2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidırım sen hiç almamısınn masallahh.. mannak da göbek yapmıs ama elime su dökemezz ben o resime benzedigimde 5 aylıktım:D sirinler sizi:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız nasıl öle desin bana. istahım cok acık masallahh.. aslanlar gibi 16 kg yu da aldım. ama adam baktı cocuk kus kadar sende yeme artık diyo:D
hımmm senin kız yemiyo işte benimde oğlan yemiyo ama hep tepiniyo naoıyosa yediklerini eritiyo

haaah sen beni anlarsın tubişim çıkarttığın bişey değil bebekte kasılıp kalıyor benim doktora söyledim değişik bi hap verdi hiç faydası olmadı pikecim famodin iyi geliyor dedi denedim gerçekten çok faydası oldu gece çok huzurlu uyudum onuda sürekli içmek istemiyorum

aynen güselim aynen işte ama çok şükür şimdi rahatım ferahladım

lidırım sen hiç almamısınn masallahh.. mannak da göbek yapmıs ama elime su dökemezz ben o resime benzedigimde 5 aylıktım:D sirinler sizi:utan::utan:

mannak göbek yapmamış aslında poz hilelerini bilmiyo ben yandan duruyorum direk önden dursam heybetli çıkarım :D 5aylık mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar uyuz olup geldim
ne sinir adam yaaaaaaaaaaaa

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
her seferinde kg sölemiyoruz dedi tersleyerek
her seferinde sölemiyosun zaten geçen sölemedin dedi
asistanına seslendi kartı getir diye
en son şu kadarmış dedi
çok zor sanki kg ölçmek yaaaa
kgsu değil suyu önemli benim için dedi
sanki benim için önemsiz
hareketleri nasıl dedi ii dedim
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
suyu iyi derken artış mı var geçen seferki seviyede mi dedim
geçen seferkini bilemem şu an ii demesen mi
ulan kg sorunca kartan açıp bakıyon da senin için önemli olan suyun seviyesinşi niye bilmiyon asdfsgofjhsıodghfsdg dicektim kendimi zor tuttum
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
1/2 kg patlatmalık mısır alıp geldim
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

Ay gıcık, okurken sinir oldum seni düşünemiyorum...Neyseki suyu şimdi iyiymiş canım Allah'a şükür..

ecrinnn bebeğim hakikaten göbişin düşmüş ve aynı erkek karnı gibi :D Maşallah...

Leader yerim sizi tostik annişler :D Ne de tatlı çıkmışsınız 2 hamiş :) Maşallah....

Ben de bu arada yüzüme sir ağda yaptım, kaşlarımı bıyıklarımı aldım, bacaklarımı makine ile aldım, banyoya girdim keselendim liflendim ohhh misss..Öpün beni :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay gıcık, okurken sinir oldum seni düşünemiyorum...Neyseki suyu şimdi iyiymiş canım Allah'a şükür..

ecrinnn bebeğim hakikaten göbişin düşmüş ve aynı erkek karnı gibi :D Maşallah...

Leader yerim sizi tostik annişler :D Ne de tatlı çıkmışsınız 2 hamiş :) Maşallah....

Ben de bu arada yüzüme sir ağda yaptım, kaşlarımı bıyıklarımı aldım, bacaklarımı makine ile aldım, banyoya girdim keselendim liflendim ohhh misss..Öpün beni :D

sağol kız azooo tişükkür ederiz efemm :D bu arada tüyler filan bişi kalmamış bende küçüklükten beri temizlenip paklanınca birilerinin yanına gider koklatıp öptürürüm kendimi :D alışkanlık kalmışş gel öpim muhahhhhhhhh :basakk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

öptümmmm koccamannn ohhh missss:eek:
dimi yaa gögsümün altından baslıyodu karnım simdi öle bi düstü ki masa kimin oldu bardak koyuyom duruyo o derece:D oturunca da bacaklarıma degiyo cok igrenc:(

hımmm senin kız yemiyo işte benimde oğlan yemiyo ama hep tepiniyo naoıyosa yediklerini eritiyo

aynen güselim aynen işte ama çok şükür şimdi rahatım ferahladım

mannak göbek yapmamış aslında poz hilelerini bilmiyo ben yandan duruyorum direk önden dursam heybetli çıkarım :D 5aylık mı?

tabe kızz 5 aylıkken karnınn kocaman diolardı bana sankim 8 aylık kimin diolardı:D ama o zaman kilo bilem almamıstım:( neyse basma yarama bu tatsız meseleyi kapatalım lütfen:D

kargo geldi sonunda. burdaki müdür yardımcısına 73.14 diye direttim bide. adam ya diploma notunu yalnıs yazarsak dediydi. dogru dimiş. meger 76.96 imiş diploma notum. haybeye puanıp gidicikti:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy kendi kendimi sikayet edip yarısmadan diskalifiye oldum:D oy konusması yasakmıs. az önce okudum. hemen yazdım lilava ay ben kömür didim az önce falan diye. gururlu gururlu kendimi sikayet edipo diskalifiye oldum:D:D baska sefere insallah:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar uyuz olup geldim
ne sinir adam yaaaaaaaaaaaa

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
her seferinde kg sölemiyoruz dedi tersleyerek
her seferinde sölemiyosun zaten geçen sölemedin dedi
asistanına seslendi kartı getir diye
en son şu kadarmış dedi
çok zor sanki kg ölçmek yaaaa
kgsu değil suyu önemli benim için dedi
sanki benim için önemsiz
hareketleri nasıl dedi ii dedim
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
suyu iyi derken artış mı var geçen seferki seviyede mi dedim
geçen seferkini bilemem şu an ii demesen mi
ulan kg sorunca kartan açıp bakıyon da senin için önemli olan suyun seviyesinşi niye bilmiyon asdfsgofjhsıodghfsdg dicektim kendimi zor tuttum
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
1/2 kg patlatmalık mısır alıp geldim
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

hayatım sinir olmakta cok haklısın tam gıcıklık yapmıs, neyse bebisin iyiymis ye en önemlisi o... gerisini bosver seker......

layla gecmis olsun canım ya.. ahh bu mideden neler cektik böyle ya...

azoscum sıhatler olsun canım.. misler gibin oldun yanim......

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

sağol kız azooo tişükkür ederiz efemm :D bu arada tüyler filan bişi kalmamış bende küçüklükten beri temizlenip paklanınca birilerinin yanına gider koklatıp öptürürüm kendimi :D alışkanlık kalmışş gel öpim muhahhhhhhhh :basakk:

Muahhhhhhh :D
Bi kukum kaldı ama onu salıya kadar almıcam, salı günü ağda yapcekler.

Abuuu ecrinnn senden alıntı yaptıydım ama çıkmadı yaw..muahhhhhhh
Kilo meselesine girmeyelim zaten kuşum 22 kilo alaraktan rekoru kırdım biliyon :D Diploma notun da güzelmiş kız aferim ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy kendi kendimi sikayet edip yarısmadan diskalifiye oldum:D oy konusması yasakmıs. az önce okudum. hemen yazdım lilava ay ben kömür didim az önce falan diye. gururlu gururlu kendimi sikayet edipo diskalifiye oldum:D:D baska sefere insallah:D

Anaaaaa ama saçma yani avatarın sana ait olduğu belli :D
Neyse boşver zati bütün ödülleri doplama bize de bırak :D

hayatım sinir olmakta cok haklısın tam gıcıklık yapmıs, neyse bebisin iyiymis ye en önemlisi o... gerisini bosver seker......

Sağol pikemmmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Layla geçmiş olsun canım yazmayı unutmuşum..Doğuma yakın mide bulantısı ve kusma olabileceğini okumuştum ama senin için daha erken sanırım..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

azocum sağlıkla uzasın kılların bende öptüm seni annaaaa burnuma sabun kokusu geldi valla:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Muahhhhhhh :D
Bi kukum kaldı ama onu salıya kadar almıcam, salı günü ağda yapcekler.

Abuuu ecrinnn senden alıntı yaptıydım ama çıkmadı yaw..muahhhhhhh
Kilo meselesine girmeyelim zaten kuşum 22 kilo alaraktan rekoru kırdım biliyon :D Diploma notun da güzelmiş kız aferim ;)

Anaaaaa ama saçma yani avatarın sana ait olduğu belli :D
Neyse boşver zati bütün ödülleri doplama bize de bırak :D

Sağol pikemmmm

ne bilimm ölemişş. bende ondan sakınca görmemiştim. neyse nasip. senin yarısmayı bekleyelim artık. oraya mı katılsam bende:D man biz hemen anlasılırız orda da bea hiç heyecanlı olmaz. kac hamile katılıyo zati. sen katıl ben seni oylarım:D

valla ii di ama 300 puanı gecemedim 2 sene üst üste:D ikincisi hele tam 300 dü. dershaneye gitmek lzımdı heralde. neyse ben alanımı degiştircek kadar alayım da bu kez yeter

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Layla geçmiş olsun canım yazmayı unutmuşum..Doğuma yakın mide bulantısı ve kusma olabileceğini okumuştum ama senin için daha erken sanırım..

sağolun kızlar valla hamileliğin başında yoktu bu şikayetler istifralar ünser ve gastritin etkisi var yazık bebekçim korkudan sindi sağ tarafıma oynamıyorda

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azocum sağlıkla uzasın kılların bende öptüm seni annaaaa burnuma sabun kokusu geldi valla:)

Hehehe uzamasa keşke kız :D muahhhhhhh

ne bilimm ölemişş. bende ondan sakınca görmemiştim. neyse nasip. senin yarısmayı bekleyelim artık. oraya mı katılsam bende:D man biz hemen anlasılırız orda da bea hiç heyecanlı olmaz. kac hamile katılıyo zati. sen katıl ben seni oylarım:D

valla ii di ama 300 puanı gecemedim 2 sene üst üste:D ikincisi hele tam 300 dü. dershaneye gitmek lzımdı heralde. neyse ben alanımı degiştircek kadar alayım da bu kez yeter

Ben şıklık yarışmasında kek gibi sırıtırım zaten aradan :D Yılbaşı sofrasında zaten 2 kişi katılmış birisi benim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
zıpıtık oğlum içerde takla atıyo idrar torbamı sıkıştırıyo sapık dürzüm :D ben bir wcye gidiyim yoksa sukoy vercem buraya:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

seni yirim ben burnuma mis gibi avon duş jeli kokusu geldi akça pakça olmuşun kız yanaklarında nar gibin kızarmış kukunda mükerreme açılış yapcek :D insanın üstünden koca bir yük kalkıyo demii

Hahahaha ayyy deli :D Ama avon dujjj jelim yok kız :D
Valla öyle rahatladım bi de kendimi insana benzettim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar