2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım ordamıısn? yaa bugün ne oldu sana tıp mı oynuyoruzda haberin yok bacım bi yaz ben gitmeden yahuuu:lilav:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
heralde:( oldu valla. evin heryerii buram buram domestos kokuyo:D bi tek perdeyi hemen astırdım burusuklar acılmadılar. neyse eve gelen bi kurban secer ütületirim söktürüp:D sende güle güle kirlett:utan: ben büyük bi zevkle kirletirim kısa zamanda:D

sağol tatlım. salonun örtülerini yıkadım, akşam ütüleyeceğim. Ev tertemiz oldu.
Çarşamba günüde gelcek tüm mutfak dökülüp temizlenecek..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ohhh detaylı temizlik yapıyorsunuz heralde benimde yarın salon duvarım silinecek tüller yıkanacak bir sürü iş

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
anamm sıkıldım ayyy, azooo kız yakın olsan da buluşsaakk:D

kızlar bu arada face i olupta eklemek isteyen warsa ekleşebiliriss:cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımcım annene geçmiş olsun..
bebişlde toparlanmış şükürler olsun..
Doktorun senle ilgili en doğrusunu düşünüyordur. Yüksek tansiyon çok önemli. Bunu gözardı edip sana normal doğumu öneremez.
Şimdi 24 ocak senin tarihin.. Ay çok heyecanlı babuşum:)
benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olacak:..

Teşekkürler tanselcim...
Doktorum inşallah en iyi kararı vermiştir.Bugünkü kararlı tavrından sonra zaten şansımı zorlayamam...Daha tansiyon aletini kolumdan çıkarmamıştı bile,son derece kararlı ve net şekilde "evet artık net bir şekilde diyebilirim ki vajinal doğum şansın hiç yok" dedi.
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

olabilir ama hiç üşüyünce tansiyonu düşen duymamıştım ecrin devam ederse bi doktora git

accık ucundan leylayım ama iyiyim simdi cnm saol:D bakalım yine olursa giderim olmaz insallah:böö:

ben mutfagı da gecenlerde döktüydüm. bugün cekmeceleri düzelttim ,makyaj malzemerini temizledim, tokalar falan.. baya düzene girdi. simdi dogurmadan ıkea ya gidip svı sabunluk,deterjan kutusu bide mutfaga askı almam lazım:utan:
baskada bişeim kalmadı sükür.. evi su haliyle muhafaza etsem yeter:utan:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Teşekkürler tanselcim...
Doktorum inşallah en iyi kararı vermiştir.Bugünkü kararlı tavrından sonra zaten şansımı zorlayamam...Daha tansiyon aletini kolumdan çıkarmamıştı bile,son derece kararlı ve net şekilde "evet artık net bir şekilde diyebilirim ki vajinal doğum şansın hiç yok" dedi.
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...[/Q

cnm korkma sen yaa herkesin ağrı eşiği farklı,bizim bi arkadaş cuma günü ameliyat oldu burnundan 4 saat narkoz yedi grsen bi çıktı ameliyattan çok rahat hiç ne ağrı ne sızısı olduu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar çok ama çok acıktım hemen sofra hazırlamam lazım iyi akşamlar görüşürüz

bende kurt gibi açım ama yemeği yap ye saat olcak 8,30 offf annem geliyo yolda allahtan
Teşekkürler tanselcim...
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...

korkma bacımm sen kendini serbest bırak sal accık anestezi almayı arada bir isterdim çok keyifli :D uyuyon ama rüya gibi kalkıyosun sanki varmış yokmuş

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş hoşgeldin gözün aydın
1 hafta kaldı şimdi çok heyecanlı keşke benimde
1 haftam kalsaydı ayrıca annenede geçmiş olsun
senden önce doğum yapan yok heralde

Saol canım,teşekkürler...Bir hafta valla,Allah sağlıkla atlatmak nasip etsin...Sanırım lilacstan sonra ben varım eğer ani gelen olmazsa :)

valla öle dedi babusum.. sen genel mi olcaktın bilsem sölemezdim masallah kuzuna bu arada.. bölelikle en sıska bebe benimki oldu yine.. bide ultrason fazla ölcüyosa bilemiyorum artık:sok

Uyanması zor kısmına lafım yok da,daha fazla ağrı kısmı mantıklı gelmedi.Kesi aynı kesi, genel anestezi alsam ne farkı olacak,epidural olsa ne farkı olacak onu bilemedim...
Ben duruma göre ağrı pompası almayı düşünüyorum ama bakalım...

bblau hayırlı olsun cnm gün kesinleşmiş,annene çok geçmiş olsun cnm...
:huhuu:

Teşekkürler canım...Evet gün kesinleşti bakalım :utan:

korkma babuşum anestesi süper kız ben bi kere yedim mükemmeldi hiçbişi hatırlamıyon uyanıncada gayet iyi korkulcak bişi yok doğurmadım ama olsun yane no panikk

kızçeler hepinize attım nomu kanımca unuttuğum olursa hatırlatsın atarım yinee

Yapacak bişi yok lidoşum zaten artık :D
En kötü ağrı pompası alırız bakalım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Akşam 5 gibi eve geldiğimde ne kar vardı ne bişey.
Şimdi camdan baktım 1.5 saatte heryer kar olmuş, nerden baksanız 2-3 parmak var.Şaşırdım kaşla göz arasında bembeyaz oldu heryer..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Saol canım,teşekkürler...Bir hafta valla,Allah sağlıkla atlatmak nasip etsin...Sanırım lilacstan sonra ben varım eğer ani gelen olmazsa :)

Uyanması zor kısmına lafım yok da,daha fazla ağrı kısmı mantıklı gelmedi.Kesi aynı kesi, genel anestezi alsam ne farkı olacak,epidural olsa ne farkı olacak onu bilemedim...
Ben duruma göre ağrı pompası almayı düşünüyorum ama bakalım...

Teşekkürler canım...Evet gün kesinleşti bakalım :utan:

Yapacak bişi yok lidoşum zaten artık :D
En kötü ağrı pompası alırız bakalım...

faydası olcaksa al balım tabe. benim hiç bildigim bi konu degil. etraft hiç genel anesteziyle dogum yapan yok. son zaman herkes epi malum:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar..bakamadım tamamına gecmisin noldu simdi ? bebişten haber varmı nasıllarmıs ?
bisey daha okudum kotu bi olay yine dillendirmek istemiyorum ama sayfayı kaybettim sonra takip edemedim
(Allah cezasını versin)...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar..bakamadım tamamına gecmisin noldu simdi ? bebişten haber varmı nasıllarmıs ?
bisey daha okudum kotu bi olay yine dillendirmek istemiyorum ama sayfayı kaybettim sonra takip edemedim
(Allah cezasını versin)...

dipcik gibimişler cnm masallahh:besik: aksama girerim dedi beklemedeyiz:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Vaktini bilince heyecanlı ve gergin oluyo Azoşum gerçekten...Değişik bi duygu.Bugün zaten biraz stres yaptım nedense son kontrol diye mi artık,bilemiyorum.Anneme de dedim bak tansiyonum yükseldi şu anda kesin.Dediğim gibi de çıktı.Normal bi heyecanla 180leri bulan tansiyonun doğum stresi artı ıkınma eylemini kaldıramaz,bebeğe zarar veririz dedi.Sanırım en doğrusu bu olduğuna inandığı için böyle dedi, çünkü bugün girdiği doğum 40 haftasını da tamamlayan,hala ne sancısı ne nişanı gelen,suyu azaldığı için suni sancıyla normal doğum yapacak bi hastasıydı.Yani normal de doğurtuyor isteyeni,yapabilecek olanı.Ama senin harcın değil diyor yapacak bişi yok...
Hayırlısı.
Benim yavruş arap atı gibi sonradan açıldı :D Epey toparladı kendini valla :) Gerçi doktor usg'nin gösterdiğini pek doğru bulmuyo,ondan biraz aşağıdadır ama yine de iyi diyo bakalım :utan:

canım hadi gözün aydın.tarih belli olmuş :D hayırlısı ne ise o olsun dedik hepimiz.hayırlısı sezoşsa öle olsun yeterki sağ salim al kucağına..bence genel daha iyi kuzum ya sen mis gibi uyurken oh bebiş gelcek dünyaya.öbür türlü panik olur insan canlı canlı kesildiğini bilirse. anneyede geçmişler olsun canım..babus kaç haftalık olacaksın sılanın geldiği gün?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar