- #24.161
zıpıtık oğlum içerde takla atıyo idrar torbamı sıkıştırıyo sapık dürzümben bir wcye gidiyim yoksa sukoy vercem buraya
ys:
Oynasın oynasın maşallah
zıpıtık oğlum içerde takla atıyo idrar torbamı sıkıştırıyo sapık dürzümben bir wcye gidiyim yoksa sukoy vercem buraya
ys:
basladı mı oylama sofra yarısmasında??
azooooo muahhhhhhhhh öptüm kız yanaklarından ama azcık kızarmışmı ne yüzünçok almışsın yanaklarındakileri
bak diğer yerinide alınca öpün deme haa bozuşuruzzzzz
mu
haa
ya şu yarışmaların linklerini bana atsanıza bende baksam çok cahilim ben bu siteyi kullanmayı bilemiyorum
kız öle deme allahın gücüne gider maymun gibi hissediyo insan kendini kıllı olunca demi? sen her halinle güselsin azommHaha ayyy deli
Ama avon dujjj jelim yok kız
![]()
Valla öyle rahatladım bi de kendimi insana benzettim
bzimki futbol topu sanıyo zaar arada bir tekmeyi bi koyuyo doksandan gol oluyo sayesinde kaçırıyorumOynasın oynasın maşallahOyuncak ettiler zaten bizim mesaneleri kendilerine
azooooo muahhhhhhhhh öptüm kız yanaklarından ama azcık kızarmışmı ne yüzünçok almışsın yanaklarındakileri
bak diğer yerinide alınca öpün deme haa bozuşuruzzzzz
mu
haa
ya şu yarışmaların linklerini bana atsanıza bende baksam çok cahilim ben bu siteyi kullanmayı bilemiyorum
ben kaçar....kardeşim manisa yolcusu bugün nişanlına kavuşcakmış azcıkta sanki bize doydu sıpa şimdiden şımartıyor işte yüz buluyor adamlar vlendikten sonraneyse öptüm sizi görüşürüz yarınn
sorma yaaaa uyuz
sağol canımm
ee ben göymedim
anaaa benim yüzümden mii
sağol canım benimm
Şöyle bi geçmişe baktım da çok kaynatmışınız beeee
Bugun misafirim vardı,hamile bi arkadaşım geldi,hemen üzerine de kayınvalidem...Kapı süsü ve mevlüt kıyafeti almış,ki bunu ayrı bi mesajda anlatıcam
Laylacım bulantıların varmış,geçmiş olsun,daha iyisin dimi?
Hayatım senin de suyun içi çıkmış, hadi maşallah.Doktor kıllık etmiş ama takma kafana...
Azoşum sen de kıl tüy operasyonu yapmışın,oh misHadi rahatlamışındır...
Aslı yavrım bi sgk ödemesiyle ilgili bişi sormuşun ama onu hiç bilmiyorum ben de kuşum....Bi bildiğim toplu olaraktan maaşı mı ödüyolardı neydi...
Gökçe babuşum sen nöörüyon?Doğurmadın dey mi?
Pikoşum, nasılsın, kocaman öpüyorum seni...
Nazom ev temizlendi,hadi güle güle kirlet
Ecrincim karnına bayıldım kız maşallah Ne tatlı göbüş öyle
Lidoş kız kilo rekoru bende, 7.5 kg 37+5
ayy saol balımm göbegimi sevdim sayenizde
Ehehehe ben çok sevdim
Ben sırt üstü yatınca nerdeyse hamile olduğum bile belli olmuy0 nası şeyse
benim her yerden belli oluyo yatınca kalkınca oturuncagöbüsten kacıs yok
sabah kontrolüm var bakalım ne alemde