2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar birazdan çıkıcam
umarım sabaha kadar uyuyabiliriz eşimle
yarın sabah 10da hastanedeyim
Allah'ın izniyle öğlene kadar şahin oğlumu kucağıma almış olucam
Yarın dualarınızı benden ve güzel oğlumdan eksik etmeyin
size söz en geç öğleden sonra hayırlı haberlerimi vericem telefonumdan girip Allah'ın izniyle
hepinizi seviyorum
bugün bana Hayatim deyin yarın kısaca anne diyebilirsiniz :ninni: :utan:

Dualarımız seninle HAYATIM..
Güzel haberlerle döneceksin inşallah..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Eve gireli 10 dk ancak oldu... Moralim çok bozuk... Nst de sancı pek çıkmadı. Kızımın hareketleri de vardı ama kalp atımlarımız geçen hafta 140-160 arasındayken bugün 110-125 aralığında çıktı. Doktorumuz defalarca kalp atımlarımızı izlemeye çalıştı ultrasonda. İlk kez bu kadar gergin gördüm doktorumuzu. Kalp atımlarımız düşük dedi. 24 saat sonra tekrar bakacağım yarın net kararımı vereceğim muhtemelen 2 şubatı beklemeyeceğiz, heran alabiliriz dedi :( :( Sorun ne diye sordum. Bebek sıkıntıda olabilir. Bu akşam kanama, sancı ya da herhangi bir rahatsızlık olursa gecenin kaçı olursa olsun arayın dedi. Şuan çok kötü hissediyorum.........

Tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, doktor yakın takibe almış zaten, inanıyorum ki tedbir olarak oyle yapmış... Artık daha oncede alırsa hayırlısıyla saglıkla gelsin yavrusun insallah............ gönlün ferah olsun...:utan:

kızlar birazdan çıkıcam
size söz en geç öğleden sonra hayırlı haberlerimi vericem telefonumdan girip Allah'ın izniyle
hepinizi seviyorum

insaallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.....:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayatımmmmm yarını beklemeye gerek yok kızzzz, ben simdiden diyim sanaaaa
:ask::ask: annee:ask::ask:

:besik: :bebek: :ninni::utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım yanlış anlama, amacım saçma sapan şeyler söylemek değil ama bildiğim kadarıyla 80-160 arası normal değerler. doktorun riske atmak istememiştir. tedbircidir yani. bizimkiler bir ara 170leri çok geçti, taşikardikti yani, ona rağmen sıkıntı yok, kafana takma dedi doktorum. sen rahat ol ki, bebişin de rahat olsun kuzum :utan:

Neden yanlış anlayayım tatlım... Biz burda aile gibi olduk. 120-160 arası normal kabul ediliyormuş. Bizimkinde sorun şu ki; normalde 140-160 arası çıkıyordu nst de. Şimdi 110 lar civarı çıkması bebekte sıkıntı var dedirtti doktora. Belki normaldir bu değerler ama mesela diğer nst lerde de 120-130 çıksaydı normaldi.. İnşallah dediğin gibi rahat olabilirim, sağolasın...

canım umarım bi sorun yoktur zaten acil bi durum olsaydı hemen alalım derdi dimi
kaçıncı hafta olcak alırsa

Sağol Hayatım, umarım bir sorun yoktur... Yarın tekrar nst ye giricez o zaman netleşecek. Bugün 37+0 ız. Neyse sen şimdi beni bırak. Yarın büyük gün senin için. Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah. Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin.

cnmm bana nst ye girerken hemsire 100 ün altına düsmemesi lazım demişti. 110_125 düsük degil bence de. insallah bi sorun cıkmaz cnm. sıkma kendini. dogum dese de dr allah tan bebişininn haftası büyük.. hayırlı haberlerle gel insallah

Sağol Ecrincim, çok teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi bir sorun çıkmaz. Ben erken doğmasından değil de sıkıntıda olmasından dolayı gerildim, üzüldüm...

canım benim bozma moralini kalp atışı bana göre iyi ayrıca hafta olarakta riskli değilsin hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçer gecen

İnşallah Laylacım, çok teşekkür ederim...

canım bol bol su iç ve kendini rahatlat..Zaten kontrol altındasın, Allahın izni ile bişey olmayacak.

Sağolasın Tanselcim. Gidip ayaklarımı havaya dikip uzanıcam şimdi... İnşallah kimse de ben de kızım da olumsuz bişey yaşamayız...

Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar desteğiniz için... Hayırlı akşamlar...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, doktor yakın takibe almış zaten, inanıyorum ki tedbir olarak oyle yapmış... Artık daha oncede alırsa hayırlısıyla saglıkla gelsin yavrusun insallah............ gönlün ferah olsun...:utan:

İnşallah tedbir amaçlıdır Pikem... Erken gelmesi hatta yarın bile alıyoruz demeleri benim için hiç sorun değil. Yeter ki kızım sağlıklı olsun. Kalbi, ciğerleri vs vs yerli yerinde ve iyi çalışıyor olsun... İnşallah sorun yoktur... Sağolasın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Neden yanlış anlayayım tatlım... Biz burda aile gibi olduk. 120-160 arası normal kabul ediliyormuş. Bizimkinde sorun şu ki; normalde 140-160 arası çıkıyordu nst de. Şimdi 110 lar civarı çıkması bebekte sıkıntı var dedirtti doktora. Belki normaldir bu değerler ama mesela diğer nst lerde de 120-130 çıksaydı normaldi.. İnşallah dediğin gibi rahat olabilirim, sağolasın...

Sağol Hayatım, umarım bir sorun yoktur... Yarın tekrar nst ye giricez o zaman netleşecek. Bugün 37+0 ız. Neyse sen şimdi beni bırak. Yarın büyük gün senin için. Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah. Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin.

Sağol Ecrincim, çok teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi bir sorun çıkmaz. Ben erken doğmasından değil de sıkıntıda olmasından dolayı gerildim, üzüldüm...

İnşallah Laylacım, çok teşekkür ederim...

Sağolasın Tanselcim. Gidip ayaklarımı havaya dikip uzanıcam şimdi... İnşallah kimse de ben de kızım da olumsuz bişey yaşamayız...

Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar desteğiniz için... Hayırlı akşamlar...

cnm benimm yerleri daraldıkca sıkılcaklar azcıkk üzme kendini.. bide sırtını falan döndüyse kiiii benimki 2 haftadır kacıpp duruyoo ölcüm aletininn ucundan farkeder kalp atısı.. malum ben 70 i bile gördüm kactıgı için:sok: makineleri öttürdü benim kızım.. sıkma kendinii dinlen güzelcee. yarın güzel haberler alırsın insallah korkma. allah yardımcın olsun tatlım:ask:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canlarım bu saatı zor yaptık
Daha da yatamıyoz
Esım ellerıme sarıldı optu optu
Kahvaltı hazırlıım mı sana prenses dedı
Sımdı bana cay demleyıp kahvaltı hazırlıyo
Gercı yıyemem ama sabah 6da son yıyıp ıccem
Hamıle olarak son aksam uyuduk oglumla
Bu aksam onu koklayarak uyuycam Allah'ın ıznıyle
Hamılelık halımın bıtecek olması uzuyo mu ne
Yoksa artık oglumu paylascak olmam mı kıskanclık damarlarımı kabartıyo bılmıyorum:lululu:
Onu ılk gorecegım anı o kadar cok merak edıyorum kı anlatamam
Sankı sevıncten olecekmısım gıbı bı hıs
Sevınc hıckırıklarımın amelıyathaneyı cınlatacagı kesın
Allahım yanımda ol her sanıye dua edıyorum
Oglum sen meleksın sen de dua et dıyorum
Kusura bakmayın yazmazsam rahatlıyamıcam
Etrafımdakıler benden gergın annem esım
Ben caktırmamaya calısıyorum
Nese bı daha fırsat bulursam dogum oncesı yazarım
Opuyorum hepınızı cancanlar

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kızlar vakıt gecmıyo
Stresten mıdem bulanıyo ogorup duruyorum
Hem sezeryan korkusu hem oglumu gorecek olmanın heyecanı bırbırıne karıstı
Sagsalım elı ayagı duzgun hayırlı bı evlat versın Rabbım
Hayattakı en buyuk heyecanım evlendıgım andı
Bu onu bıne katlıyacagı kesın

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ay saka gıbı bısı oldu
Altay aradı hastanede oda sıkıntısı varmıs
Oda rez.yaptırdın mı dedı yaptırmam gerekıyormuydu dedım yok da 1.kattakı odalar kotumus oda bosalmamıs
Yarın mı yapalım ogleden sonramı dedı
Ay altay bey ben kendımı bugune hazırladım dedım yarın olmaz dedım
Tamam o zaman 11 gıbı gel ogleden sonra alalım dedı
Bısı yememeye devam et dedı
Hay sansıma edeyım ya her ısım bole bana nolur fazla fazla dua edın baska bı aksılık cıkmasın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Daha da yatamıyoz
Yoksa artık oglumu paylascak olmam mı kıskanclık damarlarımı kabartıyo bılmıyorum:lululu:

Ay bu eşin beni bidaa ağlatcak he :D
Dualarımız seninle canım, ben de meraktan kalktım kahvaltı edemeden açtım bilgisayarı..
Rüyamda da Gökçe'yi gördüm doğurmuş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tablo güzel olmuş kızlar , valla ben de takipteyim sizi :hihi:
Tablo olunca daha iyi oldu kim doğurmuş nasıl doğurmuş gayet açıklayıcı..
Son günler çok garip dimi :)
Hala doğurmadım telaşeleri ..
sağol cnm okypte ve admin sağolsun tablayu yaptık ve takip mükemmel oldu :D
Eve gireli 10 dk ancak oldu... Moralim çok bozuk... Nst de sancı pek çıkmadı. Kızımın hareketleri de vardı ama kalp atımlarımız geçen hafta 140-160 arasındayken bugün 110-125 aralığında çıktı. Doktorumuz defalarca kalp atımlarımızı izlemeye çalıştı ultrasonda. İlk kez bu kadar gergin gördüm doktorumuzu. Kalp atımlarımız düşük dedi. 24 saat sonra tekrar bakacağım yarın net kararımı vereceğim muhtemelen 2 şubatı beklemeyeceğiz, heran alabiliriz dedi :( :( Sorun ne diye sordum. Bebek sıkıntıda olabilir. Bu akşam kanama, sancı ya da herhangi bir rahatsızlık olursa gecenin kaçı olursa olsun arayın dedi. Şuan çok kötü hissediyorum.........
simuşum üzme canını tedbir için çağırmıştır inşallah sonuçta tehlikeli haftayı atlattın balım en kötüsü bebeği sezeryanla alırlar sıkma canını iyimi bebeğin iyi
canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim

canım laptopu da alcam
telden de girerim
kime benzerse benzesin ister bana ister babasına
yeter ki sağlıkla gelsin şahin oğlum
öperim koklarım inşallah
çokkkkk teiekkür ederimm

yok canım koymuyo

ama ben fön çektiriken telden girimiştim sonra kapadım acaba nickim asılı mı kaldı saatlerdir bakmıyorum şimdi girdim daha canım

canım umarım bi sorun yoktur zaten acil bi durum olsaydı hemen alalım derdi dimi
kaçıncı hafta olcak alırsa
hadi bakalım haberlerini bekliyoruz hayatım ihmal etme oğlanın fotosunuda koy ama nolurrrr sen sağ sağlim çık biz bişi istemiyoz dualarımız seninle heyecan yapma demesi kolay biliyorum ama tansiyonun öıkar düşer allah korusun tamam mı balım
kızlar birazdan çıkıcam
hepinizi seviyorum
anneeeeeee anneeeee bu altaya doğumda tekme att anne geç saate bıraktı senle buluşmamızı

Daha da yatamıyoz
ayyyy kıyamam yaa gözyaşlarımı tutamadım yine çeşme gibi aktı ufff çok heyecan basıyo adama ben doğururken napcamm yaaa

allahım acısız sancısız kurtarsın sizi hayatım oğlunu kucağına al mis gibi kokusunu çek içine :ninni: hayırlı haberlerini tez zamanda bekliycez
Kızlar vakıt gecmıyo
kızzz durr amanın buda benden stres yapınca mide bulantısı yapıyo

evlilikten bile öte bişi senden eşinden bir parça geliyo ötesi varmı minnoş
Ay saka gıbı bısı oldu
Altay aradı hastanede oda sıkıntısı varmıs
Oda rez.yaptırdın mı dedı yaptırmam gerekıyormuydu dedım yok da 1.kattakı odalar kotumus oda bosalmamıs
Yarın mı yapalım ogleden sonramı dedı
Ay altay bey ben kendımı bugune hazırladım dedım yarın olmaz dedım
Tamam o zaman 11 gıbı gel ogleden sonra alalım dedı
Bısı yememeye devam et dedı
Hay sansıma edeyım ya her ısım bole bana nolur fazla fazla dua edın baska bı aksılık cıkmasın

ben o altayınn ......... uleyn şansa bak açlıktan gebercen balım yaa dikkat et kendine kaç gibi gircen tablodaki doğum saatini değiştireyim şimdiden

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Dualarımız seninle canım, ben de meraktan kalktım kahvaltı edemeden açtım bilgisayarı..

sağol canım
umarım gökçe de doğurmuştur sağsalim ama bu kadar niye habersiz bıraktı ki acaba
ben de deli gibi saniye saniye durum bildiriyorum umarım sıkılmıyosunuzdur :utan:

Kahvaltı yapıp gelecem..

afiyet olsun canım

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz hayatım ihmal etme oğlanın fotosunuda koy ama nolurrrr sen sağ sağlim çık biz bişi istemiyoz dualarımız seninle heyecan yapma demesi kolay biliyorum ama tansiyonun öıkar düşer allah korusun tamam mı balım

ah bi doğsa da koysam
tansiyonu hemen dengeliyolarmış canım

anneeeeeee anneeeee bu altaya doğumda tekme att anne geç saate bıraktı senle buluşmamızı

evet zaten tembih ettim çıkar çıkmaz suratına işe oğlum dedim

ayyyy kıyamam yaa gözyaşlarımı tutamadım yine çeşme gibi aktı ufff çok heyecan basıyo adama ben doğururken napcamm yaaa

çokkk heyecanlı güzel bi bekleyiş lidirımmm

allahım acısız sancısız kurtarsın sizi hayatım oğlunu kucağına al mis gibi kokusunu çek içine :ninni: hayırlı haberlerini tez zamanda bekliycez

Amin canımmm inşallah

kızzz durr amanın buda benden stres yapınca mide bulantısı yapıyo

heee hemen kusarım :D

evlilikten bile öte bişi senden eşinden bir parça geliyo ötesi varmı minnoş

evet meyvemiz geliyyy

ben o altayınn ......... uleyn şansa bak açlıktan gebercen balım yaa dikkat et kendine kaç gibi gircen tablodaki doğum saatini değiştireyim şimdiden

11 gibi gitcem canım ama ne zaman alcaklar bilmiyorum açlıktan da ölcem ve susuzluktan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayır olsun bu kıza kim nasıl ulaşabilir yaaa çok meraktayız gökçe bize bu yapılırmı?
Kahvaltı yapıp gelecem..
afiyet olsun kuşum
sağol canım
umarım gökçe de doğurmuştur sağsalim ama bu kadar niye habersiz bıraktı ki acaba
ben de deli gibi saniye saniye durum bildiriyorum umarım sıkılmıyosunuzdur :utan:

afiyet olsun canım

11 gibi gitcem canım ama ne zaman alcaklar bilmiyorum açlıktan da ölcem ve susuzluktan

hayırlısı olsun bakalım haberdar et yine sen telefondan cvp yaz doğuma gidiyorum die doğum saatini değiştireym

konuyla hiç bir alakası yok ama çok moralim bozukkk ne yapcağımı kestiremiyorum ağlamak üzereyim sabah bişi farkettim popomda böle nohut kadar aynayla bir baktım ki ne göreyim hemoroid bagsur mu ne diyolar sanırım ondan başlamış bende ne yapacağım yaaa :aglayan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hayır olsun bu kıza kim nasıl ulaşabilir yaaa çok meraktayız gökçe bize bu yapılırmı?

afiyet olsun kuşum

hayırlısı olsun bakalım haberdar et yine sen telefondan cvp yaz doğuma gidiyorum die doğum saatini değiştireym

konuyla hiç bir alakası yok ama çok moralim bozukkk ne yapcağımı kestiremiyorum ağlamak üzereyim sabah bişi farkettim popomda böle nohut kadar aynayla bir baktım ki ne göreyim hemoroid bagsur mu ne diyolar sanırım ondan başlamış bende ne yapacağım yaaa :aglayan:

cnm üzülme ben de o dediğinde tam 3 tane var dana kadar

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sağol canım

Ne sıkılması kız heyecanımız artıyor sayende :D Sen gidene kadar durmak istiyorum ama hazırlanmam lazım kontrol var.Çıkıcam şimdi..Şahin'e kavuştuktan sonra doyurursun karnını canım tabi ağlamaktan yiyebilirsen :) Çok öpüyorum seni aklımda olcan valla tüm gün

afiyet olsun kuşum

Tubişim o bende de var ama niyeyse ciddiye almadım, almak lazım aslında da hamile hamile bi de onunla uğraşamadım valla :(

Ben gidiyom kızlar kayık tipimi düzelteyim, hava buzzz gibi astronot gibi giyineyim de çıkayım, öğleden sonra gelirim :vecihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cnm üzülme ben de o dediğinde tam 3 tane var dana kadar
peki altay sana bişi dedimi bu olay en fazla 2 haftalık sanırım o kadar bile değil çok kafaya taktım sabah beri zırlıyorum artarsa ne olur nasıl düzelir dieee
Ne sıkılması kız heyecanımız artıyor sayende :D Sen gidene kadar durmak istiyorum ama hazırlanmam lazım kontrol var.Çıkıcam şimdi..Şahin'e kavuştuktan sonra doyurursun karnını canım tabi ağlamaktan yiyebilirsen :) Çok öpüyorum seni aklımda olcan valla tüm gün

Tubişim o bende de var ama niyeyse ciddiye almadım, almak lazım aslında da hamile hamile bi de onunla uğraşamadım valla :(

Ben gidiyom kızlar kayık tipimi düzelteyim, hava buzzz gibi astronot gibi giyineyim de çıkayım, öğleden sonra gelirim :vecihi:
hamilelikten önce mi vardı yeni başladı azom bende 2 haftalık bişi olabilir ama hiç dikakt etmemiştim daha önce olsa farkına varmamam mümkün değil

azom haberdar et bizi gelince hamen hayırlı haberlerle dön inşallah

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlar,

kontrole gidemedim :( kar var :( tünelden geçirmiyorlarmış bile, dün gece haber geldi, çıkmadık biz de hiç yola. birazdan doktoru arıycam. bakalım ne zaman gel diycek :(

HayatıM senin heyecanını yirim :eek:ky:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kızlar vakıt gecmıyo
doguma gittigim an geldi gözümün önüne insallah sen ve arkadaslarin hayirlisiyla kavusursunuz yavrulariniza:amin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar