hımmm senin kız yemiyo işte benimde oğlan yemiyo ama hep tepiniyo naoıyosa yediklerini eritiyokız nasıl öle desin bana. istahım cok acık masallahh.. aslanlar gibi 16 kg yu da aldım. ama adam baktı cocuk kus kadar sende yeme artık diyo
haaah sen beni anlarsın tubişim çıkarttığın bişey değil bebekte kasılıp kalıyor benim doktora söyledim değişik bi hap verdi hiç faydası olmadı pikecim famodin iyi geliyor dedi denedim gerçekten çok faydası oldu gece çok huzurlu uyudum onuda sürekli içmek istemiyorum
lidırım sen hiç almamısınn masallahh.. mannak da göbek yapmıs ama elime su dökemezz ben o resime benzedigimde 5 aylıktımsirinler sizi
bende yarın çekip koyuyum bariii resmimi zaten sözüm vardı
kızlar uyuz olup geldim
ne sinir adam yaaaaaaaaaaaa
nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
her seferinde kg sölemiyoruz dedi tersleyerek
her seferinde sölemiyosun zaten geçen sölemedin dedi
asistanına seslendi kartı getir diye
en son şu kadarmış dedi
çok zor sanki kg ölçmek yaaaa
kgsu değil suyu önemli benim için dedi
sanki benim için önemsiz
hareketleri nasıl dedi ii dedim
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
suyu iyi derken artış mı var geçen seferki seviyede mi dedim
geçen seferkini bilemem şu an ii demesen mi
ulan kg sorunca kartan açıp bakıyon da senin için önemli olan suyun seviyesinşi niye bilmiyon asdfsgofjhsıodghfsdg dicektim kendimi zor tuttum
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
1/2 kg patlatmalık mısır alıp geldim
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun
Ay gıcık, okurken sinir oldum seni düşünemiyorum...Neyseki suyu şimdi iyiymiş canım Allah'a şükür..
ecrinnn bebeğim hakikaten göbişin düşmüş ve aynı erkek karnı gibiMaşallah...
Leader yerim sizi tostik annişlerNe de tatlı çıkmışsınız 2 hamiş
Maşallah....
Ben de bu arada yüzüme sir ağda yaptım, kaşlarımı bıyıklarımı aldım, bacaklarımı makine ile aldım, banyoya girdim keselendim liflendim ohhh misss..Öpün beni
Ay gıcık, okurken sinir oldum seni düşünemiyorum...Neyseki suyu şimdi iyiymiş canım Allah'a şükür..
Maşallah....
Ben de bu arada yüzüme sir ağda yaptım, kaşlarımı bıyıklarımı aldım, bacaklarımı makine ile aldım, banyoya girdim keselendim liflendim ohhh misss..Öpün beni
hımmm senin kız yemiyo işte benimde oğlan yemiyo ama hep tepiniyo naoıyosa yediklerini eritiyo
aynen güselim aynen işte ama çok şükür şimdi rahatım ferahladım
mannak göbek yapmamış aslında poz hilelerini bilmiyo ben yandan duruyorum direk önden dursam heybetli çıkarım5aylık mı?
kızlar uyuz olup geldim
ne sinir adam yaaaaaaaaaaaa
nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
her seferinde kg sölemiyoruz dedi tersleyerek
her seferinde sölemiyosun zaten geçen sölemedin dedi
asistanına seslendi kartı getir diye
en son şu kadarmış dedi
çok zor sanki kg ölçmek yaaaa
kgsu değil suyu önemli benim için dedi
sanki benim için önemsiz
hareketleri nasıl dedi ii dedim
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
suyu iyi derken artış mı var geçen seferki seviyede mi dedim
geçen seferkini bilemem şu an ii demesen mi
ulan kg sorunca kartan açıp bakıyon da senin için önemli olan suyun seviyesinşi niye bilmiyon asdfsgofjhsıodghfsdg dicektim kendimi zor tuttum
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
1/2 kg patlatmalık mısır alıp geldim
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun
sağol kız azooo tişükkür ederiz efemmbu arada tüyler filan bişi kalmamış bende küçüklükten beri temizlenip paklanınca birilerinin yanına gider koklatıp öptürürüm kendimi
alışkanlık kalmışş gel öpim muhahhhhhhhh :basakk:
ayy kendi kendimi sikayet edip yarısmadan diskalifiye oldumoy konusması yasakmıs. az önce okudum. hemen yazdım lilava ay ben kömür didim az önce falan diye. gururlu gururlu kendimi sikayet edipo diskalifiye oldum
baska sefere insallah
hayatım sinir olmakta cok haklısın tam gıcıklık yapmıs, neyse bebisin iyiymis ye en önemlisi o... gerisini bosver seker......
layla gecmis olsun canım ya.. ahh bu mideden neler cektik böyle ya...
azoscum sıhatler olsun canım.. misler gibin oldun yanim......
azocum sağlıkla uzasın kılların bende öptüm seni annaaaa burnuma sabun kokusu geldi vallaAy gıcık, okurken sinir oldum seni düşünemiyorum...Neyseki suyu şimdi iyiymiş canım Allah'a şükür..
Maşallah....
Muahhhhhhh![]()
Bi kukum kaldı ama onu salıya kadar almıcam, salı günü ağda yapcekler.
Abuuu ecrinnn senden alıntı yaptıydım ama çıkmadı yaw..muahhhhhhh
Kilo meselesine girmeyelim zaten kuşum 22 kilo alaraktan rekoru kırdım biliyonDiploma notun da güzelmiş kız aferim
Anaaaaa ama saçma yani avatarın sana ait olduğu belli![]()
Neyse boşver zati bütün ödülleri doplama bize de bırak
Sağol pikemmmm
hayatım sinir olmakta cok haklısın tam gıcıklık yapmıs, neyse bebisin iyiymis ye en önemlisi o... gerisini bosver seker......
layla gecmis olsun canım ya.. ahh bu mideden neler cektik böyle ya...
azoscum sıhatler olsun canım.. misler gibin oldun yanim......
Layla geçmiş olsun canım yazmayı unutmuşum..Doğuma yakın mide bulantısı ve kusma olabileceğini okumuştum ama senin için daha erken sanırım..
Muahhhhhhh![]()
Bi kukum kaldı ama onu salıya kadar almıcam, salı günü ağda yapcekler.
azocum sağlıkla uzasın kılların bende öptüm seni annaaaa burnuma sabun kokusu geldi valla
ne bilimm ölemişş. bende ondan sakınca görmemiştim. neyse nasip. senin yarısmayı bekleyelim artık. oraya mı katılsam bendeman biz hemen anlasılırız orda da bea hiç heyecanlı olmaz. kac hamile katılıyo zati. sen katıl ben seni oylarım
valla ii di ama 300 puanı gecemedim 2 sene üst üsteikincisi hele tam 300 dü. dershaneye gitmek lzımdı heralde. neyse ben alanımı degiştircek kadar alayım da bu kez yeter
seni yirim ben burnuma mis gibi avon duş jeli kokusu geldi akça pakça olmuşun kız yanaklarında nar gibin kızarmış kukunda mükerreme açılış yapcekinsanın üstünden koca bir yük kalkıyo demii
Hehehe uzamasa keşke kızmuahhhhhhh
Ben şıklık yarışmasında kek gibi sırıtırım zaten aradanYılbaşı sofrasında zaten 2 kişi katılmış birisi benim