2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Ben bugün biraz keyifsizim.Sabahleyin az birşey kanamam oldu...Çok az.Doktorumu aradım,rahim ağzı açılmaya başlamış olabilir, bebek hareketlerini ve akıntıyı takip edelim dedi.Ona göre doğumu öne alabilirmişiz.
Karnında sertleşme var mı dedi yok dedim.Ama kasık ağrım ve krampları var.Hayırlısı bakalım...

Gecmis olsun canım. Bebek hareketlerini anladım da akıntının neyini nasıl takip ediyormusuz?

Senin sezos mu olucak ki dogumu erkene alabiliriz dedi doktorun?

Bir de karında sertlesme olunca ne oluyormus? Benim dun geceden beri karnım acayip kasılıyor yırtılacak sandım dun gece uyuyamadım agrıdan.

Cok soru sordum kusura bakma babus'm :/

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gecmis olsun canım. Bebek hareketlerini anladım da akıntının neyini nasıl takip ediyormusuz?

Senin sezos mu olucak ki dogumu erkene alabiliriz dedi doktorun?

Bir de karında sertlesme olunca ne oluyormus? Benim dun geceden beri karnım acayip kasılıyor yırtılacak sandım dun gece uyuyamadım agrıdan.

Cok soru sordum kusura bakma babus'm :/

Tatlım yani akıntı devam edecek mi,başka kanama olacak mı bak dedi doktor.Gün içinde başka kanama gelecek mi gibi.
Benimki sezos olacak,tansiyonum yüksek ya benim normal olamaz dedi doktor.
Karında sertleşme eğer düzenli olursa doğum yaklaştı demek olabiliyomuş canım.Doğum sancısı denen şey bu sertleşmeymiş işte.Toplanma sertleşme şeklinde oluyomuş.

beklenmedik birşey olursa haber ver merak ederim moralinide bozma

Tamam canım,haber veririm size.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Tatlım yani akıntı devam edecek mi,başka kanama olacak mı bak dedi doktor.Gün içinde başka kanama gelecek mi gibi.
Karında sertleşme eğer düzenli olursa doğum yaklaştı demek olabiliyomuş canım.Doğum sancısı denen şey bu sertleşmeymiş işte.Toplanma sertleşme şeklinde oluyomuş.

Anammm benim karnım dun geceden b eri tas gibi o zaman benim dogum yakınlarda mı ki acaba :S

Bir de bagdas kurup oturdugumda cocuk asagıda oynuyor resmen sanki cıkacakmıs gibi. Sancım cok olmadan esim doktora da goturmez ki beni merak ediyorum acaba ne durumdayım diye napsam ki :/

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Tamam canım,haber veririm size.

günaydın kızlar,

blaucum geçmiş olsun, önemli birşey değildir doktorun hemen çağırmadıysa. dün yorulduysan belki de ondandır. habersiz bırakma :ninni:

gökçe yok dimi yine?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Anammm benim karnım dun geceden b eri tas gibi o zaman benim dogum yakınlarda mı ki acaba :S

Bir de bagdas kurup oturdugumda cocuk asagıda oynuyor resmen sanki cıkacakmıs gibi. Sancım cok olmadan esim doktora da goturmez ki beni merak ediyorum acaba ne durumdayım diye napsam ki :/

Canım bi takip et bakalım,sertleşmeler ne sıklıkla oluyor.Gevşeme oluyor mu,ne kadarda bir geliyor...
Benim de bağdaş kurup oturunca bebek aşağıda.Sanki kucağıma oturur gibi oluyo,bikaç gündür öyle ama...
Valla bi belirsizlik içindeyiz,ne olduğunu da tam bilemiyoruz ki...

günaydın kızlar,

blaucum geçmiş olsun, önemli birşey değildir doktorun hemen çağırmadıysa. dün yorulduysan belki de ondandır. habersiz bırakma :ninni:

gökçe yok dimi yine?

Günaydın canım.Hemen gel demedi.Dün biraz dışarıdaydım.Öyle pek yoruldum gibi gelmedi ama belki az bişey bile fazla gelmiştir....Bakalım başka kanama akıntı olacak mı?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
bblau o dedigin kanama bende de olan kanama ozel hast. deki ebe bana incelme baslamıs demisti. Ve cok hafif sancılarım ckmıstı nts de arada bir buyuk sancı vuruyordu. 1 haftaya dogurursun dedi ama hala gelen giden yok.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau o dedigin kanama bende de olan kanama ozel hast. deki ebe bana incelme baslamıs demisti. Ve cok hafif sancılarım ckmıstı nts de arada bir buyuk sancı vuruyordu. 1 haftaya dogurursun dedi ama hala gelen giden yok.
Canım benim de cumartesi olan nst'de sancılarım vardı.Düzenli değildi ama büyük sancı da vardı.Ama doğum başlatacak yeterlilikte değil dediler...
Bana daha önce de bebeğin kafası angaje olmuş, 15 güne doğum demişti doktorum ama gelen giden olmadı....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Canım bi takip et bakalım,sertleşmeler ne sıklıkla oluyor.Gevşeme oluyor mu,ne kadarda bir geliyor...
Benim de bağdaş kurup oturunca bebek aşağıda.Sanki kucağıma oturur gibi oluyo,bikaç gündür öyle ama...
Valla bi belirsizlik içindeyiz,ne olduğunu da tam bilemiyoruz ki...

Günaydın canım.Hemen gel demedi.Dün biraz dışarıdaydım.Öyle pek yoruldum gibi gelmedi ama belki az bişey bile fazla gelmiştir....Bakalım başka kanama akıntı olacak mı?

Dur takip ediyim o zaman ben bu kasılmaları ne akdar zamanda gevsiyor ne kadar zamanda sertlesiyor. Aynen kucagımda oturuyormus gibi hissediyorum bende. Eve neyin nasıl oldugunu bilmedigimiz icin belirsizlik icindeyiz. Tabi herkes baska birsey soyluyor soyle olur boyle olur diye ama herkesin de aynı olmuyor iste o yuzden panik yapıyorum bazen..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...

darısı başınıza :) :ninni::ninni::ninni:
Masallah canım cok sukur kucagına aldın yavrusunu.. emer annesi, denemeye devamm..:) Hakkınızda hayırlısı canım.. cok guzel bi haber oldu..........

Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Ben bugün biraz keyifsizim.Sabahleyin az birşey kanamam oldu...Çok az.Doktorumu aradım,rahim ağzı açılmaya başlamış olabilir, bebek hareketlerini ve akıntıyı takip edelim dedi.Ona göre doğumu öne alabilirmişiz.
Karnında sertleşme var mı dedi yok dedim.Ama kasık ağrım ve krampları var.Hayırlısı bakalım...

gecmiş olsun tatlım.. biraz dolasıp yorulduysan ondan olabilir belkide, doktorunada haber vermen iyi olmus .... artık hayırlı zamanda gelsin annesi....

benimde karın kasılmalarım ve bel sırt agrım okadar cok ve acılı olmaya basladıki 2-3 gundur hayırlısı artık.........

Herkese selam.:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gecmiş olsun tatlım.. biraz dolasıp yorulduysan ondan olabilir belkide, doktorunada haber vermen iyi olmus .... artık hayırlı zamanda gelsin annesi....

benimde karın kasılmalarım ve bel sırt agrım okadar cok ve acılı olmaya basladıki 2-3 gundur hayırlısı artık.........

Herkese selam.:utan:

selam canım....valla bilemiyorum ki neden oldu...bi daha da olmadı,takipteyim bakalım...
bi de halsizim,elim ayağım tutmuyo sanki...
sırt ağrısı bende de var bu ara...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay gökce lilacs ın dogum yapıcagını da biliyodu. hiçbiseye girmese girer ona bakardı. dogurdu mu hakettenn acep yaff.. yoksa niye gi,rmesin 3 gündür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar