2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ebe geliyo diyince yazdım ben de sabredemedin diye :D
İnsallah hayırlısıyla dogururum da rahatlarım artık..

Zaten dogumum olursa tubis e mesaj atar ya da face e girer haber veririm mutlaka.

Aksamı bekliyoruz tekrar gitmek icin ama agrım basladı gene belki de gideriz 1-2 saate kadar gene doktora. Ay bilmiyorum napıcam yaa..

dun geceden beri uykusuzum 2 saatlik uykuyla ayaktayım suan. Gozlerim portlemis durumda. PAnik sevinc heycan cok karısık duygular icerisindeyim suan :)

sağlıkla bebeğine kavusursun umarım yelizcim.allah yardımcınız olsun..sancıların sıklasana kadar bekle.orda sancı odasında beklemek daha kötü.hatta sancıların sıklaşmaya basladığında saatlerini yaz kaç dakkada bir geliyor bil.10 dk aralıklarla olduğunda gidersin..kanamanı da kontrol et.hadi allah yardımcın olsun.tek avazda kurtul insallah..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağol tatlım..Dinlene dinlene yapıyorum işte...
Hayırdır neden 3 günde bir? Sancıların mı var?

Kasılmalar arttı, NST sonucunu bi begenmemisti doktor ondan beri böyle sık cagirir oldu.. Allahtan hastane evimden görünecek kadar yakın, sorun olmuyo, gidip NSTye girip geliyorum iste...

Yok güzelim kanala girmemiş ama kafası aşağıda..Belki Şubat'a bile sarkabilirmiş benim doğum.

Hayırlısı olsun tatlım... en yakın kontrol ne zaman belkim degismistir durumlar?
bide cocuk asagi insin diye bacakları omuz hizasında acıp cömelip kalkar gibi yapılan bi egzersiz varmis... doguma yardımcı olsun diye... TV demi duymustum acaba.....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar esim geliyor eve ben kactım. Haberdar ederim sizleri insallah dua edin benim icin. Optum hepinizi..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ya bi de kızlar karnım sertlesiyo boyle tas gibi oluyo. Oglum bir tarafa toplanıyo ve asagıma vuruyo bu da mı sancı oluyo acaba?

Ay ne kadar cahilim ben :eek:ys:

benim karnım 2 aydır kasılıyor. sertleşiyor. doktor doğuma hazırlık kontraksiyonları demişti. sertleşme ve yumuşama sık oluyorsa doğum yakınmış herhalde canım ...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yapsana öyle bir iyilik :D

teşekkür ederim pikecim ya, bi atlatsaydım hayırlısıyla...

yapcamm yapcamm merak etme sen:D hiç senii kırar mıyım ben:D

aynen güselim kafaya takmıyorum evin hali konumu bekli bundan iyisi olamazdı napayım şükür

aboooww yanlış alarm aldık kız azoo hemen doğurttun bacımı yelizim msjını aldım arkadaşlarla paylaştım bugün akşamuyku tutmadı beni yatakta doğuracaktım nerdeyse acaba naptı ne etti doğumdamı die düşündüm sancıların başlamış yavaş yavaş şiddeti ve zamanı artar yelizim sabret bekle nişanın gelmiş en geç yarın akşama doğurursun ki bugün akşam gelme olasılığı daha yüksek yada yarın mübarek gün cuma saati doğar inşallah hayırlısıyla inşallah bir avazda doğurursun cnm benim

sıranı bekle kız ne doğurması daha kimse doğurmamış

:D

azo hemen doğurttu valla hayırlısıyla gelsinde ama önce hayatım doğuracaktı mızıkcılık yok kız zilli gitte bir fırtlatsın altay bebeği sonra dünyam doğursun sırayı verme :D

kızz erkenn dogum tehdidi yok sorunlu gebelik bilmemne diye hamileligimin basından berii geldi gelcek diye bekliyozz.:D 37. haftam bitiyo daha da mı dogurmayayımm:D benim zamanım geldi artık bananee dogurcammm iştee dogurcamm-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azocum benim doktor geçen gittiğimde bebeğin posizyonunu sormuştum günde üç kez değişik posizyona girebilir demişti yani heran kanalada girebilir belli olmaz yani

İnşallah laylam inşallah girer doğum pozisyonuna..

Kasılmalar arttı, NST sonucunu bi begenmemisti doktor ondan beri böyle sık cagirir oldu.. Allahtan hastane evimden görünecek kadar yakın, sorun olmuyo, gidip NSTye girip geliyorum iste...

Hayırlısı olsun tatlım... en yakın kontrol ne zaman belkim degismistir durumlar?
bide cocuk asagi insin diye bacakları omuz hizasında acıp cömelip kalkar gibi yapılan bi egzersiz varmis... doguma yardımcı olsun diye... TV demi duymustum acaba.....

En son bu salı gittik, haftaya perşembe yine gidicez canım.Bak egzersizi söylediğin iyi oldu onu da yapayım ben :) Yer silmek işe yarar diye duymuştum siliom işte :D
Nstyi sevdim ben kalp atışlarını dinlemek güzel oluyor :D Az kaldı pikem ya, ne kadar sık gider olduk hastanelere maşallah :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İnşallah laylam inşallah girer doğum pozisyonuna..

En son bu salı gittik, haftaya perşembe yine gidicez canım.Bak egzersizi söylediğin iyi oldu onu da yapayım ben :) Yer silmek işe yarar diye duymuştum siliom işte :D
Nstyi sevdim ben kalp atışlarını dinlemek güzel oluyor :D Az kaldı pikem ya, ne kadar sık gider olduk hastanelere maşallah :)

ayy yarın bende gidicimmmm dr a.. ama randevuyu 9.40 a vermiş. ben nasıl o kadan erken kalkıpp,kahvaltı edip,hastahaneye yetisicem.. önce nst ye giricem sonra muayeneye . hayırlısıyla ellettiricem yine-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy yarın bende gidicimmmm dr a.. ama randevuyu 9.40 a vermiş. ben nasıl o kadan erken kalkıpp,kahvaltı edip,hastahaneye yetisicem.. önce nst ye giricem sonra muayeneye . hayırlısıyla ellettiricem yine-rgulu

Ellettir ellettir ben de haftaya bugün ellettircem :D
İnşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin ecrincim :) Bi güncük erken kalk bişicik olmaz :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar innaılmaz boyutlarda akıntım var! beyaz beyaz biliyorum pembeye dönecek ehehehhehe. doğuracam kızım ben hemide normal...

hadi oğlum gel artık bekletme ananı..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam çok perişanım bi görsen. artık doğsun istiyorum. halimi görsen oturup ağlarsın. her saniye ağrılarım daha da artarak azap haline geliyor. canım çok yanıyor... ve iyice sinir stres sahibi olmaya başladım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ellettir ellettir ben de haftaya bugün ellettircem :D
İnşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin ecrincim :) Bi güncük erken kalk bişicik olmaz :D

insallahh cnmm-rgulu ay su arada dogmazsa haftaya da aynı saatte gidicim ama o zaman 2 gün olcak:D cok uykusuzz kalcakmısım yaa uyku depoluyorum kendimce.. hiç uykudan taviz yok. neyse öglen uykusuna yatarım bende:D

düsününce kendimi kötü hissettim ii ki kadın dr bulmusum:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evettt ne sandıydın? bence öyle her an o beyaz akıntı pembeye dönüşebilir. zati rüyamda gördüm kızım nişan geliyordu benim. ayrıca kıskanmasana kıskanç...

Bana ne benden sonra doğurcan sen..Oh canıma da değsin dunyam senden önce doğuruyor :D Bu gece gelir onun bebesi...Sen akıntı kontrol et daha :lululu:
Rüyamda ben hergece doğuruyom ona bakarsan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar