merhaba kızlar,
dünkü bunalımım sabah da devam ediyordu. doktorum bugün az daha beni sezeryanla doğurtuyordu. oğlum 3600 gramı geçmiş. sen bunu nasıl doğuracaksın dedi. doğuramazsam sezeryana alırsınız dedim. bu halimle şaka yapmaya yeltenerek. bugün mü istersin pazartesi mi dedi :sok sabahtan eşime kızmıştım. kafam allak bullaktı. bugün pek keyifli değilim pazartesi olsun dedim. düşünebiliyormusunuz, 2 dakikada ortada birşey yokken sezeryanı kabul ettim

ben de bugünü çok istekli önermemiştim zaten dedi. nst çekildi. sancı az. birkaç tane 50 -60. sinirimden ağladım nstyi göstermek için beklerken. çok tecrübesiz ve çaresiz hissettim. hazır değilim tabi böyle bir doğuma.
doktorum sezeryan yapalım, normal doğum yapamazsın demiyor. fakat size de anlattığım gibi her kontrolde sezeryan seçeneğini önüme fırlatıp benim kafamı karıştırıyor. bu bebek artık doğabilir, sorun yaşamaz diyor. ama sizden ve okuduklarımdan edindiğim bilgiye göre bebek içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi. niye bu adam böyle yapıyor diye kafayı yiyorum sonra...
neyse nst sonucu için içeri tekrar girdiğimde hemen pazartesiyle ilgili bilgiler vermeye başladı. sezeryan mı yapacaksınız illaki dedim. doğuracak olan sensin, senin bebeğin, ben sadece sen ne istersen onu yapabilirim dedi. herşey bu kadar normalken, bebeğim tehlikede değilken(çok şükür) sezeryan ile doğurmak benim içime sinmiyor, normal doğumla ilgili bir takıntım yok, sadece benim bünyemin hangisini daha iyi tolere edebileceğini bilmiyorum ve kafam çok karışık dedim. haklısın, bebeğin için şuanda hiçbir sorun yok dedi. suni sancı istiyorsan muayene etmem lazım dedi. edin o zaman dedim. şuanda etmemin bir manası yok, perşembe yada cuma kontrole gelin, o zaman bakalım, muayeneyi yapalım, suni yada sezeryan kararı verelim dedi.
kızlar bana akıl verin nolur. doktorumun bu tavrı beni öldürüyor. sizce şu durumda değiştirmelimiyim

, yoksa bu zamana kadar sağolsun ilgiyle alakayla tedavimi yaptı, bu haftaya kadar getirdi deyip devam mı etmeliyim