2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
huzursuzluğu var biraz, gaz sancısı çekiyor ama şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah, emiyor yavrum ama süt yok ki hala....

ya demek babuş da sıradan çıktı artık.... Allah analı babalı büyütsün onunkini de inşallah...iyi miymiş ki?

evdesin sanırım iyi güsel iyi olsunda melekler gibi yaa doyamaz insan bakmaya
şimdi babuş iyimi bilmiyorum aramakta istemiyorum başı kalabalıktır muhtemelen nasıl olsa müsait olunca bilgileri paylaşır benimle bende size aktarırım öptüm hepinizi k.i.b gelcem 1,5 saate en geç

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

cnm babuş gece rahatsızlanmış msj attı bana 3,5 gıbı hastaneye gitmişler sabahta düzenli sancıları çıkmıştı doğum başlamış ama yüksek tansiyondan ötürü ve babuşun hassasiyetinden ötürü genel anestezi sezeryan olcaktı ölede oldu sabah 8 itibariyle doğuma aldılar yazık yavrum sancıda çekti boş yere doğurmuştur mutlaka ama daha haber gelmedi döner mutlaka bana

hayırlısı öyleymiş demek, aman iyi olsun da... sezoş normal önemli değil...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
gelir cnmm sütün insllah en kısa zamanda. gaz için bişi önerdiler mi? ayagına ,göbegine ılık havlu ii geliyomus, ne bilim sen rezene içi,yomusun falan dr bişi önerdi mi?

son durumdan hebrimiz yok cnm. ama sabah olucaktı simdiye dogum yapmıstır aksam üstü yazar heralde ancak toparlanır.. sezos cnm. sancısı varmıs ama yinede sezosa giriyomus.
aa bende mama alayım o zaman. sen ne aldın hangi marka. ayy dogumda da cekti yani bebegin ilk anını. bak hastahaneyi bi kere daha sevdim tek nst si olmasına ragmen:D kıyamam yaa aglıcam bakk :mendil:

pre aptamil almıştım, arkadaşım önermişti. gaz için bişi önermediler...
kızlar ben çıkıyorum, belki akşam girebilirim, annemdeyim, internet yok burda, vınn la bağlanıyorum... şimdi kayınvalidem de geliyormuş, sağlık ocağına da gidecez...
kendinize iyi bakın, darısı başınıza...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda :D
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum :D
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...

canım.. gecmişte yazdım, gene yazayım.. Gozünaydın olsun.. Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah........... Masallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
KIZLAR..
şimdi Babuş mesaj attı sagolsun.. Rabbime hamd olsun, O da kızı da cok iyilermiş... 3,470gr. 50cm. olarak saglıkla gelmiş yavruşu...:utan: Allah analı-babalı saglıklı, hayırlı huzurlu büyütmeyi nasip etsin insallah.....

Rabbim bizlerede saglık ve hayırla dogurmayı nasip etsin insallah...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
lilacsım canım hoşgeldiniz tek gittin 2 kişi geldin bak gördünmü aramıza maşallah:D:Dnasıl kurban olduğum herşeyi sağlığı falan iyi değilmi şükür kusura bakma geç gördüm ben biraz hastayım adapte olmıyorum hiç bişeye

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
KIZLAR..
şimdi Babuş mesaj attı sagolsun.. Rabbime hamd olsun, O da kızı da cok iyilermiş... 3,470gr. 50cm. olarak saglıkla gelmiş yavruşu...:utan: Allah analı-babalı saglıklı, hayırlı huzurlu büyütmeyi nasip etsin insallah.....

ohh şükürler olsun kızına da maşallah babuşumun pikem bugün çok duygusalım ağlıyorum ama neden bilmiyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
KIZLAR..

ayyyy yaa maşallahhhhh kurban olurum şükürler olsun ikisindende güzel haberler alıyoruz şükür rabbime

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ohh şükürler olsun kızına da maşallah babuşumun pikem bugün çok duygusalım ağlıyorum ama neden bilmiyorum

minnosum normal bemce..:utan::utan: hele ki böyle haberleri alınca engel olamıyo insan.. canım yaa... gönüle iyi gelir derler biraz gözyaşı, şifa olsun sana........

bende sabah babusun haberini gorunce, HAyatım'ın mesajında, lilacsta, gene babusun mesajında şorul şoru akıttım çesmeyi... ve inan tatlım hiçte sulugozlü kolay aglayan biri degilim normalde....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
KIZLAR..

ayyy çok sevindim :mendil: lilacscım doğurunca da çok duygulanmıştım ama bblaunun haberi sürpriz olunca koyverdim muslukları. Rabbim sağlıkla, sıhhatla büyütmeyi nasip etsin... hoşgelmiş ada bebek :utan:

içim huzur doldu valla, çok tuhaf hissediyorum şuan

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pre aptamil almıştım, arkadaşım önermişti. gaz için bişi önermediler...
kızlar ben çıkıyorum, belki akşam girebilirim, annemdeyim, internet yok burda, vınn la bağlanıyorum... şimdi kayınvalidem de geliyormuş, sağlık ocağına da gidecez...
kendinize iyi bakın, darısı başınıza...

güle güle cnmm.. dikkat et ikinize de :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
KIZLAR..

Ayyy cok sevindim. Masallah kızına

Allah analı-babalı buyutsun insallah. Ne guzel yavrusunun miskokusuyla bulustular sonunda.. Rabbim bize de nasip eder insallah..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aslımm de bakim ben zaman dogurcam:D hayatıma persembe diidn tuttu ya belki bana da tutar:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar