2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben gene acil çıkış yapıyrum kızlar malum fatih yok birilerine yıkılıyorum benide bırakın diye gene buldum birini:D:Dhadi öptüm sizi iyi ahftasonları size..p.tesi ilk doğum heycanı var ayyyyy düşündükçe ben heycanlanıyorum neyse öptüm sizleri çok çok görüşürüzz:D
kendine ii bak aslım pazartesi heyecan dorukta burda olucazzz :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu yeni nesil doktorların gırtlağını sıkmak lasımm adam kesip biçmeye bayılıyolar zamnı gelmeden ya ne sakıncası var bebeğin sana dursun zamnı gelince doğmassa bakarsın çaresine o saman yaparsın sezeryan alla alla

al benden de o kadar..ugrasmak zor geliyo normal dogumda heralde..hemen keselim alalım olduuuu :sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

eymen dönük mü bilmiyorum ama aşağılara baskı yapıyo 2 gündür aslımm farketmemişim dana gibin tickeri :D

yok kız sen çok kafanı taktığın için oluyo olabilir benimde ağrılar müthiş ama beden yorgun uyuyorum ama kalktığımda biri beni dövmüş gibi heryerim acıyo belim omuzlarım gögüs kafesim akşamları burnum kanıyo heralde sabah farketiyorum elimi yüzümü yıkarken

işte ben uyuyamıyorum:ates: ya krampp giriyo, ya göbegimi koyamıyorum, ya belime agrı giriyo vs vs.. ayyyyy unuttum pzartesi kadın gelcek temizlige teyyy simdiden gözümde büyüdü:eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
al benden de o kadar..ugrasmak zor geliyo normal dogumda heralde..hemen keselim alalım olduuuu :sinir:
aynen gıcık oluyom valla grtlaklıycam banada böle bir öneride bulunursa doktorum bekliycem işte sancım elbet gelcek arkidişşş gelmesse 40 haftayı geçerse kendim giderim aldırmaya
işte ben uyuyamıyorum:ates: ya krampp giriyo, ya göbegimi koyamıyorum, ya belime agrı giriyo vs vs.. ayyyyy unuttum pzartesi kadın gelcek temizlige teyyy simdiden gözümde büyüdü:eek:ys:
hepsi oluyo tatlım takmıycan dinlemiycen kendini kapatcan gözünü yatcan ben her türü uyuyorum ama ağlayarak uyanıyorum yataktan
leader kız sen poker oynuyon mu feyste

facem yok benim hayatım birde poker moder kafam basmas öle oyunlara tavla okey neyin bilirim ben kağıt oyunlarından anlamam hayırsır neden sordun?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben geldim :)
maşallah hepiniz pek heyecanlısınız :D
siz onu bana sorun, ama hastalıktan mıdır bilmem şu an daha rahatım, inş. pzt de aynı psikolojide olurum...

hastane için çiko almaya gittik, doktorcuğuma da çiko aldık...

birazdan da annemlere gidip park yatağımızı kuracaz, malum doğumdan sonra oraya geçecez.

normal mi sezeryan mı ikileminde kalanlar olmuş, ben o ikilemde hiç kalmadım, dr a en baştan ben normal doğuramam dediydim, o da sen nasıl istersen demişti. benden başka direk sezoş isteyen gördü mü acaba????

inşallah hakkımda hayırlısıdır ama muayene olamayan biri o bebeği nasıl itecek, babuş un dr unun dediği gibi annenin sakin ve yrd. olması gerekiyor doğumda... kendimde o cesareti hiç görmedim ben...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tabu bayılırımmmm
bende hastasıyım görüşmeye geleydin getirirdim oynardık esrarengiz kızzz :lululu: görüşme senn öle yamaçlarda durrr
siz onu bana sorun, ama hastalıktan mıdır bilmem şu an daha rahatım, inş. pzt de aynı psikolojide olurum...

birazdan da annemlere gidip park yatağımızı kuracaz, malum doğumdan sonra oraya geçecez.

normal mi sezeryan mı ikileminde kalanlar olmuş, ben o ikilemde hiç kalmadım, dr a en baştan ben normal doğuramam dediydim, o da sen nasıl istersen demişti. benden başka direk sezoş isteyen gördü mü acaba????

inşallah hakkımda hayırlısıdır ama muayene olamayan biri o bebeği nasıl itecek, babuş un dr unun dediği gibi annenin sakin ve yrd. olması gerekiyor doğumda... kendimde o cesareti hiç görmedim ben...

hım ohh ohh hani bize yok mu çiko :D
inşallah telaş yapmassın bacım valla ben ameliyattan kesikten korktuğum için sezoştan ondan korkuyorum elim mahkum olursa yapcak bişi yokta büyük abdestini yapar gibi hiç ıkınmadın mı kız onun gibi ıkıncan bitcek gitcek işte ben neden bu kadar rahatım acaba -gozluk canı tatlı olan bir sürü insan var çevremde ula oda doğurduysa diyom bende çıkartırım ne varmış bide netten felan hiç izlemedim normal doğumuda sezeryanıda beni kan tutuyo o anı görüp hayal ederim rüyalarıma girer die hiç bakmadım 2 sinnde nasıl olduğunu hayal etmiyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada sade heyecanlanmayın kızlar, bize dua da edin ne olur :bebecik:bebecik:bebecik

:utan::utan::utan: inşallah herşey yolunda gider,gozunu bi kaparsın bi acarsın bebegin yanında, Mutlu Son :)
Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin darısı basımıza..cunku zaman gecmiyo gibi artık

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bende hastasıyım görüşmeye geleydin getirirdim oynardık esrarengiz kızzz :lululu: görüşme senn öle yamaçlarda durrr

hım ohh ohh hani bize yok mu çiko :D
inşallah telaş yapmassın bacım valla ben ameliyattan kesikten korktuğum için sezoştan ondan korkuyorum elim mahkum olursa yapcak bişi yokta büyük abdestini yapar gibi hiç ıkınmadın mı kız onun gibi ıkıncan bitcek gitcek işte ben neden bu kadar rahatım acaba -gozluk canı tatlı olan bir sürü insan var çevremde ula oda doğurduysa diyom bende çıkartırım ne varmış bide netten felan hiç izlemedim normal doğumuda sezeryanıda beni kan tutuyo o anı görüp hayal ederim rüyalarıma girer die hiç bakmadım 2 sinnde nasıl olduğunu hayal etmiyorum

bende izlemedim izlemeyi de dusunmuyorum..kandan degil de ne bileyim bi sekilde etkilenicegimi dusunuyorum olumsuz manada..ne anlamı var gormenin onceden ben ilk defa yasarken goreyim ogreneyim nasıl olduugnu kafi :D :iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende izlemedim izlemeyi de dusunmuyorum..kandan degil de ne bileyim bi sekilde etkilenicegimi dusunuyorum olumsuz manada..ne anlamı var gormenin onceden ben ilk defa yasarken goreyim ogreneyim nasıl olduugnu kafi :D :iyyyy:

ya kolay doğum mu var kolay hiçbişeyin tadına varılmıyo cnm rabbim cümlemizin gönlüne göre versin ben haftalarca kesik ağrısı sancısı çekip kollıycağıma kendimi alltakinin acısını çekmeye hazırım sonuna kadar en azından yer çatlasın 2 gün içinde ayağa kalkıp yürüyeceğimi bilmek süperrr bişeyy zor durumda kalmam İNŞALLAH bu topikte sanırım normal doğurmayı en çok isteyen benim umarım ters bi durum olmas bebeğimi kucağıma alırım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayy cnm benim heyecanlanırsın pazartesi. ben beklerken gidip gelenleri gördükce heyecanlandım cokk, yetmedii bide aglıcaktım nerdeyse. ayy o kadını getirdiler akıntısı olanı. dogum cıktı o. o an kimse yoktu . sonra önce kocası geldi. arkasından galiba kız kardesi annesi akrabalı bi anda kalabalıklastı. yukardan bebegi getirdi hemsire elinde. gülüsmeler, telefonlar, sonra gülerek nezos indi asagı, aynı sahneleri hakan bey ve gökalp beyde de gördüm. cok hos yaa sakin olamıyo insann anneyi görünce de panikle karısık bişi. allahım sana da kuzuna da yardım etsin. bak aglıcam simdi yine:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu akşamm br yaramazlık yapıcağımmm ne zamandır aklımda doğurmadan gideyim bareee
burgere bir saldırı düzenliyeyim ve madoyaaa -rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kimin bebesi kanala girdi? Ay nasıl anlıcam ben kanala girdiğini ya sanki az düştü gibi karnım ama anlamıyom ki pot kafa:sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kimin bebesi kanala girdi? Ay nasıl anlıcam ben kanala girdiğini ya sanki az düştü gibi karnım ama anlamıyom ki pot kafa:sinir:

dohtur sölücek onu kız sen nasıl anlıcan.. ama asagı inince genelde girmiş oluyomus iste:D benimkısı hazır ve nazır ama o kadar:D kafanın oldugu yeri bi görsen yani tam kuku üstü. yatiyy öle. göbeimin yanında dikilip duran yerde poposu. artık nası bi yatıssa tamm göbek deligime getiripp dayıyo kitchını yatısa geell:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azo mükerrem daha seni haftalık çağırmaya başlamamış hayrett kızz daha girmedi herhal bacım seninki kanala
dohtur sölücek onu kız sen nasıl anlıcan.. ama asagı inince genelde girmiş oluyomus iste:D benimkısı hazır ve nazır ama o kadar:D kafanın oldugu yeri bi görsen yani tam kuku üstü. yatiyy öle. göbeimin yanında dikilip duran yerde poposu. artık nası bi yatıssa tamm göbek deligime getiripp dayıyo kitchını yatısa geell:D

senin tızının totonu mıncık mıncık ederim ben yirim onu bennnnnnn :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dohtur sölücek onu kız sen nasıl anlıcan.. ama asagı inince genelde girmiş oluyomus iste:D benimkısı hazır ve nazır ama o kadar:D yatiyy öle. göbeimin yanında dikilip duran yerde poposu. artık nası bi yatıssa tamm göbek deligime getiripp dayıyo kitchını yatısa geell:D

Ya ne bileyim herkeşin karnı iniyor benimki kaldı öyle :(
Aferim senin kıza vallahi yerleşmiş hemencecik darısı başımıza ya..
Şimdi eski iddiama göre yarın doğurmam gerekiyor benim :D
Bakalım doğurcam mı, bi iddiada eşimin arkadaşından geldi..Haftaya perşembe diyor..Kısmet ama daha girmedi kanala koca kafalım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azo mükerrem daha seni haftalık çağırmaya başlamamış hayrett kızz daha girmedi herhal bacım seninki kanala

Girmedi tubiş ya :( Perşembe gününe çağırdı bu kez kanala girdi ise çatı muayenesi yapacak.Girmediyse beklicez yine.
Yalnız benim karnım dünden beri daha sık sertleşmeye başladı 15er dakika aralıklarla sertleşiyor..Bazen 10 dakika ara, bazen 20 ama en fazla 20 dakika aralık oluyor hep sertleşiyor..Bunların hepsi kasılma mı ya.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bende egilipp gobbeimi ısırcam yakında:D ama oraya dikince popoyu da korkunc canım acıyo. nasıl yanıyo nasıl kasınıyo.. bende sallıyom dönsün diye:D
Ya ne bileyim herkeşin karnı iniyor benimki kaldı öyle :(
Aferim senin kıza vallahi yerleşmiş hemencecik darısı başımıza ya..
Şimdi eski iddiama göre yarın doğurmam gerekiyor benim :D
Bakalım doğurcam mı, bi iddiada eşimin arkadaşından geldi..Haftaya perşembe diyor..Kısmet ama daha girmedi kanala koca kafalım :D

dün görümcem de bana haftaya cumaya kadar dogurursun sen didi ama ben bu kızdan umutlu degilim. gösteriyo ama elletmiyo. yatıyo mısıl mısıl:D belki girmiştir kız ne biliyon. bi günde bile dönüyolarmıs.

zati 20 sine kadar dogurdum dogurdum. görümcemin biri 1 hafta yurtdısına cıkıcak. o yokken dogurmak istemiyorum. o da tut o arada içerde diyo. he didimm emin ol hiç zorlanmıcam:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar