2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kurtuldum valla sağol :D Ama çok acıdı.
Gökçe'den haber almadım canım bende nosu yok.

Hehehe sağol babuşum :D

İşteki son haftamda griptim, atlattım 2 hafta sonra tekrar oldum :( Öksürük bende de var.

Amin inşallah canım..Balı yiyorum kaşık kaşık, bi de karabiber ile deneyeyim.

öksürük le hapsuruk öldürüyo zati:( tavuk suyuna corba yap cnm en ii o geliyo. ama beyaz olsun,terbiyeli olsun, bol limonlu karabiberli olsun, içinde tavuk parcacıkları da olsun. nefesi acılıyo insanınn:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
offfff cıkıyorum ben evden. neye niyet neye kısmet. gezmeye degil notere ve ptt ye. cuma bitiyo ıpad i alma hakkım. simdi gidip kel alaka bi adama vekalet vericem. sonrada faturamı yatırıcam. hadi öpt sizi dönüste görüsürüz:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
offfff cıkıyorum ben evden. neye niyet neye kısmet. gezmeye degil notere ve ptt ye. cuma bitiyo ıpad i alma hakkım. simdi gidip kel alaka bi adama vekalet vericem. sonrada faturamı yatırıcam. hadi öpt sizi dönüste görüsürüz:utan:

Görüşürüz canım Allah kolaylık versin, gelince de devrilir yatarsın ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azoo naberr

tabi yaaa aldırın bebekleri rahatlayın heyyyt dursunlar daha bakem

Nolsun güzelim ya ağdadan geldim kuku ağrım 2ye çıktı :D
Dursun bakalım bekliyoz işte ama iyice merak etmeye başladım tipini, saçını başını ya sabırsızlığım tavan yaptı :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slm kızlarrr
bende hastayımm ya
üşüme ishal halsizlik fenayım ya

cumartesiden beri evde badana vardı dün anca bitti amahala yerleştirecekk birsürü şeyim var evim berbat halde ama
hiç halim yokk yapamıcam hiç bişi
bide şu boya kokusundan nefret ediyorum ben ya offffffffffff

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slm kızlarrr
bende hastayımm ya

cumartesiden beri evde badana vardı dün anca bitti amahala yerleştirecekk birsürü şeyim var evim berbat halde ama

Geçmiş olsun canım, yat dinlen bari artık bol bol...
İşleri boşver...Önemli olan sağlığın...

Benim de kayınvalide aradı kızlar, bize geliyomuş...Az çıkayım tekrar girerim.Öptüm sizi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nolsun güzelim ya ağdadan geldim kuku ağrım 2ye çıktı :D
Dursun bakalım bekliyoz işte ama iyice merak etmeye başladım tipini, saçını başını ya sabırsızlığım tavan yaptı :D
ohh kuzum anlıyorum sizi uyumuyorum hiç bitanem bende o ağrıdan :( bide üstüne ağda ama pammık olmuşundur
slm kızlarrr
bende hastayımm ya

geçmiş olsun nilayım hayırdır kız maşallah diyim nazar mı değdirdiler sana bacım yat dinlen eve her zaman bakılır

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaa gökce yok ses de yok demek layla nın msjına dönmemiş:sok: topikte de kimse kalmamıs. neyse gitttim geldim bi kosu. noterde kıytırık bi vekalet vermek 40 tl imişş :sok: yuh dedim ya yuhh.. o paraya bide düzgün hizmet verseler. 5 karıs surat lakait bi hava. benimle bişi konusurken bi anda giden arkadasına o benim cakmagım seninki bu bilmem ne deyip bambaska muhabbete dönebildi kadın :sinir: bide kargo parası al sana durup dururken 50 tl.10 tl de yol parası.. teeyy:utan::utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Doktor kontrolünden geldim. Ultrason ve nst baktı, şükür sorun yok.
Bebişim uyuyordu:) nstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Merhaba Kızlar;

Bebişim uyuyordu:) nstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.

hadi hayırlısı olsun cnmm. masallah kuzuya kocaman olmuss. :ask: tarihler döküldü patır patır. sen de isteginle mi sezos oluyosun cnm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hadi hayırlısı olsun cnmm. masallah kuzuya kocaman olmuss. :ask: tarihler döküldü patır patır. sen de isteginle mi sezos oluyosun cnm

Canım bebeğimin kafası aşagıya inip hiç angaje olmamış, ve bebeğin kafa çapıda büyük. Doktorum hiç bir zaman normal doğum yapamazsın demedi, hatta normal doğumu destekliyor. Ama bu durumda eşimle ben istemiyoruz. Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım bebeğimin kafası aşagıya inip hiç angaje olmamış, ve bebeğin kafa çapıda büyük. Doktorum hiç bir zaman normal doğum yapamazsın demedi, hatta normal doğumu destekliyor. Ama bu durumda eşimle ben istemiyoruz. Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin..

anladım cnmm. ama daha haftası erken degilmii diycektimm ki kafa capı büyük dedin olay bitti:D yani evet risk varsa üstüne gitmeye gerek yok bencede. insallah sag salim kucagına alırsın cnm hayırlısıyla. :bebek: herkesin bebegi cok sabırlı oldugundan mütevellitt ikinci sırayı alabilirsin yani:D

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Merhaba Kızlar;

maşallah kuzuna cnmm:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
anladım cnmm. ama daha haftası erken degilmii diycektimm ki kafa capı büyük dedin olay bitti:D yani evet risk varsa üstüne gitmeye gerek yok bencede. insallah sag salim kucagına alırsın cnm hayırlısıyla. :bebek: herkesin bebegi cok sabırlı oldugundan mütevellitt ikinci sırayı alabilirsin yani:D

canım doktorum kontrollü giidyor bakalım.. bide bugün çok söylemedi ama suyunda azlma var gibi geldi.. Hayırlı zamanda gelsinler bebişlerimiz. Gelecek hafta sezeryan olursam 38+3 haftada alınmış olcak..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar