Kurtuldum valla sağolAma çok acıdı.
Gökçe'den haber almadım canım bende nosu yok.
Hehehe sağol babuşum
İşteki son haftamda griptim, atlattım 2 hafta sonra tekrar oldumÖksürük bende de var.
Amin inşallah canım..Balı yiyorum kaşık kaşık, bi de karabiber ile deneyeyim.
Canım sıkılıyo..
Soyle aniden doguma gitsem ya ne guzel olurky:
offfff cıkıyorum ben evden. neye niyet neye kısmet. gezmeye degil notere ve ptt ye. cuma bitiyo ıpad i alma hakkım. simdi gidip kel alaka bi adama vekalet vericem. sonrada faturamı yatırıcam. hadi öpt sizi dönüste görüsürüz
azoo naberrEve tıkıldık kaldık, hava buz gibi..
Ben de anneme diyom "canım çok sıkılıyor gel gidelim sezeryanla alsın bebeği mükerrem sıkıntımız geçer" diyeKabul etmiyor
azoo naberr
tabi yaaa aldırın bebekleri rahatlayın heyyyt dursunlar daha bakem
slm kızlarrr
bende hastayımm ya
üşüme ishal halsizlik fenayım ya
cumartesiden beri evde badana vardı dün anca bitti amahala yerleştirecekk birsürü şeyim var evim berbat halde ama
hiç halim yokk yapamıcam hiç bişi
bide şu boya kokusundan nefret ediyorum ben ya offffffffffff
ohh kuzum anlıyorum sizi uyumuyorum hiç bitanem bende o ağrıdanNolsun güzelim ya ağdadan geldim kuku ağrım 2ye çıktı![]()
Dursun bakalım bekliyoz işte ama iyice merak etmeye başladım tipini, saçını başını ya sabırsızlığım tavan yaptı
slm kızlarrr
bende hastayımm ya
üşüme ishal halsizlik fenayım ya
cumartesiden beri evde badana vardı dün anca bitti amahala yerleştirecekk birsürü şeyim var evim berbat halde ama
hiç halim yokk yapamıcam hiç bişi
bide şu boya kokusundan nefret ediyorum ben ya offffffffffff
Merhaba Kızlar;
Doktor kontrolünden geldim. Ultrason ve nst baktı, şükür sorun yok.
Bebişim uyuyordunstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.
hadi hayırlısı olsun cnmm. masallah kuzuya kocaman olmuss. :ask: tarihler döküldü patır patır. sen de isteginle mi sezos oluyosun cnm
Canım bebeğimin kafası aşagıya inip hiç angaje olmamış, ve bebeğin kafa çapıda büyük. Doktorum hiç bir zaman normal doğum yapamazsın demedi, hatta normal doğumu destekliyor. Ama bu durumda eşimle ben istemiyoruz. Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin..
Merhaba Kızlar;
Doktor kontrolünden geldim. Ultrason ve nst baktı, şükür sorun yok.
Bebişim uyuyordunstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.
anladım cnmm. ama daha haftası erken degilmii diycektimm ki kafa capı büyük dedin olay bittiyani evet risk varsa üstüne gitmeye gerek yok bencede. insallah sag salim kucagına alırsın cnm hayırlısıyla. :bebek: herkesin bebegi cok sabırlı oldugundan mütevellitt ikinci sırayı alabilirsin yani
maşallah kuzuna cnmm