2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
enaaa napıyor kız doğum arefesi yurtdışında ne zaman dönecek:(:(benimkide ankaraya deplasmana gidiyor bugün neyseki annem var.yanında iremden başka kim klacak kuzum tek kalma sakın haaaa
3 günlük canım..yok kız ne olcak evde yalnız kalsak :D ben 10 senedir alıstım artık canım..daha bu ara az gitti..bebekten dolayı ama buna mecbur kaldı...korkmam ben :) atlar arabaya doğurur gelirim kız :D
bende o filmi çok severim. Sevdiği adamı değilde kendine emek vereni seçiyor ya süper bi film.. SEVGİ EMEKTİR..
Ya o filmin dizisini yaptılarya ne kötü ya...

evet süper film tanselim ya..ağladım sabahıleyn bir sürü zaten..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
3 günlük canım..yok kız ne olcak evde yalnız kalsak :D ben 10 senedir alıstım artık canım..daha bu ara az gitti..bebekten dolayı ama buna mecbur kaldı...korkmam ben :) atlar arabaya doğurur gelirim kız :D

Bende geçen Sadri Alışığın bi filmi var. AH MÜJGAN AH.. Onu izledim ne dokundu ya..ben seviyom bu eski türk filimlerini..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben ilk doğuracak olarak daha karar vermedim :)

günaydın, Allah kavuştursun, ne zaman dönecek?

epidural sanırım...

günaydın lilam :) pazartesi aksam gelir insallah..sen nasılsın? az kaldı ne güzel yaa.meleğine kavuşcan...tüm merakların bitecek.sağlıkla kucağına al insallah...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

tabisi 1 tane tecrüben var maşlalah gözü peksin anammmmm benimkisi hiç bir yerlere gidemez valla dedim konuş kulüple yardımcı hoca gitsin 36dan sonra gitmeyecek benimkisi çokmu gaddarım ne kız:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
tabisi 1 tane tecrüben var maşlalah gözü peksin anammmmm benimkisi hiç bir yerlere gidemez valla dedim konuş kulüple yardımcı hoca gitsin 36dan sonra gitmeyecek benimkisi çokmu gaddarım ne kız:D

canım diyorum ya alıstım 10 yıldır herseyi kendi basıma yapmaya.eşim yoğun calısıyor.ondan bekledikçe olmadı,tartısmalar oldu.bende kendi göbeğimi kesmeyi kendim öğrendim..sen gönderme.dursun yanında..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım diyorum ya alıstım 10 yıldır herseyi kendi basıma yapmaya.eşim yoğun calısıyor.ondan bekledikçe olmadı,tartısmalar oldu.bende kendi göbeğimi kesmeyi kendim öğrendim..sen gönderme.dursun yanında..

maşallah canım maşallah belki zamanla bende sen gibi düşünürüm.aslında yanımda annem ve kardeşim olacaklar ben tek kalmayacam ama ona naz yapmak istiyorum burnundan getiresim var nedense o gün:D:Dosebeple yanımda olsun istiyorum:eek:ky::eek:ky:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende senin gibiyim nazom her işimi kendim yaparım. Ama mutlaka arabam olcak.:) Hamilelikte biraz işleri yapamıyorum, herşey aksıyor..Ama insanın kendi kendine yetmesi çok iyi birşey..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
5 hafta su gibi akıyo haberin olsun :)

sağol canımm aminn geçsin su gibi artık cidden:D36+2 de c.tesi oluyorum 36+3 p.tesi oluyor ondana raporumu alıp gelirim sabah zaten 36 yı geçince 37 hafta içinde sayılmıyormusun o sebeple o hafta gitmem diye düşünmüştüm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
futbolcu mu senin ki :D

evet yaaa dizisini yapmaları berbattt

niye 36+1de ayrılıyon canım

:lululu::lululu:
nerden biliyon kız o zaman nasıl ne zaman doğurcamı da de bariiii

ben öle yaptım canım

Allah yardımcın olsun inşallah

artık nası görüyolarsa bizi :D

yok bacım benimkisi hoca:Dama eski futbolculardan:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
maşallah canım maşallah belki zamanla bende sen gibi düşünürüm.aslında yanımda annem ve kardeşim olacaklar ben tek kalmayacam ama ona naz yapmak istiyorum burnundan getiresim var nedense o gün:D:Dosebeple yanımda olsun istiyorum:eek:ky::eek:ky:
yap aslım yapp.elbette yanında olsun.ben iremde doğuma giderken benden cok panik olmustu eşim.ben onu sakinleştirmiştim.bu seferde öle, kendini hamile zannediyorr.. ayağıma dolaşmasın mümkünse :D
bende senin gibiyim nazom her işimi kendim yaparım. Ama mutlaka arabam olcak.:) Hamilelikte biraz işleri yapamıyorum, herşey aksıyor..Ama insanın kendi kendine yetmesi çok iyi birşey..

öle tanselim..onu beklesem olmuyor.bizimle geçireceği vakit marketti,alışverişti oluyordu.şimdi kendi basıma yapabileceklerimi ben yapıyorum.kalan vakit bize daha kaliteli olarak geri dönüyor.ailece bişeyler yapma imkanımız oluyor hiç değilse.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın lilam :) pazartesi aksam gelir insallah..sen nasılsın? az kaldı ne güzel yaa.meleğine kavuşcan...tüm merakların bitecek.sağlıkla kucağına al insallah...

şu an moralmen iyi olsam da sağlık açısından iyi değilim, hala iyileşemedim. dr a sordum nezle grip durumum var diye, önemli değil dedi, ama öksürük dememişim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar