2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

eyvah cnm napcan peki dünde dediğin gibi şu kar bi kalksa yerden artık

valla canım pazartesiden önce sancı gelmemesi için dua etcez bolbol. yapacak hiçbirşey yok. sancı gelirse de burda ebelerle doğurcam artık, şaka gibi :( çok büyük konuştum herhalde...
eşim içine doğmuş gibi tüm hazırlıkları yapmıştı, kar lastiği taktırdı, kar zincirimizi yeniledi, ama yoldan çeviriyorlarmış.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla canım pazartesiden önce sancı gelmemesi için dua etcez bolbol. yapacak hiçbirşey yok. sancı gelirse de burda ebelerle doğurcam artık, şaka gibi :( çok büyük konuştum herhalde...
eşim içine doğmuş gibi tüm hazırlıkları yapmıştı, kar lastiği taktırdı, kar zincirimizi yeniledi, ama yoldan çeviriyorlarmış.
ayyy inşallah sancın tutmaz tatlım rabbim oralarda çaresiz bırakmasın sizi güselim umarım tez zamanda kalkar kar

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.öncelikle ALLAH hayatımın yardımcısı olsun sağ salim alsın yavrusunu kucağına insallah..bebeğini kucağına alan annelerimizin sevinçleri coğalarak büyüsün..:)

bugün bende yine temizlik var.salon storları indi komple aşağı.arada gelir bakarım.hepinizi öpüyorum..

tuğbam tablo cok güzel olmus ellerine sağlık canım...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canlarım bu saatı zor yaptık
Daha da yatamıyoz
Esım ellerıme sarıldı optu optu
Kahvaltı hazırlıım mı sana prenses dedı
Sımdı bana cay demleyıp kahvaltı hazırlıyo
Gercı yıyemem ama sabah 6da son yıyıp ıccem
Hamıle olarak son aksam uyuduk oglumla
Bu aksam onu koklayarak uyuycam Allah'ın ıznıyle
Hamılelık halımın bıtecek olması uzuyo mu ne
Yoksa artık oglumu paylascak olmam mı kıskanclık damarlarımı kabartıyo bılmıyorum:lululu:
Onu ılk gorecegım anı o kadar cok merak edıyorum kı anlatamam
Sankı sevıncten olecekmısım gıbı bı hıs
Sevınc hıckırıklarımın amelıyathaneyı cınlatacagı kesın
Allahım yanımda ol her sanıye dua edıyorum
Oglum sen meleksın sen de dua et dıyorum
Kusura bakmayın yazmazsam rahatlıyamıcam
Etrafımdakıler benden gergın annem esım
Ben caktırmamaya calısıyorum
Nese bı daha fırsat bulursam dogum oncesı yazarım
Opuyorum hepınızı cancanlar

kıyaam size benn yaaa :mendil: :mendil: ben simdiye bebişi görürüm diyodum emme rötar yapmıss.:D neyse siz saglıklı olun da önemli olan o:ninni: beklemedeyim balımm.. ayy cok heyecanlı yaff..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar ayyy bu HAYATIM beni ağlattı yazık kıza uyuyamamış heyecendan canım eminim bende uyuyamazdım hayırlı haberlerini bekliyoruz bende çok kötü gece geçirdim sancılandım 3 saat anca uyudum miğde bulantısı kasık ve bel ağrısı doğuruyorum sandım yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.öncelikle ALLAH hayatımın yardımcısı olsun sağ salim alsın yavrusunu kucağına insallah..bebeğini kucağına alan annelerimizin sevinçleri coğalarak büyüsün..:)

bugün bende yine temizlik var.salon storları indi komple aşağı.arada gelir bakarım.hepinizi öpüyorum..

sanada kolay gelsin balım bu temizlik işi hiç bitmeyecek sanırım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydın nazom umarım rabbim cümlemize kolaylığnı verir kolay gelsin sanada ne demek bacım dün beklemelerimizin ardından tablo nasıl yapılır bilgilendirildik bu şekilde imiiş topiğe tecrubeli anne olarak yorumlarını bekliyoruz balımm doğumdan önceki duygular sonraki duygular olaraktan :ninni: nazo kızz ben bu sabah totomda bişi buldum :( sinirlerim bozuk bagsur mudur hemeroidmidir ondan çıkmış nohut kadan sende geçmişte böle bişi oldumu iremdeyken

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar ayyy bu HAYATIM beni ağlattı yazık kıza uyuyamamış heyecendan canım eminim bende uyuyamazdım hayırlı haberlerini bekliyoruz bende çok kötü gece geçirdim sancılandım 3 saat anca uyudum miğde bulantısı kasık ve bel ağrısı doğuruyorum sandım yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

günaydın taklummm sarışın balumm
kız layla durr senle benim vaktim var daha ben hep sancılanıyorum ne hikmetse doğum belirtisimi analamdım ki

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

günaydın taklummm sarışın balumm
kız layla durr senle benim vaktim var daha ben hep sancılanıyorum ne hikmetse doğum belirtisimi analamdım ki

bu ikinci gebelik ama ben sancının nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü sancı çekmedim biraz önce annemi aradım o anlattı ama akşam doğuruyorum zannettim

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İnşallah tedbir amaçlıdır Pikem... Erken gelmesi hatta yarın bile alıyoruz demeleri benim için hiç sorun değil. Yeter ki kızım sağlıklı olsun. Kalbi, ciğerleri vs vs yerli yerinde ve iyi çalışıyor olsun... İnşallah sorun yoktur... Sağolasın...

insallah saglıklı bir bebek olarak dogacagı anı bekliyodur annesi...:utan: haklısın tabii endişe hiç bitmiyor, gonlunu ferah tut canım, hayırlısıyla kucagına al yavrunu insallah....

Kızlar vakıt gecmıyo
Stresten mıdem bulanıyo ogorup duruyorum
Hem sezeryan korkusu hem oglumu gorecek olmanın heyecanı bırbırıne karıstı
Sagsalım elı ayagı duzgun hayırlı bı evlat versın Rabbım
Hayattakı en buyuk heyecanım evlendıgım andı
Bu onu bıne katlıyacagı kesın

Ayy canım ya, su sıralar gitmişsindir herhalde hastaneye.. Hakkınızda hayırlısı olsun... saglık ve hayırla kucakla yavrusunu insallah.......:utan:

Tatlım insallah bekler oglusun merak etme sen, ama kendini yorma tabii yat uzan, stres yapmamaya calış tabii.. Hayırlısı olsun canım...

Ay sekercim cok gecmiş olsun.. bir tek mide yuzunden degil sanırım... neyse kiyarın kontrolun varmış.. gerci oluyo bazen boyle, normal belki, ama doktora gorunmen iyi olur tabii....

Kolay gelsim nazom, evin mis gibi olucak ama ohhhhhh...

Leaderim gecmiş olsun canım, bak onemli degilmiş sıkma canını...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bu ikinci gebelik ama ben sancının nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü sancı çekmedim biraz önce annemi aradım o anlattı ama akşam doğuruyorum zannettim

valla cnm bilemiyorum alttan alttan vuruolar bu oğlan çok durmaz içerde sabırsız selamii
insallah saglıklı bir bebek olarak dogacagı anı bekliyodur annesi...:utan: haklısın tabii endişe hiç bitmiyor, gonlunu ferah tut canım, hayırlısıyla kucagına al yavrunu insallah....

Ayy canım ya, su sıralar gitmişsindir herhalde hastaneye.. Hakkınızda hayırlısı olsun... saglık ve hayırla kucakla yavrusunu insallah.......:utan:

Tatlım insallah bekler oglusun merak etme sen, ama kendini yorma tabii yat uzan, stres yapmamaya calış tabii.. Hayırlısı olsun canım...

Ay sekercim cok gecmiş olsun.. bir tek mide yuzunden degil sanırım... neyse kiyarın kontrolun varmış.. gerci oluyo bazen boyle, normal belki, ama doktora gorunmen iyi olur tabii....

Kolay gelsim nazom, evin mis gibi olucak ama ohhhhhh...

Leaderim gecmiş olsun canım, bak onemli degilmiş sıkma canını...

pikem sağol ama önemlimi değilmi bilmiyorum güselim korkuyorum normal doğuma engel olur diee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...kızlarr babuş msj attı az önce nasılsınız ne var ne yok die soruyo halen hastanedeymiş yarın çıkcakmış hepinize çok çok selamı var gelir gelmez bebeğin fotosunu ekliyceğini söyledi sancın var mı die sordum dün ki kadar değil ağrı kesicilerle hafifliyo bugün kendim yürüyebiliyorum dedi dün akşam wc kalktığında bayılmış sadece ama sezeryan abarttıkları gibi değil korkmasınlar diyo 6 saat kadarda normal doğum sancısı çektim onunda sezeryandan aşağı kalır yanı yok demiş sizede iletmek istedimm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
demetcimgüselim gökçecan sana hediye almıştı ya çekişte çok meraktayız ne zamandır topiğe girmiyo kargonun üstünde tel nosu varmıydı kaydetmişmiydin bi arasakta sorsak kızı yaa ne oldu ne bitti

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hoşgeldin pikem nasılsın?:utan:

hosbulduk dadlumm.. iyiyim saol..:utan:

pikem sağol ama önemlimi değilmi bilmiyorum güselim korkuyorum normal doğuma engel olur diee

Tatlım hayırlısı olsun, öyle demek daha dogru geliyor bana.. hakkımızda hayırlısı olsun insallah...

ii balımmm sen nasılsınn? kahvaltı ediyorum gelrim 10 dk ya :utan:
Afiyet olsun sekercik..

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...kızlarr babuş msj attı az önce nasılsınız ne var ne yok die soruyo halen hastanedeymiş yarın çıkcakmış hepinize çok çok selamı var gelir gelmez bebeğin fotosunu ekliyceğini söyledi sancın var mı die sordum dün ki kadar değil ağrı kesicilerle hafifliyo bugün kendim yürüyebiliyorum dedi dün akşam wc kalktığında bayılmış sadece ama sezeryan abarttıkları gibi değil korkmasınlar diyo 6 saat kadarda normal doğum sancısı çektim onunda sezeryandan aşağı kalır yanı yok demiş sizede iletmek istedimm

Amaninn ... babusum ya cok gecmiş olsun.. çok şükür atlattı ama bu dogum işini cok sevindim... :ask:
Darısı bizlerin başına...
benim heyecanda yükseliyo arada bazen iniyo falan... haftaya tavan yapar herhal.........

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar