2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azooooo muahhhhhhhhh öptüm kız yanaklarından ama azcık kızarmışmı ne yüzün:D:D:Dçok almışsın yanaklarındakileri:D:Dbak diğer yerinide alınca öpün deme haa bozuşuruzzzzz:D:D:D:Dmuhahahahahaa
ya şu yarışmaların linklerini bana atsanıza bende baksam çok cahilim ben bu siteyi kullanmayı bilemiyorum:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooooo muahhhhhhhhh öptüm kız yanaklarından ama azcık kızarmışmı ne yüzün:D:D:Dçok almışsın yanaklarındakileri:D:Dbak diğer yerinide alınca öpün deme haa bozuşuruzzzzz:D:D:D:Dmuhahahahahaa
ya şu yarışmaların linklerini bana atsanıza bende baksam çok cahilim ben bu siteyi kullanmayı bilemiyorum:(

Zuahahahah delü :D Muahhhhhhh
Çok öpüştüm bugün haa :D

https://www.hanimefendi.com/forum/yarisma-duyurulari/57645-yilbasi-siklik-yarismasi-7.html

https://www.hanimefendi.com/forum/yarisma-duyurulari/

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hahahaha ayyy deli :D Ama avon dujjj jelim yok kız :D
Valla öyle rahatladım bi de kendimi insana benzettim :D
kız öle deme allahın gücüne gider maymun gibi hissediyo insan kendini kıllı olunca demi? sen her halinle güselsin azomm
Oynasın oynasın maşallah :) Oyuncak ettiler zaten bizim mesaneleri kendilerine :D
bzimki futbol topu sanıyo zaar arada bir tekmeyi bi koyuyo doksandan gol oluyo sayesinde kaçırıyorum :D

belli olmas aslım öptürtebilirde kocacığına desin bize değil ama :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben çıkıyorum kızlar, büyük oğlanın çişi gelmiş dışarı çıkarmam lazım ağlıyor :D
Öptüm sizi, gelirim yine.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hımm peki o saman azoo güle güle git kçük oğlanda ağlıycak çişi gelince yakındır ama o altına yaptıktan sonra ağlıycak

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben kaçar....kardeşim manisa yolcusu bugün nişanlına kavuşcakmış azcıkta sanki bize doydu sıpa şimdiden şımartıyor işte yüz buluyor adamlar vlendikten sonra:Dneyse öptüm sizi görüşürüz yarınn

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kaçar....kardeşim manisa yolcusu bugün nişanlına kavuşcakmış azcıkta sanki bize doydu sıpa şimdiden şımartıyor işte yüz buluyor adamlar vlendikten sonra:Dneyse öptüm sizi görüşürüz yarınn

güle güle git aslım selasm söle kardeşine fazla yüz vermesin heee erkeklere

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende cıkıyorumm.. gerci ben az iş yapar arada girer bakarım yine-rgulu. cok üsendirdi beni bu cekiliş ugrasları. cıktıyı alıcam, notere gidip vekalet vericem, cocuk gelmezse kargo yapıcam, gelirse ona verip dönmesini beklicem bana göndersin diye tey teeeyyy.. düsünürken bile sıkıntı bastı. neyse görümceme attım maili cıktı alsın diye. yarın dr dan sonra hem bankaya gidip harc yatırıcam, ordan okula gidip basvuru yapıcam, ordan notere gidip vekalet vericem. belkide bişi yapmam dogururum:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy cnm sıkılıyo. dünyam dogurdu mu acaba? dogursa haber verirdi heralde gerci. uyku bastı yine. ama iş yapmam lazım uyuyamam. anam ötedeki ocak anneleri de 30 kişi olmus masallah.. daha ayın 12 si:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şöyle bi geçmişe baktım da çok kaynatmışınız beeee :D
Bugun misafirim vardı,hamile bi arkadaşım geldi,hemen üzerine de kayınvalidem...Kapı süsü ve mevlüt kıyafeti almış,ki bunu ayrı bi mesajda anlatıcam :D
Laylacım bulantıların varmış,geçmiş olsun,daha iyisin dimi?
Hayatım senin de suyun içi çıkmış, hadi maşallah.Doktor kıllık etmiş ama takma kafana...
Azoşum sen de kıl tüy operasyonu yapmışın,oh mis :D Hadi rahatlamışındır...
Aslı yavrım bi sgk ödemesiyle ilgili bişi sormuşun ama onu hiç bilmiyorum ben de kuşum....Bi bildiğim toplu olaraktan maaşı mı ödüyolardı neydi...
Gökçe babuşum sen nöörüyon?Doğurmadın dey mi?
Pikoşum, nasılsın, kocaman öpüyorum seni...
Nazom ev temizlendi,hadi güle güle kirlet :)
Ecrincim karnına bayıldım kız maşallah Ne tatlı göbüş öyle
Lidoş kız kilo rekoru bende, 7.5 kg 37+5 :D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Şöyle bi geçmişe baktım da çok kaynatmışınız beeee :D
Bugun misafirim vardı,hamile bi arkadaşım geldi,hemen üzerine de kayınvalidem...Kapı süsü ve mevlüt kıyafeti almış,ki bunu ayrı bi mesajda anlatıcam :D
Laylacım bulantıların varmış,geçmiş olsun,daha iyisin dimi?
Hayatım senin de suyun içi çıkmış, hadi maşallah.Doktor kıllık etmiş ama takma kafana...
Azoşum sen de kıl tüy operasyonu yapmışın,oh mis :D Hadi rahatlamışındır...
Aslı yavrım bi sgk ödemesiyle ilgili bişi sormuşun ama onu hiç bilmiyorum ben de kuşum....Bi bildiğim toplu olaraktan maaşı mı ödüyolardı neydi...
Gökçe babuşum sen nöörüyon?Doğurmadın dey mi?
Pikoşum, nasılsın, kocaman öpüyorum seni...
Nazom ev temizlendi,hadi güle güle kirlet :)
Ecrincim karnına bayıldım kız maşallah Ne tatlı göbüş öyle
Lidoş kız kilo rekoru bende, 7.5 kg 37+5 :D:D

ayy saol balımm göbegimi sevdim sayenizde:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lilacs nasıl oldun canım boğazın hala fena mı?
Simuş da kıyafetleri yıkayacakmış sanırsam, yıkama bence kuşum, dışarı çıkarıp havalandır bana sorarsan,yerlerinden...
Tanselcim,senden naber, bu hafta son mu izne ayrılıyo musun?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar