benimde ama diger catlaklarımla yasamaya alısmıstımnasıl gecti olanlar
Valla hamileliğimde yok oldular nasıl olduysa...
benimde ama diger catlaklarımla yasamaya alısmıstımnasıl gecti olanlar
ayyy canım ya , bende bugün temizlik varya bi oturup bi kalkıyorum..
Buralar soğuk ve karlı.. Kıbrıs nasıl?
pikecim balım inan görmedim hoşgeldin keyfin nasıl hayatım şu yazı karakterinle ve rengiyle oynasan daha ilgimizi çekse belkim kaçırmayız hep böle oluyo sankim sende :uzgun:
hosgeldinn cnmm.. bendede temizlik var. burdayım ama yokumyemek yedik simdi klimayı actım. sıcagı görünce cekmeceyi falan unutttum.. cayımı koydum cöktüm valla. daha da kimse kaldıramaz beni burdan
Pikecim küstünmü bize..
hadi gel öpüşelim ve barışalım
pikecann cnm temizlik yapıoudum grmedim özür walla..aleyküm selam cnm..
Çok sağol Pikem İyi olurum diye yattım ama şimdi daha fenayım![]()
Amin inşallah canım hepsi hayırlısı ile gelsin evlatlarımızın.
Samsun'da da kar başladı
Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.
Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...
selam pikecim ne habersin görüşemedik kuzum haftayamı doğuracan bebişimsevgiler............
ay canım ya hasta olma insallah..
canım gözunaydın olsun.. Tarih netleşmiş gibi... Hakkınızda herseyin hayırlısı olsun.. Anneciinede gecmişler olsun.........
banada sanki bende haftaya dogurucam gibi geliyo hayırlısıyla insallah...
yaa bura istanbul değil sanki yağmıyo kar filan buraya ne güselAkşam 5 gibi eve geldiğimde ne kar vardı ne bişey.
Şimdi camdan baktım 1.5 saatte heryer kar olmuş, nerden baksanız 2-3 parmak var.Şaşırdım kaşla göz arasında bembeyaz oldu heryer..
Canım benim deme sebebim ağrısından sızısından değil, hepsinde bir ağrı bir zorluk var çünkü..
Ben uyutulmaktan korkuyorum ve tanık olmak istiyorum o ana o sebeple didim
Tansiyonun düşmüştür..Dikkat et.
Bana yollamamışın.
Ay gel bize çiftliğe inersen inceğin zamanı yaz ben alırım seni çiftliktenBu soğukta ne etces dışarda otururuz bizde
sevgiler............
ay canım ya hasta olma insallah..
canım gözunaydın olsun.. Tarih netleşmiş gibi... Hakkınızda herseyin hayırlısı olsun.. Anneciinede gecmişler olsun.........
banada sanki bende haftaya dogurucam gibi geliyo hayırlısıyla insallah...
yemek yiycem kızlar ancak geldi kociş trafiğe takılmış malesef açlıktan öldüm sanırım ütüm kaldıkendinize ii bakın
yemek yiycem kızlar ancak geldi kociş trafiğe takılmış malesef açlıktan öldüm sanırım ütüm kaldıkendinize ii bakın
doğurmaya kalkarsam değil boluya, tepedeki hastaneye bile gidemem. yağma kar yağmaaaaaaaaaaaaaaa :böö: :iyyyy:
doğurmaya kalkarsam değil boluya, tepedeki hastaneye bile gidemem. yağma kar yağmaaaaaaaaaaaaaaa :böö: :iyyyy:
hmm lilacs gelmemişcnm sıkılıyo yaf. bu kota bu ay ne kadar hızlı doluyo:sinir:
ayyy son msjı yazdım banyoya gittim. kadına dedim ki makine bitti mi? lafımı bitirir bitirmezz bi basım döndü kadın olmasa cakılıyodumyazık oturttu beni ama sandalye kayıyodu sanki altımdan. sonra da midem bulanmaya basladı. ay gecti simdi ama cok kötü oldum yaa:böö::böö:
kızçeler hepinize attım nomu kanımca unuttuğum olursa hatırlatsın atarım yinee
Teşekkürler tanselcim...
Doktorum inşallah en iyi kararı vermiştir.Bugünkü kararlı tavrından sonra zaten şansımı zorlayamam...Daha tansiyon aletini kolumdan çıkarmamıştı bile,son derece kararlı ve net şekilde "evet artık net bir şekilde diyebilirim ki vajinal doğum şansın hiç yok" dedi.
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...
çokmu kar yağıyor canım yaaaa
çokmu kar yağıyor canım yaaaa
Littelamım aynen burdada hava çok kötü.. Okullar tatildi bugün..
Allahım darda bırakmaz merak etme.. ben öyle düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.. Sen hangi şehirdeydin canım.
burda böyle yağıyorsa boluyu düşünmek istemiyorum canım. asıl önemli olan da o yol
zonguldak...
ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+
Selam kızlar naparsınız? Hepiniz Lilacs ımı merak ettiniz?