplamıs gibi mi? gebelikte hemoroid cok normal karsılanıyor. bende de var ama sanki böle su toplamıs gibi. ama hiç acımıyo kendş kendne geciyo. sonra bakıyorum bi iki yerde daha olmus. ama ciddi hemoroid varsa totonun üstüne oturamazsın allah korusun dr git
bilmiyorum semtini azo bilebilerrr belki bekliycez cnm yapcak bişi yok en son pazar günümü girdi
4 gün olmuş beaaa iyi olduğunu bileydik :acep: