2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayyy canım ya , bende bugün temizlik varya bi oturup bi kalkıyorum..
Buralar soğuk ve karlı.. Kıbrıs nasıl?

pikecim balım inan görmedim hoşgeldin keyfin nasıl hayatım şu yazı karakterinle ve rengiyle oynasan daha ilgimizi çekse belkim kaçırmayız hep böle oluyo sankim sende :uzgun:

hosgeldinn cnmm.. bendede temizlik var. burdayım ama yokum:D yemek yedik simdi klimayı actım. sıcagı görünce cekmeceyi falan unutttum.. cayımı koydum cöktüm valla. daha da kimse kaldıramaz beni burdan:D

Pikecim küstünmü bize..
hadi gel öpüşelim ve barışalım

pikecann cnm temizlik yapıoudum grmedim özür walla..:( aleyküm selam cnm..

:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu: sevgiler............

Çok sağol Pikem İyi olurum diye yattım ama şimdi daha fenayım :)
Amin inşallah canım hepsi hayırlısı ile gelsin evlatlarımızın.
Samsun'da da kar başladı :D

ay canım ya hasta olma insallah..

Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.

Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...

canım gözunaydın olsun.. Tarih netleşmiş gibi... Hakkınızda herseyin hayırlısı olsun.. Anneciinede gecmişler olsun.........

banada sanki bende haftaya dogurucam gibi geliyo hayırlısıyla insallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
lilacs............. tatlım gözünaydın olsun.:utan::utan::utan:........düsündükce içim bi hoş bi garip oluyo (guzel yani):huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

canım gözunaydın olsun.. Tarih netleşmiş gibi... Hakkınızda herseyin hayırlısı olsun.. Anneciinede gecmişler olsun.........

selam pikecim ne habersin görüşemedik kuzum haftayamı doğuracan bebişim:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Akşam 5 gibi eve geldiğimde ne kar vardı ne bişey.
Şimdi camdan baktım 1.5 saatte heryer kar olmuş, nerden baksanız 2-3 parmak var.Şaşırdım kaşla göz arasında bembeyaz oldu heryer..
yaa bura istanbul değil sanki yağmıyo kar filan buraya ne güsel
Canım benim deme sebebim ağrısından sızısından değil, hepsinde bir ağrı bir zorluk var çünkü..
Ben uyutulmaktan korkuyorum ve tanık olmak istiyorum o ana o sebeple didim :(

Tansiyonun düşmüştür..Dikkat et.

Bana yollamamışın.

Ay gel bize çiftliğe inersen inceğin zamanı yaz ben alırım seni çiftlikten :D Bu soğukta ne etces dışarda otururuz bizde :D

üç kağıtcı sende nom var

lilacscım sana bakmak için girdim ama yorgun düştün sanırım taklım giremedin meleğini görüpte girmek ne malum cnm benim şimdi nasılda güsel yanındadır :utan: yarın sabah bakarım inşallah bişiler yazmış olursun balım kg boyunu ne bilim kime benziyo esmermi beyaz mı seni emdimi nasıl çok merak ediyorum valla

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

senle aynıyız pikecim 37+1.. Benimde yarın kontrolüm var, banada gelecek haftaya sezeryan için gün vercek gibime geliyor:) ayyy hem heyecalıyım hemde tırsıyorum..:sok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yemek yiycem kızlar ancak geldi kociş trafiğe takılmış malesef açlıktan öldüm sanırım ütüm kaldı :( kendinize ii bakın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hmm lilacs gelmemiş:utan: cnm sıkılıyo yaf. bu kota bu ay ne kadar hızlı doluyo:sinir:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
doğurmaya kalkarsam değil boluya, tepedeki hastaneye bile gidemem. yağma kar yağmaaaaaaaaaaaaaaa :böö: :iyyyy:

Littelamım aynen burdada hava çok kötü.. Okullar tatildi bugün..
Allahım darda bırakmaz merak etme.. ben öyle düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.. Sen hangi şehirdeydin canım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşum; annene geçmiş olsun, Sılamıza da maşallah. Gününün net olarak belirlenmesine sevindim. Umarım bizimki de bekler zamanını :)

ayyy son msjı yazdım banyoya gittim. kadına dedim ki makine bitti mi? lafımı bitirir bitirmezz bi basım döndü kadın olmasa cakılıyodum:( yazık oturttu beni ama sandalye kayıyodu sanki altımdan. sonra da midem bulanmaya basladı. ay gecti simdi ama cok kötü oldum yaa:böö::böö:

Az önce 2 defa aynısı bana oldu. Bayılacam sandım, elim kolum bi düştü, böyle ensemden aşağı baygınlık geçircektim sanki. Hemen yere çömelip eşime seslendim geldi kaldırdı beni :( Tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi... Anlamadım...

kızçeler hepinize attım nomu kanımca unuttuğum olursa hatırlatsın atarım yinee

Benim telim kapalı şimdi, sabaha açıcam bana da attın mı? Gerçi bana atmasan da olur, nasılsa var bende senin numaran :)

Teşekkürler tanselcim...
Doktorum inşallah en iyi kararı vermiştir.Bugünkü kararlı tavrından sonra zaten şansımı zorlayamam...Daha tansiyon aletini kolumdan çıkarmamıştı bile,son derece kararlı ve net şekilde "evet artık net bir şekilde diyebilirim ki vajinal doğum şansın hiç yok" dedi.
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...

Evet Babuşum, kızlar yazmışlar genel anestezide çok ağrı oluyo diye. Ben de okuyunca hem üzüldüm hem korktum ama, başka bir alternatifim olmadığı için boynumu büküp kabullendim :)

doğurmaya kalkarsam değil boluya, tepedeki hastaneye bile gidemem. yağma kar yağmaaaaaaaaaaaaaaa :böö: :iyyyy:

Dur bebişim doğurma şimdi :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+

Selam kızlar naparsınız? Hepiniz Lilacs ımı merak ettiniz? :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar