heraldeoldu valla. evin heryerii buram buram domestos kokuyo
bi tek perdeyi hemen astırdım burusuklar acılmadılar. neyse eve gelen bi kurban secer ütületirim söktürüp
sende güle güle kirlett
ben büyük bi zevkle kirletirim kısa zamanda
yooo. bos bos oturdum tüm günn ama niye oldu anlamadım. üsüdüm ya ondan mı oldu acaba
sağol tatlım. salonun örtülerini yıkadım, akşam ütüleyeceğim. Ev tertemiz oldu.
Çarşamba günüde gelcek tüm mutfak dökülüp temizlenecek..
canımcım annene geçmiş olsun..
bebişlde toparlanmış şükürler olsun..
Doktorun senle ilgili en doğrusunu düşünüyordur. Yüksek tansiyon çok önemli. Bunu gözardı edip sana normal doğumu öneremez.
Şimdi 24 ocak senin tarihin.. Ay çok heyecanlı babuşum
benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olacak:..
olabilir ama hiç üşüyünce tansiyonu düşen duymamıştım ecrin devam ederse bi doktora git
sağol tatlım. salonun örtülerini yıkadım, akşam ütüleyeceğim. Ev tertemiz oldu.
Çarşamba günüde gelcek tüm mutfak dökülüp temizlenecek..
Teşekkürler tanselcim...
Doktorum inşallah en iyi kararı vermiştir.Bugünkü kararlı tavrından sonra zaten şansımı zorlayamam...Daha tansiyon aletini kolumdan çıkarmamıştı bile,son derece kararlı ve net şekilde "evet artık net bir şekilde diyebilirim ki vajinal doğum şansın hiç yok" dedi.
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...[/Q
cnm korkma sen yaa herkesin ağrı eşiği farklı,bizim bi arkadaş cuma günü ameliyat oldu burnundan 4 saat narkoz yedi grsen bi çıktı ameliyattan çok rahat hiç ne ağrı ne sızısı olduu
kızlar çok ama çok acıktım hemen sofra hazırlamam lazım iyi akşamlar görüşürüz
Teşekkürler tanselcim...
Doktorum inşallah en iyi kararı vermiştir.Bugünkü kararlı tavrından sonra zaten şansımı zorlayamam...Daha tansiyon aletini kolumdan çıkarmamıştı bile,son derece kararlı ve net şekilde "evet artık net bir şekilde diyebilirim ki vajinal doğum şansın hiç yok" dedi.
Genel anestezide de ağrı çok oluyomuş,korktum şimdi...
babuş hoşgeldin gözün aydın
1 hafta kaldı şimdi çok heyecanlı keşke benimde
1 haftam kalsaydı ayrıca annenede geçmiş olsun
senden önce doğum yapan yok heralde
valla öle dedi babusum.. sen genel mi olcaktın bilsem sölemezdim masallah kuzuna bu arada.. bölelikle en sıska bebe benimki oldu yine.. bide ultrason fazla ölcüyosa bilemiyorum artık:sok
bblau hayırlı olsun cnm gün kesinleşmiş,annene çok geçmiş olsun cnm...
korkma babuşum anestesi süper kız ben bi kere yedim mükemmeldi hiçbişi hatırlamıyon uyanıncada gayet iyi korkulcak bişi yok doğurmadım ama olsun yane no panikk
kızçeler hepinize attım nomu kanımca unuttuğum olursa hatırlatsın atarım yinee
Saol canım,teşekkürler...Bir hafta valla,Allah sağlıkla atlatmak nasip etsin...Sanırım lilacstan sonra ben varım eğer ani gelen olmazsa
Uyanması zor kısmına lafım yok da,daha fazla ağrı kısmı mantıklı gelmedi.Kesi aynı kesi, genel anestezi alsam ne farkı olacak,epidural olsa ne farkı olacak onu bilemedim...
Ben duruma göre ağrı pompası almayı düşünüyorum ama bakalım...
Teşekkürler canım...Evet gün kesinleşti bakalım
Yapacak bişi yok lidoşum zaten artık
En kötü ağrı pompası alırız bakalım...
selam kızlar..bakamadım tamamına gecmisin noldu simdi ? bebişten haber varmı nasıllarmıs ?
bisey daha okudum kotu bi olay yine dillendirmek istemiyorum ama sayfayı kaybettim sonra takip edemedim
(Allah cezasını versin)...
dipcik gibimişler cnm masallahh:besik: aksama girerim dedi beklemedeyiz
hadi bakalım onumuz acıldı gecmis olsun
Vaktini bilince heyecanlı ve gergin oluyo Azoşum gerçekten...Değişik bi duygu.Bugün zaten biraz stres yaptım nedense son kontrol diye mi artık,bilemiyorum.Anneme de dedim bak tansiyonum yükseldi şu anda kesin.Dediğim gibi de çıktı.Normal bi heyecanla 180leri bulan tansiyonun doğum stresi artı ıkınma eylemini kaldıramaz,bebeğe zarar veririz dedi.Sanırım en doğrusu bu olduğuna inandığı için böyle dedi, çünkü bugün girdiği doğum 40 haftasını da tamamlayan,hala ne sancısı ne nişanı gelen,suyu azaldığı için suni sancıyla normal doğum yapacak bi hastasıydı.Yani normal de doğurtuyor isteyeni,yapabilecek olanı.Ama senin harcın değil diyor yapacak bişi yok...
Hayırlısı.
Benim yavruş arap atı gibi sonradan açıldıEpey toparladı kendini valla
Gerçi doktor usg'nin gösterdiğini pek doğru bulmuyo,ondan biraz aşağıdadır ama yine de iyi diyo bakalım
evet acıldı valla. bende dogurayım cumaya kadar ne güzel olurr-rgulu