yok cnm numaramı verdimde burdan yazmıştım dün özel msj hatun girmediki görsün nomu
kayıp ilanı mı versek
yok cnm numaramı verdimde burdan yazmıştım dün özel msj hatun girmediki görsün nomu
Eve gireli 10 dk ancak oldu... Moralim çok bozuk... Nst de sancı pek çıkmadı. Kızımın hareketleri de vardı ama kalp atımlarımız geçen hafta 140-160 arasındayken bugün 110-125 aralığında çıktı. Doktorumuz defalarca kalp atımlarımızı izlemeye çalıştı ultrasonda. İlk kez bu kadar gergin gördüm doktorumuzu. Kalp atımlarımız düşük dedi. 24 saat sonra tekrar bakacağım yarın net kararımı vereceğim muhtemelen 2 şubatı beklemeyeceğiz, heran alabiliriz dedi![]()
Sorun ne diye sordum. Bebek sıkıntıda olabilir. Bu akşam kanama, sancı ya da herhangi bir rahatsızlık olursa gecenin kaçı olursa olsun arayın dedi. Şuan çok kötü hissediyorum.........
HAYATIM Yarın Alah yar ve yardımcın olsun sekerim.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım... Hersey gonlunce olsun insallah... ama bizi habersiz bırakma tatlım..................
hayatım kız bak tablomuza yeni topiğimize doğuma gitmeden bi yorum çektir bakemm
https://www.hanimefendi.com/subat-a...e-annelerimizin-dogum-anilari.html#post753349
şimdik sana bol bol dua edicem bu gece rabbm acısız sancısız hayırlısıyla doğumunu nasip etsin güselim şahin oğlanla ilgili numaramı yazmıştım msj atıp bilgilendirirsen mutlu edersin bizi yoksa 2 günde meraktan ölürüz laptobun varsa yanına al hastaneden girersin neteşahin oğlanı öpp çok çok tontik bacaklarından sana benziycek diyim ben bu bebe çok esrarengiz son zamana kadar yüzünü göstermedi yarın süprizi kaçsın istemedi
hayatım senin hastane de bebekleri cekp hemen sitesine koyuyo mu ki???
tey gidin bu kız bizi iplemiyo bide hayatım için verelim o ilandan
ben kaçıyorum hayatım senin için dua etcem bolbol ama bilki sen orda öle durunca ve cvp yazmayınca alınıyom :uzgun:
iyi akşamlar cümleten yarım bir meleğimiz daha geliyo allahın izniyle hayırlı evlatlar nasip etsin
Eve gireli 10 dk ancak oldu... Moralim çok bozuk... Nst de sancı pek çıkmadı. Kızımın hareketleri de vardı ama kalp atımlarımız geçen hafta 140-160 arasındayken bugün 110-125 aralığında çıktı. Doktorumuz defalarca kalp atımlarımızı izlemeye çalıştı ultrasonda. İlk kez bu kadar gergin gördüm doktorumuzu. Kalp atımlarımız düşük dedi. 24 saat sonra tekrar bakacağım yarın net kararımı vereceğim muhtemelen 2 şubatı beklemeyeceğiz, heran alabiliriz dedi![]()
Sorun ne diye sordum. Bebek sıkıntıda olabilir. Bu akşam kanama, sancı ya da herhangi bir rahatsızlık olursa gecenin kaçı olursa olsun arayın dedi. Şuan çok kötü hissediyorum.........
HayatıM yarın için dualarımız seninle...
hayatımmm yarınn allah senin ve melegininn yardımcısı olsun cnmm.. sag salimm 2 ayrı insan olun insallahduamız seninle.. haberlerinii bekliyoruzz
HAYATIM yarın Allah yardımcın olsun dualarım seninle sağsalim oğlunu kucagına alırsın inşallah çok öpüyorum
canım benim bozma moralini kalp atışı bana göre iyi ayrıca hafta olarakta riskli değilsin hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçer gecenEve gireli 10 dk ancak oldu... Moralim çok bozuk... Nst de sancı pek çıkmadı. Kızımın hareketleri de vardı ama kalp atımlarımız geçen hafta 140-160 arasındayken bugün 110-125 aralığında çıktı. Doktorumuz defalarca kalp atımlarımızı izlemeye çalıştı ultrasonda. İlk kez bu kadar gergin gördüm doktorumuzu. Kalp atımlarımız düşük dedi. 24 saat sonra tekrar bakacağım yarın net kararımı vereceğim muhtemelen 2 şubatı beklemeyeceğiz, heran alabiliriz dedi![]()
hayatım, Allah yardımcın olsun cnm sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşdualarım seninlee...