2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tanselcim dikkat et iyice hastalanmadan bol c vitaminin tüket..

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum, bi banyo yapayım belki gece bebişim gelir hazırlıksız yakalanmayayım :D İçime mi doğdu kız :D
Öptüm hepinizi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gökce demet e hediye almıss. acaba onda yok mudur numarası? kargo paketinin üstüne yazılıyo ya gönderirken. hani belkim kaydetmistir

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
olabiler tabi ama demet bugün girdi o ara sorduk mu hatırlamıyorum :acep: özelden msj at istersen bi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
olabiler tabi ama demet bugün girdi o ara sorduk mu hatırlamıyorum :acep: özelden msj at istersen bi

atayımmm bari. msn e de girmiyo demi?? hadi dogurdu diyelim yine girerdi yaff. dogurdugunu haber verirdi. lohusalıgını mı geciriyo önce? allah korusun insallah öledir kötü bişi olmasın da:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gökceeeeee evine dönn gökceeeee:D sevdim ben bu repligi..:D neyse.
gökcecimm ege dogurmadıysan ve keyfiiii olarakk, az daha yatayım da totişi büyüteyim diye girmiyorsann cıncık cıncık etini mıncırıcam haberin olsun. sonra burnunu da ısırablirim o anki ruh halime baglıı.. bu ne rahatlık, bu ne bicim yasam tarzı bu ne bohem hayat yaffff:vecihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
atayımmm bari. msn e de girmiyo demi?? hadi dogurdu diyelim yine girerdi yaff. dogurdugunu haber verirdi. lohusalıgını mı geciriyo önce? allah korusun insallah öledir kötü bişi olmasın da:(
laptobunda msne açılmıyodu onu biliyorum o yüzden girmiyo ama buraya neden girmiyo olabilir bilemedim kafamı kurcalıyo son zaman böle habersiz bırakılırmı adam aaaa
gökceeeeee evine dönn gökceeeee:D sevdim ben bu repligi..:D neyse.
gökcecimm ege dogurmadıysan ve keyfiiii olarakk, az daha yatayım da totişi büyüteyim diye girmiyorsann cıncık cıncık etini mıncırıcam haberin olsun. sonra burnunu da ısırablirim o anki ruh halime baglıı.. bu ne rahatlık, bu ne bicim yasam tarzı bu ne bohem hayat yaffff:vecihi:

evet bu haykırışı sevdim gökçe totona vurcam çık meydana valla keyfi yere girmyisan ayıp yaneee burda meraktan öldükk inşallah iyisindir

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikecan maşallah yavruşa nstye ben de gidip girseydim iyiydi aslında. arada ağrı sandıklarım gerçekten ağrı mı anlamış olurdum ama kardan çıkmaya cesaret edemedim. yarın kontrol var ama bakalım gidebilecekmiyiz?
saol tatlım:utan:.. evet genelde hissettiklerimiz kasılma olarak cıkıyor, ben bugun NST de bi kez daha test ettim....

sıra no|annenin adı|bebeğin cinsiyeti|bebeğin adı|doğum haftası|doğum tarihi|doğum şekli|
1|lilacs|erkek|......|38+1|16/01/2012 - 13.30|epidural sezeryan|
2|bblau|kız|sıla ada|38+4|18/01/2012 - 08.00|genel anestezi sezeryan|
3|hayatım|erkek|şahin|38+5|19/01/2012 - 10.00|spinal sezeryan

harika olmuş tablomuz, ellerine saglık canım..........:utan:

canımcım gözün aydın, bebiş iyiymiş maşalah.. senle aynı gidiyoruz. Bakalım gelecek hafta doğum olabilir..
saol kusum... valla prof hocadan izin cıkarsa haftaya giricem gibi yoksa 31ine kalıcak... hayırlısı..(tabii bir gece ansızın sürpriz yapmazsa)

GÖKCEYİ bende cok merak ettim...........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
HAYATIM Yarın Alah yar ve yardımcın olsun sekerim.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım... Hersey gonlunce olsun insallah... ama bizi habersiz bırakma tatlım..................:utan::utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saol tatlım:utan:.. evet genelde hissettiklerimiz kasılma olarak cıkıyor, ben bugun NST de bi kez daha test ettim....

harika olmuş tablomuz, ellerine saglık canım..........:utan:

saol kusum... valla prof hocadan izin cıkarsa haftaya giricem gibi yoksa 31ine kalıcak... hayırlısı..(tabii bir gece ansızın sürpriz yapmazsa)

GÖKCEYİ bende cok merak ettim...........

sağolasın pikoşummm mucuxxx valla inşallah süpriz yapmaz öle zor olur yaaa dimi hazırlıklı gelsinlerr oğlum dur beni sakın ola gece uykumda gelme annem bekle sabahı annen ayılsın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

laptobunda msne açılmıyodu onu biliyorum o yüzden girmiyo ama buraya neden girmiyo olabilir bilemedim kafamı kurcalıyo son zaman böle habersiz bırakılırmı adam aaaa

evet bu haykırışı sevdim gökçe totona vurcam çık meydana valla keyfi yere girmyisan ayıp yaneee burda meraktan öldükk inşallah iyisindir

belki nette flan sorun vardır, int kesiktir yadaa dogurup annesine falan gittiyse orda net yoktur. bunlar aklıma gelen ii ihtimaller baska da bişi gelmedi.:eek:ys: sen ona numaranı vermiştin ama dimi. msj atardı birine gerci bi de o var

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım kız bak tablomuza yeni topiğimize doğuma gitmeden bi yorum çektir bakemm
https://www.hanimefendi.com/subat-a...e-annelerimizin-dogum-anilari.html#post753349

şimdik sana bol bol dua edicem bu gece rabbm acısız sancısız hayırlısıyla doğumunu nasip etsin güselim şahin oğlanla ilgili numaramı yazmıştım msj atıp bilgilendirirsen mutlu edersin bizi yoksa 2 günde meraktan ölürüz laptobun varsa yanına al hastaneden girersin nete :D şahin oğlanı öpp çok çok tontik bacaklarından sana benziycek diyim ben bu bebe çok esrarengiz son zamana kadar yüzünü göstermedi yarın süprizi kaçsın istemedi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
belki nette flan sorun vardır, int kesiktir yadaa dogurup annesine falan gittiyse orda net yoktur. bunlar aklıma gelen ii ihtimaller baska da bişi gelmedi.:eek:ys: sen ona numaranı vermiştin ama dimi. msj atardı birine gerci bi de o var

yok cnm numaramı verdimde burdan yazmıştım dün özel msj hatun girmediki görsün nomu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar