2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayyy allah kolaylık versin güselim sağol öğleden sonra girmesse bi arıyım ben msndede yok çünküm

günaydın laylam bilmiyorum millet evinde biz işte kuzum elimiz mahkum mesai tam gaz devam hanımefendidede iştede

çok çalışıyosun yıvvrum aferim sana burayıda ihmal etmiyosun acaba işte olduğun içinmibenim evde temizlik var bi bakıyım lilacs haber varmı diye

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
leader, simurganka01 selam kızlar kimse yok nedenki acep

:) Bilmem ki neden yok kimse. Valla ben de evdeyim ama muhakkak her gün en az 1 kez uğramaya çalışıyorum. Gerçi artık daha zor gelecekmişim gibi hissediyorum. Çünkü cidden üstümde nedenini bir türlü anlayamadığım inanılmaz bir halsizlik var. Kızım bile sadece kımıldıyo küçücük kımıltılar onlar da... Bayılacam şimdi bile bunları yazarken... :( :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

çok çalışıyosun yıvvrum aferim sana burayıda ihmal etmiyosun acaba işte olduğun içinmibenim evde temizlik var bi bakıyım lilacs haber varmı diye

cnm benim derdim tek iş olsa keşke eve çık öğlen yemek hazırla sofra topla ev süpür bigün paspas yap ne bilim boşa geçirmiyom zamanımı kolay değil kadın olmak tabe ohh ohh misss gibin olcak evin desene ne güsel şimdiden güle güle kirlet diycem inşallah kirlenmezz ev işi nankör be anacım bugün ap yarın aynı tozların tıcına lastik don bağlıycam ki konmasınlar bir yere kaysınlar die

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay bugün nedense gr uykum yok:sok: kendimi sokaga atasım var ama atsam napcam. bu cocukta titriyo içerde sert bicimde napıosa. ay cok sıkılıyorum yaff.. esim de maca gitcek bu aksam. 11 de bitcek. kabus salı. daha da sıkıldım simdi:eek:ys:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

cnm benim derdim tek iş olsa keşke eve çık öğlen yemek hazırla sofra topla ev süpür bigün paspas yap ne bilim boşa geçirmiyom zamanımı kolay değil kadın olmak tabe ohh ohh misss gibin olcak evin desene ne güsel şimdiden güle güle kirlet diycem inşallah kirlenmezz ev işi nankör be anacım bugün ap yarın aynı tozların tıcına lastik don bağlıycam ki konmasınlar bir yere kaysınlar die

senin işin gerçekten zor kuşum bugün detaylı temizlik var vitrin içi duvarlar perdeler ben pek bişey yapmıyorum ama ortalıkda dolanmak yetiyor haftayada yatak odamı halledersek bişey kalmıcak

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
günaydın kıslaar..dün hiç uyuyamadım acayip kasık ağrım oldu..doğuruoum sandım bi an..eşimde üşütmüş garibim o da uyuyamadı..yeni kalktım bi kahwaltı ediyim gelirim yinee..lilacs ta güsel haberler yazmışş,maşşaallah ilk bebişimizee:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay bugün nedense gr uykum yok:sok: kendimi sokaga atasım var ama atsam napcam. bu cocukta titriyo içerde sert bicimde napıosa. ay cok sıkılıyorum yaff.. esim de maca gitcek bu aksam. 11 de bitcek. kabus salı. daha da sıkıldım simdi:eek:ys:

çık hava al gel arkadaşın yokmu ona git sohbet edersiniz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Ben bugün biraz keyifsizim.Sabahleyin az birşey kanamam oldu...Çok az.Doktorumu aradım,rahim ağzı açılmaya başlamış olabilir, bebek hareketlerini ve akıntıyı takip edelim dedi.Ona göre doğumu öne alabilirmişiz.
Karnında sertleşme var mı dedi yok dedim.Ama kasık ağrım ve krampları var.Hayırlısı bakalım...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kıslaar..dün hiç uyuyamadım acayip kasık ağrım oldu..doğuruoum sandım bi an..eşimde üşütmüş garibim o da uyuyamadı..yeni kalktım bi kahwaltı ediyim gelirim yinee..lilacs ta güsel haberler yazmışş,maşşaallah ilk bebişimizee:utan:

günaydın cnm..afiyet ve gecmiş olsun..
bende mi bi anormallik var yaff.. 1 gr agrım yok, 2 gündür gece kasılması da yok, kramp yok,anlattıgınızz kuku cımbızları yok..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

çık hava al gel arkadaşın yokmu ona git sohbet edersiniz

var ama o da bebeden ne zaman nerde olcagı belli olmuyo. du bi arıyım bakayım. 1_2 saatimi alır belkim en azından.
Ben bugün biraz keyifsizim.Sabahleyin az birşey kanamam oldu...Çok az.Doktorumu aradım,rahim ağzı açılmaya başlamış olabilir, bebek hareketlerini ve akıntıyı takip edelim dedi.Ona göre doğumu öne alabilirmişiz.
Karnında sertleşme var mı dedi yok dedim.Ama kasık ağrım ve krampları var.Hayırlısı bakalım...

günaydın cnmm. erken mi gelicek bebiş yoksa.. kıyamam hayırlısıyla insallah. dinlen sen yorma kendini.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Bu haftalarda en çok yaptıkları hareketler hıçkırmak, titremek bide bişi daha vardı da unuttum o neyse işte ondan yapmakmış.

senin işin gerçekten zor kuşum bugün detaylı temizlik var vitrin içi duvarlar perdeler ben pek bişey yapmıyorum ama ortalıkda dolanmak yetiyor haftayada yatak odamı halledersek bişey kalmıcak

Ben de çağırcam kadını ama ona bile takatim yok gibi...

Günaydın tatlım afiyet olsun...

Günaydın Babuşum, ben pek iyi hissetmiyorum. Amaaan normal heralde artık bu halsizlik. Sana da geçmiş olsun mu demem lazım hayırlı olsun mu bilemedim :acep: Umarım hayırlı bişeyin başlangıcı, göstergesidir kanaman. Nasıl bir kanamaydı kırmızı kan gibi mi pembe sümüksü nişan gibi mi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bu haftalarda en çok yaptıkları hareketler hıçkırmak, titremek bide bişi daha vardı da unuttum o neyse işte ondan yapmakmış.

Ben de çağırcam kadını ama ona bile takatim yok gibi...

Günaydın tatlım afiyet olsun...

Günaydın Babuşum, ben pek iyi hissetmiyorum. Amaaan normal heralde artık bu halsizlik. Sana da geçmiş olsun mu demem lazım hayırlı olsun mu bilemedim :acep: Umarım hayırlı bişeyin başlangıcı, göstergesidir kanaman. Nasıl bir kanamaydı kırmızı kan gibi mi pembe sümüksü nişan gibi mi?

niye titresiolarmıs acepp. ilginc:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öğlen yemeğine gidiyorum kardeşimle annem geldiler gece göreyim onlarıda annemi özledim diyemiycem daha yeni dönmüştü ama kardeşimi 7 aydır görmüyorum şimdi yanlarına çıkayım koklıyım tosunumu mucux byeee

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...

darısı başınıza :) :ninni::ninni::ninni:

Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin.Maşallah subhanallah
Sen hayırlısıyla atlattın canım,darısı başımıza inşallah...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

geçmiş olsun kızlar bblau doktora gidecenmi bugün?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İnşallah canım...Kanamam nasıldıııı?
Kırmızı kandı ve miktarı çok azdı.Peçeteye geldi.
Nasıl hani,sivilcen az bişey kanar peçeteyle silersin de minicik silinti şeklinde peçeteye bulaşır öyleydi.
Ama bi sıvının,akıntının içinde değildi,nişan gibi değildi...Normal kandı,pembe değil,kırmızıydı.
Kasıklarım ağrıyo bi de.Kramp gibi oluyo,aynen bacağa giren kramp gibi.

günaydın cnmm. erken mi gelicek bebiş yoksa.. kıyamam hayırlısıyla insallah. dinlen sen yorma kendini.

Valla bilemiyorum ki canım.Takip edelim dedi doktorum.Hayırlısı neyse o olsun inşallah.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Günaydın canım.Sana da geçmiş olsun.Bugün biraz uzan kendini yorma...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar