2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Valla benim var öyle bi takıntım çünkü ben genel anestezi ile sezeryan olucam zorunlu olduğu için. O yüzden ilk önce eşim görsün istiyorum, sonra da ben. Bak... Kimseye haber vermemek için bir sebep daha...

İvit, benim de canım bu aralar nedense hiçbişe yemek istemiyo, çok iştahsızım. Ben de börek yedim sadece.

patateslimi yedin simuşum:D:D:Dafiyet bal şeker kaymak olsun

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sinirden kaç tur yemek yiyom ben aslım..ireme kızıyorum yiyorum,kardeşim kızdırdı sabah sabah hırsımı yemekten alıyom..alıntı yaptım cıkmamıs normal doğarsa asya hanım ikiniz birlikte cıkarsınız odaya annesi..bu arada o kızlar erken doğar muhabbetide hurafe gibi geliyor bana irem 40.haftasında doğdu.hem kızlar erken doğuyor olsaydı tüm prematüre bebekler kız olurdu dimi..

azoşumm geçmiş olsun canım..iyiki evdesin.dinlen bari gribin en etkili ilacı.

Sağol dünürüm.Yuvarlana yuvarlana yatıyom işte, havada yağmurlu :( Dün haberlerde Ankara'yı gösterdiler ay kartpostal gibin çok imrendim :utan:

geçmiş olsun azo dudaklarım benimde kuru ama çok şükür bişeyim yok daha
işlerim bitmedi şöle ki mobilyanın kokusunu iyice çıkartayım die uğraşıyorum zaar az bile koku kalsa kıllanırım ben kıyafetlere sinmesin kokusu odanın süsleri filan olmadı avizesi takılcak ay başına hımm sonra bide yerleşcek işte azomm bişey kalmadı gibi ütüledim eşyaları hazır güsel bir çarşafa bohça yapmıştım temiz kalsın die alıp alıp dizcem o kaaadar odann resimlerini görmüşmüydün sen ?

Sağol canım..
İyi eşyalar ütülenip hazırlandıysa yerleştirmesi kolay..Hem zamanın da var 15 gün daha havalansın mobilya..
Bu arada gördüm kız mobilyayı yorum da yaptım :sila:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ay bende eşim benden önce görmesin istiyorum..Çünkü bebeği ilk gördüğündeki tepkisini görmeyi çok istiyorum, o bakışlarını felan :D En çokta ağlayıp ağlamıcağını görmek istiyorum :D
azom bebekle seni aynı anda gördüklerinde ağlıyorlar.sevdiğim kadın benim bi parcamı dünyaya getirdi mantığı sanırım.sen endişelenme bebeği senden önce de görse seni görünce yine bi tur ağlaşırsınız.sevinç gözyasları olsun insallah..
Nazom, biz dün lapa lapa kar yağarken prova olsun diye hastaneye gittik. Allahım benim eşim çok telaş bi adam yaaa... Doğum erken olursa bide eşimi sakinleştirmekle uğraşıcam onu anlamama yaradı bu prova :D :D

hehe :D provamı ettiniz canım iyi yapmışsınız..:evet: hangi hastaneye gitceksin sen simurum? benim eşim arabayı calıstıramadı heyecandan kontağı bulamamıstı..rahmetli kayınpederim kullanmıstı arabayı..o heyecan ilklerde oluyo demekki. gerçi bizimki halen panik azcık rahatsız hissetsem kendimi baslıyor bizimki hatim indirmeye..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar;
1. Bebenize emzik vericek misiniz?
2. Temizlik için gazlı bez kullansak olur mu? (Popo, göz, kulak ve burun temizliği için)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok canım benim yarın randevu
perşembe doğurcakmışım :D

Hee bana da biri perşembe gitmişken doğurcan didi ama ihtimal vermiyom :D Kanala girmiş olsa ihtimal verirdim.

hemen ısmarlayım sana azom bi hoşbeş ayıp ettin:D

kızımın conversleri geldi kızlar valla çok beğendim iyikide almışım gaza gelip:D:D

Bi hoşbeş mi :böö: Bana yeter mi bi hoşbeş :D
Güle güle giysin pammık kızın, ben de çok sevdim onları çıkarıp çıkarıp bakıyorum :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hemen ısmarlayım sana azom bi hoşbeş ayıp ettin:D

kızımın conversleri geldi kızlar valla çok beğendim iyikide almışım gaza gelip:D:D
o asyanın minnak ayaklarında nasıl güsel durcak kimbilir güle güle kullansın cnm
Sağol canım..
İyi eşyalar ütülenip hazırlandıysa yerleştirmesi kolay..Hem zamanın da var 15 gün daha havalansın mobilya..
Bu arada gördüm kız mobilyayı yorum da yaptım :sila:

yok kız koku kalmadı gibi bu hafta içi yada hafta sonu yerleştirirm ben duramam daha uyku setini bi yıkamam gerekiyo 1-2 bişeysi daha var bebeğin simuşun gönderdiği hedayam ve bir kaç kulotlu çorap var yıkanacak pek bişey kalmdı hımm farketmemişim yada unutmuşum canışkomm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom bebekle seni aynı anda gördüklerinde ağlıyorlar.sevdiğim kadın benim bi parcamı dünyaya getirdi mantığı sanırım.sen endişelenme bebeği senden önce de görse seni görünce yine bi tur ağlaşırsınız.sevinç gözyasları olsun insallah..

hehe :D provamı ettiniz canım iyi yapmışsınız..:evet: hangi hastaneye gitceksin sen simurum? benim eşim arabayı calıstıramadı heyecandan kontağı bulamamıstı..rahmetli kayınpederim kullanmıstı arabayı..o heyecan ilklerde oluyo demekki. gerçi bizimki halen panik azcık rahatsız hissetsem kendimi baslıyor bizimki hatim indirmeye..

Amin inşallah canım hepimiz için...Benimkisini duygulandıran sahne emzirme sahnesiymiş öle diyor :D

Kızlar;
2. Temizlik için gazlı bez kullansak olur mu? (Popo, göz, kulak ve burun temizliği için)

Ben emzik vericem sanırım ama mızmızlanırsa..Hastaneye yanıma da aldım çantaya..Ama hangi akla hizmet aldım onu bilmiyom :D Sen vericen mi?
İkincinin cevabını nazom bilebilir.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Etlikten, Medicana ya gidicez Nazom. Dün kara rağmen 20 dk da gittik ama tabi daha kar yağıyordu ve buz falan yoktu. Umarım öyle buz tutmuş bi güne denk gelmeyiz. Bide adam prova yapıyoz gerçekçi olsun diye valizi de indirmeye çalıştı. Dedim bırak, komşular zati perde arkasından gözetleme yapıyo sürekli, şimdi cidden doğuma gidiyoz sancaklar diye. :D Ben anladım yaaa, bu adamların hepsi panik :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hee bana da biri perşembe gitmişken doğurcan didi ama ihtimal vermiyom :D Kanala girmiş olsa ihtimal verirdim.

Bi hoşbeş mi :böö: Bana yeter mi bi hoşbeş :D
Güle güle giysin pammık kızın, ben de çok sevdim onları çıkarıp çıkarıp bakıyorum :D

ben bi derken bi koliden bahsettim kız aşkolsun:D:Dsana feda olsun al de yığayım önüne her çeşidinden:D:D:
ayyy sağol teyzesiii yazın giyer ancak inşallah elbiseleriyle çok güzel olur birdaha takip edeyimde bari o kampanyayı pmbesinden falanda alayım:Dcidden malı güzelmiş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar;

verecem valla sten banada çekerse şok şok emer oğlum :D
hımm gazlı bez yaramayabilir kulak cubuguyla temzilesen daha doğru olabiler sanki gazlı bez sakıncalı olabiler doktora sormakta fayda var

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Oh kahvaltımızı da yaptık oglumla yumurtamızı yedik geldik :)

Afiyet olsun biz de ikinci kahvaltımızı yapcaz inşallah :D

Etlikten, Medicana ya gidicez Nazom. Dün kara rağmen 20 dk da gittik ama tabi daha kar yağıyordu ve buz falan yoktu. Umarım öyle buz tutmuş bi güne denk gelmeyiz. Bide adam prova yapıyoz gerçekçi olsun diye valizi de indirmeye çalıştı. Dedim bırak, komşular zati perde arkasından gözetleme yapıyo sürekli, şimdi cidden doğuma gidiyoz sancaklar diye. :D Ben anladım yaaa, bu adamların hepsi panik :D

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ama sancıyla da kanala girmiyo mu?

Giriyor mu? Ay iyi o zaman ben bilmiyorum ki hiç :eek:ys:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar;

ben ireme vermek için cok uğraştım kaç model kaç sekilde emzik almamıstı bi türlü.cok severim emzik emen cocuğu.buna da denicem bakalım alırsa..

temizlik için poposu için daha doğrusu evdeyken hoppp suyun altına,dısardaykende o pamuk olan mendillerden kullandım hep.aynen devam canım :)

ama burda biri bişey demişti sanki.basında konak olusumunu engelleyen bi şampuan vardı adı neydi,kim demişti kızlar?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ya kızlar size birsey sorucam. Gecen acile gittigimizde ebeye sordum olmaz oyle sey sana oyle gelmistir dedi..

Oglum ayagını hareket ettirdiginde elimi koydugum zaman sanki kemik cıtırdaması gibi bir ses geliyor ve elimle hissediyorum o cıtırdamayı. Size de oluyor mu? Onu hissedince icim nasıl gidiyor anlatamam.. Sizde de oluyor mu boyle birsey?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya kızlar size birsey sorucam. Gecen acile gittigimizde ebeye sordum olmaz oyle sey sana oyle gelmistir dedi..

Oglum ayagını hareket ettirdiginde elimi koydugum zaman sanki kemik cıtırdaması gibi bir ses geliyor ve elimle hissediyorum o cıtırdamayı. Size de oluyor mu? Onu hissedince icim nasıl gidiyor anlatamam.. Sizde de oluyor mu boyle birsey?

Yok o çıtırdama benim kukumdan geliyor..Bebeğimden öyle bir çıtırdama duymadım hiç.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar