2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kokoş neyine senin tüylü şal su iç bişiler yapp bacım hey yarabbim

kızzz ben bilmem işte öyle kokoş şeyler işte o sebeple kaçıyor boğazıma yaa:D:Dannem zorla attıydı çantama hergün ahret sorusu gibi şalını alıyon omzuna diye soruyor valla napim bak sonucunu akşama diycem:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
affet bu gece ölmek istedim,pembe bir mezarlık olmak istedim, karanlıgı elimle bölmek istedim seni cok özledim, cok istedim bu gece kendimi asmak, ellerimle kendi mezarımı kazmak, asık cesetler sekerden tabutlarr...:sok:sok

ne bicim sarkı bu bea:sok

İlginç bi fentağğziii...Dinleme kız böle şarkılar :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
affet bu gece ölmek istedim,pembe bir mezarlık olmak istedim, karanlıgı elimle bölmek istedim seni cok özledim, cok istedim bu gece kendimi asmak, ellerimle kendi mezarımı kazmak, asık cesetler sekerden tabutlarr...:sok:sok

ne bicim sarkı bu bea:sok

bu ne kızz ecrin dinleme artık böyle şeyler ayy hiç sevmem bu tür ölümlü zulümlü şarkıları mesela manda yuva yapmış söğüt dalına dinle sonracığıma dürüyemin gügümleri kalaylıyı dinle falan moral bul anammm:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızzz ben bilmem işte öyle kokoş şeyler işte o sebeple kaçıyor boğazıma yaa:D:Dannem zorla attıydı çantama hergün ahret sorusu gibi şalını alıyon omzuna diye soruyor valla napim bak sonucunu akşama diycem:):)

aferin annene benimki gibi kendiyle karıştıyolar bizleri ne anları biz banu alkanmıyız ahaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İlginç bi fentağğziii...Dinleme kız böle şarkılar :D

ayy heryerde bu calıyoo dinlememek mümnkün deel:D

neyse aksamı anlatim size:D dün gece koltukta esim uzanıyodu bende ayakucunda pinekliyodum binbir düsünceyle. sona bu ayagıyla göbügüme dokunduu gayri ihtiyari. ne düsünüyon dedi. hiçç demeye kalmadı aynı noktadan kızcem öle bi tekme attı ki nerden geldigimi sapıttım. noluyo be dedim güldüm. ama bu kocişin cok dikkatini cekti. oturdu. eliyle dürttü. bizim kız bi daha vurdu aynı yerden. buz devindeki seed le bebek gibi oldular. o onu dürttü o ona vurdu 5_6 defa:cokkomik: ayy o kadar güldüm ki gece gece. en son kızım yılmıs olcak kıcı o tarafa dikip yattı:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

neyse aksamı anlatim size:D dün gece koltukta esim uzanıyodu bende ayakucunda pinekliyodum binbir düsünceyle. sona bu ayagıyla göbügüme dokunduu gayri ihtiyari. ne düsünüyon dedi. hiçç demeye kalmadı aynı noktadan kızcem öle bi tekme attı ki nerden geldigimi sapıttım. noluyo be dedim güldüm. ama bu kocişin cok dikkatini cekti. oturdu. eliyle dürttü. bizim kız bi daha vurdu aynı yerden. buz devindeki seed le bebek gibi oldular. o onu dürttü o ona vurdu 5_6 defa:cokkomik: ayy o kadar güldüm ki gece gece. en son kızım yılmıs olcak kıcı o tarafa dikip yattı:cokkomik:

hoşlarına gidiyo bizim bebelerin aynı tepkiyi beni sıpada babasına veriyo o onu dürtüklüyo oda içerden cvp veriyo ama bu durumdan sıkılıp koy veren kocam oluyo :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
blucum girmedi bugün topişe hayırolsun inşallah doktor kontrolü falanmı vardı kızlar haberi olan varmı?
ayrıca gökçe bacıdanda haber yok allah allahhhhh

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay yerim onuuuu babasına tepki veriyor :D Benimkisi tam tersi, babaya tepki sıfır, ben ne zaman elimi karnıma koysam oynar :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ay pazara gittim geldim. Cok yorulmusum yaaa sanki cok is yapmısım gibi..

Son balıgımızı da aldım aksama pisiricem daha balıkla ugrasamam cunku. Zaten ben pisirmesem kaynanam hic oralı olmaz.. Karı resmen hazıra alıstı. Utanmasa yedir de der yani.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Son balıgımızı da aldım aksama pisiricem daha balıkla ugrasamam cunku. Zaten ben pisirmesem kaynanam hic oralı olmaz.. Karı resmen hazıra alıstı. Utanmasa yedir de der yani.

Bizde de balık var akşama...Gerçi benim için bugün yemekte ne olduğu önemsiz, tad alamıyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

hoşlarına gidiyo bizim bebelerin aynı tepkiyi beni sıpada babasına veriyo o onu dürtüklüyo oda içerden cvp veriyo ama bu durumdan sıkılıp koy veren kocam oluyo :D

benim kız anası kılıklı amaan senle mi ugrascam gece gece didi garfield a bagladı yayıldı :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bizde de balık var akşama...Gerçi benim için bugün yemekte ne olduğu önemsiz, tad alamıyorum..

afiyet olsun kızlar yarasın oğluşlarınıza inşallah..boşver azo sen tad almasanda kuzey pekte iyi alır sen balıkları yutmaya bak:D:D
benimde canım çipura,levrek tarzı büyük balık istiyor fırında patatesli yapacan soğanlı defne yapraklı tane karabiberli allah allahhhhhh..acaba bendemi alsam eve giderken ama annem yemek yapmıştırrr:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aynen öyle valla heleki gökçe iş yerindeki pc de bile sabırla 10 dk bi sayfanın gelmesini beklerdi ama gene girerdi:(:(

İnşallah doğurunca haber verir..Burdan kendisine sesleniyorum "Çok kızdırıyorsun beni Gökçeeeeeeeeeee, evine dön Gökçeeeeeeeeeee" :D
Ama bak babuş hergün uğrardı, bugün niye uğramadı merak ettim..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay yerim onuuuu babasına tepki veriyor :D Benimkisi tam tersi, babaya tepki sıfır, ben ne zaman elimi karnıma koysam oynar :D

sorma azoo acım büyük.. bu kız böle degildi. hiç iplemezdi babasını. simdi o konusurken bile oynuyoo. kendini göstermek ister gibi. adam gelip sehpa basına cöküyo baslıyo anlatmaya benim kız cosuyo :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
afiyet olsun kızlar yarasın oğluşlarınıza inşallah..boşver azo sen tad almasanda kuzey pekte iyi alır sen balıkları yutmaya bak:D:D
benimde canım çipura,levrek tarzı büyük balık istiyor fırında patatesli yapacan soğanlı defne yapraklı tane karabiberli allah allahhhhhh..acaba bendemi alsam eve giderken ama annem yemek yapmıştırrr:(:(

Ara sor istersen canım, menüyü beğenmezsen alırsın :D

Azos um dikka et kendine valla doguma gider ayak hastalık cok zor olur..

Valla öyle tatlım ama kaptık şifayı en kötüsünden :( Akşama ıhlamur manyağı edecem kendimi yine :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İnşallah doğurunca haber verir..Burdan kendisine sesleniyorum "Çok kızdırıyorsun beni Gökçeeeeeeeeeee, evine dön Gökçeeeeeeeeeee" :D
Ama bak babuş hergün uğrardı, bugün niye uğramadı merak ettim..

evet gökçe dön evine hemide çabuk dön azoyla ben göbeklerimizle döveriz yoksa seni haaaaaaa:D:D:D
acaba blucum doğurmuş olmasın yoksa girerdi hakkaten ki bugün lilacs doğuracağınıda biliyordu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar